Sziasztok Lányok!
Épp adóbevallok, de gyorsan jöttem hírt adni magunkról is. Lóg a belem, de nyilván ez tök normális, ha az embernek van egy 3 éves meg egy 9 hónapos gyereke(köszi Zsu Flórka köszöntését). Flórka áll, mint Katiban a gyerek, vagy tv-t szerel vagy a gatyámba csimpaszkodik, egyébiránt térden teker mindenhová, onnan tudom, hogy hol keressem, hogy időnként hangosan de-de-de-de ordításokkal tudatja,merre jár. Valamelyik nap 10 perces monológgal szórakoztatta apáékat, míg mi Kisjankóval óvodabeiratkoztunk-de videón megörökítve.És a lényeg:bal alsó egyes kocog a poháron, úgyhogy ezúton kivánnánk csatlakozni a fogzó béjbik népes táborához. Múlt hét egyébként óvodakálváriával telt, úgy nézett ki, hogy Jankónak nem lesz hely abba a csoportba, ahova szerettem volna, hogy kerüljön-én lelkibeteg-aztán úgy néz ki, hogy mégis összejön-most már vidám. De majd júliusban lesz végleges, addig meg szorítom az ujjamat(utána a kezemet ökölbe, ha mégsem).
Na a lényeg, hogy nálunk most Nagyi itt, rendezgeti a házukat, Tiszaújvárosi kecó úgy néz ki, eladva, szóval ha minden jól megy, nyárra itt laknak majd. Addig viszont ember kerítést épít, meg egyéb finomságok, szóval enyém a két gyerek háztartásostúl-mindenestül nonstop. Most este főztem meg ma is, hogy holnap, ha véletlen nem esik, tudjak menni velük levegő, Jankó mostanában folyton játszani hív, Flórka is egyre inkább igényli a foglalkozást-szóval Tesz-vesz város olvasás közben tornyocskát építek színes poharakból(köszi Brigi), meg prittyegő telefont nyomogatok. Vadállat.
Orsi,
ne haragudj, hogy nem reagáltam Volvi mélre, de csak addig jutottunk, hogy mondta apa, mi a baja az autónak, én meg néztem rá...ahogy ilyenkor szoktam. Aztán valamit már meg is megcsináltatott...De nagyon rendesek vagytok, hogy felajánlottátok a segítséget, ha nem baj, még holnap megkérdezem nyugdíjasrendőrt, hogy most akkor mi van. Ja! Annyira gáz volt óvodabeiratásnál, amikor kérdezték, hogy mi apa foglalkozása, én meg benyögtem, hogy nyugdíjas...Emmus meg legfeljebb nem lesz állatorvos...
Zsu,
írtam sms-t, később vettem észre, hogy híttál...Bakker, mekkora a fiad...
Vali,
drukkolok Ádámnak, remélem találtok egy jó orvost, aki segít. Jártunk mi is vasárnap a közlekedési múzeumban, Flórkáról is készült egy olyan kép, mint Rólad. Majd felteszem.
Gabi,

továbbra is nagyon drukkolok.
Memme,
abszolút megértem a bölcsitipródást. Én még most is nagyon nehezen tudom Kisjankót elengedni, pedig nem kérdés, hogy neki már a többi kis gazfickó(és gazfickónő) között a helye.
Tünde,
túrás képek...
Csajszik ennyire futotta, tök álmos, megpróbálok holnap majd képeket is feltenni, de ez most csak ígéret...