A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Kriszta!
Köszi :D

Manóka!
Milyen édes lányka :D

Gabi!
Kérlek ne keseredj el!!!! Megvárlak drága így együtt szülünk majd, csak Tóth doki bírja a sok szülést egy nap ;)

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Nálunk annyiból nehezebb a dolog hogy még mindíg nem jött meg így nem tudok számolni, lányok ti ezt hogy csináltátok?

Orsi

borsa

Zsu
Micakoma édi édi :D

Veronikusz!
Milyen volt a dugó? uh mikor lesz? megőrülök a kiváncsiságtól

na meg Zsófi és Steffi!!!!!

Orsi

borsa

Gabi, nyugi... :)

Hm, Micát már nagyon régen láttam, olyan nagyfiúsnak tűnik. Berkét meg még annyit se. Kislegények.

Manóka, ez nagyon aranyos! :D És a tesók?

Tünde, minden elismerésem a maminak.

Veronikusz, és mit adsz ilyenkor Szofinak, amikor felkel? Melinda is felkel, iszik, aztán tehetem tisztába. :twisted:

Egyébként ha igazán fáradt, nem kel fel és ugye akkor át sem ázik. Ezért kell valamit változtatnunk, mert én itthon nem tudom úgy lefárasztani, Eszterrel a hasamon meg nem tudunk két - három órákat kint lenni. Úgyhogy döntöttünk a hétvégén, nem várunk szeptemberig a bölcsivel. Van itt nem messze egy magán, ha jónak látom, egyszer-kétszer a héten elvinném, ha beszokna. Nem is kerülne annyiba, mint a bébiszitter, aki tényleg csak szükségmegoldás nekünk. Jól bánik Melindával, de mindig késik és egyszerűen nem érti meg, hogy nem mentegetőzni kell, hanem pontosan érkezni. Mert hiába marad tovább, a gyerekek olyankor már alszanak, nekem meg szükségem lenne arra félórára is, amit rendszerint késik. Pénteken blamában volt nagyon, mert mentünk volna gyedet intézni, elaludt a drága és félóra késés utána férjem hívta fel... :roll: Csak hebegett a telefonba, először le is tette.
Szóval nem kell nekünk ez, ha van bölcsi, ahol Melinda szépen hozzászokna a társasághoz és ez segítene abban is, hogy ne legyen túlérzékeny.

Mit is akartam még?

Kép

Kép

Kép
memme

Borsa AZ egyik barátnőm úgy lett terhes a második babával, hogy még az első szopizott és nem is jött meg neki.....elkezdett gyanakodni, majd elment a dokihoz aki közölte vele, hogy kb 9 hetes terhes....úgyhogy a lehetőseég nincs kizárva....Emma szopozik még???

KépKépKépKép
vdorka3

Ja igen.

Borsa , hajrá... :)

Ancsa, azért akarunk elmenni Kecskemétről, mert a férjemnek mindegy, honnak jár dolgozni, nekem így-is úgyis nehéz lesz itt munkát szerezni, de főként azért mert itt a városban nincs olyan iskola, ahova szívesen íratnám majd a lányokat. Tanítottam egy-kettőben, amik ráadásul jó színvonalúnak számítanak, az egyik egyházi is, de ettől sem sokkal jobb, vagyis nem olyan, ami a mi elképzelésünknek megfelelő. Korrepetáltam sok gyereket, kisebbeket, nagyobbakat, más iskolákból valókat. Látom, hogy mi történik a gyerekekkel és h ez ráadásul nem is a kollégáim jó szándékán múlik. Hanem mert olyan a pedagógiai program, a módszertan, a tantárgyfelosztás stb., ami teljesen gyerekellenes. Nem problémamegoldásra készítik fel őket, csak megy a drill.

Kép

Kép

Kép
memme

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1207574074.771.jpg[/img]
:) :) [/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Memme! teljesen igazad van.... sokkal jobban járnátok a bülcsivel...
én is vinném encit,de itt csak magán van 40e-ért,és oda se biztos hogy bejutnánk ,mert az is tele van....
kiváncsi vagyok,hogy ovitémában mire jutunk majd a héten??,

Ancsa! neked akartam írni,hogy május 26 körül megyünk Prágába,3-4 napra, gyerek nélkül :cry: hogy fogom kibírni???
(csak akkor voltunk külön amikor tavaly a kórházban voltam 4 napot)

Borsa! de aranyos vagy!!!!! :D :D :D de igazán nem kell rám várnod/tok...ha nálatok már ott kopogtat a gólya, hadd jöjjön :lol: én meg csak utolérem még idén a társaságot :wink: legalábbis nagyon remélem....
Vendég

Dorka!
A tesóm is így lett terhes a 2.kal de ők nem direkt alakították így. Igen Emma még szopizik de csak reggel meg este, de még nem jött meg. Ezért nehéz a számolás :D

Memme!
Köszi :D
És ha Melinda amúgy is társasági akkor biztos nem fogja magát rosszul érezni, szorítok neked, az a legjobb döntés amit Te és a párod jónak találtok! :D

Orsi

borsa

Gabi!
Egyszerre írtunk :D És akkor nem várok hisz nálatok is már itt van mingyárt :D Remélem jobb a kedved!

Memme!
De édes :D

Orsi

borsa

Lányok!
van egy meghívóm az iwiwre....

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok Lányok!

Borsa: Viktor nagyon élvezi, hogy van hinta,de a homokozó jobban izgatja, na meg a kutya hogy nem tud átjönni a kertésen. 8)

Köszi lányok a biztatást a védőnővel kapcsolatban, csak olyan bosszantó, mert neki 3 gyereke van és még is olyan...... :evil:

A képek nagyon jók :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Olyan pocsék idő van ,Viktorral nem lehet birni,mintha a kisördög bujt volna belé. Most alszik,de nagyon nehezen aludt el. :cry:

Kép
V

valentina

Eni? Steffi?
Gyuzso?

Borsa!! alakul a kedvem :) de igazán jó csak akkor lesz,ha már tudok "pozitívan "gondolkodni :wink: szóval remélem a következő hónapban.....

Tünde! írtam...
Vendég

Valentina! Enci nem is aludt el ma délután... :evil:
kiszámíthatatlan, mert tegnap d.u. meg 3 órát nyomott,
ez tuti függ az időtől is...mert tegnap mi is kint hepáztunk egész d.e. ma viszont nem,mert ugye zuhog az eső :evil:
majd este viszont elájul-fürdés után :D
Vendég

Memme! érdekel amit az iskolákról mondasz.....igaz,még odébb van....de mik az elképzeléseitek? ,melyik a jó? vagy mi mondható jónak???
nagyon cuki a kép :D
Vendég

Memme!
Jaj de édes! kicsi kis kezei ökölben!!! CUKKANCS!
Szofi ilyenkor tápszert iszik (reggelire megeszi a gabonagolyókat a tejjel, de nem akar tejet inni. Doki szerint no para, mert ha viszont lázas vagy fosik akkor a táp mehet, de a tej nem) és ő éjszakára most a libero 6-ost kapja! Ha visszatér majd az 1x-i evésre, visszatérünk a libero 5-re. Nekünk nagyon ritkán van csak baleset. Én éjjel soha nem rakom tisztába, csak ha becsúszik 1 évben 1x egy kaki.
A bölcsi nagyon jó ötlet. Most nekem is duplán fő a fejem, hogy CSAK VEGYÉK fel Katát oviba ide 2 utcányira (ill. Szofit is majd 2009 ápr.1-től) ill. hogy addig el tudjam helyezni Szofit egy olcsóbb FIZETŐS MEGÖRZŐBEN, mert a mostani már csillagászatira emelte az árait. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Szerintem jót fog tenni Melindának!

Borsa!
nem tudom, hogy mikor kell menni. Majd 2 hét múlva kell telefonálnom és akkor beszéljük csak meg. :D Nyugi! lehet te hamarabb mész UH-ra :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszta!
semmi baj! de ez még csak labor volt. :D

Dorka!
fejed???? nekem megint romokban :cry: :cry: :cry: tegnap a gyomrom égett :oops: (változatosság gyönyörködtet???? :shock: :lol: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

memme: tesók jól vannak, bár Ricsi ma reggelre belázasodott, úgyhogy most mindenki itthon van :shock: :shock:
a nappali bombatámadás hangulatát idézi reggel 8 óta. Mikolt egyedül is szét tudja pakolni a játékokat, na de ketten!!!!
Dóra bulis csaj lesz úgy tűnik, mert hasbarúgás nélkül bírta ki a lánybúcsúztatót szombaton, pedig volt hangzavar meg hangos zene a klubban, ahová mentünk.

és egy kép ráadásként Hévízről

Kép

Kép
Kép
Kép
manóka28

húha, 100 nap alá értem!!!! azt hiszem, itt az idő, hogy elkezdjek parázni, hogy mi lesz hogy lesz. :shock:

Kép
Kép
Kép
manóka28

Kriszta!
te még meddig dolgozol??? nem azt mondtad, hogy a feléig???? különben hogy vagy? Renni segített? nekem eddig bevált

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Én már annyira szeretném, ha nálad is kiskrapek lenne, hogy siettetem. :lol:
Még május végéig akarok dolgozni. Úgy tervezem legalábbis, aztán majd meglátjuk.

Én nem tudom, ez a gyerek itt a hasamban mikor alszik, mert reggeltől estig tornagyakorlatokat mutat be. Bezzeg, amikor apja akar vele kommunikálni, mindjárt nem csinál semmit.

Kép
Kép
kriszta36

Manóka! nagyon szépek vagytok!!!!
nagyon jóka képek!!!

ma is olyan szép szivárvány volt itt nálunk...pont jöttünk haza a bevásárlásból de a mobillal gyorsan lekaptam...

Kép

Kép
Vendég

Manóka :)

Képzeljétek, végül azért húgom is besegített vasárnap pakolni készem is lettünk, és következő hétvégén lesz a kipakolás, akkor meg anyum jön. Úgyhogy azért csak mozgósult a család. Én meg ócsároltam őket :oops:

nagyimat szépen csendben, de tortával, virággal felköszöntöttük sokan. Örült neki. De hulla fáradt, ma is úgy keltettem fel reggelizni, meg ebédelni.

mtunde

Tünde!
szegény nagyid! jól kifáradhatott. :oops: :( Milyen rendesek, hogy segítettek a többiek is. :D

Kriszta!

Hát te nem vagy piskóta!!! :D Jó sokáig dolgozol akkor! :shock: Azért vigyázz magatokra! Ezek a gyerekek meg már csak ilyenek. Nekem is este addig rugdosott, míg Apuci 11-kor haza nem jött. :D A reggeli bujkálás se zavarta. Férjem fogdosta is a hasam utána, hogy végre ő is elcsípje Töpit. Persze ő meg lapított. :lol: :lol: :lol:
Tegnap voltam az 5.-en is. Olyan furi volt. Tök kihalt volt az osztály. A folyosót lestem, míg ki nem jött Mészi a szülőszobáról, de csak egy anyuka volt kint a picivel a folyosón. Azért úgy belegondoltam tegnap, hogy ha most szülnék, biztos a kocsiban születne meg a gyerek ilyen dugóban. :shock: :lol: :lol:
Ez a tegnapi 5. emeleti látogatás meg teljesen bezsongatott. Már úgy szeretném, hogy legalább Aug. vége legyen!!! :D :D :D Vagy legalább kezdődjenek el a CTG-k! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!

Veronikusz, hát te?? Jó korán itt voltál már!
Ne aggódj, nemsokára jönnek a ctg-k, nem kell már sokat várni! :wink:
Azt akartam tőled kérdezni, hogy esetleg le tudnád írni, hogy Katának a bölcsis beszoktatása hogy zajlott, ill. hány éves volt akkor?? Kösziiii!

Gabi, biztos jön a gólya, csak ki kell várni, mi drukkolunk most már nagyon!!

Borsa, ez jó kérdés!! Ha amúgy sincs még meg, gondolom csak úgy jössz rá, hogy csinálsz tesztet mondjuk 5 hetente. Amúgy meg hajráááá!! :wink:

Tünde, jó, hogy végül besegített húgod, rossz lett volna, ha egyedül kell csinálnod!

Manóka, nagyon jó képek!! :lol: :lol:

Memme, jaaaj, de zabálnivalóan alszik! De te is látod azért, hogy hasonlítanak egymásra Melindával?? Mert sztem nagyon! És a bölcsi ötlet jónak tűnik, Melindának biztos jót fog tenni! Nemrég láttam a tévében, hogy az EUban minden 3. gyerek jár bölcsibe, Magyarországon csak minden 8. És sokszor amiatt, amit Gabi ír, hogy nincs, vagy ha van, akkor tele van fullra...

Na szép napot mindenkinek!

KépKép
barimami

Jaaa, most már értem, rossz időt ír ki a net! :roll: már 7:40 van...

KépKép
barimami

Ancsa, munka ügyben az a döntés, hogy napi 4 órákat simán tudok dologzni a pr ügynökségnek és mellette fotózni, a kettő nem zárja ki egymást, szóval gond egy szál se :lol: Keddi úszás nekem nem jó sajna, így mi pénteken megyünk! Azaz sztem egyedül megyek, még nem tudom...

KépKép
barimami

Sziasztok!
Ha már nem nagyon jövünk :cry: legalább képeket rakok fel a rosszcsontról :lol: :lol:
Kép Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Gyuzsó!
Köszönöm Dorina hófordulós köszöntését!!

Gabi!

Hétvégén voltunk a veszprémi állatkertben ahol legalább 7-8 gólyát láttunk.........mindet felétek küldtem! Remélem legalább az egyik odaér valamikor :wink:

Névnaposoknak utólag minden jót kívánunk!!

Kép
tikó

Sziasztok!

Emano, mi van a lakással?

mtunde

Tünde,
várjuk a BANK ámenjét :lol:
(mi már nagyjából felújítottuk és berendeztük,sőt már ott is lakunk-persze CSAK FEJBEN :lol: :lol: )
Villő 2+2+2 :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

sziasztok!!

Tiko! kösziköszi..veszprémi zoo???de jó lehetett.
képek esetleg,már rég láttunk :lol:

Emano! hajrá tuti kéró! de cuki Balázs!!! :D
bank ámen :lol:

Tünde Boldog szülinapot Nagyikádnak!!
Kép
Vendég

Veronikusz nekem a fejem nem fájt, sajálom, hogy Neked igen:(Nem tudom ,hogy meddig fog ez tartani. Berkúcióval soha nem fájt a fejem egy percet sem.Neked a lányokkal???
Egyébként én is jobban várom a végét mint először, talán azért mert tudom, hogy milyen jó amikor megszületik a bébi :lol: NA de majd csak eltelik az idő lassan!!!

Jók a képek, cukik a "rosszcsontok " is :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!
Hú én ezer éve nem, tök ciki :oops: :oops:
Jól vagyok/vagyunk, leszámítva, hogy a férjemnek is egészségi gondja van, de azért megoldható szerencsére, martin jól van, a szeme is rendbe jött, kicsikém is jól van odabent, legalábbis remélem, márc 28-án voltunk uh-n kemény 3 cm volt :D és annak aminek látszani kellett látszott és minden jónak tűnt.
Próbálok egy két dologra reagálni a teljesség igénye nélkül.

Vali!
Hát nem semmi ami Ádival van, tényleg egy kis hős! én nem ismerek orvost, de bízom benne, hogy találtatok valakit!!!+++++++++++++++++++

Andi!
drukk a hitelnek, tuti megkapjátok! Édes Balázs, boldog hófordulót!

Gabi!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ A szivárvány jót jelent!!!!

Na mennem kell, majd még jövök!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Gabi!

Képeket nem tudom, hogy mikor fogok tudni küldeni mert bekrepált a gépünk (most is máshonnan netezek) és az új gépre még csak most töltögetik a progikat. Remélem hamar meglesz :cry:

Veszprémi állatkert szép volt, jó időnk volt nem is voltak sokan mert csütörtök délelőtt voltunk. Dorinát minden éredkelte, főleg a majmok és a madarak. Ő is hessegette felétek a gólyát :D
Kenesei üdülésen is túl vagyunk, jó volt csak Dorina péntekre megtaknyosodott (egész télen nem volt beteg, erre most..............)
:twisted:
Azért jó volt :D Ma reggel mikor mondtam neki, hogy gyere reggelizzünk szaladt az előszobába, vette fel a kabátját meg a sapkát.........azt hitte hogy az étterembe kell menni regelizni mint Kenesén :D Hamar megszokta az ottlétet!

Kép
tikó

Valentina!
Klassz lett a játszótére, irigy-irigy! Mekkora okos a védőnőd… Jó ég, hajam égnek áll!

Gabi!
A ti kis házikotok sem semmi!

Kriszta!
Olyan édi a kislányod! Jó sokáig dolgozol, bírni fogod?!

Memme!
Annyira két tojás a két kiscsaj! Nagyon szépségesek! Egyébként martin alvókája alakul, de babonából inkább nem mondok semmit, majd… Masninak egyébként nem Bálintja van, hanem Mátéja! :D De jól vannak, minden héten 1x min. találkozunk, és többször beszélünk.

Tünde!
Jók a képek rólatok, néztem a blogot is! Úgy irigyellek! Szegény nagyid! Boldog szülinapot utólag is neki!

Adri!
Ne foglalkozz az okos és kedves anyukák beszólásával!

Dorka!
Olyan édi a kisfiad! A haja is szuper! És tök jó neve van szerintem is, ha még nem mondtam volna. Fejfájás nekem is van, martinnal 1x sem volt, de inkább tűrök, bogyót nem merek bevenni

Orsi!
Jó az új babakocsi és Emma nagyon cukkancs!

Zsu!
Nem semmi Miklós ahogy álldogál! Apja mit szólt? Gondoltam tiszta happy!

Manóka!
Édes Mikolt! Tényleg hamarosan szülni fogsz. Előadásra mész majd vagy úgyis tudsz mindent? Neked ki a dokid?

Kép Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

steffi: ezúttal is Hegedűs dokinál maradtam. előadásra most nem hiszem, hogy megyek, mivel Mikolt esetében voltam, és remélem, hogy 1,5 év alatt csak nem változik annyi minden. ha igen, azt majd a szülésznővel megbeszélem szerintem.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Steffi!
De jó milyen édes Martin :D

Andi!
Remélem tudsz majd kicsit többet jönni, mert hiányzol ám! Nagyon édes Bali, boldog hófordulót neki!

Manóka!
Nagyon jó a medencés kép :D

többiek????

Képzeljétek el is felejtettem elújságolni Emmus mutatványait tud integetni tapsolni és ugatni! igaz nem csak a kutyáknak hanem a cora halaknak is de hát istenem még nem küldjük egyetemre :D

EMESÉRŐL TUD VALAKI VALAMIT????

Orsi

borsa

hahó

én is itt...
csak pause módban..ma voltunk egy oviban Apával, holnap megnézünk 1 másikat, oda már visszük Encit is...
ja meg Okmáyniroda- mert állandó lakcímen változtatni kell :oops: eddig Pest. és ha nem sz,endrei, akkor fel sem veszik :shock: :oops: szóval én az okos anyuka,erre nem gondoltam.
na mindegy!megoldjuk......
beiratkozás 21-én lesz,addig meg majd meglesz....

nem nagy a pörgés...

Gyuzso?Paklincs?Zsófi?Adri?Borsika?Linocs?Ancsa?Memme?...sokan merre vagytok??
Vendég

Sziasztok Lányok!

Épp adóbevallok, de gyorsan jöttem hírt adni magunkról is. Lóg a belem, de nyilván ez tök normális, ha az embernek van egy 3 éves meg egy 9 hónapos gyereke(köszi Zsu Flórka köszöntését). Flórka áll, mint Katiban a gyerek, vagy tv-t szerel vagy a gatyámba csimpaszkodik, egyébiránt térden teker mindenhová, onnan tudom, hogy hol keressem, hogy időnként hangosan de-de-de-de ordításokkal tudatja,merre jár. Valamelyik nap 10 perces monológgal szórakoztatta apáékat, míg mi Kisjankóval óvodabeiratkoztunk-de videón megörökítve.És a lényeg:bal alsó egyes kocog a poháron, úgyhogy ezúton kivánnánk csatlakozni a fogzó béjbik népes táborához. Múlt hét egyébként óvodakálváriával telt, úgy nézett ki, hogy Jankónak nem lesz hely abba a csoportba, ahova szerettem volna, hogy kerüljön-én lelkibeteg-aztán úgy néz ki, hogy mégis összejön-most már vidám. De majd júliusban lesz végleges, addig meg szorítom az ujjamat(utána a kezemet ökölbe, ha mégsem).

Na a lényeg, hogy nálunk most Nagyi itt, rendezgeti a házukat, Tiszaújvárosi kecó úgy néz ki, eladva, szóval ha minden jól megy, nyárra itt laknak majd. Addig viszont ember kerítést épít, meg egyéb finomságok, szóval enyém a két gyerek háztartásostúl-mindenestül nonstop. Most este főztem meg ma is, hogy holnap, ha véletlen nem esik, tudjak menni velük levegő, Jankó mostanában folyton játszani hív, Flórka is egyre inkább igényli a foglalkozást-szóval Tesz-vesz város olvasás közben tornyocskát építek színes poharakból(köszi Brigi), meg prittyegő telefont nyomogatok. Vadállat.

Orsi,
ne haragudj, hogy nem reagáltam Volvi mélre, de csak addig jutottunk, hogy mondta apa, mi a baja az autónak, én meg néztem rá...ahogy ilyenkor szoktam. Aztán valamit már meg is megcsináltatott...De nagyon rendesek vagytok, hogy felajánlottátok a segítséget, ha nem baj, még holnap megkérdezem nyugdíjasrendőrt, hogy most akkor mi van. Ja! Annyira gáz volt óvodabeiratásnál, amikor kérdezték, hogy mi apa foglalkozása, én meg benyögtem, hogy nyugdíjas...Emmus meg legfeljebb nem lesz állatorvos...

Zsu,
írtam sms-t, később vettem észre, hogy híttál...Bakker, mekkora a fiad...

Vali,
drukkolok Ádámnak, remélem találtok egy jó orvost, aki segít. Jártunk mi is vasárnap a közlekedési múzeumban, Flórkáról is készült egy olyan kép, mint Rólad. Majd felteszem.

Gabi,
:cry: továbbra is nagyon drukkolok.

Memme,
abszolút megértem a bölcsitipródást. Én még most is nagyon nehezen tudom Kisjankót elengedni, pedig nem kérdés, hogy neki már a többi kis gazfickó(és gazfickónő) között a helye.

Tünde,
túrás képek... :lol:

Csajszik ennyire futotta, tök álmos, megpróbálok holnap majd képeket is feltenni, de ez most csak ígéret...

Kép
Kép
paklincs

Barbi!
Igen, már korán fent voltam. 3 napja 5.30-kor kelek Szofi miatt (eszik). Persze ő visszaalszik. :lol:
Bölcsi: Kata 2 éves kora előtt 1-2 nappal kezdte a bölcsit. Nem volt vele gond. A beszoktatás abból állt, hogy a 3. nap már elküldtek haza, hogy tök fölösleges ott maradnom, hisz semmi gond sincs vele. :D:D:D:D Nagyon élvezte a sok új játékot, a más környezetet, a gyerekeket. Délben nem akart nekem hazajönni. :D A legvadabb kajákat is mindig megeszi (pl. gyökérfőzelék!!!! Ez nem répa!)
Szofi valamikor múlt Októberben kezdte és ugye ő most volt 2 éves. Ő nagyon anyucis és sokkal nehezebb volt a beszoktatás. Ráadásul Nov. végén kerültünk be a kórházba a hasmenés-hányásos kiszáradás miatt …. És utána 3 hónapig nem is mentek bölcsibe, mert jött az influenza, majd egyéb nyavalya a bölcsiben és nem akartam őket bekenni. Szofi különben úgy nyilvánította ki a bölcsi-undorát, hogy nem volt hajlandó semmit sem enni a bölcsiben és egyszer nagyon csúnya hasmenést is produkált. (de ezt csak 1 pelus erejéig) Most viszont hogy már rendszeresen járunk, semmi gond nincs vele. Tegnap meg is dicsérte a gondozónő, hogy milyen kis ügyes és szófogadó :D:D:D:D:D ÉS AMI NEKEM NAGYON FONTOS!!!! ESZIK!!!!! Ha nem is mindig mindent, de ESZIK!!! Mikor átöltöztetem maga szalad be a szobába (én meg az első ilyen után kerestem, hogy hova tűnt, mert nem gondoltam volna róla, hogy magától bemegy. :D Úgyhogy már ő is megszokott és élvezi. Neki is van, hogy úgy kell többször szólni, hogy itt van anyuci és mehet haza. :D

Andi!
Balázs nagyon édes :D

Dorka!
Nekem fájt a lányokkal is, na de messze nem ennyit!!!

Steffi!
Jaj de jó hogy jöttél! Örülök, hogy jól vagytok! Férjednek jobbulást!
Martin barna gomb szemei!!!! Elolvadok :D

Tikó!
Dorinának jobbulást! kabát-sapka húzás :lol: :lol: :lol:

Borsa!
Emmus nagyon kis ügyi!!! Kis Okoska! :lol: Édi lehet ahogy ugat. :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

érdekes! eddig mindig csütörtökön voltam kerek X.hetes terhes, most meg már szerdán!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Gabi: gondolok rád sokat, például a hétvégén a Margitszigeten jártunk, és elmentünk az állatkert mellet - és láttuk a gólyákat... Úgy látszik, ha gólyát látok, mindig te jutsz eszembe :) +++ A képeidet akartam még megdícsérni: mindig olyan szépeket raksz fel.

Babavárók: milyen sokan lettetek hirtelen! De jó! Lehet majd értetek is izgulni - már most is: kukacos vagy nem kukacos - és majd a végefelé - mikor jön már ez a gyermek - jó olvasni, és visszaemlékezni a 9 hónapra :)

Memme (és az összes bölcsikeresős): a Kedves tegnapelőtt mondta vicceskedve, hogy milyen bölcsi van a kerületben, nem nézünk-e utána - én kinevettem, hogy tán még korai, de ahogy olvasom a hozzászólásaitokat - lehet, hogy mégsem :shock:
Nagyon helyes Eszterről az ökölbeszorítós kép - a Kedvest is elbűvölte :)

Borsa: gratulálok Emma mutatványaihoz!!! Amúgy mi is gondolkodunk Fruzsi egyetemi beiratásán ;) Máááár ezeket tudja: visszamosolyog, kitámasztja magát a kezével hason, játszik A Kiskacsával, elvan magában fél órát, órát, sikongat, bugyborékol a szájával, mikor nyáladzik, éjszaka 6-7 órát alszik, aztán közveteln utána evés után még 3-4 órát - szóval egy szupernő ;)

Steffi: nagyon helyes a kiskópé - nagyon jók a képek!!!

Emano: nem is olyan rosszcsont az a rosszcsont, legalábbis a képeken úgy tűnik...

kriszta36: nálunk pont fordítva volt: egész nap csöndben volt a pocakomban Fruzsi, és mikor az apja hazaért elkezdett bulizni odabenn... és ez most is így van :)

És akkor két kép (ami végül három lett :) ):
Kép
Kép
Kép
linocs

Ja még egy: gyomorfájós/égős kismamák! Nekem ezek segítettek a terhességem alatt: mentatea, Kaukázusi kefír, és van a sunrider-nek egy a kínai olajhoz hasonló olaja - na azt csöpögtettem a nyelvemre, és avval kentem be a gyomrom környékét.
linocs

ez lemaradt: ugyanis nekem a rennie nem segített... :(
linocs

Linocs Fruzsi magyon nagy baba már és nagyon ügyes is az elmondásaid alapján :!: :lol: Nem semmi, hogy megtartj amagát, azért az ennyi idősen ritka dolog sztem!!!!

Steffi Martin nagyon vagány kissrác és nagyon csábító az a szempár is. :lol: örülök, hogy jól vagya fejfájást leszámítva.Ami a bogyót illeti én sem szoktam semmit sem bevenni, mert jobban félek, hogy átok vele a bébinek.

LÁnyok Jön valaki pénteken az 5. emeletre?????

KépKépKépKép
vdorka3

vdorka: azért nem percekig képes erre a mutatványra, csak pár másodpercre
Én jövő hét pénteken megyek, de nem az ötödikre, hanem az sztk-ba kontrollra.
linocs

Lilluska,

Kicsit megkésve!
De nagyon, nagyon Boldog születésnapot kívánunk!!!

Kép

ancsaboszi

Sziasztok,
most két részletben jövök, mert a Nagyit, Rába kutyát viszem sétálni.
Annyira szép idő van, végre ez a langyos nyári szellő fújdogál, irány a Gellért hegy!

Tünde,
nagyidnak utólag is boldog szülinapot!
A beköltöző segítség még nálunk is egy lehetőség, csak még a megfelelő embert nem találtuk meg.. De egy sétálópartnert már igen, kezdetnek ővele fog nagyi délben sétálgatni, ha visszaköltözött.
Nagybátyádnak (és persze Nektek) szorítok..nehéz lehet. :(

Gabi,
mi is szeretjük az afrika múzeumot! :D :D és gyakran járunk oda, nagyon közel van a kisházunkhoz, a kertből rálátni. (mi felette a domboldalban lakunk).

Gyuzsó,
szuper lenne összefutni nyáron Balcsin! :D :D
Persze nem tudom, mi mikor tudunk lemenni először, de mindenképpen szeretnék minél több időt ott tölteni! Strandolhatunk is együtt! (lángos, fröccs, sült hekk, hmmm????)

Barimami,
képregény :lol: :lol: Remélem a rajz jobban tudatosítja bennük, hogy mi várható.. :lol:

Renata!
megy a drukk! Hogy haladsz a KRESZ-szel?

Ancsa,
jók a fürdős képek, látom nálatok is jól telt a hétvége.
a mienk is nagyon kellemes volt, csudaszép idő, csend, nyugalom, sétáltunk egy nagyot a hegyen, a szomszéd szombat reggel forró aranygaluskát hozott át.. :D hmmm...
Vendég

Emano, igen ritkán jössz. És látszik is: Balázs rengeteget változott. Bár lehet, hogy csak én láttam ritkábban. De már nem baba. Nem kisbaba.
Paklincs, hogy tudsz írni! :)
Gabi, gyönyörűek a szivárványos képek, annyira ügyes vagy. Iskola ügyben mahd írok privit, ha lesz még időm.
Steffi, már épp sms-t akartam küldeni. Jól van. Máténak bocs! Bocs-bocs-bocs. tegyen már fel ő is egy képet. Olyan kíváncsi vagyok.
ManókaLinocs, igazi mosoly albuma.

Hát mégiscsak várnunk kell a bölcsivel, mert eltanácsoltak két helyről, ahol kérdeztem - pedig magánok - , hogy Melinda még kicsi, majd csak kétéves kortól. Meghogy teli vannak, az is számított. Pedig nagyon kéne, a bébiszitterünket szép lassan leépítem, és csak akkor fogom elhívni, ha épp tényleg valami elintéznivalónk van. A négy óra, amit itt van, kevés arra, hogy bármit érdemben kezdjek itthon, páne, ha állandóan késik, és én már nem könyörgök többet neki. A szakdolit úgy fogjuk megoldani, hogy néhány hétvégén egy-egy estére és az azt követő napra a párom elviszi Melindát a nagyszülőkhöz. Ott szaladgálhat az udvaron.

Ezt elküldöm.

Kép

Kép

Kép
memme

Nem feltűnési viszketegség ám, csak elfelejtettem valamit lenyomni...

Hogy hasonlítanak a lányok? Sztem csak első látásra, másodikra nem. Pl. a szemük színe sem egyforma. Eszteré kék marad, és ha rámnéz, teljesen Apját látom. Melinda meg most nagyon én vagyok.

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1207746634.8274.jpg[/img]
Ezt a képet (is) úgy szeretem...[/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: