Sziasztok kedveseim!!
Remélem Móni ma is leszel.

A babád méretei sacc akkorák mint az enyém babáé. Nincs hivatalos leletem, mert csak hétvégi pya UH-n voltam...a hányinger engem is kerülgetett kb 1-2 hete, jaj de rossz volt...
Én ma reggel úgy érzem, hogy a hátsóm legalább olyan nehezen cipelhető mint a pocakom...te jó ég mekkora lehet...de jó hogy nem látom.
Éjjel a baba küldött ki pisilni...arra ébredtem hogy egy jókorát rúgott a bordámba jobb oldalon, és ahogy ettől magamhoz tértem éreztem hogy nagyon muszáj kimenni...hát zavarja a kis drágát ha tele a hólyagom...túl kemény párna neki biztos...
Azt álmodtam, hogy elmentem a szülésznővel szülőszobát látogatni...és egy csomó ember volt benn, nők, férfiak...volt aki épp zavartalanul vajúdott...olyan volt, mint egy nagy tornaterem kis öltözőkkel...és az öltözőkben vajúdtak az anyukák (a tornaterem nem tudom mire kellett...ott épp nem volt semmi esemény)...előtte meg egy nagyobb közös helyiségben beszélgettek, kávézgattak, eszegettek...nagyon hangulatos volt. Én is kaptam ebédet...na tessék elemezni...ez mit jelent.
Quelle: igen tudom, hogy le kéne mondanom a megrendelést, de már ahhoz sincs kedvem...azért ha hoznák átvenném.
Nincsen jó melltartóm, arra meg nincs időm hogy elmenjek boltzni, próbálgatni...nem vagyok ez a shoppingolós típus...látszik, nem is vettem még a babának se semmit (nem mintha nagyon kéne bármi is, de mégis)
Wera, ha a feje lefelé van akkor az nem igazán keresztbe fekvés, csak még nem illeszkedett be a feje a medencébe, de az még nem is aktuális most.
Pusszika
Dana