Sziasztok!
Hát, nehéz éjszakánk volt. Nem soklat aludtam. A kicsi igen. Előtte.
Szóval délután 6 után, 1/2 7 körül evett Lucácska, majd bealudt. Gondoltam, majd 10-11 körül ébred, újabb etetés és alvás. Ehelyett végül 1/2 1-kor én keltettem. Addig persze én nem aludtam, vártam, hogy felébredjen. Na aztán utána egy ébresztő pelenkázás, etetés. De visszaaludni nem sikerült. Állandóan felsírt. Sokszor hasfájósan tekergett. Éjjel 3-ig kínlódtunk, majd a nappali kanapéján elnyomotminket az álom. 4-kor ébredtem, cumisüveg, fejő, tejgyűjtő kagyló mosása. 1/2 5-kor mentünk fel a hálóba. Akkor kelt a férjem, hogy dolgozni menjen.
Aztán 5 körül elalvás, 1/2 6-kor újra kelés, etetés és alvás 1/2 10-ig. Aztán etetés, megérkezett édesapám, sógornőm az unokaöcsémmel. A kicsit meg még mindig altatgatom...
Annyit beszéltetek a szájpenészről, hogy már én is annak a tüneteit vélem felfedezni. Nagyon viszket a mellem (nem a bimbó) és éget, szúr is. A gyereknél néha mintha látnék fehér foltokat, néha nem... Mindenesetre elgondolkoztatott a dolog, mert a tejgyűjtő kagyló igazi táptalajt biztosít a gombának. Állandó meleg, nedves közeg... Az összegyűjtött tejben meg akkor aztán tenyészhet minden...

Viszont nehéz lemondani a tejgyűjtő kagylóról, mert ma reggel is míg etettem, tisztába tettem 80mili gyűlt össze.

Nagy luxus lenne lemondani róla, amikor így is épphogy összejön a tejcsi. És állandóan áznék. Melltartó betétet meg a fájó, sebes bimbók miatt nem tudok használni. (Már, több, mint 120mili gyűlt össze és nem is fejtem...)
Azon is gondolkozom, hogy a szervezet, remélem, a csöpögést is "beleszámolja" a tejszükségletbe. Mert fejéssel csak kb. a tej fele jön össze.
MNI tényleg nagyon jól nézel ki! Nagyon csini vagy! Irigykedtem is rád! Én még a melleim miatt ki sem tudok mozdulni...
Az én hasam is még iszonyú puha, oldalt is maradt úszógumim. Most kb. + 5-6 kiló van rajtam.
A babatalis képek is annyira jók!
Kölyök és családja is nagyon kedvesek!
Pepike, Panny mielőbbi jobbulást!
Beuska! Alexa egy az egyben olyan, mint az UH képen!

Mondjuk szerencsésen sikerült pont hasonló pózban, irányból lekapni.
Azon nevettem, hogy a topikban sokaknak az a gondja, hogy lehet cumira szoktatni a kicsit. Én meg el akartam kerülni a cumit, csak nem sikerült. Hasfájósan annyit nyűgösködött a kicsi, hogy be kellett vetnünk. Az én kis piócámnak meg mindegy, mit szopik. Iszonyú intenzíven, erősen, mohón szív bármit (cicit ala natúr, vagy bimbóvédővel, cumisüvegből a tejecskét, cumit, öklét,ujját). A védőnő szerint lehet ezért szedte szét a mellem...
Tényleg lányok. A kicsik nálatok is iszonyú komolyan, szigorú arccal szopik? Lucácska összehúzza a szemöldök közét és nagyon komolyan koncentrálva teszi amit kell. Annyit nevetünk a kis szigorú képén.
Fanetta neked meg úgy élvezem egyes mondataidat, szófordulataidat. Pl. nagyon jót nevettem azon, hogy a gyerek a köbgyökön többet gondolkozik a konvencionálisan megengedettnél... vagy a lepke purc is tetszett és egyebek, amiken érzem az erdély, hazaii ízt. Mivel jómagam is erdélyi származású vagyok.
Jim, Eszter! Az gáz, ha így utólag repedtek...

Elkezdtem én is aggódni, lehet, még én sem úsztam meg?
Bocsánat, hogy nem reagálok mindenkire. Hirtelen ezek a témák jutottak eszembe.