A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

hehe, pocakdudort én is mindig nézem... de megörökíteni művészet. gratula a fotókhoz. :)

állatok-baba: nálunk van cica is, kutya is, alapbol kint, de bejöhetnek. na nem a hálószobába.

segitsetek... nem ég a gyomrom,de a nyelöcsövemben érzem a gyomorsavam. :(

mia_snow

Wera: víztorony
bszilvi25

Csiri:persze megnéztem már 2x is,jó.Új,webáruházból lenne.

Wera:nem sütit,hanem krumpli pannát sütöttem.(főtt krumpli,liszt,kinyújtva,szaggatva,sütve)

Kép
melike

Melike én merek rendelni ,de SOHA nem jött még meg!!!!

Wera:eszméletlenül jól áll neked a terhesség...remélem nem sértek meg senkit de szerintem te és Móni vagytok itt a két topp modell

Én kamerázni szoktam a bababulit :D
Vendég

Bari:mi az,hogy soha nem jött meg?Akármit rendeltél,nem kaptad meg???

Szerintem is nagyon csini Wera!

Kép
melike

Melike egy babakocsiba való bundazsákot rendeltem 8000ért kb 3 hónapja!
És 3 hete meg a frenológia cimű könyvet!!
Semmi hír :(
Vendég

Bari - köszi :oops: :oops: És a 10 kilós hasam is köszöni! :lol:
Igen, kamerával sokkal jobb lenne, de nekünk sajna nincs, a telcsim meg nem vmi jó felvételt készít. Így képen csak a töredéke látszik annak, ami az életben ilyen: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol:

Hogyhogy nem jött meg amit rendeltél? Én már csomó mindent rendeltem és eddig még nem volt gond! Bár ilyen hatalmasat, mint babakocsi, még nem!

Melike - szerintem ha rendeled, a postaköltséggel annyi lesz, mintha megvennéd boltban :? úgyhogy ennek azért nagyon járj utána, mielőtt elindítot a project-et!!! :roll:
Vendég

Melike!
Én azért megpróbálkoznék a rendeléssel...ígyhogy már láttad és új!
Megmutatod a képet vagy megadod a weblapcímet?
Vendég

Szilvi - téééényleeeeg! :lol:
Vendég

Tényleg a postaköltség....lehet,hogy igaza van Werának....
Bár vannak olyan áruházak ahol x összeg után átvállalják a postaköltséget...azért 37 ezer forint elég sok ahhoz,hogy átvállalják... :!: Vagy nem :roll: :?:
Vendég

Móni!!!

Nekem hiányoztál...épp ma gondoltam rád, hogy neked már megvan a 33. hét....

Én is rendeltem már netről, még digitális fényképezőgépet is...azt is megkaptam. meg gyógynövényteákat, gyerekeknek a karácsonyi ajándékokat, szülinapra is....mindig időben minden megjött. Nekem a nagyhatalmú quellével van tele a nem létező t...öm, mert még januárban rendeltem szoptatós melltartót...és sehol sincs, se hír hogy elfogyott vagy valami...vagy tudják mikor szülök és addig ráérnek alapon minek küldeni???? De kiakadtam nagyon. Már legszívesebben át se venném...

Bari, az a gyerek és kutya kép nem semmi, ahol esznek...

Ja és gondoljatok az állatokra is: olvastam, hogy van, hogy az állat allergiás az emberre...velük ki törődik? :roll:

Pussz, ma egyedül vagyok a gyerekekkel, lehet már nem tudok jönni

Dana

Kép
danaaia

Danaaia:hááát a kutyával egy tálból evés gyakran megesett a gyerekeimmel,főleg amíg picik voltak :oops:

Rendelés:valamit elcseszek???Pedi ahoz képest,hogy utálok olvasni ez a könyv a szívem vágy:Salgó Sándor frenológia.

Damnaai:érdekes,hogy üdvözlöd Mónit...hát kutya legyek ha látom a hozzászólását :oops:
Vendég

Nézzétek el nekem ,hogy ennyire nem tudok írni,vagy lemarad egy betű vagy van egy pluszban
Vendég

Bari!

Móni egy oldallal előrébb van és kicsit szntyi vlt hogy nem hiányltuk hát ezért írtam neki :D külön...

Jaj, mennem kell...fürdetési tortúra következik...

jó éjszakát mindenkinek

Dana

Kép
danaaia

Dana - írhatsz nekik, hogy köszi már nem kell, és nem is vagy köteles átvenni!! Elég szemétség hogy ezt csinálják! :?
Vendég

Nagyon durván nem csináltam semmit egész nap, csak itt ültem!!! :oops:
Vendég

Dana!
Ari vagy!
Igen kicsit szomorka voltam hogy senki se hiányolt!
Biztos ez is kismama tünet!

Bari!!!!!
Én topp modell??????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Wera!
Tényleg nayon csini vagy!

CSajok!
Elég szarul vagyok!
Hányingerem van!
És annyira nem fér el a gyerek,legalbbis ugyérzem!
Pénteken voltunk dokinál!
Minden rendben volt!
Méhszáj zárt! :D
be van fordulva a kismokus!
BDP:83
AC:285
HC:291
FL:61
Vendég

Móni
Nekem már nagyon enni sem szabad... :oops:
Tomi olyan nagyon belemászott a fenekével a gyomromba... a lábával meg a májamat rugja szét...

Már a fekvés sem esik jól... még jó, hogy nagy fotelunk van....
Vendég

Kép

Szép álmokat mindenkinek!
Vendég

Gigi!
Hát ezzel én is vagyok!
Nem is birok annyit enni mint eddig!
Ez mondjuk nem baj!
Mert már kövér disznóóó vagyok! :oops: :oops: :oops: :oops:
Na joccakát mindenkinek!
gondolom már nem ir senki!
Meg is lepödtem hogy Gigi még itt volt! :roll: :roll: :roll:
Vendég

Én még vagyok...
TV-ben semmi nézhető... :evil:
Feküdni nem bírok...
Vendég

Én még mindig vagyok... várom Apát. Most ért haza melóból, még vacsizik, fürdik, aztán remélem jön aludni.

Móni - neked is kis pocakos babád van, mint nekem!! :lol: Súlybecslés nem volt?
Szuper hogy minden eredmény jó lett! Ne depizz, én is kezdek már kilábalni belőle! :wink: Na had' nézzük milyen kövér disznó vagy!?!?!?! :lol: hisziapisziiiiiii :wink:

Na jóccakát! :)
Vendég

Jah, még valami! Nekem keresztben fekszik a bébim, így még nem rúgja szét se a gyomrom, se a bordám. A feje lefelé van, de a háta az egyik oldalamnak feszül, a lába a másiknak. És így pörög forog egész nap. Nemtom miért kényelmes ez neki :? , bár nekem egyelőre jó így! :)
Vendég

[url][/url]
Vendég

Jaj bocsánat csak jó reggelt akartam de még alszik a testem
Vendég

Jó reggelt!

Ma és holnap nem dolgozom!!!! hurrá!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Persze már felkeltem, mert a szokás nagy úr! :cry:
bszilvi25

Jó reggelt!:) Én is még kómás vagyok, be kell dobnom egy tejes kávét, hogy rendesen kinyitódjon a szemem. Éjjelente nem igazán találom a helyem. Sehogy sem jó.
heni baba

Én még tudok jókat aludni hál' istennek!!!!
bszilvi25

Sziasztok!

Tegnap voltunk a Kikába. Vettünk Kristófnak egy komódot. Szerintetek milyen?
Kép
bluebox

jó reggelt!

Márti: szerintem jól néz ki!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok kedveseim!!

Remélem Móni ma is leszel. :) A babád méretei sacc akkorák mint az enyém babáé. Nincs hivatalos leletem, mert csak hétvégi pya UH-n voltam...a hányinger engem is kerülgetett kb 1-2 hete, jaj de rossz volt... :?

Én ma reggel úgy érzem, hogy a hátsóm legalább olyan nehezen cipelhető mint a pocakom...te jó ég mekkora lehet...de jó hogy nem látom. :oops:

Éjjel a baba küldött ki pisilni...arra ébredtem hogy egy jókorát rúgott a bordámba jobb oldalon, és ahogy ettől magamhoz tértem éreztem hogy nagyon muszáj kimenni...hát zavarja a kis drágát ha tele a hólyagom...túl kemény párna neki biztos... :roll:

Azt álmodtam, hogy elmentem a szülésznővel szülőszobát látogatni...és egy csomó ember volt benn, nők, férfiak...volt aki épp zavartalanul vajúdott...olyan volt, mint egy nagy tornaterem kis öltözőkkel...és az öltözőkben vajúdtak az anyukák (a tornaterem nem tudom mire kellett...ott épp nem volt semmi esemény)...előtte meg egy nagyobb közös helyiségben beszélgettek, kávézgattak, eszegettek...nagyon hangulatos volt. Én is kaptam ebédet...na tessék elemezni...ez mit jelent. :D

Quelle: igen tudom, hogy le kéne mondanom a megrendelést, de már ahhoz sincs kedvem...azért ha hoznák átvenném. :?
Nincsen jó melltartóm, arra meg nincs időm hogy elmenjek boltzni, próbálgatni...nem vagyok ez a shoppingolós típus...látszik, nem is vettem még a babának se semmit (nem mintha nagyon kéne bármi is, de mégis)

Wera, ha a feje lefelé van akkor az nem igazán keresztbe fekvés, csak még nem illeszkedett be a feje a medencébe, de az még nem is aktuális most.

Pusszika

Dana

Kép
danaaia

Hú Márti, de jóóóó, én is szeretnék már valami ilyet. Mennyi volt? A Kika nem valami olcsó hely, nem?

Dana

Kép
danaaia

Szia Dana!

Tényleg nem olcsó, de ötletes:)
16.000 Ft volt, szerintem egész tűrhető az ára. Persze ha a gyerekosztályon vettem volna ugyanezt, akkor 30000 alatt nem úszom meg. Ez speciel, a kisbútoroknál volt kiállítva. Apával, nem hiszitek el, vagy 3 órán keresztűl szereltük. Még ragasztani is kellett a biztonság kedvéért. az elhúzhatos részen kén polc van. Majd ha összeállítjuk a babasarkat, akkor lefényképezem egybe. Azt hiszem a hétvégén ágynemű garnitúrát fogok varrni.
bluebox

jó reggelt sziasztok!
Az idő ismét ratyi...ma berakok 1-2 adag babarucit,amennyit a szárító elbír...
Azt álmodtam éjjel,hogy a hasamra fordulok és úgy alszok.... :shock: :roll: (álmodj királylány.... :? )

BK!
Tegnap néztem!!!
Magdi anyus tuti sokkot kap,ha visszajön,annyi minden történt...de velem ellentétben Ö tuti,hogy teljesen képbe tud kerülni 2 takarítási ciklus alatt...velem ellentétben....
Na meg azt fiygeltem,hogy olyan retro hengert amivel a nappalijuk van kifesteve Magduséknak....amit leöntöttek borral,már 1800-óta nem gyártanak....és olyannal akar festeni Géza.... :shock: :shock: :shock:
Szerintem valamelyik falumúzeumba vagy dédimamáméknál a fészerben még fellelhető....de a plázákban kétlem... :?
Más eseményre nem figyeltem fel....ja csak arra,hogy Lacinak fontosabb volt,hogy lehányta a furahajú nevelt lánya a kocsit,minthogy a gyerek full detoxra itta magát... :shock:

Jaj de!!!Mégis!!!!Ismét bekavarodtam....Ugye Klaudia a kavaró kiscsaj nagyanyja....akkor attól az öreg fószertól van a lánya?????
Mert ugye a lánya (bocsi nem tudok neveket)...apának szólította...vagy az csak a nevelőapja volt????
Vagy mi van :?: :?: :roll: :shock:
Vagy egyszerűen csak a fóti gyermekotthon most a fő szponzora a BK-nak és mindenkit beadtak gyerekotthonba annó????
:shock:

Ja és a providentes család ismét tv-t akar venni,a festést már befejezték,de a kockás inget kimosták,mert az ember megint abba nyomta....vagyha nem mosták ki,akkor a köv. reklámba,majd rexona csomagra kérnek kölcsönt? :shock:
Vendég

Hát ez az ár nagyon korrekt, bár mondjuk az, hogy a munkás részt nektek kellett csinálni... 8) Nálunk apa nem egy nagy ezermester, ezt már írtam...nekünk jobb ha már össze van szerelve. :P

Lehet hogy ma talán elmegyünk nézni valami szekrényt...de jó lenne :roll:

Dana

Kép
danaaia

Márti: szupi kis komód és az ára sem vészes.
Quelle: én rendeltem tőlük januárban két szoptatós melltartót és azóta sem jött meg. Küldtek két sms-t is, hogy feladták postán, de nem kaptam meg. Így már vettem magamnak. Soha többet nem rendelek tőlük.
heni baba

Csiri-biri: A kavarós kiscsajnak a nagyapja, csak a "fogaadott" nagyapja, ugyanis a kiscsaj anyukája ugye a Claudiának az édes lánya, csakhogy amikor Claudia megszűlte a lányát, nem vihette haza a korházból, mert különben a szülei kitagadták volna. És ugye köztudott, hogy a Claudia családja egy pénzes család volt. Gondolom a "nagypapa" örökbefogadta a Claudia lányát..... na jó nem is folytatom, még nagyon reggel van:)
bluebox

Csiri: BK: Klaudia lánya nevelőszülőkhöz került, szóval az apja nem a vérszerinti csak nevelőapja! Klaudia meg a vérszerinti anyja!
Ennyi a művelődésből.

Quelle: én nem rendelek belőle, mert szerintem k..va drága! Ja és szeretem a cuccokat felpróbálni mielőtt megveszem.

Én a kinaiban vettem magamnak szoptatós melltartót kb. 800 Ft-ért, és most is azt hordom, mert nagyon kényelmes és az anyaga is jó! Ja és persze más fajta melltartót erre a tejcsárdára nemkaptam már!!!

Nekem pl. sok ismerősöm mondja, hogy egy csomó gyerekcuccot az internetről vásárol (használtat), hát én nem tudom én szeretem megnézni előtte. Elektromos használtcuccot, meg nem is vennék!

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

ma még nem éreztem, hogy mozog a baba! Csak egyszer. Ugye nincsen baj?! Biztos csak az idő...

Kezdek én is parázni!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

most hogy leírtam, el is kezdtett mozogni, úgy látszik elég ha elkezdek parázni és megnyugtat a kis drága!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andóca: szerintem NE idegeskedj!!!!!
Ma nekem sem mozgott még annyit amennyit szokott idáig.
Szerintem nem érti, hogy hétköznap itthon vagyunk :o :o :o :o

Quelle rendelés: Én kértem Tőlük egy Baba & Mama katalógust, amit
azután küldtek meg, hogy 1 hónappal késöbb írtam nekik egy e-mailt
hogy: hahó???????????? kértem tőletek valamit?!?!?!!?
Így csekély 5-6 hét alatt megérkezett ez a pár oldalas katalógus :roll:

Márti: jó a komód!!!

BK: mi nem nézzük. Én az "elején" évekig néztem, de már évek óta nem ( ez az 5. éve, hogy NEM) kicsit sok már...
bszilvi25

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.23 16:21-kor.
pironya

Ma éjjel nekem is savmarásom volt :twisted: :twisted:
És a derakam is nagypon fájt!!! :twisted:
Pironya ezt a gyereket sem fogom másképp nevelni...mert ez a módszer bejött de nagyon :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szio.

Heni, akkor te is azt a két darabos melltartót céloztad meg a quellénél? Nekem nem írtak sms-t se. :cry:

Én sok cuccot vettem már a teszveszről is. Babakocsit is. A privát eladók még sokkal megbízhatóbbak, mint a cégek.

Andi, kínaiban van szopis melltartó??? Itt tuti nincs...itt csak lyan műszálas pushup cuccok vannak.

Ja ha stresszelsz, nő az adrenalin, az meg a babát is felizgatja :wink: inkább ha nem mozog dőlj hátra, tedd a pcidra a kezed, ahol a babát érzed, oda és beszélgess vele...hgy mi a helyzet, kérdezd meg hogy van...(nem kell hangosan, gondolatban is működik) nekem erre mindig reagál.

Csiri, látom lendületben vagy...a providentes családfő a festést egy piros pulcsiban csinálta...láttam (utána vette át az ünneplős kockást)...így nem kellett kimosni, ezzel is spórolni tudtak vizet, áramot...persze lehet hgy nincs is msógépük...arra is kell majd a lé...

Dana

Kép
danaaia

BK: anno én is nagy BK rajngó voltam. lyannyira, ha nem voltam tthon felvettük és utólag megnéztem :D

Mikor Juli lányom születését vártam, a fájások erősödését várva végignéztem a heti 5 részt...és csak aztán vonultam be szülni :lol: aztán amíg bent voltam, azokat a részeket már nem emlékszem hogy felvették-e nekem vagy se...lényegtelen. Egy idő után én is abbahagytam...mostmár csak véletlenül kerül képernyőre...akkor se ülünk le nézni...csak odapillantok néha...ennyi...

Mitől ilyen sz@r ez a quelle? Pedig hogy nyomatta magát a tv-ben...

Dana

Kép
danaaia

Dana: itt nálunk van a kíniaban szopis melltartó és ráadásul pamut! nagyon jó!

szoktam a babához beszélgetni, meg simogatni (bár mint tegnap kiderült ezt nem kéne, de én nem birom ki).

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Kép a babkocsim

Kép
melike

Jó reggelt csajok!

Ez a szóban forgó babakocsi.

Kép
melike

Nagyon tetszik és pelenkázó táskával,szállítási költséggel együtt is olcsóbban jön ki 2000 forinttal,mint itt!

Kép
melike

Melike: nagyon jó ez a babakocsi, mi is néztük, csak éppen nagyon nehéz. Én ugye sokat fogok (valószínű) BKV-val járni, így mi nem ezt vettük meg. Ha te 'csak' tologatni akarod, akkor arra nagyon tuti. De pl. nálunk a panelban a lifthez 10 lépcsőn fel kell hozni a babakocsit és ugye a 15 kg-s babakocsi + a babó az már nekem sok lett volna!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: