A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Meryke!
Máté szemecskének is jobbulást!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

atya ég! úgy zuhog az eső!!! iszonyat hangjavan!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Irináéknak innen is +++++++++++++++++++

KépKép
viranka

sziasztok!

IRINA!
Gondolok Rátok!

És minden betegeskedő babára és mamára. Reméljük, a talira mindenki tökéletes állapotban lesz. :wink:

Nagyon jó Nektek, hogy tudtok privát talikat csinálni. Errefele ne lakik senki!?
Te jó ég! Dehogynem. BONGYI!!!

Képzeljétek! Ma jól bevásároltam. Elköltöttem egy csomó pénzt. És mindent magamra. Vettem egy adidas úszódresszt. Kritikán aluli módón néztem ki babaúszáson. A helyzet tarthatatlan volt. Megoldottam. :lol: :wink: És ha már benn voltam a boltban rögtön vettem egy melegítőalsót. MINDEN alsó félárra le volt árazva, azt kivéve, amit én megvettem. :evil: :evil: :evil: De képtelen voltam otthagyni. Igazi oldschool. Fekete és a három csík arany!!!!! 8) 8) 8)
Ja! És Botond is kapott szőnyeget a szobájába. Egy egész kertváros van rajta, kórházzal, templommal, utakkal, fákkal. Annyira aranyos. Szerintem. :oops:
Csak az a bibi, hogy ebben a hóanpban már semmire nem költhetek... :oops:

Már nagyon várom a találkozót. Kíváncsi vagyok, hogy Botondnak hogyan fog tetszeni a sok baba!

Jó éjt!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Halihó!

Sense: le se tagadhatod, hogy nő vagy!!!! :lol: Sajna néha nekem is figyelnem kell, és mióta Máté megfogant, szinte minden krajcárt rá költenék/költök :oops: , de azért nagyon figyelek hol a határ (nehéz dolog!), nagyon pocsékul érezném magam, ha rá kellene jönnöm, hogy felesleges dolgok is vannak. Boti miatt ne aggódj, biztos élvezni fogja! :wink:

Juba: tényleg, írtad már ezt a vesevizsgálatot. Bocs, elgurult valamelyik sötét sarokba az agyamban. :oops:

Ancsi: jobbulást a Lánykádnak! ++++++++++++++++++

Nektarin, Fleur! De jó, hogy írtatok!!!! :D :D Fleur, Neked is készülök egy privivel, bár lehet, hogy szombatig várhat a dolog... :roll:

Anitja: Te is régen írtál, mizújs Veletek? Noel már biztos jó nagyfiú... :roll:

Regi, Mesi: nagyon vicces, ahogy Máté testalkatát elemzitek. :lol: :oops: Számomra egy kérdés van: vajon azért más az alkata, mert alapból más, vagy csak azért mert fiú? Szombaton kiderül, ha az Anyukák hagyják, megdögönyözünk még pár kisfickót! :lol: Mesi, a gyűrűről annyit, hogy azt a stresszt már nem viselném el!!!! :shock: Épp elég volt, hogy most fürdés előtt is belekapaszkodott a rácsvédőbe, feltérdelt, átkapaszkodott az ágy szélébe és felállt. Aztán büszkén vigyorgott meg rágta az ágy szélét (így, hogy legalul van a kiságy, pont az álla alá ér a rács széle). Le is fényképeztem, holnap felrakom a gépre, aztán megkérem Édsanyámat tegye fel Néktek.

Ha nem baj, most lépek vacsizni, mert most, hogy Páromdrága edz, tudok melózni. Ráadásul asszem fogzós éjszakánk lesz, nem tudom, meddig tart még ki a Dentinox hatása (hn8-kor kentem be). :(
Pusssszzz!

Detti
KépKép
kiskolbi

Nem megy ez nekem... felhívott a barátnőm, aki épp az esküvőjét szervezi, még csak most vacsizok, nem lesz ma ebből munka... :? egy a jó: Kicsi Kölyökmackó durmol ezerrel! :wink:

Heni: megvan még a "dugulásod"? Nem tudom, emlékszel-e, anno Irina linkelt még be egy oldalt a kézzel fejésről. Én nagyon sok hasznát vettem, az utolsó és legdurvább dugulásnál ez mentett meg. (Máté is bazi lusta krapek. Még most is. :? Pontosabban ez Nála kedv kérdése. "Ez"=pl. forgás). Íme ez az a link:

http://www.lll.hu/node/9

Detti
KépKép
kiskolbi

Kaqk! Elhiszem, hogy furi volt azt a kisbabát látni! Nekem - Zsófi után - Mátét is furcsa volt felemelni, mert azért van köztük súlyban különbség. És persze még ennél is voltak kisebbek....

Apa a babaúszással kapcsolatban úgy értette, ha már a babát "lenyomják" a víz alá, akkor az anyukát is "nyomják le", mert az biztosan olyan jó! :wink: :lol:

Regi! Kötött izma van - remélem jól tudom -, pl. a súlyemelőknek. A sportolóknak pedig laza van.
Mátét tovább elemezve :twisted: , neki kevés a testzsírja, ezért tűnik "szálkásnak".

Juba! Küttem privit!

Kiskolbi! Milyen iccakátok volt? Mármint fogzás téren. :oops: :lol:

Fleur! Azért az nem semmi, hogy Lilla már most mennyire házias! Felmos, meg átülteti a növényeket. :lol:

Irináékról még semmi hír, ha van valami konkrátum, írni fog.

Zsófi tegnap gázt szerelt! :shock: Rárongyolt a konvektornál lévő gáz elzáróra. Mert az olyan szép kék.... Mi lesz még itt? :shock: :lol:

Csücsöriborsó hónalja már sokkal szebb, világos rózsaszínbe ment át. Lassan, de biztosan gyógyul neki! Köszöni szépen ez úton is a gyógyenergiákat! Használnak! :D

Tegnap nem sétáltunk, mert az egyiik pillanatban zápor jött, a másikban meg sütött a nap. :?

Lányok! Hun vagytok? Nincs éjszakai műszak! Nincs reggeli első hsz-"versengés" Viranka, és Dettyk között!
Éjszaka és hajnalban nem kell a konnektorból kiszedni a csemetéinket!!!!!
Írjatooooook!
Vagy mindenki a talira tartogatja a mondandóját? :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

De ha Irináékról konkrétum lesz, nem csak konkrátum, akkor is írok! :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Marica Nagyon szépek vagytok együtt :lol: :lol:
Azt hozol amit szeretnél a talira.

Fleur Tudom, hogy fájó derékkal nem kéne ablakot pucolni de már nagyon gázul néz ki :? De ma sem lesz pucolás :? megint esik :cry:
Csontkovács gondolkodóba esett először, aztán elment azt mondta utána olvas. Ma este jön, de már úgy kezdte, hogyha neki nem sikerül akkor szólni fog a mesterének és majd az vesz kezelésbe. Remélem nem azért mondta ezt mert túl nagy a gubanc. Majd ma este kiderül.
Amúgy hatott a vudu lányok tegnap már több mint 1 órát tudtam kiegyenesedve lenni

Sense De ügyi vagy :lol: Én csak álmodozok arról, hogy bemegyek egy üzletbe és magamra költök egy csomó pénzt :lol: (Február elején megtettem, nem is költöttem olyan nagyon sokat és nem is csak magamra apa mégis kiakadt mint egy ingásóra 8) pedig a táskát amit kinéztem nagy önuralommal nem vettem meg 8) csak a cipőt, a két felsőt meg egy rakat dolgot Cicának :roll: 8) :lol: )

Ancsi Milyen éjszakátok volt? Kibújt végre a fogacska?

Mesi Zsófikával mi újság? Halványul már a piros folt? Az éjszakátok milyen volt?

Ti hogy szoktattátok rá a babókat a vízre? Cica nem hajlandó meginni :? De a teát sem. Nagy ritkán kegyeskedik egy kis almalevet elfogadni. Talán 3 naponta pár kortyot :? Csak tejet hajlandó meginni. De én meg szeretném rászoktatni valami mád folyadékra is.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Zitának és Lizikének boldogságos hófordulót

KépKép
Kép Kép
l.móni

mád=más :oops: :oops:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Lányok csatlakozom Mesihez. Sehol senki? Hol vagytok?
Bongyi, Viranka, Dettyk, Juba, Regi és még sorolhatnám.
Már korántsem olyan pörgős a topik mint pár hónapja. Nagyon belassultunk.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na nem szórakoztatom magam, inkább előkészülök az ebédhez.

Pá, L

KépKép
Kép Kép
l.móni

Tegnap már nem tudtam jönni, de most képek:
Nektarin-Robesz-Fleur-Lilla tali :lol:

Ki ez a csaj??
Kép

Az isteni meggyes muffin Kép

Nektarin és Robesz Kép

Nézd az anyu fényképez Kép

Oda nézz!!! Kép

Robesz és az egér találkozása :) Kép

Most jöttem rá, h rólam és Lilláról most nem készült kép, meg négyesben közös sem :( ez van. Majd legközelebb :)

Nektarin priviben küldesz nekem email címet ahová nagyban át tudom küldeni a képeket. Pl a gmail tuti bírja, ha van olyan.

Dettyk a figyelmedbe ajánlanám, h az ülés ott a háttérben :)

Pusza

KépKép
KépKép
fleur

Látom Mónin kívül :lol: még mindenki alszik :)
Mire felébredtek dobok még pár képet. Bocs most még nem olvastam vissza zombiiiii vagyok. Majd később.

Közkívánatra állós kép Kép

Hülye alvások minisztériuma :lol: Kép

További ízelítő a pakolásból, azóta vannak újabbak is :) csak még a fényképezőgépen van :) Kép
Kép
Kép

Akkor sem alszom
Kép

Jó a popóm mi???!!!! :lol: Kép

KépKép
KépKép
fleur

Jó reggelt!

Lizónak és Zitusnak boldog hófordulót!

Jaj, Csajok! Reggelre úgy beállt a hátam, hogy csak nyögök minden mozdulatnál. :cry: Apa betapasztott Flectorral! Remélem hat, mert megyünk ma mérésre 10 után. :?

Sense!
Ez ismerős, vasárnap rengeteg pénzt elköltöttem magamra :oops: , és Szelinek is elég sokat teszveszelek mostanság… :? Úgyhogy erre a hónapra be is fejeztem, mert elfogyott… Vettem magamnak VÉGRE egy cipőt is (nem volt olcsó). Sajnos, amit tavaly vettem nem jön rám. Azért is bosszant nagyon, mert az sem volt olcsó… :evil: Na, mindegy. Ha valaki mondta volna, hogy egy számmal nagyobb lesz a lábam pocakosság után... :roll: Vettem egy kardigánt, két felsőt, meg tároló dobozokat (mesefigurás tescos) a Nagytesó játékainak, meg persze Szelinek későbbre. Valamint kistálkát, kanalat, pici zárható ételtárolót… stb. 8)
Egyébként én is Adidas úszódresszt vettem, mielőtt elkezdtük az úszást. Most abban úszok hetente, úgyhogy teljes mértékben kihasználom. :D Én feketét vettem, mert az slankít! 8) Te?

L.Móni!
Apának nem kell minden egyes vásárolt ruhadarabról tudnia!!! :wink: „jaaa, ezt már régebben vettem…!” :lol: :lol: Tanul az ember lánya! :wink:

Víz: Én odateszem, ahol játszik Szeli. Az előbb megivott 40 millit belőle! Tök ari! :D
Jó, hogy adtatok tippet!!! Köszi! :D

Babák testalkata: Hát majd a talin kiderül. :D Én már azon agyatlam, hogy majd minden baba körbe megy kézről kézre, aztán abban a pillanatban el is vetettem az ötletet, mert a babák kétlem, hogy díjaznák… :shock: :lol:

Mesi! Akkor először rosszul írtam… Akkor Zsolti a kötött izmú!!! :D

Szeli tegnap megtalálta a Príma Konyháimat (egy földön lévő újságtartóban tartom őket). Frankón elkezdte tépkedni őket… :shock: inkább feltettem az asztalra az egészet… :? :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Hát Robesz meg Lilla nagyon édesek. Picit hasonlítanak egymásra! :D Robesz is milyen ügyesen ül már! A Lilla-sorozaton meg nagyokat nevettem!!! :lol: Tök ari!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt :D !

Látom, ma reggel nagyon sokan beelőztetek :wink: , úszócuccot vasaltam Bencének, már tusoltam és hajat is mostam 8) , csak most tudok leülni a gép elé...

Én még adós vagyok Irináéknak+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++. Sajnos sejtettem, hogy a hosszú be nem jelentkezés hátterében az áll, hogy kórházban vannak, de reméljük, nagyon gyorsan rendbe jön Ádi, és vége lesz már szegénykéim megpróbáltatásainak :evil: .

Az összes betegeskedő babának sok-sok gyógypuszi :D .

A fényképek tüneményesek :D !
Mmarica, nagyon szépek vagytok Linikével, micsoda kis hölgy!!!!
Fleur, Nektarin, nagyon aranyosak a képek. Robesz milyen szépen ül, és amit Lilla művel, na az nem semmi lehet, csak tátom a számat :shock: :shock: :shock: (vagy meresztem a szememet :wink: ). Fleur, kiszúrtam :wink: , jó nagynak tűnik a képeken, főleg Lilla mellett :D .

Ilyen hálós tárolóm nekem is van (úgy láttam, Mesinek is :wink: ), de az enyém kék-zöld, és teknős a teteje :D ...és Panka "koszos" ruháit dobálom bele :D .

Ancsi26, nagyon jó lett az új avatarod :D .

Az időjárás nem komplett :evil: . Ez az a tavaszi idő, amit múlt héten mondtak :evil: ?? Nálunk is detto: egyik pillanatban ezer ágra sütött a nap, aztán felhőszakadás, aztán sütött a nap és szakadt az eső egyszerre :shock: ...jöhetne már vmi igazi és végleges tavasz :? .
dettyk

Lizinek és Zitának boldog hófordulót!!!!
Kép
dettyk

Jó reggelt!
Sziasztok!

Lizának és Zitának Boldog hófordulót!
Kép

Fleur,Nektarin!
Nagyon aranyos Lilla és Robesz együtt :D
És nagyon ügyesek :D

Móni,Regi!
Jobbulást a hátatoknak.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Halihó!

Szürke szamár ismét jelentkezik. :lol: :oops: Bocsánat, a távolmaradásért, de olyan napjaim, napjaink voltak, hogy csak na....

Adó, Máté, Emma, Lizi, Zita Isten éltessen Titeket! Sok-sok puszit küldök Nektek!

Irina és Ádi! Kívánom, hogy minél hamarabb otthon lehessetek és érjen véget ez a rémálom. Ölellek Benneteket!

Betegeskedőknek úgy a babáknak, mint a mamáknak nagyon gyors gyógyulást kívánok!
dmaggie

Sziasztok,

Minden hátfájósnak és betegeskedőnek jobbulást, még sajnos én is kicsit köhögök, de csak éjjel inkább.

Hófordulósoknak sok-sok boldogságot!

Hú de dundus vagyok a képen, úristen :oops:

Remélem Irináéknál alakulnak a dolgok.

Az ikrek is tegnap mentek haza, még nem tudok róluk semmit.

Még jövök.

Kép
Kép
nektarin

Lányok! Én csak ámulok, bámulok, hogy milyen gyönyörűséges és ügyes babák vannak! :shock: :shock: :lol: :lol:
Igazából nem is tudok kiemelni senkit, imádom mindegyik képet. Tüneményesek!!!!!

Rólunk: olyan hét van mögöttünk, amit nem nagyon szoktam meg. Az éjszakai alvások sem javultak, de a nappalok... Vacakocska állandóan nyűgös volt. Igazából nem jöttem rá az okára, így ráfogtam, ráfogom, hogy a fogacskája bántja. A duzzadt ínyeken kívül azonban semmi nem utal rá. :( Az volt a jó, ha társaságba mentünk, az lefoglalta pl. a vásárlás, de ugye a múlt héten nem volt olyan gatyarohasztó meleg, hogy sokat tudjunk mászkálni. Mostanra már talán rendeződnek a dolgok, de azért óvatosan nyilatkozok.

Most meg ráadásul Gergő is beteg lett. Megint egy enyhe vírusocska, ami kissé a gyomrát is érinti, ezért diétáznia kell. Ettől mindig félek, mert általában állandó harcot jelent, ugyanis a gyerek nem beteg annyira, hogy ne legyen éhes. :oops: :lol:

A kóstolgatással meg sehogyan sem állunk, nem kell neki semmi, bár most elkezdett teázgatni a drága. Csak azért adom neki, hogy segítsen a kakiban. Régebben jobban bejött, most is segít egy kicsit, de a Drága akkorákat nyög, hogy csak lesek.

Viszont remekül forog végre, ami meg azért jó, mert altatásnál is ezt gyakorolja, megnehezítve a helyzetemet. :lol: Vasárnap átjöttek a barátaink. A feleség fejlesztőpedagógus, jól megszakértette Vacakocskát. Teljesen elégedett volt vele, sőt!! Szerinte olyan dolgokat is tud, amit még nem is kellene tudnia. Mondtam, hogy pedig az itteni babák már régen lekörözték a mi kicsi fiunkat!

No, most ennyit, majd még megpróbálok jönni.
Pusszancs!!!!!
dmaggie

Lizó, Zita!
Isten éltessen benneteket!

Regi!
Íme:
Kép

Fekete ez is, de nem slankít ez a francba is... :evil: :evil: :evil:

Neked Apa nem veszi észre az új ruhát? Én ezt nem tudnám eljátszani. Enyém Apa teljesen jól tisztában van a gardróbom tartalmával. :lol:

Robesz és Lilla tényleg hasonlítanak egymásra kicsit. És annyira édesek együtt. (Na meg külön is. :lol: )

Az éjszakáink normalizálódnak, Botond megint csak egyszer kel fel szopizni 3 körül. De tuti nem kajahiánya van. CSak odabújik, és vagy 25 percet nyammog. (ezt nappal 10 percben letudja, és "fut" tovább.)
Ellenben pár napja megint a nappali altatás egy horror. Mint kb egy hónapja: sír, ie-oda dobálja magát.
Most alukál a lelkem.
Én pedig megyek és felteszek egy mosást.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Regi
Gratula a mászáshoz :lol: kezdhetsz földön hasalva nézelődni, h mit kell elpakolni :)

Timi
:( igen oldja meg!!! Nagyon szeretnénk, h gyertek!

Marica
Hát ez a kalap :lol: igazi csajszis :)

Heni
:(
Doboz szerintem tök jó :)és nekem külön tetszik, h ilyen színesek :)

Mesi
Köszönjük az Irina hiradózást.
Most jól értem akkor Zsófi is mászásra adta a fejét??? :)
Házisasság :lol: ja ne is mond :) ruhát teregetni is szeret, padlót nyalni és fürdőszobát "takarítani" :lol:

Fogak pfhuhhhh megnyugodtam, h nem csak mi vagyunk fogatlanok :lol: ááá csak vicceltem. Nem zavar a dolog. Főleg mivel még szopizik, addig sem tud harapdálni :)

Sense
Jól tetted a pénz költést. Azért majd új rucikról kérünk képet, no meg a szőnyegről is.

Kiskolbi
Azért örülnék a privinek :) de ha sok a meló szombaton dumcsizunk :)

Ja bocs elnéztem már Mesi is talpon volt.

Móni
Hmmmm a csontkovácsi is gondolkodóba esett???!!! Érdekes. Mikor én voltam az is érdekes volt. Mondtam neki, h nekem gerincsérvem van, erre közölte, h nincs :)
Pedig orvosi leleteim voltak róla. Ezek szerint a tiéd kissé alaposabb :) ettől függetlenül az is használt :) Talira meg ha nem jössz irtó szomorú leszek, így mennek a további vuduk.
És inkább legyen piszkos az ablakod, csak gyere.
Ja azt akartam még kérdezni, h átsugáró fájdalmad van? Tehát lábba, karba ilyesmi.
Vizet Lilla sem issza, és semmi olyat ami nem meleg vagy langyos. Viszont neki a csipke tea, és a Hipp-es teák bejöttek. Azt nyakalja, de rendesen. Azt is azóta, mióta gyümiből többet eszik és kap tejpépet is.

Boldog hófordulót Zita és Lizi baby![i]
Kép

Regi
++++++++++++++ a hátadnak :(
Hát édes a csillagvirág, de néha frászt kapok tőle :evil: :lol:

Dettyk
Remélem tetszik :) Igen nagy, mert ez 9 kg-tól lesz majd jó. Lilla még 8 sincs :)

Maggie
Puszi Gergőnek és kitartás a diétával....Vacakocska meg reméljük, hamar jobb kedvre tér. Ha nem is a fog de ez az igen változékony idő is megviselheti. Nekünk is olyan változó napjaink vannak, h csak na.

Sense
Klassz a fürdőruci. Örülök, h az esti alvások rendben.

Hát igen elég gáz az idő :( a tegnapi sétánk nem semmi volt...megbeszéltük barátnőmmel, h találkozunk. Akkor éppen nem esett az eső. Sőt kicsit mintha derengett volna a nap. Már éppen elkezdtünk volna készülődni erre elkezdett szakadni.
Aztán elállt és kisütött a nap :shock: de ez úgy 10 percen beül. No jó akkor mégis menjünk. Elindultunk séta közben félúton ránk szakadt az ég, még szerencse, h volt hova behúzódni míg elállt.
Végül megvártuk még kicsit csendesedik és felmentünk hozzánk. Ekkor még viszonylag meleg volt. Már megint esett mire a házhoz értünk és mire felértünk szakadt. Kb egy óra múlva sehol felhő, ragyogó napsütés. Na gondoltuk nekiindulunk újra.
Betértünk egy cukrászdába némi sütire meg melegedni, mert közben olyan hideg lett, h ráfagyott a kezem a babakocsira :( de mire jöttünk ki már megint kezdett esni.
Most a barátnőmék voltak közelebb így hozzájuk indultunk el és be is kellett mennem, mert elkezdett szakadni megint :( végül a férjem ugrott be értünk és kocsival mentünk haza. Hát szóval igazi dilis áprilisi idő volt tegnap...

Ilyen időjárásba lánykám teljesen meg volt zavarodva du. csak 2x kb 20 percet aludt. Az esténk meg horror volt. Most, h azért mert fog (bár én nem látok semmit az ínyén) vagy mert kicsit taknyos, vagy mert a tegnapi szilva csikarta a pocakot, vagy esetleg front én nem tudom, de 10kor felsírt aztán negyed 12kor, 1kor, negyed 3kor végül szopizott is gondoltam hátha jobb lesz.
De aztán 4kor megint és kb fél5 től 5ig bőgés volt. Szegény apa ki is költözött a nappaliba. Aztán 5kor végül egy üveg tea társaságában elaludt, de állandóan csapkodott és forgolódott meg fel felsírt. És végül 7kor kipattant a szeme.
Szóval izgi volt.....de szegény most sem tud jóízűt aludni. Mert fél 9kor letettem, de 9kor már sírt. Cumi vissza de negyed 10kor megint fél 10-10ig üvöltés. Akkor anyázott fél 11ig, gyorsan megint megszoptattam, mert szó szerint mindenen eltört a mécses és letettem hátha el tud aludni.
Most már tuti az a baj, h ilyen éjszaka után ő is hulla fáradt és nyűgös nem csak én.....most csend van azt hiszem alszik :)

KépKép
KépKép
fleur

Regi jobbulást a hátadnak++++

Maggie remélem rendbe jönnek a napjaitok és újra tudsz pihenni, töltődni egy kicsit. Ha jól emlékszem Milénának volt ilyen a Zéti és ott a fogacska volt a ludas.

Fleur Tegnap én is kétszer indultam neki a sétának de aztán feladtam. Mire összeszedtem magunkat a gyönyörű napsütésből szakadó eső lett. Ma is ilyen az időjárás sajna :?
Remélem Lillácska kipiheni magát és te is le tudsz mellé dőlni. Biztos a frontot is érzi.
Nem átsugárzó a fájdalom, legalábbis a karba lábba nem sugárzik át. Viszont teljesen lezsibbasztja a hátamat :cry: A csontkovács nekem is gerincsérvet említett fél szóval. Remélem nem lesz igaza :? :roll:

Sense nagyon jó a fürdőruha :lol:

Fleur Hát a képeket nézve nem csodálom, hogy ritkábban tudsz jönni :lol: :lol: :lol: Lilla is beindult nagyon :lol: :lol:
Robesz meg Lilla együtt nagyon tüneményes :lol: :lol: Kicsit (nagyon) irígy vagyok, én is szerettem volna ott lenni. Olyan jó volna találkozgatni apránként mindenkivel.
Tényleg mélytányérpróbánk még nem volt, mondjuk a derekamat nézve egy darabig még nem is lesz :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Tényleg:
Miléna milyen volt a hétvége? A hátad rendbejött? Neked használt a Flector-tapasz? Zétike hogy van?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Tegnap este még bosszankodtam, hogy senki nem ir, nincs mit olvsaak, na tessék! erre lett egy csomó hsz, alig győztem visszaolvasni:-)

Köszönöm szépen a linket a kézi fejésről, de nálunk csak apa tudja megoldani sajnos a duguláselháritást, a fiam egy lusta dög! :evil: ez miatt is van a dugulás. Szerencsére mára jobban vagyok, este 38.5 volt a lázam, csak úgy vacogtam, de mára sokkal jobb a helyzet, de szerencsére apa itthon maradt, ha mégis belázasodnék.

Nektarin-Robesz-Fleur-Lilla tali :-) nagyon szuperek a képek! Tök jó a lakásotok Fleur! ( már amennyi látszik belőle) Tetőtéri? Nekem az volt az álmom, de már feladtam azt is!

Sense nagyon szuper az úszódressz! Nekem is fog majd kelleni valami nyárra, mert bikinit tuti nem húzok magamra

:oops: akkora a belem.

Érdekels csajok, én fogytam egy csomót, de a hasam akkora! mint egy ház! de majd meglátjátok szombaton. Már alig várom!

Boldog hófordulót Zita és Lizi baby!

Heni
KépKép
heni81

Hahó Mindenki!

Ahogy írtátok, bolond az időjárás, és még jó, hogy Pici Nagyfiam ma jókedvű és vigyorgós, mert nem hiányzott volna még egy olyan nap, mint a tegnapi. Egggész álló nap koloratúr szopránban vinnyogott, és még ölben sem volt jó. Még, jó, hogy Apája itthon volt, egyedül már bediliztem volna. :shock:

Az éjszakánk átlagos volt, ébredt f3-kor, akkor ivott és visszaaludt, aztán kaja f4-4 körül, és szundi tovább 6-ig. Elalvás előtt volt egy kis bömbi (és ne érj az ínyemhez Anya, mert nagyon fáááj!), de Dentinoxszal megszűnt hamar, és szinte rögtön elaludt. Ugyanakkor balegyeske nem jött kijjebb, lehet hogy meggondolta magát.. :roll: :(

Sense: nappali elalvásokkal kapcsolatban kb. 1-1.5 hónapja (kb. azóta, mióta aktívan és állandóan mozog) nekünk is vannak gondjaink. Csak ölben alszik el (és csak ha épp akar, amúgy görcsölhetek, amennyit akarok), és ha tényleg el is akar aludni, gyorsan megy. A babakocsi a másik jó hely. De olyan már tényleg nincs, mint korábban, hogy lerakom és szunyál. Azért csak kinövik, nem? Bízom benne.

Fleur, Nektarin: nagyon édesek a képek!!!! :D Jó tali lehetett. Lilla pedig egyszerűen kriminális, kábé olyan cirkáló-pakológép lehet, mint Máté. Kíváncsi vagyok, mi lesz szomabton. :roll: :lol: Ja, és az az utolsó popsis kép!!! Bébi-pléh-bolyba való beállítás volna! :lol:

Móni: nagyon drukkolok, hogy hétvégére rendebejöjjön a hátad!

Heni: hogy vagy? Apa meggyepált?

Dmaggie: jobbulást a Fiúknak!

Hmmm, mennem kell... :( [/b]

Detti
KépKép
kiskolbi

Fleur, persze, hogy tetszik :D , kényelmesnek tűnik :D (bár Panka sincs még 8 kiló :oops: :lol: ).
Jó kalandosra sikeredett a sétálásotok :lol: . Én el sem mertem indulni, de már nagyon unom, hogy napok óta ki sem bírunk mozdulni itthonról :evil: . Remélem, ma már jobb lesz...bár te inkább pihizz, ilyen iccaka után :wink: :roll: .

Sense, nagyon jól néz ki az úszódressz :D .

Heni, én is fogytam most elég sokat (kb. 6 kilónál járok), belem szerencsére már nem vészes, viszont már melleim sem igen vannak :cry: , a s..ggem és a combjaim viszont hatalmasak :twisted: . Na azt milyen fürdőruci takarja el :shock: ?!?!

Maggie, Gergődnek jobbulást!!
dettyk

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam jönni, gyorsan olvasok amíg Zéti alszik.

Minitalis képek nagyon jóóóóók! :D

Hófordulós manóknak nagy puszi!

Babauszis képek is szuperek!Kaqk nem semmi a víz alatti Emmás kép. :shock: :D

Nappalik is szépek, bár már a sajátomat alakíthatnám...De ami késik nem múlik... :wink:

Irina Ádijának jobbulást és sok puszi!!!!

:cry:

Popsikrém: én csak reggel és este kenem Sudocremmel, eddig szerencsére soha nem volt piros.

Ivás: Zéti is egyedül szeret, kiveszi a kezemből az üveget.

Varázsitató: van valakinek Aventes?Ha igen jelezze mert kérdeznék!

Olyan jó lenne menni a talira, ismét kimaradunk. :( Majd csináljatok jó sok képet, bár az sajnos nem ugyanaz mintha mennénk. :cry:

l. móni: nem kellett tapasz, szerencsére rendbejött magától. Hétvégéről majd gmailen...Zétiről is....Próbálok még most írni oda is amíg alszik.

Puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Íram g-mailre...

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Íram=írtam... :oops:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sense! Hát attól függ, mi az. Pl. a narancssárga csíkos kardigánom naná, hogy észreveszi, de mondjuk egy egyszerűbb fehér felső nem tűnik fel neki, hogy új-e. :lol: És nemcsak ruháknál lehet eljátszani!!! :wink: Bár hozzáteszem, hogy Zsolti rettenetesen feledékeny… :?
Szuper a dressz! :D Az enyém ennél egyszerűbb, de szeretem. Egyébként a víz alatt úgysem látszik az alakunk! :wink:

Fleur! Hát most eléggé ki vagyunk pakolva az új szőnyeget várva! :wink:

Voltunk mérésen: 8800 g és 70 centi Szeli!

Maggie! Szerintem is fogacska! +++++++ Vacakocskának! Meg Neked is!

Heni! Jaj, szegénykém! Még jó, hogy Apa bevállalja a dugulás elhárítást! :D
Nekem is nagy a hasam, de azért meg jókora hájréteg telepszik rajta… :oops: :evil:

Na, asszem ledőlök, mert éjjel megint kaszinó volt… majd olvasok tovább, meg a g-mail-en se volt jó ideje… :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Voltunk mérésen!

Emma: 64cm, 6780gr!!! WOW

Olvasok!

Robesz& Lila nagyon édesek!!!
Sense: szupi a fürdőruci!
Fleur: Lilla nem semmi kis pakolős,Emma is elkezdte....
Nekünk sincs még fogunk! De olyan édi a fogatlan vigyor :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Regi!
Szép súlya van Szelinek is. :D

Kaqk!
Emma is halad szépen :D

MMóni!
Nekem ennyi a véleményem. :x :evil:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Boldog hóforduló Zitusnak és Lizinek!

Lilla és Robesz: csak ámulok és bámulok, hogy miket tudnak már :shock: :shock:

Sense: nagyon szupi a fürdőruha!

Regi, Kaqk: gratula a méretekhez! Nagyon belehúztak a csajok! :D

Irinának és Ádinak megy a vudu, hogy mielőbb haza kerüljenek a kórházból!!!!!!!!!!!!

MMóni: Szegénykéim! :( :evil: :evil: :evil:

LMóni: hát a csontkovács hozzáállása sajnos nem valami bíztató :roll: Ha gondolod, tudok egy jót ajánlani, a szüleim voltak már nála többször is.

Heni: mielőbbi dugulás-mentességet kívánok! Nem lehet könnyű lázasan ellátni Péterkét :(

Kép
dotildi

Mi voltunk ma is babaúszáson - némi kihagyás után, mert míg taknyos volt Dorka, inkább nem mentünk. Hú, nagyon élvezte most is, dumált, vigyorgott, fickándozott végig :D

Tényleg, Regi, Szelinek nem változott még úgy a napirendje, hogy újra tudjatok babaúszásra menni?

Dorka is megérzi ezt a szeszélyes időjárást: a délutánunk is eléggé szeszélyes volt :roll:
Viszont egyre ügyesebben próbálja a kúszást: hátrafelé már egész sokat halad :wink:

Kép
dotildi

Akinek van légzésfigyelője, meddig tervezi használni?
Mostanában próbálok ráállni arra, hogy napközben már nem, csak éjjel használjam. Eléggé a függője lettem...

Kép
dotildi

Dotildi!

Ha jó a vonalzó akkor
Dorkának Boldog hófordulót!

Nálunk is nagy a nyügi főleg azért mert az idő
miatt nem mentünk ki.

Sehol senki?

Mesi!
Nem írt Irina?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Most ment el a csontkovács. Helyrerakta a hátam. Utána olvasott és kérdezett, hogy Ő is megteheti-e mert nem akart több kárt csinál mint hasznot.
Helyrerakott egy meglehetősen félrecsúszott csigolyát, azt hittem bepisilek :oops: :oops: Hirtelen jobban fájt mint előtte. De aztán még folytatta. Masszírozott, lazított és rendbe tette a hátamat. Pár hét múlva megismétli és ajánlott egy masszőrt aki szintén tud még segíteni. Remélem a holnapi napom már sokkal jobb lesz ezáltal és így még a taliról se maradok le.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok mi ez az esti pangás? Alszotok?

Ma nem volt lázam! Szopiztunk többször napközben, remélem segit, bár nem tud a fiam intenziven szivni.

Elég jó napunk volt a reggelt leszámitva, mert akkor még szarul voltam, de délutánra minden ok lett!

Képzeljétek a fiam úgy nevet, hogy felhúzza az orrát, és élvezi is, hogy jókat mókázunk rajta.

Ildi én a légzésfigyelőt nem használom napközben már, csak este.

Heni
KépKép
heni81

Ja és még a lelkemre kötötte, hogy menjek el dokihoz mert szerinte komolyabb gond van a hátammal és Ő tud ugyan nekem segíteni de nem akar kontárkodni. És még azt is mondta, hogy mivel nem sugároz a végtagjaimba a fájdalom, ha esetleg gerincsérv akkor is nagyon kezdeti stádiumban.

Dotildi Aranyos vagy, köszönöm. De remélem, hogy Ő is beválik. Ha mégsem akkor elkérem.
Mi nem használunk.

Jó éjt lányok. Én elteszem magam holnapra.

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Zitusnak, Lizinek, és Dorkának boldog hófordulót!

Hörcsög! Nem, Irina még nem jelentkezett. :(

Heni! Jobbulást!!!!! +++++ Apa hogy segít? Kimasszírozza a tejkövet? :roll:

Sense! Tök jó a fürdőruci! Bár nekem valami zacskó kellene az alsó fertályra! :lol:

Miléna! Rendbejöttél tapasz nélkül? Ez szuper!!!! De szerintem szerezd be, hogyha legközelebb is fájsz, legyen segítség!
A gmail-re majd válaszolok!

Kaqk! Emma a legkisebb babánk? :D
És Noel a legnagyobb? :roll: Tényleg Anitja! Hol vagy? Ennyire beindult a jóga? :wink:

Fleur! Annyira jók a képek! A popós a legjobb! No meg a talisok! Tényleg hasonlítanak a lurkók! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

lmóni! Jaj, de jó, hogy helyreraktak! Én elmenék dokihoz a biztosnág kedvéért! Így már tudsz jönni a talira! JUHHÉJJJ!!!!!! :D

Heni! Te is rendben vagy?! Csupa jó hír!

Kép
Kép
Kép
gremese

Péterkém ma hapitapizott az apukájával, házikót épitettek:
Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Emese nem! Nem volt tapintható görcs. Csak egy erős szivás kellett neki :D

Móni igen rosz lehet fájó háttal, nekem is fájdogál, de nem is csodálkozok, 9 kg súlyt cipelek nap mint nap :oops:

Heni
KépKép
heni81

Hörcsög, jó a vonalzó! :wink:

Köszönjük a köszöntéseket!

Heni: látom, a fiúk nagyon belelendültek az építkezésbe :lol:

Kép
dotildi

Móni
Ha csak egy pici esélye is van, h sérv...vagy tudod mit, ha van, ha nincs feltétlenül nézesd meg. Ha sérv is, ha időben és jól kezelik és odafigyelsz rá mindig kezelhető.
Első alkalommal én is megúsztam a műtétet. Csak amikor Pestre kerültem már nem volt időm úszni és sokat ültem és ez nagyon nem tett jót neki.
Igen nekem is eszembe van ám a mélytányér próba. De azért, ha nem felejtem el szombaton viszem. :) De úgyis meglátogatlak titeket valamikor :) ezt vedd fenyegetésnek :lol:
Ja igen Lilla mellett elég izgis az élet. Ma pl 5x egymás után szedtem ki a virágomból. 2 van a földön a nappaliban. Nem tudom még mit csináljak velük, mert nagyok, nem tudom feltenni.
De az 5.-nél mikor felkaptam és rászóltam, h nem már röhögött és még 6x is nekiindult volna :) most mond meg most lesz 7 hónapos és rosszalkodik :lol:
Arra még lehet számítani, h a csontkovácsolás utáni napon még rosszabb lesz, nekem így volt, de utána jobb lett.
Na és akkor ugyanezt mondta a csontkovács is :)

Heni
Igen tetőtéri :) én is nagyon szeretem :) hivatalosan csak 43 nm de a bruttója 78 nm és ezt is lehet érezni. Szép tágas és napos :)
Szerintem a pocaknak idő kell még. Az enyém sem lapos. Valaki mondta, h 9 hónap míg kitágul és 9 míg visszamegy. Persze vannak kivételek.
Péterke :lol:

Kolbi
:lol:
szerintem Máté és Lilla szétszedi egymást :) márha jó passzban lesz. Mondjuk ma jógán is jókedvű volt elmászkált.

Dettyk
Akkor visszük :)

Dotildi
Mi sohasem használtunk.
Dorka babának boldog hófordulót!

A nap további része is érdekesen alakult. Ugye végül fél 11kor elaludt és 12 után valamivel kelt fel, üvöltve :cry: folyt az orrából a trutyi. De kb mint a nyála.
És olyan áttetsző is. Ez még most is megvan. Most nem tudom eldönteni, h megfázott, vagy a fogzás miatt van.
Elmentünk végül jógára is mégis. Sikerült elázni is, persze kocsi huzat volt nálunk, így Lilla nem ázott el inkább csak kellemtlen volt. Amúgy az odautat és a jógát nagyon élvezte. A visszaút felét beájulva végigaludta, a másik felét nézelődte és a legvégén már sírt.
Itthon jó kedve volt, szétrámolta a lakást és igyekezett mindenáron kertészkedni. De fürdés előtt már sírás volt és a fürdés végénél is (ami nem jellemző) fél 9kor beájult a cicin, de fél10kor már felsírt.
Szóval nem túl jó éjszakának ígérkezik a mai sem :( tanácstalan vagyok, hogy beteg lesz, vagy ez most a fogzás....szerintetek???

KépKép
KépKép
fleur

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: