Regi
Gratula a mászáshoz

kezdhetsz földön hasalva nézelődni, h mit kell elpakolni
Timi

igen oldja meg!!! Nagyon szeretnénk, h gyertek!
Marica
Hát ez a kalap

igazi csajszis
Heni
Doboz szerintem tök jó

és nekem külön tetszik, h ilyen színesek
Mesi
Köszönjük az Irina hiradózást.
Most jól értem akkor Zsófi is mászásra adta a fejét???
Házisasság

ja ne is mond

ruhát teregetni is szeret, padlót nyalni és fürdőszobát "takarítani"
Fogak pfhuhhhh megnyugodtam, h nem csak mi vagyunk fogatlanok

ááá csak vicceltem. Nem zavar a dolog. Főleg mivel még szopizik, addig sem tud harapdálni
Sense
Jól tetted a pénz költést. Azért majd új rucikról kérünk képet, no meg a szőnyegről is.
Kiskolbi
Azért örülnék a privinek

de ha sok a meló szombaton dumcsizunk
Ja bocs elnéztem már Mesi is talpon volt.
Móni
Hmmmm a csontkovácsi is gondolkodóba esett???!!! Érdekes. Mikor én voltam az is érdekes volt. Mondtam neki, h nekem gerincsérvem van, erre közölte, h nincs
Pedig orvosi leleteim voltak róla. Ezek szerint a tiéd kissé alaposabb

ettől függetlenül az is használt

Talira meg ha nem jössz irtó szomorú leszek, így mennek a további vuduk.
És inkább legyen piszkos az ablakod, csak gyere.
Ja azt akartam még kérdezni, h átsugáró fájdalmad van? Tehát lábba, karba ilyesmi.
Vizet Lilla sem issza, és semmi olyat ami nem meleg vagy langyos. Viszont neki a csipke tea, és a Hipp-es teák bejöttek. Azt nyakalja, de rendesen. Azt is azóta, mióta gyümiből többet eszik és kap tejpépet is.
Boldog hófordulót Zita és Lizi baby![i]
Regi
++++++++++++++ a hátadnak
Hát édes a csillagvirág, de néha frászt kapok tőle
Dettyk
Remélem tetszik

Igen nagy, mert ez 9 kg-tól lesz majd jó. Lilla még 8 sincs
Maggie
Puszi Gergőnek és kitartás a diétával....Vacakocska meg reméljük, hamar jobb kedvre tér. Ha nem is a fog de ez az igen változékony idő is megviselheti. Nekünk is olyan változó napjaink vannak, h csak na.
Sense
Klassz a fürdőruci. Örülök, h az esti alvások rendben.
Hát igen elég gáz az idő

a tegnapi sétánk nem semmi volt...megbeszéltük barátnőmmel, h találkozunk. Akkor éppen nem esett az eső. Sőt kicsit mintha derengett volna a nap. Már éppen elkezdtünk volna készülődni erre elkezdett szakadni.
Aztán elállt és kisütött a nap

de ez úgy 10 percen beül. No jó akkor mégis menjünk. Elindultunk séta közben félúton ránk szakadt az ég, még szerencse, h volt hova behúzódni míg elállt.
Végül megvártuk még kicsit csendesedik és felmentünk hozzánk. Ekkor még viszonylag meleg volt. Már megint esett mire a házhoz értünk és mire felértünk szakadt. Kb egy óra múlva sehol felhő, ragyogó napsütés. Na gondoltuk nekiindulunk újra.
Betértünk egy cukrászdába némi sütire meg melegedni, mert közben olyan hideg lett, h ráfagyott a kezem a babakocsira

de mire jöttünk ki már megint kezdett esni.
Most a barátnőmék voltak közelebb így hozzájuk indultunk el és be is kellett mennem, mert elkezdett szakadni megint

végül a férjem ugrott be értünk és kocsival mentünk haza. Hát szóval igazi dilis áprilisi idő volt tegnap...
Ilyen időjárásba lánykám teljesen meg volt zavarodva du. csak 2x kb 20 percet aludt. Az esténk meg horror volt. Most, h azért mert fog (bár én nem látok semmit az ínyén) vagy mert kicsit taknyos, vagy mert a tegnapi szilva csikarta a pocakot, vagy esetleg front én nem tudom, de 10kor felsírt aztán negyed 12kor, 1kor, negyed 3kor végül szopizott is gondoltam hátha jobb lesz.
De aztán 4kor megint és kb fél5 től 5ig bőgés volt. Szegény apa ki is költözött a nappaliba. Aztán 5kor végül egy üveg tea társaságában elaludt, de állandóan csapkodott és forgolódott meg fel felsírt. És végül 7kor kipattant a szeme.
Szóval izgi volt.....de szegény most sem tud jóízűt aludni. Mert fél 9kor letettem, de 9kor már sírt. Cumi vissza de negyed 10kor megint fél 10-10ig üvöltés. Akkor anyázott fél 11ig, gyorsan megint megszoptattam, mert szó szerint mindenen eltört a mécses és letettem hátha el tud aludni.
Most már tuti az a baj, h ilyen éjszaka után ő is hulla fáradt és nyűgös nem csak én.....most csend van azt hiszem alszik