A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sense: Botiédes, szupi az a szőnyeg!!!!

Viranka: Mira nagyon szupi szerkóban van! Csini! :-)

Ma saláta főzit ettünk, Emmának mindenízlik, nem válogatós, de már megint sokat eszik, a főzi után még kell neki tejcsi!!! Minden evésnél többet eszik mint szokott, biztos NŐ!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina! Végre otthon! Most már minden rendben! Amit leírtál, az kriminális (elhelyezés), de ezen már ne is csodálkozzunk.

Mira nagyon vagány kiscsaj! Irtó jó a szerkója! :)

Tali: Írtam nekik parkolás ügyben, ezt válaszolták:
[quote]P írta:aróczy Csaba vagyok, a Dörmögő Dömötör Játszóházban dolgozom.
Van parkolási lehetőség a közelünkben, de garantálni, hogy azok szabadok
is lesznek, nem tudom. Kis keresgélés után biztosan fognak találni
megfelelő helyet. Szerintem nem szükséges babakocsit hozni. :)

Várjuk Önöket sok szeretettel!

Nigella csokis muffinja kész, és nem melegítőben megyek. :twisted:

Zsófinak ma levágtam a körmét, ami kész kriminális. De már régóta. Olyan szinten felhergelte magát, és sírt, hogy sugárban hányt egyet. Kicsit akaratos a drágám! :D

A teszveszen most eladtam két cuccot, és mind a ketten személyesen szeretnék átvenni. Úgyhogy odarendeltem őket a játszóházba. :wink:

Dmaggie! Jobbulást! Ugye tényleg pihentél? Nem csak úgy mondtad, és elosontál takarítani?

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó!

Én olyan bimbó vagyok!

Juba! Drága, nagyon örülök, hogy Bertussal eddig minden rendben. Gondoltam ám Rátok, drukkoltam, még ha nem is jelentkeztem be.

Tündérkék vagytok, köszönjük a gyógypuszikat, a jókívánságokat. A pihenésből nem lett semmi, Vacakocska ma 2x30 percet aludt. Viszont cserébe jól viselte a pihiszéket, amíg takarítgattam. (No meg befogtam a fiúkat is :wink: ).

Annyira sajnálom, hogy nem tudok mégsem elmenni holnap. Az öcsikém is benne lett volna egy kirándulásban. Apa kiesett, ugyanis holnap is konzultációja lesz.

Szerintem most meg átestem a holtponton, nem tudnék elaludni. :shock: :)

Ha nem jönnék ma többet, akkor nagyon jó szórakozást kívánok Nektek holnapra és türelmetlenül várom a beszámolókat, a képeket. Minden babának, mamának küldök egy-egy puszkót! :lol:
dmaggie

Irina: Tényleg szörnyű amin át kellett mennetek, de szerencsére túl vagytok rajta. És a legfontosabb, hogy Ádi jól van!!! Vigyázz rá nagyon!!!

Dmaggie: jobbulást a betegeknek! De kár, hogy így alakult!!! :(

Viranka: nagyon csini Míra!!!

Ma egész nap ügyintéztem, meg vásároltam Rebekának ruhákat, mert már elég gáz volt a ruhatára! :oops:
És az én "kis" 5,5 évesemre 10! évesre való rucik voltak jók!!! Még jó, hogy magammal vittem! :shock:
VikDan is jól tűrte az egész napos rohangálást, viszont cserébe este 1/2--3/4 8-ig ordított!!! Most beájult...

Mindjárt nekifogok a sóst sütni, már olvad a leveles tészta! (Csak fel ne faljam éjszaka unalmamban... :roll: )
Akkó viszek kólát!!! :D

Nekem nincs szalonképes melegítőm, de azért én is lazára veszem a figurát! :wink:

Kép
Kép
timi26

Dmaggie! Én nagyon sajnálom, hogy nem ismerhetlek meg személyesen! :( No meg persze a többieket is...
Így a nyári terasz-tali alól nincs kibúvó!
Aki akkor messziről jön, ne aggódjon, a kertben el lehet aludni a fák alatt, van hely bőven, és a kerti csap is működni fog! :lol:

Timi26! Nekem két adag muffint kellett sütnöm, mert az első adagot elkezdtem felenni. :oops:

Ilyen magas Rebeka? Milesz itt később?

Sense! Ilyen szőnyeget én is néztem! Szerintem nagyon szuper!!!!!

Szerintetek az augusztusiak figyelnek minket, hogy mikor lesz a tali? :D Horvviki? :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

helllllllllllllo lamyok, mar varom a holnapottt!!! :)

Kép

Kép
mmarica

Gremesi Tábornok! :wink: :lol: ÉRTETTEM!!! Majd viszek hálózsákot, :wink: :lol: tábori felszerelést. Csak egyet kérek, ne a nyaralásunk idején legyen. :wink:

Úgy látom, ma éjszaka sem lesz sok alvás. Már kétszer ébredt fel a Drága. Ki is szívtuk az orrát. Szegénykém, már tudja, hogy mi fog következni. :( Háááát, nem a szíve csücske.

Olyan édesek vagytok, ahogyan a készülődés láza elkapott benneteket!!!! No, de nem kesergek tovább. Bízom abban, hogy hamarosan megismerhetek mindenkit személyesen.
dmaggie

Maggie! :lol:
A nyaralások időpontját majd mindenkivel időben egyeztetem, és úgy találjuk ki az időpontot, hogy lehetőség szerint mindenkinek jó legyen.

Remélem pikk-pakk meggyógyul a legkisebbed!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok !

Sajna nem tudunk holnap menni.
Így marad a terasz party.

Nagyon szomosrka vagyok de ez van.
Kevés időt tudnánk maradni és így meg nincs értelme szerintem.

Brühühü. :cry: :cry: :cry: :cry:

Most lépek is nagyon szar hangulatom van ettől.

Mindenkinek kellemes éjszakát és holnap este itt fogok szintén sajnálkozni és irigykedni a sok jó fotóra.

Csajok érezzétek jól magatokat.
20200310173350

Hörcsög
:( :(

Viranka
:) még jó, h lesz holnap tali, így elmentél fodrászhoz :) és végre jól érzed magad :) hát még holnap....:lol:
Hát nem csodálom, h kivagy...atyám rám is ez vár majd 2 gyerekkel ......:?
Somlói nyami nyami :lol:
De Lilla szokott még munyorogni is, meg sírni, nyüszögni...minden félét :)

Regi
hmmmm :roll: majd fog ne aggódj.
Szegény Szeli Apu, remélem nem nyúzta meg nagyon a fogorvos.

Móni
próbálj meg pihenni vele kicsit napközben ..bár mondom én, akinek mostanában sosem jön össze :?
Férjecske végül nem jön, csak szállít, mert anyósom délelőtt jön, h egy kicsit a fiával lehessen és kettesben csinálnak valami programot. Majd legközelebb.
Dehogy unjuk, tök jó, h mindig összefoglalod és nem kell 10-20 oldalt visszakeresni :)

Sense
Botond nagyon ügyesen áll :) és a szőnyeg is nagyon tetszik :)

Maggie
Puszi a pici pocakjára, hogy gyorsan gyógyuljon meg.

Irina
Nem semmi amin keresztülmentetek. Köszönjük, h leírtad, de azért remélem senki mással nem fordul elő ilyen.

Viranka
Főzeléket és csirkehusit is lehet már 7 hónapos kortól.
Mira nagyon vagesz volt így.

Mesi
Muffin hurrá és miért nem melegítőben jössz?? Ha neked úgy kényelmes? :)

Boldog hófordulót Beatrice, Áron, Marcell

No akkor tegnap megint volt valami a levegőben :) Lilla is nyűgös volt...én a fogára tippeltem, de már írtam, h a délelőttöt kis szünetekkel végig ordítota.
Viszont este kiájult fél 6kor és fél 9ig aludt, apa pont akkortájt érkezett mikor ébredt és olyan kis jókedvű, boldog volt. Majdnem az apja nyakába ugrott :)
Persze így fél 11 lett mire megint hajlandó volt aludni :) és most fél 4kor úgy döntött ő éhes is, pedig később evett este mint szokott....hmmmm ki érti ezt???

Rám meg tegnap rámjött ilyen orrbedugulós izé, kb úgy érzem magam, mint aki jó sok pia és cigi társaságában végigbulizta az éjszakát. Remélem csak a füves allergia, bár az sem jó hír, mert ilyen erősen még nem jött elő csak macsekra...:(
Csajszikám annyira édes jókedvű volt ma egész nap. És fél 3-fél 9ig nem aludt (ez délután) gondolhatjátok, h szopi után egy szó nélkül beájult :lol:
Én is nagyon várom már a talit :) A holnapi viszont látásra :lol:

KépKép
KépKép
fleur

Képzeljétek, Zitának, mint egy első randira készülődő hölgyeménynek a randit megelőző este, lett egy kis pattanása, vagy valami olyasmi! Biztos izgul már!

KépKépKép
bongyi

Dettyk: kűdtem privit! :wink:

Gremese: ja, egy fejjel magasabb a csoporttársainál! :shock: A cipőméretétől meg mindenki hüledezik! (csak zárójelben megjegyzem, hogy VikDannak már most nagyobb lába van mint Rebekának ennyi idős korában... :roll: )

Sül a cucc!!! :lol: :lol: :lol:
Csak tojásfehérjével nem volt kedvem lekenni, így lehet hogy kicsit kókadt színe lesz... :oops: :oops: :oops:

Rebekának az előbb mondtam, hogy hová megyünk holnap. Először nem értette, de mondtam neki, hogy "tudod, azok a nénik akiknek nagy pocakjuk volt, de már mindenkinek megszületett a babája!"
Erre ő: "jaj tudom, az nagyon jó volt! És tényleg mindenkinek megvan a babája?"
Ezzel elrohant nektek meglepit készíteni!!! Tööök ari, nem?

Kép
Kép
timi26

Lányok, Beatrice 19.-én született... :shock: Vagy nem???

Áronnak és Marcinak BOLDOG HÓFORDULÓT!!!

Kép
Kép
timi26

Halihó!

Működik az éjszakai műszak???? Vacakocska az ágyunkon alszik, apa még töltöget valamit, meg ásítozik a gép előtt :lol: , én már zuhiztam, de még nem vagyok álmos :shock: . Úgy látszik, már nagyon megedződtem. :lol:

Az még rendjén is van, hogy a mamák izgulnak, de Zita is.....? :lol:

Timi! Rebekád milyen tünemény! Akkora szíve lehet, mint az anyucijának.
dmaggie

Mollinak, Beatricenek, Áronnak, és Marcinak boldog hófordulót!

Irina: Nagyon örülök, hogy végre otthon lehettek és Ádi gyógyul. Nem semmi, amin már keresztül mentetek. :( Most már tényleg csak jó jöhet! :D Pihenjetek amennyit csak tudtok!

Juba: Drukkoltam ám én is, hogy minden rendben legyen, az eredmények is jók lesznek, meglátod! :wink:

Maggie: De jó lett volna! :D Vacakocskának küldöm a gyógypuszikat, hogy mielőbb meggyógyuljon!

Mesi: körömvágás nálunk is szörnyű. Máté úgy csinál, mintha legalábbis kínoznám, olyan rossz. :roll:

Két napja ablakot pucolok, meg ami ezzel jár (függöny mosás, vasalás). Plusz jó sokat vagyunk kint, annyira szép idő van.

Mi is nagyon várjuk a talit, Bence nagyon be van sózva! 8) Már nagyon kérdezgette, hogy lesz-e olyan gyerek aki vele egy magas? :lol: Mondtam neki, hogy lesznek nagyok is, sőt lesz még egy Bence! :wink:
Pizzás csigák dobozban én meg megyek is, hogy holnap kipihent legyek.

Jó éjt mindenkinek! :D

KépKépKépKép
meryke

Rebeka meglepit csinál? Ez nagyon jóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilla 6 órán keresztül ébren volt? Az igen! :shock:

Zita pattanásos.... :lol:

Mi lesz még... :lol:

A melegítős cucc azért ugrott, mert délután, mikor Zsófi aludt, lerohantam a cundába. Van nacim. :D

(Cundába=C&A-ba)

KTimi, Irina, Hörcsög, és akik nem jönnek, :( . Hiányozni fogtok!

Kép
Kép
Kép
gremese

Beatrice 19-én született!!!!!

Molli, Áron, Marci! Boldog hófordulót!

Meryke! Eddig a körömvágásnál működött a TV-nézés, de egy jó ideje kész katasztrófa. De hogy ennyire felhergelje magát, hogy sugárban hányjon..... :?
Valamit ki kell találnom. Talán ha alszik....

Lesz elég iszink? A szopis mamik biztos többet fognak inni. Legalábbis én... :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

Na megyek alukálni! Gondolom Csücsöriborsó ma is mellettem fog kikötni, és hajnalban húzogathaton vissza, mert Ő mozgásfejlődik álmában. :lol:

Jó éjt Lányok!

Kép
Kép
Kép
gremese

Hello Lányok,

csak gyorsban, mert kriminális nappaljaink és éjszakánk volt. Vissza sem olvastam. :cry:

Ma este elmentünk a szendókhoz bevásárolni:

JELENTEM MELEG ZSÖMIKET VETTÜNK!!! :lol:

(holnapra azért kihül, de jó friss lesz)

Na pusza holnapig! :wink:

silka
silka

Na, kisült a cucc!
Lemeóztam! Hát nem mondom hogy sótlan lett (kötözött sonkát is tettem bele... :roll: ) de nekem bejön! :roll: (csak nehogy megegyem itt a végén mindet! :shock:

Gremese: ha mégsem lesz elég az iszi, akkor ott a csapvíz! Timipoci mindent elbír! :lol:

Megyek én is! Jó éjt!!!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!
Én is elkészültem a virslis cuccal. Pedig majdnem biztos voltam benne, hogy nem lesz rá időm. De mégis! :lol:
A holnapi viszont látásra!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Timi
De nagyon édes

Enyém cucc kész :) én is sósat viszek
Meg innivalót, lehet nem tea lesz, de rostos :)

Mesi
Ja :) nem semmi mi?????!!! és nem is volt nagy hiszti....ami már csak azért is érdekes mert máskor 2 órát sem bír ki :lol:
Cunda :lol: :lol: voltak jó cuccok????
Szegény Zsófi jól felhergelte magát...amúgy Lillánál is kész szenvedés, no de azért nem ennyire.

No a végén mindenki sósat süt?? :lol:

Azt el is felejtettem írni, h ma Lillát betettük egyedül garázdálkodni annyi vízbe, h négykézláb sem lepte el teljesen. Hát csajok amit művelt :) nagyon tetszett neki.
Mindezt azért mert már kész krimi volt vele fürödni, mindenki mindenén keresztül gyalogolt, h elérje a kívánt céltárgyat+időnként rájött a hoppáré, h kimászik a kádból :lol:
és persze ehhez megmászta előbb vagy az apját vagy engem...és hát apának van valami plusz :) időnként azt is úszó játéknak vélte nézni :lol: alig bírtuk róla lebeszélni :)

Tényleg jó éjt, mert holnap zombi leszek és nem leszek olyan szép, mint Heni az új szemöldökkel, Viranka az új séróval meg Mesi az új naciban :lol:

KépKép
KépKép
fleur

én itt :evil: :evil: fiam egy órája nem hajlandó aludni :evil: apja persze nincs itthon :evil:
süti kész,Míra tegnap lemeozta és azt mondta nagyon finom :) már teljesen be van izgulva a tali miatt.

Fleur te mindig szép vagy :lol: :lol:

KépKép
viranka

Jó reggelt :D !

Kicsit sűrű napjaim voltak, de vagyok, gyorsolvasok, görgetek :wink: .
Viszont ha most nekiállnék alaposan visszaolvasni és reagálni, lekésném a talit :lol: , úgyhogy megyek készülődni :D .
Kb. hajnali 3 óta forgolódom, biztos tudat alatti drukk 8) .

Szerintem inni is lesz elég, többen vállaltunk, én spec 4 liter rostosat viszek + bubimentes vizet :wink: .

Viranka :shock: :shock: , akár fel is kelhettem volna traccsolni veled :roll: .

Mi is voltunk Bencével fodrásznál, de mérges vagyok, elcseszett :evil: . Melegítőm nagyon gáz, farmerom kényelmes :D .

Jajjj de izgulok :lol: .
dettyk

Gyors bekukk, lássam, mennyire lázasan készülődtök.... én is!

Viranka, azt hittem rosszul látok, hogy hánykor jelentkeztél, még ha az egy órát hozzáadom, akkor is!

Na szólítanak, megyek is, összerántom a családot, remélem, odaérek 10-re, mert úgy néz ki, hogy végig nem tudok maradni, a hétvégére bejelentkeztek rokonok vendégségbe, persze fél kettőre jön a vonat Gödöllőre.....

KépKépKép
bongyi

Jóóóóó reggelt!

Olyanok vagyunk, mint a kamaszok az első randin! :lol:

Fleur! Bakker! Szétröhögtem a fejem!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[quote] írta:s hát apának van valami plusz időnként azt is úszó játéknak vélte nézni alig bírtuk róla lebeszélni

És amúgy igen, Te mindig szép vagy! :wink:

Viranka! Nem semmi ez a hajnalozás! Talán Bálintra a talin a többi babáról átragad valami jó kis reggeli ébredés. :wink:

Lányok! Emlékeztek a nyári pocakos találkozóra? Leírom majd a sorrendet, hogy hogyan álltunk, és álljunk fel megint úgy, csak már babákkal. Aki pedig nyáron nem volt, most meg jött, az is álljon a sorba, a "nyári kismamik" után.

Zsófitól eltávolodtam egy métert. Szerintetek? ÁÁÁÁÁááááááááááá :cry: -ban tört ki.
Amikor meg visszaléptem: :D :D :D :D
:lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Na a sorrend:
Viranka
Regi
Irina
Amona
Kiskolbi
Timi26
Silka
Mesi
Anitja

Kép
Kép
Kép
gremese

Nosztalgia:

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Már mi is készülődünk. Én este fél 10-re lettem kész a muffinnal, de szerintem kicsit össze fognak nyomódni a dobozban... :( Apa lemeózta, finom lett! :D

Mesi! Szelivel pár napja én is hadakoztam a körömvágás miatt! Utálja, ha lefogom. Kapálózott, el akart mászni... stb. Úgyhogy ordítás lett a vége, utána alig bírtam megvigasztalni... :?

Apa foga egyelőre nem fáj, nincs feldagadva, úgyhogy tudunk menni!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok

Mesi: Én viszek 4 liter üditőt vagy szted vegyek még hozzá? Annyira nem tudom felmérni hogy mennyi lenne elegendő :? :cry:

Viranka: Míra nagyon csini.Bálint mellett valami éjszakai műszakot kéne vállalnod :)

Bongyi: Akkor Zita jobban izgul mint te :D

Fleur: apa :D :D

Az az igazság hogy én is nagyon izgulok mert még soha nem találkoztem veletek kivétel Viranka.

Ági

Kép

Kép
agica1126

Mesi! :lol: Oké!!!

Viranka! Azért pihentél még azóta??? Remélem!!! :(

Kép

Kép
regcsiken14

Én is zizgulok!!! Ja, úúúúgy várom!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Ágica! Annyian hoznak 3-4 litert, hogy szerintem elég lesz! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Hát speciel én tudtam volna még aludni, de inkább csendben maradok, mert 1/2 7-ig durmoltunk!!! :D :D :D (csak nekem nem kellett volna éjfélig dorbézolnom... :roll: )

Mi már nem olyan sokára indulunk! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
timi26

timi26: Akkor megint együtt keltünk :wink:

Kép

Kép
agica1126

Na jól van ám! :wink: Mi meg 5-kor keltünk, de szerintem Viranka kiütéssel győzött... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Így utazom a babakocsiban (ülni, hanyatt feküdni nem szeretek)
Kép

Fel akarok állni!!!
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

lanyok help!!!

ha pont akkor fog linike aludni, es ugye azt irta vki, h ne vigyunk babakocsit, akkor hol fogaludni?????????????????

Kép

Kép
mmarica

Marica ha úgy érzed akkor hozz babakocsit vagy esetleg a babahordozóban is aludhat Linike. Cica ott fog ha elálmosodik :lol: :lol:

Nemsokára találkozunk.

Addig is puszi mindenkinek

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Mi hatkor keltünk, de kis Mátém már durmol is kb. háromnegyed órája.
Mi is nagyon izgulunk, Bence kb. 5 percenként kérdezi, hogy mikor indulunk már :lol:

Regi, nagyon édes Szeli, már úgy várom, hogy élőben is lássam, meg a többi babát is. JA, és hétvégén megsütöttem a Búvár túróst, hát a fiúk nagyon komálták :wink:

Mmarica: Ha csak babakocsiban tud aludni Linike, akkor szerintem nyugodtan hozzál, csak gondolom azt nem akarták, hogy 20 babakocsival beállítsunk. :lol:

KépKépKépKép
meryke

nem csak babakocsiban tud, bhol tud, csak gondoltam amig alstzik addig tudunk beszelgetni :) azert jo lenne letenni, de a hordozoban o mar reg enm fer el 8)
ugyh marad a babakocsiiiiii

Kép

Kép
mmarica

Sziasztok, nemsokára talizunk! :D

KépKépKépKép
meryke

Babkocsi: Én írtam erről. Azért, mert Kiskolbival tanakodtunk, hogyha messze tudunk megállni autóval, akkor ne ülcsiben cipeljük fel a babákat, hanem babakocsiban toljuk őket.
A játszóházas erre írta, hogy szerinte nem kell babakocsi, mert a közelben meg lehet állni, és kézben tudjuk vinni őket.
De aki akar, az természetesen hozzon! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Hahóóóóóóóó!

Remélem jól telik a tali!!!!!
Annyira jó lenne veletek lenni! Lélekben tudok csak sajna!

Képeket várjuk!

Itt teljes hétvégi pörgés van. Kismaszatomnak kibújóban van a 2. foga! :D :D :D Most van áttörőben.

Nem tudok sajna visszaolvasni, de puszi mindenkinek!!!!

Kép

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

nagyon kiru volt a taliiiiiiiiiiiiiiiii

annyi bebi, oölyan cukik voltak, olyan jo volt, AKAROK MASKOR IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MAJD DOBOK KEPET

Kép

Kép
mmarica

mi is nagyon jól éreztük magunkat :) :) mikor lesz a következő :) :)
ennyi cuki babát és anyát szerintem nem láttak még egyszerre ott :wink: Míra is nagyon élvezte :)

köszönjük Móni a szervezést :)

képeket kaja után Robi átkonvertálja és töltöm,teszem :)

pusz

KépKép
viranka

Mi is nagyon jól éreztük magunkat nagyon jó volt máskor szívesen megyünk.

Ági

Kép

Kép
agica1126

Mi is itthon vagyunk. Azért látom, hogy más is eljött nem sokkal utánunk. Kicsit rossz volt szinte elsőnek eljönni... :(
Szuper volt a tali!!! :D
Én is rakom a képeket! Mindjárt megkeresem, hogy hova is kell tenni. Ha nem találom, kérdezek! :wink:

L.Móni! Nem adtam oda a lóvét!!! Pü-ben küldd el a számlaszámod, meg a címed is, ha Liberot használtok, mert akartam Neked adni valamit! :wink:
És köszi a szervezést!!!
Nagyon fini volt a meggyes muffin, a kókuszos, a palacsinta, meg a szendó (másból nem hoztam, csak gyorsan ezeket tettem el kóstolónak)! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Azért megmutatom, hogy kidőlt Szeli a kocsiban :D :
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Bocsi, de véletlenül át volt állítva a fényképező, így nem olyan tiszta mindegyik kép... :(
Nyitottam albumot! Oda pakolhattok Ti is!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: