A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Mesi! Jó az új szőnyeg! :D Zsófi nagyon ügyi!
Ja... méghogy ő fekszik a talin... hahaha! :wink: :lol:

Juba! Annak az eredménynek jónak KELL lennie, és kész! 8)

Ágica! Most már nincs megállás Nektek se! :lol:

Kaqk! Emma nagyon ari, főleg a rácsrágós kép tetszik! :lol: :lol: :lol: És neki is milyen hosszú már a haja!!! :D

Jaj, már én is alig várom, hogy Szeli üljön, de szerintem még jó ideig nem fog... :? A babakocsiban már 2. napja úgy megyünk, hogy négykézláb vagy hason játszik benne, mert a hanyattfekvés nem buli, csak ha alszik... :shock: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Nektarin! Mondd meg Robesznak, hogy ne folyassa az orrát, mert a kiscsajszik látni akarják élőben!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Timiiiii26! Vigyázz a szolival!
Igen, szab ilyet kétgyerekes anyukának IS! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó, drága lányok,
nemrég értünk haza a kórházból. Még nem tudtam visszaolvasni, szerintem beletelik pár napba, mert árgus szemekkel figyelem Ádót továbbra is, és rengeteg a mosni- és egyéb tennivaló a kórház után...

Csak jelezni szeretném, hogy most biztos nem megyünk a talira, nem lennék nyugodt, remélem, megértitek. És remélem, nem szólok túl későn! Ne hari! De ott leszek Veletek lélekben, a nyári Gremese-teraszbulin pedig biztos!

Majd jövök, amint tudok!

Kép
Kép
irina

Irina drága végre hazamentetek!!! Azért a sok aggódás és gondozás közepette gondolj néha magadra is és pihenj, legalábbis próbáld meg!!!
Sok-sok puszi nektek

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok

Mesi: Olyanokat tudsz írni hogy itt ülök Petra alszik és hangosan röhögök szó szerint....felmosóvödör :lol: :lol:

Timi26: Még jó hogy szabad hagyj mondják csak milyen csini az a két gyermekes anyuka....apa felkötheti a gatyát :)

Juba: Ez nagyon jó hír

Kaqk: Emma egy tündér

Nektarin: Robesz édi nagyon a képeken.

Heni: Szerintem egyszer beleteszed Péterkét utána ki se tudod venni annyira fogja szeretni :D

LMóni: Remélem is hogy nem állunk meg végre elkezdtük :D

Ági

Kép

Kép
agica1126

Irina: Remélem ezeket a rosszakat hamar elfelejted és csak a jóra fogsz gondolni. Gyors gyógyulást Ádónak.

Ági

Kép

Kép
agica1126

Kép Mostanság

Kép

Kép
agica1126

Ágica: Petrus nagyon édes!!!!Olvasgat?

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk: Nagyon szereti azt a kiskönyvet meg mondjuk néha meg kostólja :lol:

Kép

Kép
agica1126

Ágica: Emma is szerezi a könyveket nézegetni, meg rágni is! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk: Emma már nagyon kis ügyi a képek is ezt mutatják :D
Tényleg nektek van fogatok? Ne hari nem emlékszem.

Kép

Kép
agica1126

Ágica: Nem nincs fogunk! De az innyével rágicsálja, bocsi a félrevezetésrért!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk: Nem vezettél félre..... :lol:

Kép

Kép
agica1126

Lányok

Másnál is van hogy sokat alszik a babája.Nekem Petra 3 napja kb. csak enni kell fel utána max egy órát ha kibír hogy nem alszik el.
Most pl. felkelt és rá 25 percre megint elaludt.Remélem nem lesz beteg :oops:

Kép

Kép
agica1126

Ágica: és este is alszik rendesen?Hány órát?

Emma is többet akar aludni viszont így hajnal 3-4 körül fent kaszinózik tágra nyilt szemekkel.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok Mamók!
Köszi az őszinte hiányolást, aranyosak vagytok
Jól vagyunk, igazából sokat csatangolunk, alig kapcsolom be a gépet. Gyorsolvasást azért szoktam...
Képek Móni kérésére :wink:
Kép
no komment :oops:
Kép
így sétálunk (alul a tengerimalacunk :!: :lol: )
Kép
babzsákon
Kép
"elaludtam a hajam"
Kép
replülarepülaaaaaNolka :lol:
Kép
csücsü

Talira sajnos nem tudunk menni, mostmár biztos... majd a nyáron bepótoljuk :wink: viszont soksoksoksok képet szeretnék nézegetni Rólatok!!! Jó bulizást MamákBabák :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Irina de jó hogy már otthon vagytok:-)

Mesi felmosóvődör? :-)

Rólad jut eszembe, hogy Pétekém fogdossa a fülét, de nem sir közben, főleg elalvás előtt, lehet csak éppen felfedezi? Nyomogattam neki mindenütt, remélem nem fáj neki.

Timi simán 8)

Kaqk Emma nagyon édes:-)

Nektarin ti is szépek vagytok:-)

Juba örülök, hogy minden ok:-)

Csajok akkor pontosan hol is van a tali???? Nem irtam fel magamnak :oops:

Heni
KépKép
heni81

Móni
Még nem tudom milyen naptej lesz. Körbe szeretnék nézni miből lehet választani.

Regi
Hát még nagyobb pörgés :lol:
Pontosabban nem fáj, csak egy furcsa érzés, amit nem tudnak hova tenni.....
És nem próbáltad még a babakocsiban feljebb ültetni?

Sense
Nekünk is ez van pont...:( szegények. Én is a fogra gyanakszom. Szerintem az is, csak lassan jön.

Silka
Édes lehet Lizi...:)és mit énekel?

Nektarin
:( :cry: jajj ne máááááá....Robesz gyorsan gyógyuljon meg, vagyis ne is legyen betegebb!!! Bocs a képeket még nem volt érkezésem átdobni. Remélem ma este.
Küldesz nekem muffin alapreceptet?? A tiéd olyan fini volt.
Fog-náthásság: nem gondolsz hülyeségeket. Lillának tegnap előtt folyt az orra, de mintha nyál lenne, olyan híg és áttetsző volt, ami érdekes módon hipp hopp elmúlt. Szóval tuti nem beteg volt.
Nektek milyen az orrfolyás?
Nagyon jók a képek :)

Miléna
Jobbulást!

Mesi
Nyomd melegítőben :)
Képzeld Lilla ma ugyanúgy nyomta mint Zsófi. Nem bírtam ki lefényképeztem. :) olyan vicces volt, h pont akkor mikor néztem Zsófi képét :)
Ügyi nagyon és az új szőnyeg is jóó.
Ja harisnya :lol: :lol: ááá már nem mondok semmit :lol: ez tök poén :)
Koppok...jajj lesz még :( Van egy kék folt megint a fején........

Ági
Ügyi Petra :)!!!!!!

Heni
Biztosan gyönyörű leszel :) Nekünk nem férne semmilyen hinta, de szerintem Péter élvezni fogja :)
Tali itt :)
http://www.d-kultura.hu/dormogodomotor/

Juba
Végre, h túl vagytok rajta.

Timi
Ne viccelj, nanááá, hogy szépíts ki magad..Sőőt írd ki magadra, h 2 gyerekes anyuka vagy és légy rá büszke, h ilyen jól nézel ki :lol:
Ha a kólára rá vagy cuppanva, akkor hoznod kell :) ha más nem te iszod meg az egészet :)

Kaqk
Látom nem csak az ágyrácsot imádja rágni :) aranyos :)

Ancsi
Puszi Melinek
Tedd be word-be és úgy mentsd le.

Irina
Végre, hogy otthon vagytok...kiderült valami?

Anitja
Aztaa a fiad már komolyan nyomja a csajozást :)

KépKép
KépKép
fleur

Kaqk Emma látom mindenevő :lol: :lol: Nagyon édi :lol: :lol:

Anitja Végre. Igazi nagyfiú már Nolka. :lol: :lol:
A nyáriról nem hiányozhatsz. De ha marad a jó idő akkor lehetne a szabadban, mondjuk a Margitszigeten akár havonta összehozni egy talit :roll: :lol: :lol:

Juba De jó, hogy minden rendben :lol:

Ágica Petrus sokat nőtt, nagyon ügyes :lol:

Nektarin Robesz nagyon édi :lol: :lol:
Már miért fizetnél ha nem jössz :shock: ? Annyian dobjuk össze a pénzt ahányan megyünk. Azért mennek az energiák, hogy gyógyuljatok és jöjjetek++++++

Timi Neked kólát kell hoznod a talira!!!! :wink: :lol:
Legyél büszke arra, hogy 2 gyerek után vehetsz fel miniszoknyát :lol: Naná, hogy hordjad, apa meg legyen féltékeny :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Mollinak Boldog hófordulót!

Hát csajok sajnos nem tudunk menni. :(
Nemtudom Karcsikát kire hagyni két kicsivel meg
elég meredek lenne.
Bocsi,hogy most szólok de én is ma tudtam meg.

Irina!
Örülök,hogy otthon vagytok és továbbra is szorítok,hogy Ádi meg gyógyuljon. :)

Nagyon szuperek a képek jól meg is mosolyogtam őket. :lol:

Gratulálok Petrának a forgáshoz és Zsófinak az álláshoz.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Kaqk: Éjjel kialussza a 10 óráját :?

Kép

Kép
agica1126

anitja: Nolka annyira aranyos

Kép

Kép
agica1126

Ágica: az igen, akkor most biztos nő!!!! Majd akkor aggódj szeintem ha éjszaka nem alszik! +++++++++++++++ reméelm nem beteg lesz,!
Lehet tavaszi fáradság is? :-), de szerintem NŐvöget, nem eszik többet is??

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziaztok!

Nolka tünemény :) azok a szemek :) kár h. nem tudtok jönni :(

Ádi gyógyulj gyorsan erősődj és majd a legközelebbi talin találkozunk :)

Zsófi meg zabálnivaló nagyon ügyes kiscsajszi :) és légyszi ezt a harisnyát vedd fel a talira is :wink:

Petrust meg csak úgy imádom :wink: és nagyon ügyi :) vmait akartam anyádnak mondani/írni de már elfelejtettem :oops: öregszem...

Timi!
fogadjunk te leszel a legcsinibb közölünk :) jól lefogyhattál ha már a kedvenc minidet fel tudod venni :) és hozz légyszi kólát én úúúúúúgy megkívántam :) max Bálint meg majd pörögni fog egész du :)

Somlói félig kész,majd holnap összerakom,hagy érjen össze szombatra :) én farmerben leszek,nem szeretek melegítőben lenni,max itthon :oops: meg utána be megyünk még az egyik közelben lévő mintatermünkbe kolleginához(elméletileg) s vszínű 90 % h. tesóm visz minket(sikerült becserkészni a sok süti hírével )
Míra már alig várja a szombatot a tesójával és anyjával együtt :9 s ma eljutottam végre 2 hónap után fodrászhoz is :9 levágattam kivilágosodtam és most kezdem megint jól érezni magamat a bőrőmben :)

no mék is tentézni,pizsicsillagom már az égen :)

ja és Bongyi:Zitáról kisbuddha jutott eszembe mikor képeket megláttam :) olyan jó kis husimusi :)

nyugodalmas szép estét/éjszakát :)

KépKép
viranka

ha már zártam,nyitok is :)

Beatrice,Áron,Marcell boldogságosat :) tegnapra meg Mollinak :oops:

Szép hajnalt/reggelt/napot :)

tegnap elaludtunk reggel,ma meg már 1/2 5 óta szórakoztatjuk egymást :evil: eszem megáll... :roll:mondjuk még Mírát nem ébresztette fel :)

LMóni!
tök jó ötlet a Margitsziget,ha már tényleg jó időt mondanak :) és lehet majd gyakrabban is :)

Heni!
nekem a hintáról a véleményem :olyan mintha egy vállfára gumit szerelnél,majd beleteszed eyg zsákba oszt uccú neki fiam érezd jól magad :oops: nekem speciel nem tetszik,ha már hinta akkor legyen hinta,a lábacskáinak nem biztos h. jót tenne(mondjuk én a bébikompot sem komálom :oops: )

no már megint kajabál további kellemes napsütéses napot :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Beatricenek, Áronnak, és Marcinak boldog hófordulót!

Szeli 3. napja olyan nyűgös. :( Semmi nem jó, olyan „Belgás” kissé: ha kimegyek a szobából, az a baj, ha nem éri el a játékot, az a baj, ha pelenkázás van, az is baj… :?
Ma éjjel nem volt kaszinó, viszont negyed 6-kor keltünk.

Látom van sok kép!!! :D
Petra, Nolka tüneményesek! (Csóóóóók! :lol: )

Irina, örülök, hogy otthon vagytok!!! Rotát akkor nem kaptátok el, ugye? :roll:

Ágica! Szeli is rengeteget alszik. Nemrég írtam is a Nektek, hogy ez nem baj-e. Kb. ő is 1 és negyed órát bír ki ébren. De ha nagyon nyüzsi van, kibírja a 4-et is! :wink: Viszont Szeli a kezdetektől ennyit alszik (leszámítva a hasfájós görcsöket). 8)

Heni! Szerintem szuper a hinta! (De hogy ezek is milyen drágák! És gondolom, ez még így olcsóbb…)
Szeli TÉPI a fülét! Elég kiborító, sokszor jól bele is karmol… :shock: Szerintem csak felfedezik. Szelinek se fáj, én is nyomkodtam! :D

Fleur! Szeli nem szeret se ülve, se félig ülve lenni, így nem is tudom, hogy mikor fog így magától feülni… :roll:

Anitja! Hiányzol ám nagyon! De gondoltam, hogy ilyen jó időben minden hiányzó csavarog!!! :D Mi nem tudunk annyit, mert Szeli rengeteget alszik, babakocsiban meg nem tud jót, és inkább nagyrészt itthon altatom, mert különben nyügi.

Hörcsög! Nemáááá! :cry: Biztos, hogy nem tudnád őket együtt elhozni???

Mesi! Nekem nincs is melegítőm (túl hosszú lábakra nem kapni jót, amit utcára is felvennék), így marad a faros, de lazában nyomjuk. Szerintem senki nem lesz kiöltözve! :D :lol:

Viranka!? :shock:

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Viranka: naaaaa...azért azt nem mondtam, hogy le is fogytam! :roll: Jó, akkor viszek kólát! :D

Heni: a hintáról nekem is a bébikomp jutott eszembe (amit kifejezetten ellenzek), én nem venném meg!
Anya tegnap visszaszerezte az állványos szobahintánkat (Rebekáé volt, csak eladtuk...). VikDan nagyon komálja!

Délután jövök, most ügyintézek! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
timi26

Jó reggelt!

Nem akarok még egy ilyen éjszakát!
Grétacica 3:40-kor úgy döntött, hogy kialudta magát és elkezdett kutyázni :twisted: Próbált felállni is de azt ugye hálózsákban nem tudta véghezvinni. Akkor elkezdett perlekedve magyarázni. Próbáltam a hátára rakni és betakargatni hátha visszaalszik, de Ő elég kitartó volt :? A legszőrnyűbb az , hogy fogalmam sincs mikor aludt vissza mert én bekómáztam a szopis fotelban :oops: :roll: . Hatkor viszont ébresztőt fújt, visszaalvásról szó sem lehetett. Miután megmászta az apját, majd engem, majd újra az apját...... :lol: Enni kért és most persze alszik. Én meg álmos vagyok. Bocsi Viranka, Regi tudom, hogy nálatok mindig ez van de nálunk nem megszokott :oops:

Timi Aztán ügyesen ügyintézz :lol:

Viranka A talin légyszi taníts meg rá, hogyan kell kinézni a sütiből a kalóriát :lol: :lol: :lol:

Hörcsög :cry: :cry: Sajnálom, hogy nem jöttök :cry: :cry:

Dettykhol vagy?

Fleur Hozzad is apát! Nem zavar :lol: Én párom is elvisz minket aztán lehet, hogy fel is jön.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Regi!
[quote]V írta:iranka!? :shock:
ezt miért is? ha az órát nézted akkor még nincs itt a bneten átállítva :)

Móni!
:evil: gondolom ilyen voltál hajnalban.csak nem fogja ezt csinálni :) Bálint meg hatkor visszaaludt és még mindig alszik :) csak én látok alig ki a fejemből :(

Míráéknál ma fotózás lesz az óviban :) naon dögösen felöltöztettem kíváncsi vagyok mit alkott majd :)

S tegnap Bálint olyan édi volt négykézlábra állt,hintáztatta magát(Timi te jutottál eszembe,mikor írtad h.Vikdanira mit mondott a férjed mikor ezt csinálta :lol: )és úgy fejre dőlt :) szegénykém nézett nagyokat mi történt :) szerencsére mindezt Míra ágyán hajtotta végre a takaróin és nem keményre ejtette a fejét :)

mék befejezem somlóit míg csend van :)

KépKép
viranka

eszembe jutott mit akartam még kérdezni :)

Nektek gyermeketek nem szokott álmában gügyögni? mert Bálint mostanában olyan sokszor csinálja+néha felsír aztán alszik tovább :)

KépKép
viranka

Tali!

Holnap 10-13-ig miénk a játszóház itt: Dagály utca 15/a. (Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház)

Az Árpád hídtól gyalog a Népfürdő utca irányába kell elindulni, abból az utcából nyílik a Dagály utca. Kb 5-10 perc sétát jelent, nem többet.

Ha odaértek az én nevem kell mondani (Lőrinczi Mónika) és már lehet is játszani :lol: :lol: Igyekszem időben odaérni de ez nem csak rajtam múlik. Én tervezek, Cica dönt :lol: :lol: :lol:

Remélem mindenki el tud jönni aki jelezte!

utolsó üzim volt a tali végett, gondolom már nagyon unjátok

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka! Az órát néztem. :D Igazad van, tényleg nincs beállítva (pedig már észrevettem én is :oops: )…
Szeli szokott néha felsírni, de inkább elalvás után pár perccel. Ilyenkor rohanok be, és megállapítom, hogy alszik! :lol:

Hoppá! Volt egy nagy kopp, aztán sírás... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Viranka igen :evil: ilyen voltam :oops: Így utólag szégyenlem magam :oops:
Kérünk szépen majd fotót a dögös Miráról :lol:
Cica is szokott, hol magyaráz, hol kicsit felsír de alszik tovább. Gondolom ilyenkor álmodik :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nehogy megijedjetek! Szelit ezerrel sasolom, csak a buksiját verte be, miközben be akart bújni az ajtó és a szekrény közé (mögé), ahol a vezetékek vannak! :twisted:

Kép

Kép
regcsiken14

Apa 7-re ment fogorvoshoz (egy hete szenved a fogával), és még mindig ki van kapcsolva... :shock:

Kép

Kép
regcsiken14

...mármint egy hete jár a fogorvoshoz, de a próbatömés betétele után mindig fáj neki!
Remélem, nem lesz semmi gond, a tali miatt is!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Irina!
Jajj de jó, hogy otthon vagytok! Remélem, mostmár minden redben lesz.

Anitja!
Jó, hogy jelentkezték. Nolka egy tündibündi gyömöszölnivaó! :lol:

Emese!
Nagyon ügyes Zsófi! Hihetetlen, hogy mennyire előre vannak a fejlődésben ezek a szeptemberi babócák. Botond is feláll - mostmár mondhatom -- rendszeresen. Szerencsére mégcsak rajtunk. A kiságyrásot még nem fedezte fel...

Móni!
Átérzem a kialvatlanságot. Mondjuk nálunk ma éjjel jobb volt, mint tegnap, de messze van az igazihoz. Csak azért bírok most fenn lenni, mert este lefeküdtem 8kor :shock: Persze Botond most épp alszik. :evil: Eddig bírta 1/2 6 óta. :evil:
Egyébként tegnap egész nap baromi yűgös volt Botond. Ahogy Szeli. Semmi sem volt jó. Egész áló nap azt a hülye torokhangot hallatta. hmmmmmmm,hmmmmmmm,hmmmmmm Mindenért. :shock:

Heni!
Fül téma: Botond is morzsolgatja, de csak közvetlen elalvás előtt. Szerintem amolyan álomba ringató módszer lehet náluk.
Hinta téma: Nekem ez nem tetszik. Én is az álványosra szavazok. Most fogok venni a tali után a Brendonban. (anyák lapjával 9900 helyett most 5900 ft.)

Na megyek. Ma nagyon sok mindent kell házon kívül elintéznem. Gumiztatok, bankba megyek, boltba megyek stb. És mindent Botonddal. Remélem, jól fogja tűrni.
Aztán este még valamit sütni is kell holnapra. :D

Móni!
Parkolni lehet a játszóház közelébe, vagy dobjak be egy babakocsit?

Ildikó
KépKépKép
sense4

ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!!
botond 20 persz után nevetgél a kiságyan. kialudta magát! :shock: :shock: :shock:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Kép

tegnap este készült. alul az új szőnyeg. :D

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok,

Csak gyorsan jelentkezem, mert megyünk Anyához hétvégére, Robesz jobban van, kicsit folyik az orra, de csak reggel, egész nap nem, ha jól lesz megyünk, jaj annyira szeretnék menni.

Móni, remélem a ma éjszakátok jobb lesz.
Tegnap Robesz alig aludt, nagyon fáradt voltam estére, aztán beájult, de már 4 órakor kelt, majd kétszer egy órát aludt, nagy nehezen, most is itt nyomja mellettem.

Irina, de jó, hogy jobban vagytok, pihenjél!!!!!+++++++++++++++

Felur, küldök receptet, lehet, h sms-ben lesz időm a hétvégén:)
A képeket várom.

Mesi, hát én is lazában szeretném, de csak abban tudom ami rámjön :shock:

No rohanunk, remélem holnap talizunk.
Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
nektarin

Halihó! :cry:

Gyorsan életjelet, ill. betegjelet adok magunkról. :( Gergőt követte kicsi Albert is. Már két éjszaka nem aludtunk, annyira tele van a pici orrocskája. Van mit kiszívni rendesen. Már megint jelentkezett az az érdekes rekedtes levegővétel, mint a múltkor. Tegnap a dokibácsi -miután mondtam, hogy egyszer hallottam a síráskor- meg is jegyezte, hogy jó fülem van, hogy kiszúrtam. Így most ismét kapja a régi gyógyszereit. Remélem hamar rendbe jön. Így sajnos a tervem sem sikerül. Ugyanis semmi hírem a csoporttalálkozóról, ezért Gergővel tervezgettük, hogy elutazunk Bp-re a hétvégén, de beteg gyerekkel ez nem tehető meg. Pedig jó kis meglepi lett volna. :wink:

Hófordulósokat Isten éltesse!!!! Nagy pusszancs nekik!

Irina! Nagyon örülök, hogy végre otthon vagytok!

Sajnos mennem kell!

pusszancs
dmaggie

Sense! Boti nagyon ügyes, és tök jó az új szőnyeg! :D
Reggel Szeli is hisztizett, fel akart állni. Kapaszkodott ezerrel felvelé, aztán fel is állt, de nagyon bizonytalanul, inkább fogtam közben. :D Az újságokra meg a könyvekre nagyon rá tud kattanni (a távirányító és a telefon mellett). :lol: :lol:
De akkor most mi kihagyjuk az ülést???? Vagy mi lesz???? :shock: :roll:

Nektarin! Szerintem nem beteg Robesz, ha csak reggel folyik a nózija és áttetsző!!!

Maggie! Jaj, pedig tényleg milyen jó lett volna!!! Jobbulást!!! :cry:

Szeli fél 10 óta húzza a lóbőrt! :shock:
Kaqk! Nálunk is kb. olyan a napirend, mint Nektek, hogy tök elcsúszik az ebéd, így én most azon filózok, hogy megcserélem, és 11-kor kap ebédet (mi is akkor szoktunk ebédelni), és 2-3 körül meg gyümölcsöt.
Ugyanis ilyenkor reggel visszaalszik olyan fél 8 körül (olyan 3/4 órát alszik), de egy óra múlva megint álmos, és le kell tenni. Viszont ilyenkor meg nagyobbat alszik, és nem 10-kor kajál, hanem amikor felébred, olyan 11 körül... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok

Beatrice,Áron,Marci boldog hófordulót nektek.

Lmóni: Remélhetőleg ma már jobb éjszakátok lesz és Gréta cica végig alussza

Sense: Nagyon ügyi Boti

Maggie: Tényleg nagy meglepi lett volna :)

Nektarin: Jobbulást

Nem tudom miért van ez de he ide leírom hogy Petra sokat alszik az egész meghiúsul ma pl fent volt 7:00-10:30-ig :shock: és bevágott egy egész üveg gyümit eddig csak egy felet szokott.Most persze durmol.... :D

Ági

Kép

Kép
agica1126

Halihó, Lányok,
átfutottam a csaknem tízoldalnyi elmaradásomat: őszintén köszönjük a kedves szavakat, vudukat, köszöntéseket, ránkgondolásokat! Mi is viszont kívánjuk minden betegeskedő babának, mamának a gyors gyógyulást, gratulálunk a hófordult és névnapos babáknak, nem is szólva az akrobata (felállt, mászkáló stb.) babákról! GYÖNYÖRŰEK A BABÁK MINDEN KÉPEN!
Regény tudnék írni a múlt hétről, de azért próbálok rövidebb lenni :-) Most alszik a drága, próbálkozom.
Az előzményről tudtok: Ádi már a kórházba vitel előtt egy héttel nem volt jól, de lázas 5 nappal előtte lett először, utána horror 39 feletti lázakat produkált, mindezt reggel vagy akár kora délután is, az apja ezért végig itthon maradt, hogy hűtőfürdőzni tudjunk és azonnal indulni, ha valami van. Közben folyamatosan konzultáltam a gyerekorvossal, plusz kijött párszor. A láz maradt, nem is nagyon ment le 38 alá semmilyen kúp hatására, közben Ádi bojkottálta a szájon át adható szereket, így azok kiestek, ami még jobban aggasztott. Amúgy nem hányt, de a Nurofentől vagy bármi ilyesmitől azonnal öklendezett, és ha előtte evett, ki is jött az is. Ami érdekes volt, hogy amúgy semmi nem látszott rajta, ha magas volt a láza, az persze altatta, elnyomta, de amúgy ezerrel pörgött, jó étvágya volt és egyáltalán nem volt kiszáradva. Csütörtökön aztán elkezdtük volna az antibiotikumot adni, valahogy be is ment Ádiba szájon át (bár végigöklendezte) a Cedax, rá egy órára megetettem, majd 5 perc múlva sugárban (!) kihányta, amit evett és szerintem a Cedaxot is (a színe alapján gondoltam). Na itt elszakadt nálam a cérna, felhívtam a gy.orvost és indulás a kórház. Ott, nem túlzok, a gyerek „röpke” 3 órával odaérkezésünk után került orvos elé, voltunk előttünk ketten + műszakváltás. Szerintem ez elég gáz. Ettől függetlenül az 1 hét Szent László Kórház után azt mondom, elég jó volt a helyzet, a visszásságokról mindjárt írok. Tíz körül kaptunk szobát, összesen vagy kettő olyan van, amiben van nagyágy is, mi nem ilyet kaptunk, úgyhogy a földön aludtam (mint ahogy minden szülő szinte). Na most ezt annyiból értem, hogy helyszűke és a gyerekek fontosak, de hát egy gyerekosztályon a szülő is ott lesz vagy valaki, nyilván aludnia is kell… és nem túl higiénikus a látogatókat, kórházi személyzetet stb. befogadó szoba padlóján feküdni. Ádinak nagyon jó volt a hangulata, pörgött a vizsgálat alatt is egészen a vérvételig. Éjfélkor tudatta velem egy alapos, de elég karcos stílusú doktornő, hogy a gyerek fehérvérsejtszáma az egeket ostromolja, azonnal antibiotikum intravénásan, és vsz. húgyúti fertőzés. Közben megtudtam, hogy a szobatársunk egy rotás kislány és az anyukája, ettől csaknem elsírtam magam, hiszen közösen használtuk a WC-t, a mérleget, mindent. De valahogy Ádi mégsem kapta el, legalábbis a vizsgálatok szerint (kétszer is nézték) nem. Én viszont 5 napja erős hasmenéssel küzdök, étvágy nulla, ezért lehet, hogy ez az, vagy valami hasonló. Ádira monitort is raktak, ami a véroxigénszintet és a szívverését nézte (utólag megtudtam: azt figyelték, nem lesz-e tachycard), ezt 2 nap múlva levették róla. Elég nehéz volt megakadályozni, hogy a mozgó baba ne tekeredjen bele az infúziós és a monitor vezetékébe, a monitor ráadásul sokszor tévesen riasztott, első éjszaka vagy tízszer. Az infúziót azért kapta Ádi pár napig, mert nem tudták belőni, mennyire száradt ki, nem tűnt annak, és nagyon kevesett evett csak (50-60 ml-eket egy ekkora baba!). Közben aggódtam, mennyi tejem marad, szerencsére a mell tudja a dolgát. Ádit folyton mérni kellett, minden pisi, kaki, evés, a kaki jellege stb., mindent vezetni kellett, így figyelték a folyadékháztartását. Jól ment minden a 3. napig, a szobatársunk és az anyukája hazament, majd Ádi lement láza visszatért, igaz, max. 38,2 volt, de az orvost is aggasztotta. Az orvosok és a nővérek is normálisak voltak, csak pár nővér minden semleges kérdést („Van egy székük kölcsön?”) támadásként értelmezett. Amúgy a gyerekosztály egy új épületben van, a szobák tiszták, a lehetőséghez mérten szépek, szobánként fürdőszoba, jó is mindez, csak épp egy darab éjjelszekrényfélén kívül semmilyen pakolófelület nincsen! Képzelhetitek, az ember beviszi a gyerek összes cuccát szinte (játékhoz, sok pelus, fürdetéshez minden), meg magának ezt-azt, alvóscuccok (polifoam stb), úgy néztünk ki, mint egy depó. A 6. napon borultam ki, amikor a vizit során megtudtam, hogy még nincs rotaeredmény, nem is nagyon derült ki, hogy mitől lázasodott vissza a fiam. A diagnózis: erős bakteriális fertőzése volt Ádinak, de a vizelet-, székletmintából és hemokultúrából nem sikerült semmit v. alig valamit kimutatni, aminek az időközben kontaminálódott minta is lehetett az oka (elég nehéz a jó vizeletminta). Persze én nagyon örülök minden negatív mintának, és a vérképe is harmadnapra rendeződött, csak ez a rejtélyesség nyomasztó. Láttam, ahogy folyton vizsgálják meningitisre (tartó-, térdvizsgálat), tényleg alaposak voltak. A dolog iróniája, hogy időközben a BCG-s folyás megállt… még egy kontrollra elmegyünk azért. Ádi továbbra is sokat kakil, de már szépeket, és annyit rakom mellre, mint újszülöttkorában (éjjel is, ha ébred), kezd visszatérni az étvágya, talán almázunk is. :D

Kép
Kép
irina

Irina: Le a kalappal előtted nagyon bátor voltál és nem semmi amin sajnos keresztül mentetek remélem tényleg nem lesz további semmi gond Ádóval.

Ági

Kép

Kép
agica1126

Halihó!

Mindjárt megyek pihizni kicsit, mert jó nagy lemaradásom van, pedig tengernyi dolgom lenne. Vacakocska végre pihen, uis betegség ide vagy oda, alig aludt még ma. De úgy nézem, a hőemelkedése elmúlt, hátha tud egy nagyot aludni.

Irina, Drága! Neked akartam írni, hogy minden tiszteletem a Tied, ennyi mindenen átesni.... Mondom én, hogy nagy lelkierővel viseled ezeket a nehézségeket. Remélem, az otthoni levegő még jobban segíti Ádikát a gyógyulásban és hamarosan már csak egy rossz emlék lesz mindaz, amin átmentetek. Nagyon gyors teljes gyógyulást, makkegészséget kívánok a kis "Toldinak"! Ölellek mindkettőtöket!

No, megpróbálok a takarítás helyett pihenni egy kicsit. Pusszancs
dmaggie

Irina!
elolvasni is sok volt így hirtelen :shock: nem semmi min mentetek keresztül :roll: szerencse h. Ádi jól van,eszik sokat és otthon vagytok végre :) s milyen jó h. nem apadt el a tejed,most már viszont te is gyógyulj meg +++++++++++++++++++++

Móni!
miért is kellene szégyelned magad :wink: ha hallanál engem éjjelente :oops: rohadtul fel tudom hergelni magam :) tegnap éjjel jó volt,Míra felsírt mire megnyugtattam Bálint is felkelt,elkezdtem kicsipasit szoptatni,Míra megint rákezdett,apát felráztam csináljon már vmit a lányával.megnyugtatta,visszaaludtak Bálint még egy órát fent volt :evil: á nem voltam idegbeteg 8)

Maggie!
de kár h. bretegek lettetek :cry: no majd legközelebb :)

Ágica!
ez boszitopik :) ha vmi jót csinál gyerek és leírod másnap ugysem az lesz :lol:

S kérdés:
főzeléket,husit mikortól lehet adni? Bálinttal kb. 3 hete kezdtük a hozzátáplálást.Jövő héten céklát kóstolunk,utána már lehet főzelékként adni hússal? vagy azzal várjak még? Míra után Bálint egy zabagép kinézi a szánkból a kaját,ma már de. isadtam almát neki,du. meg körtézni fogunk :)

s a csajszi ilyen szerkóban volt :) én csináltam a képet,gyorsnak kellett lennem mert már indultak volna uszodába :)
Kép

pusz

KépKép
viranka

Sziasztok!

Jajj, Irina, ez nem semmi! De jó, hogy végre otthon vagytok!
És akkor most gyakorlatilag nincs láz, semmi egyéb, eredmények negatívak, ezért jöhettetek haza, de azon kívül, hogy "valamilyen" bakteriális fertőzés volt, nem tudjuk, hogy mi is volt? Tök jó, hogy sokat teszed cicire, ez biztos nagyon sokat segít neki több szempontból!

L.Móni, jó az új vonalzód! És nagyon örülök, hogy rendeződni látszik a hátad, remélem, nem csak átmenetileg!

Bölcsi: úgy látszik én valami rózsaszín ködben élek.... én úgy gondoltam (eddig), hogy majd 2009 tavaszán jelentkezünk bölcsibe, hogy szeptembertől, ősztől járhassunk! De akkor ezek szerint már most induljak neki? Szegény utolsó, meg egy darabig egyedüli gyerekek! Mennyivel jobb volt a nagyobb gyerekeimnek, mivel kétéves koruk körül jött a tesó, velük jó sokáig itthon tudok lenni! Még oviba se mindegy, hogy kilenctől háromig van ott Levi és jövőre Ákos is, nem pedig mondjuk reggel héttől ötig, mert anya dolgozik....

Fleur: Talira minden gyerkőc? Elgondolkodtam rajta, de ha a két fiú a környéken garázdálkodna, akkor én nem tudnék veletek és a többi babával lenni igazán, a figyelmem mindig másfele (is) járna, szóval azt hiszem jobb, ha csak Zita lesz velem. viszont úgy szerveztem meg, hogy a nagyságos hátsómat apa fuvarozza el a talira, aztán ő programozik valamit a fiúkkal és értem jönnek. Úgyhogy csábító a gondolat, hogy a tali elején vagy végén bejöjjenek a játszóházba, mert biztosan imádnák.

naptej: én avonost vettem az elmúlt nyarakon a fiúknak, nekik átlagos bőrük van, nem barna, de nem is érzékeny. De nem volt olyan, hogy megégtek volna. mondjuk a legnagyobb melegben csak a reggeli órákban meg késő délutántól voltak kint az udvaron. És volt, amikor Fabulont vettem, az is jó volt...

Miléna, jobban vagy?

Robesz, gyógyulj meg!

Ágica, gratula Petrának, szerintem még ha van is egy kis letapadt izom, és emiatt lemaradás, azt nagyon hamar behozzák a babák!

JUba, örülök, hogy túl vagytok a tegnapi macerán és jónak tűnik minden!

Kaqk: habtapi rágcsa nálunk is nagyon nyerő!

Ancsi sikerült a kimásolás?

Beatrice,Áron,Marci, sok boldogságot!

Maggie, most nektek mennek a gyógypuszik!

KépKépKép
bongyi

Sütöttem kosárkákat, amit pudinggal töltenék meg, de Áki annyira rástartolt a még üres kosárkákra, hogy a végén nem lesz mit megtöltenem.... :lol:

KépKépKép
bongyi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: