A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

nika28!

Nekem is a hasim lett nagy, mondjuk híztam máshol is, és hasonló képpen néztek már rám is...
Nemtudom miért a hasunk lesz nagy, de úgy nézek ki mint egy hordó, pedig régen, még volt derekam, és alakom is.. :cry:
witch26
Budapest X. kerület

Kép Kép
gabicsibe

Adri,Nemone
Nagy kalappal holnapra Kép

Noki,Kíra
nektek pedig Kép -ás tesztet kívánok :D csuriban értetek a kezem!!!!!
gabicsibe

Noki, Kyra!

Gondolok rátok holnap :)!

Remélem minden vágyatok teljsül :)
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Gil,
Köszönöm, akkor majd megyek szerdán, hány körül menjek? csak azért kérdezem, mert én kb olyan fél kettő körül szoktam menni. De gondolom, hogy ha olyan 9 körül megyek az még belefér.
Nem érezk már semmit kb 3-4 napja, néha bele-bele nyillal de amúgy semmi különös. Nagyon sokat pisilek, talán ennyi, de semmi extra érzés. Tesztet nem csináltam, majd szerdán kiderül. :)

Noki, Kira,
Nagyon sok drukk nektek! Nagyon jó hírekkel gyertek ám holnap! Nagyon izgulok értettek.

Adri,
Neked is kitartás holnapra! Pihenj sokat és ne izgulj, minden rendben lesz! :)

Nemone,
Neked is nagyon szorítok! Egy kalappal holnapra!

Zsókuci,
Hogy telt a hétvégéd! jól vagy :)

Gabicsibe,
Hogy megy az idő, már nemsokára a kezedben tarthatod a csöppséget! :)

Puszi Mindenkinek!
Kriszta
tubikriszta

Sziasztok Lányok!

Köszi mindenkinek a drukkokat, nagyon rendesek vagytok!
Holnap végre teszt és minden kiderül!
Próbálok nem gondolni arra, hogy sok csíkos lesz a teszt !
Inkább érjen kellemes meglepi ha mégis van baba a pocakba :lol:

Holnap mindenképpen jelentkezem.
Ja!
És délután meg megyek melózni 3 hónap után :shock:
Furcsa lesz egy kicsit....
Csak pont ma gondoltam bele, hogy mi van ha most közlik velem, hogy terhes vagyok :lol: :shock:
Akkor nem megyek melózni , hanem 9hónapig csak "feszem", hogy minden rendben legyen :lol:
(Na jó ezt nem gondoltam teljesen komolyan)

Puszi Mindenkinek!
Jó éjt!

És bízom benne, hogy Kira is és Én is jó hírekkel szolgálunk majd !

Kép
noki&potyi

Noki!

Én nagyon remélem hogy baba van a pociba, és nem kell visszamenned dolgozni, pihizhetsz, és növesztheted a pocid, rádférne már :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok,

Gil,
Reméljük a pocifájás csupa jót jelent :wink:

Kira,
Hű, ez tényleg jó sejtelmes lett :wink: Nagyon drukkolok én is, várunk a jó hírekkel: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Bessy,
Nagyon ügyes vagy a fehérjével és a folyadékkal! Persze, a csirkehús is nagyon jó fehérjeforrás, meg aztán tojás, tejtermék, túró (ebben van a legtöbb).
Mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Nika,
Örülök, hogy meggyógyultál! A beleddel meg ne foglalkozz, majd lemegy, és amúgy is, most nem ez a legfontosabb. Tényleg mi lett a fogyival, mennyi ment le végül?

Adri,
Drukk a holnapi leszíváshoz! :D

Nemone,

Neked pedig az inszemhez! :D Ne feledd: utolsó :wink: :lol:

Noki,

Neked is megy a drukk holnapra, és téged is nagyon várunk a jó hírekkel: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Remélem, hogy egy jó ideig nem mehetsz dolgozni. Mit szólsz mondjuk 9 hónaphoz + 3 évhez? :wink:

Kriszta, Orsiborsi, Edóra, Gil,
Mennek nektek is ezerrel a drukkok: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Kriszta,
Köszönöm, jól telt a hétvégém. Bár, ahogy közeleg a holnap reggel, egyre jobban szorul össze a gyomrom… :shock:

A holnap BMC-járatnak:
Kép

Sok puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Hétvégén nem voltam net közelben és most ismét csak az utolsó oldalt tudtam elolvasni.
Egyenlőre megy a szénhidrát számolgatás (reggeli 30g, tízórai 20g, ebéd 70g, uzsi 20g, vacsi 40g) és a testmozgás is. Szerencsére Meforalnak eddig nincs mellékhatása sem.
Remélem a héten megjön és mehetek a dokihoz!!!!

Noki, Kira!
Nagyon drukkolok nektek és nagyon várlak Titeket egy szuper pozitív eredménnyel!!!!! :D

Nemone!
Neked is drukkolok holnapra az utolsó inszemedhez!!!!!!!

Adri!
Neked is nagy kalappal holnapra!

Kép
vucuska

Hát, lányok, köszi a drukkokat, remélem hosszabb távra is hatnak, mert úgy döntöttünk, hogy ma nem megy el apa. :( :(

Kocsival ment volna, és lehet, hogy ő még jó nagy idegbaj árán oda is ért volna valahogy, de hogy az ápoló személyzet hogy jut be ma már az is kérdéses volt számunkra, úgyhogy majd délután megpróbálok telefonálni a BMC-be, hogy ha lehet, adjanak egy másik közeli időpontot neki.

Bár elég ökör vagyok, mert a beutalóm hátulján volt rajta az összes telefonszám, azt meg beszedték, és elfelejtettem átírni, de majd megnézem a honlapot. A kis kék brosit se hoztam magammal. Szóval bhűűű!!!

Ez nyilván off, tehát nem kívánok vitát indítani, csak egyszerűen leírom, hogy a t...m tele van már az összes sztrájkkal. :!: :!: :!:
Elképzelem, hogy mi lenne velem, ha pl. ma beültetésem lenne. Vajon kifizetné nekem a t. szakszervezet a kb. 200e Ft-ot, amit a hiába költöttem a stimulációra, hogy csak az anyagiakat említsem.

És undorító sötét is van kint :x :x

Orsi
dnorsi

Sziasztok!
Engem ma ne várjatok a hírekkel! meg sem próbálok eljutni a BMC-be! Majdnem lehetetlen. Ha kocsival megyek egészen odáig akkor szerintem kb 3 óra alatt oda is érnék! Vagy nem! :evil: Nokiék elindultak!!! Kiváncsi leszek rá Neki mi az eredmény! :)
kira76

Sziasztok Lánykák!

Na megjöttem. Már pénteken akartam írni csak nem volt időm, vissza kellett rázódnom a munkába. Hétvégén meg nem tudtam írni, mert még mindig nem jó a gépünk, ahhoz meg túl lusták vagyunk, hogy elvigyük a szervízbe.
Csütörtök este érkeztem, és hajnalban már ott álltam a sorban a BMC-ben. Kezdünk, illetve folytatjuk, 4 inszem valószínűleg a jövő héten lesz, tegnap óta szúrom a Merionált. Pénteken megyek uh-ra.

Majd jövök az útibeszámolóval, de előtte megpróbálok visszaolvasni kivel mi történt az elmúlt egy-2 hétben.
vic12

Sziasztok!

Elindultunk a BMC-be, de vissza is fordultunk!
Akkora dugó volt, hogy talán estére értünk volna oda!
Bementünk egy patikába és vettem a vizeletsugaras tesztet, de sajna nem jó hírekkel tudok szolgálni :cry:
Negatív lett a változatosság kedvéért :cry:
Már annyira kezdem feladni , hogy nagyon!
Bemegyünk holnap vagy holnap után és megbeszélem a dokival, hogy kezdjük el a lombikot!
Mennyi idő a lombik?!
Csak azért kérdezem, mert május végén lesz az esküvőnk és utána szeretném csak...(félek, hogy a táncikálástól , meg az izgalomtól valami baj történik ha összejön a lombik)

Puszi lányok!
És drukk mindenkinek!

Kép
noki&potyi

Lányok! A Dévais topikból vagyok, Veletek is megosztom, amit tegnap egy barátnőmtől katona-ügyileg hallottam, a neve Ferulan.
Hátha pont ez válik be valakinek. Az E-vitamin, szelén, cink, Macavibe vagy Multi Maca mellett, melyeket már többen is próbálták és javultak az eredményeik, ez is egy ígéretes verzió.
A cikk a PatikaMagazinban volt.
"A gyermekáldás nagy örömet jelent a családban, különösen, ha hosszú várakozás, esetleg orvosi segítség előzte meg a terhességet. Sajnos korunkban fokozódtak a fiatalok szervezetét is érő káros külső hatások, a stressz, és a statisztikák szerint a fiatal párok 30százaléka nehezen vagy egyáltalán nem éri el a kívánt terhességet. A meddőségért, ami alatt most 12 havi sikertelen fogamzási próbálkozást értünk és lehet csak átmeneti is, azonos mértékben felelősek a nők és a férfiak (40-40), illetve egyidejűleg mindketten (20).
A korrigálható férfi eredetű meddőség
Dr. Czeizel Endre szerint a spermakép (spermiumok száma, alakja, mozgékonysága) az utóbbi negyven évben sokat rosszabbodott a magyar férfiak jelentős hányadánál. Az ondófolyadékban az ondósejtek száma átlagosan a felére csökkent, nyolcvan millió-per-milliliterről 40 millió-per-milliliterre és a spermiumok mozgékonysága is gyengült. A probléma megoldására a tudományos kutatások egy új, természetes alapú készítményt ajánlanak.
FERULANT - férfiaknak
A spermaminőség optimálására most jelent meg Magyarországon ez az új kapszulázott készítmény, melynek fontos összetevője a az angyalgyökér kivonata, a tradicionális távolkeleti gyógyászat évszázadok óta alkalmazott életenergiát és hormonrendszert harmonizáló növénye. Fő hatóanyaga a ferulasav. A FERULANT további komponensei az L-karnitin, az antioxidánsok, a vitaminok és a nyomelemek szinergista hatásukkal segítik elő a reproduktív szervek vérkeringését, egészségét.. A készítmény alkalmazása klinikai vizsgálatokban 51százalékkal növelte a spermiumok számát és 37százalékkal fokozta spontán mozgékonyságukat. Fogamzást elősegítő hatását a Stanford University Medical School (USA) orvoskutatói meddő párok esetében igazolták, több mint 30százalékuknál következett be terhesség a 6 hónapos kúra alatt.
A recept nélkül kapható FERULANT vonzó, jól tolerálható, készítmény a férfiak reproduktív egészségének optimálására. Gyógyszernek nem minősülő, gyógyhatású készítmény a megtermékenyítő képesség támogatására."
(Gyógyszertárban is kapható lesz, de láttam, hogy rendelhető a neten.)
bodza2005

noki!

attól függ, hogy long, vagy short protokollal megy, meg hogy mikor jön meg megint...
Írd meg privibe, és akkor kb. ki tudom számolni :)
witch26
Budapest X. kerület

Noki! :( ez már biztos? Egy gyógyszertári teszt azért nem olyan, mint a BMC-s laboros...
Kyra: Te hogy érzed a dolgokat?

Én tiszta ideg vagyok már, nem érzek semmit, bár most pár napja fájdogál megint a hasam, nem tudom, mit kellene éreznem, de persze már jól bemagyaráztam magamnak, hogy tuti, nem sikerült.
Messze van még a péntek!
A súlyfelesleg: nekem kb. egy hete kicsit csökkent, úgy tűnik, kimondottan az inszem körüli időpontra (és után) voltam leginkább bálna. Most megint rendese(bbe)n tudok öltözni, és nem érzem magam olyan formátlannak. (Félő, hogy ez is annak a jele, hogy semmi nem változott odabent.)

Egy darabig nem is írtam, mert közben meg nagyon szenvedtem egy fogammal, még most is tart. Több mint egy hete fáj, és nappal még elviselhető, de éjjel rettenetes. Jah, azért azt a részét leírom, ami jól jöhet Nektek is: múlt hét végén a fogorvosom Aspirin kúrát írt fel, de hogy előtte azért a nőorvossal egyeztessek. Zeke dr-t hívtam, és elmondta, hogy ebben a stádiumban (inszem és teszt között, de már lasan eredményre várva) az Aspirin teljességgel kockázatmentes, sőt, van, hogy jót is tesz. Tehát ha bajotok van, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő kell, ilyen korai stádiumban a terhességre sem lehet káros hatással.
Sziasztok: Dóra
edóra

Én ezt teljesen biztosra veszem, hogy nem sikerült, mert a védőnő álltal ajánlott tesztet használtam amit Ők is használnak ilyenkor (itt nálunk)
A BMC-be sem valami hiper szuper tesztet használnak szerintem, csak egy sima vizeletcsepegtetőset és kész(ezt lehet, hogy rosszul tudom ám,de Én így tudom)
Valószinű, hogy csak szerdán megyek be a BMC-be,mert a mai BKV strájk miatt sokan holnap mennek be.

Párommal megbeszéltük, hogy mostmár teljes mértékig búcsút intünk az inszemnek!
Remélhetőleg a doki is beleegyezik ebbe
:shock:

puszi

Kép
noki&potyi

Edóra!

Én még hozzátenném, hogy azoknak akik alerrgiásak a pirinekre, mint én is azok szedhetik az apranaxot is, vényköteles, de ugyan olyna jó...
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Noki,
Sajnálom nagyon :) és hajrá lombik, ha azt szeretnétek és a Doki is megengedi akkor fel a fejjel!

Kira,

Holnap majd írj, hogy mi lett veled?

Edóra,
Amikor múltkor voltam Uh-n és utána ott adattam be az injekciót, láttam inszemes tesztetek. Ugyanolyan, mint a Medilab tesztjei, általában az SZTK-k és a kórházak is azt használják. A BMC-ben is az inszemekhez ilyet használnak. Igaz nem kérdeztem rá, de láttam, hogy terhességi teszt, meg oda volt írva a lányoknak a neve a teszt mellé.

Zsókuci,
Gondoltam Rád és remélem, hogy azért a mai napod normálisan fog eltelni és nem fognak ba*gatni.

Vic,
Várjuk az útibeszámolót, remélem, hogy jól érzeted magad!

Nemone,
Hogy vagy milyen volt? Sokáig kellett várni?

Adri,
Jól vagy, minden rendben volt veled is?

Mindenkinek drukk!

Puszi
Kriszta
tubikriszta

Sziasztok LÁnyok!

Megjöttem a 240 perces cukorterhelésről :shock: :shock:
Jó szar volt, de legalább nem volt senki :D
8-szor szúrtak meg, én naív kértem branült...de mondták nevetve hoyg örűljek hoyg egyáltalán tűjük van...
Mondani se kell rohadtul fáj a karom :(
JA tőlem is kérdezték a kartonozóban, kismama? :twisted: :twisted:

Vic, üdv újra itthon várjuk a beszámolót :)

Bodza köszönjük azz ajánlást, reméljük sokunknak (párjának) segíteni fog...

LÁNYOK, úgy szeretnék már valakinek gratulálni , ne csináljátok már :(

NA még valamit akartam de totál leszívták az energiáimat :(
JA még annyi én holnap megyek a Lintner tanárúrhoz, esetleg vki lesz a BMC-ben mert átnéznék :)
madrin

Mármint elrontottam a smile-t, bocsánat :(

Szóval

Noki,
Sajnálom nagyon :( és hajrá lombik, ha azt szeretnétek és a Doki is megengedi akkor fel a fejjel!
tubikriszta

Sziasztok!

Noki!
Sajnálom. :(
Az esküvő miatt én se mennék bele most egy újabb próbálkozásba, mert lehet hogy tönkretenné az egész esküvőt: nem mernél táncolni, kímélnéd magad, de hát nem lehet, stb....De legalább gyorsabban fog telni az idő, mivel most életed egyik legszebb napjára kell összpontosítani.
Nagy esküvő lesz? Mikor lesz a nagy nap?
Nekünk is májusi esküvőnk volt.

Kira!
Te nem tesztelsz?

Bodza!
Ezt én is olvastam a Patika Magazinban. Már tényleg hiányzott egy ilyen tabletta a férfiak részére is.

Kép
vucuska

Vucuska

Május 24-én tartjuk az esküvőt és kb olyan 100-110-en leszünk!
Hagyományos vidéki lagzit szerettünk volna, tehát olyan lesz :lol:

A problémám az ezzel az egésszel, hogy a Párom megy ki külföldre dolgozni június közepétől és addig mindenképpen szeretnénk ha lombikon túl is lennénk.

Kép
noki&potyi

Noki
Sajnálam ha tényleg nem jött össze!Viszont tényleg nincs értelme bele vágni a következőbe!Életed egyik legszebb napja lesz,azt töltsd vidámságban,boldogságban :D Aztán hajrá bébi :D

Kíra
Rajtad még a világ szeme!Legalább te gyere jó hírekkel!!!

Dóra
Nem is kell semmit érezned,egyáltalán nem törványszerű hogy valakinek tünetei legyenek!!!csuriban érted is a kezem!!!Kitartás!!!

Vic
Üdv újra itthon :D Várjuk a beszámolót!!
gabicsibe

Madrin!
Te nem is vagy mégcsak dundi se! Miért néztek Téged kismamának??? :shock: Asszem én ott leszek a BMC-be! Megyek tesztelni! 8-szor vettek vér????? Áááááá! az azért még nekem is sok lenne, pedíg engem nem zavar a vérvétel.
Vucuska!
Én nem tesztelek! minek? Holnap úgyis megtudom! Nem költök erre! :)
Gabicsibe!
Megpróbálok jó hírekkel jönni! Dehát tudod mennyi rá az esély!? Igen kicsi! :?
Tubikriszta!
Persze hogy írok!!!! Te hogy vagy??? Holnapután teszt????
kira76

Noki
Nagyon sajnálom :cry: :cry: Szerintem simán belemegy majd a lombikba.

Kira
Akkor holnapra is drukk!!!

Bodza

Köszönjük, hogy megosztottad velünk ezt!!!

Vic
Üdv újra itthon!!! Hűűű, te aztán nem lustálkodsz, máris belevágtál!

Madrin
Szerintem csak azért kérdezték, mert általában kismamiknak csinálnak ilyet. Tuti nem az alakod miatt! De miért is kellett 8-szor szúrni??? :shock: :shock: Az durva!!! Nem találták a vénád? Nem csak háromszor szúrnak? Ezt akartam is kérdezni a többi IR-ren átesett lánytól. Ez most terheléses vércukor és IR vizsgálat volt? Remélem, minden rendben lesz!

Zsókuci
Tudtál aludni?

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Kira,akkor átnézek a BMC-be :)

Bárha sor lesz lehet hogy kihagyom :) Végűlis most semmi dolgom ott :)

Gil a "sima" kétórás terhelésnél csak 3 szor vesznek vért.

Engem egy nagyon lelkiismeretes belgyógyász néni elküldött hosszú azaz 240 perces terhelésre ahol 8-szor vesznek vért (félóránként) végülis bírható bár amikor 3-szor szúrtak ugyanoda akkor azért fájt :(

Én se tartom magam nagy darabnak, de múltkor a boltban megkérdezte az eladó hoyg csak nem babát várok, utána nem is tudom ki volt,nagyobb zavarban.

NEkem a hasam elég nagy :oops: pedig most járok rendesen edzeni is ...
madrin

Sziasztok!

4584579 és 4580-as számon kívül nem tudtok másikat? Mert ezek vagy foglaltak, vagy nem veszik föl, vagy pedig műszaki hiba miatt nem kapcsolhatók.

Egyébként mennyire veszik komolyan sperma vizsgálat esetén ezt az időpontot? Apa, ugye, ma ment volna, és szerdán tudna újra menni. Szerintetek mi van, ha csak úgy odamegy, kidobják?
Nyilván próbálunk velük beszélni, de ha nem sikerülne... Nem akarom, hogy sokat tolódjon a dolog. :roll: :roll:

Orsi
dnorsi

JA és LÁnyok ,

van köztetetk profi pajzsmirigy antitest szakértő? :D :D :D
Ugyanis megkaptam a az immunológiai eredményemet ahol a
Thyroidmikrosoma AT 107,8 lett :shock: ( a tartomány: 0-35 között van ) ez mit jelenthet?
Sima pajzsmirigy vizsgálaton mindent rendben találtak.

Míg nincs meg a hysterom addig nem tudok A Tanárúrhoz menni de furdalja a kíváncsiság az oldalamat :)
madrin

Dnorsi
Sajna egy nap csak öt fiút tudnak behívni, és szerintem nem lehet csak úgy beesni! Telefonon nekem még soha nem sikerült őket elérni!

MAdrin
Pajzsmirigyre ki küldött? A belgyógyászhoz kin keresztül jutottál el? Körzeti?
És akkor elviszed majd ezeket a leleteket Tanárúrhoz? Nem fogsz kikapni a magánakció miatt? Vagy azt csak a hysterora értetted?
Én gyilkos pillantást vetettem volna az eladóra! De ki tud az ilyen akasztani! Egyébként megint két kilót híztam ez a stimu alatt, már alig jön rám valami :( :( Nagyon dagi lettem. Csak lenne meg az eredménye, letojnám! De ha nem...

gil

Köszi, Gil!

Képzeld, nekem pont akkor sikerült, amikor elolvastam az utolsó mondatodat! :D Hirtelen azt sem tudtam, kit hívtam fel... :shock:
Jó a szerda, bár kórlapszámot nem tudtam hirtelen, de felírták a nevét.

Orsi
dnorsi

Sziasztok!

Gil,
remélem most sikerül!! Drukkolok ám innen a háttérből!
És persze mindenkinek megy a drukk!
Én szerdán megyek a fagyibabákért, már alig várom, remélem minden rendben lesz!
További szép napot mindenkinek!
baby.81

Orsi
Örülök, hogy sikerült elérni őket!

Baby
Kösziii!!! :D :D Neked meg szerdára drukkolok! Hányat kapsz vissza?
Akkor ezek szerint eddig jól alakultak a dolgok! Kár, hogy nem írsz gyakrabban! :( Ejnye-bejnye!

gil

Gil,

az immunológia nem magán akció volt Tanárúr küldött, elvileg a BMC-be küldik a leletet, de megkérhettem faxon is (hamár fizettem érte 12 ezret ) :twisted:

A cukorterhelésre háziorvos küldött, de ez lassan független lesz a lombiktól, merthogy ha nem eszem és egy kicsit is éhes leszek tök rossz lesz a leheletem :oops: :oops: , meg a fejem is fájni kezd...

A TAnárút hysterora, immunológiára illetve kromoszómára küldött (ez még nincs meg )

Egyébként mostmár remélem tényleg sikerül , sőt biztos vagyok benne :) Hamár a két kiló felment maradjon is ott :)
madrin

NA én léptem haza :) Vagyis edzeni bár sok kedvem nincs :(

Holnap ha nincs sor akkor bekukkantok a BMC-be,ha vki megismer szólitson csak meg :) MErt én elég vaksi vagyok :)
madrin

Sziasztok Lányok!
Sajnos nincs túl jó hírem. Az altatással minden rendben volt, de 2 petesejtet tudtak leszívni! Próbáltak vigasztalni a lányok a kórteremben, meg Zeke doki is (sajnos nála is elsírtam magam), azt mondta, hogy még simán lehet gyerek de én úgy szerettem volna 2-3 fagyist (bár a lelkem mélyén nem értettem egyet vele erkölcsileg). Dokibá szerint ez is csoda, mivel endós vagyok és egy teljes éve kapom a GnRh szurikat, ami totál klimaxot okozott és hát onnan nehéz visszahozni a petefészkeket az "életbe"
Bízom Istenben, itt már csak Ő tud csodát tenni!!!
Noki! Kira! :)
Ne adjuk fel!!!
Puszi Mindenkinek! Lányok, szorítsatok légyszi!!
adri1983

Adri

Nagyon drukkolok és szorítok Érted!
Természetes dolog, hogy nem adjuk fel!
Úgy vagyok vele, hogy folytatni kell és nem szabad feladni!
Persze néha az ember úgy van vele, hogy nem bírja tovább, de ez az érzés elmúlik, mert erősebb az az érzés, hogy gyereket szeretnénk!
És hidd el, nemsokára mind mind anyukák leszünk!

Kép
noki&potyi

Adri kedves!

Nagyon sajnálom, hogy nem tudtak többet leszívni! :(
De nézzük a pozitív oldalát!
Ha hármasikreket szeretnél, akkor ez tényleg kevés, de egy-két babóhoz elég lehet! :wink: Erre gondolj! Ebből is sikerülhet!!!
Drukkolok, hogy mind a kettőt visszakapd!!!!!!!!
Fel a fejjel! Fel ne add!!!!

gil

Sziasztok!

Kicsit el voltam tűnve mostanság, de mostmár megpróbálok majd többet jönni.

Noki! Sajnálom, hogy nem sikerült. Ne add fel és hajrá lombik!!

Kira, drukkolok nagyon holnapra! Tényleg jó lenne, ha már valakinek sikerülne.

Adri, nagyon sajnálom és szorítok én is Neked!

Gabicsibe, holnap megyek újabb vérvételre meg uh- ra, mert csütörtökön túl magas lett a hormonértékem és emelnem kellett a Deca adagot, remélem mostmár jó lesz az eredmény és kezdhetem szúrni a többit.

Mindenkinek mennek a drukkok!
smile23

Nem kell megvárni a holnapi tesztet sajnos! Kezd megjönni! Hát ez van! Ígyhát holnap sem megyek, hanem inkább vagy szerdán, vagy csütörtökön. Ne menjek 2-szer feleslegesen. Na 9.-én tesztelő lányok, rajtatok a világ szeme!!!!! Mostmár Nektek kell drukkolni! :)
kira76

Ma tesztelők: Nagyon sajnálom, remélem a holnapi garnitúra szerencsésebb lesz++++++++++++++++++++++++++++
vicky79
Budapest III. kerület

Adri!

Jaj, annyira megsajnáltalak. De kérlek örülj annak két kis tüszőcskének is. Összejön az a baba! Higgy benne!!!!
Nagyon szorítok neked hogy mindkettő szépen megtermékenyüljön aztán tovább növekedhessenek a pocidban!!!!!

Kira!
:(

Nemone!
Hogy sikerült az inszem!
Drukkolok!!!!

Kép
vucuska

Kira
:cry: :cry: :cry:
Nagyon sajnálom!!!!!

Nemone
Tényleg, mi volt? Be tudtál menni? Minden rendben volt?

gil

Sziasztok Lányok!
Kira!
Én is nagyon sajnálom, nem is tudok mit mondani. :cry:

Smile :)
Reméljük mostmár jók lesznek a hormonértékeid!!!

Köszönöm Mindenkinek a vigaszalást, jól esett!
Az a bosszantó, hogy sok tüszőm volt és mégis csak kettőben volt petesejt. Mára kezdek megbékélni a dologgal, hiszen ki ellen lázadozhatnék??
9 körül kiderül, írok ahogy tudok!
Várjuk a jó híreket Mindenkitől!!!!
Puszi Lányok! :)
adri1983

Jó reggelt mindenkinek!

Adri!
Nagyon drukkolok hogy jó híreket kapjál!

Kép
vucuska

Sziasztok!
Arik vagytok! Persze nem vagyok feldobva, de azért én nem keseredtem el! Ez még csak a 4. inszem volt. Még sok lehetőségem van. Még inszemből is 2 és utána még ki tudja, hány beűlti. És végülis még csak 32 éves vagyok. Na majd ha 35 leszek és semmi, na akkor majd ráérek keseregni! :) Most keresek egy jó kis nyugis új munkahelyet. Ez a terv! :lol:
Adri!
Tényleg ne legyél elkeseredve! Még ikrek is lehetnek! :) Drukkolok érted nagyon!!!!!
kira76

Jó reggelt!

Na megpróbálom elkezdeni az élménybeszámolót: Szóval igencsak kalandosra sikerült az egy hét. Akkor hazavágytam, de most meg már mennék vissza. Úgy de úgy utálom, mikor hazajövök és csak kóválygok napokig, mint a hülye, mert nem találom a helyem, és mindig úgy érzem, mintha kitéptek volna egy darabot a szívemből.
Azzal kezdődött, hogy át kellett szállnunk Párizsban. Amikor a másik gépre már elkezdődött a beszállás, mi még csak landoltunk a másik terminálon. Egy Malévos csaj jött értünk, és rohant velünk át a másik terminálra, már a pilóta szólt át a másik gépre, hogy várjanak meg minket. A gond az volt, hogy egyedül nekem volt fizetett jegyem, a többiek szabadjeggyel utaztak. Engem becsekkoltak már itthon Montpellier-ig, de őket nem. Eleve kizárt volt, hogy elérjük a gépet. Ha lekéssük engem tovább bookolnak másik belföldi járatra, de a többieknek új jegyet kellett volna venniük. Végül elértük a gépet csodával határos módon. Mindegyik gépen francia pasik szórakoztattak, mert szanaszét szórva ültünk. A végén már nagyon untam. Aztán este érkeztünk. Mi. A csomagok Párizsban maradtak. Azt mondták a másnapi géppel jönnek. Reggel a fele megjött, a másik fele csak este. Frankó volt 2 napig cucc nélkül abban a tudatban, hogy a motyód 800 km-re van. De aztán végül megérkeztek. Kaptunk segélyícsomagot azAir France-tól. Voltunk Montpellier városnézésen, aztán üdülőtelepeket néztünk a tengerparton Camargue-ban. Jó sok apartmant, kempinget. A második nap végén már nagyon untam, hogy semmi kultúrprogram nincs. Aztán Nimes-ből TGV-n mentünk fel Lyonba a workshopra. A városból szinte semmit se láttam, jó szar idő volt. A workshop jó volt, 40 tárgyalásom volt másfél nap alatt. De ezt nagyon élveztem. Ja és állandóan enni kellett. Napi 6x6 fogást. Király kaják voltak, de a második nap után már rá se bírtam nézni ételre. Én aki du. 2 után már nem nagyon eszik semmit, este 10-kor még előétel, főétel, desszert, sajt......és eszméletlen mennyiségű alkohol. Én egy év alatt nem ittam ennyi szeszt, mint itt. Mindenhol aperitiv....már reggel 9-kor :-)))))De nagyon jó volt a hangulat, végig röhögtük a studyt. Találkoztam egy pár párizsi barátommal. Volt pár dolog, ami sajnos nem úgy sült el, ahogy szerettem volna, és ez bánt egy kicsit :wink: de összességében nagyon jó volt. Most azért szívesen visszamennék, inkább, mint itt güzüljek az irodában. Nagyjából ennyi történt. Persze rengeteg az élmény, a jó pillanat, de mindent nem tudok leírni.

Most pedig hajrá inszem. Szerintem jövő hét hétfőn vagy kedden lesz, attól függően mit mond majd pénteken a doki.

Azt hittem csupa jó hírre jövök haza. De látom nem sok inszemes siker van eddig. Most már jó ideje nem sikerült senkinek. Valaki törje má meg ezt a rossz szériát.
vic12

Sziasztok!

Juzsika, Kira, Noki!

Nagyon sajnálom! Kép

Köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat! :D
Hát, nem volt egyszerű a tegnapi napom... A BKV-sztrájk miatt én is mentem a férjemmel reggel 1/2 8-ra a kórházba, pedig csak 11-re kellett volna mennem, vagyis ott ültem órákig a fenekemen. Ráadásul 1/2 11 felé már baromi éhes voltam, így kimentem a lépcsőházba megenni a szendvicsemet, hát nem pont akkor szólítottak. Ágyam persze megint nem volt a hétfőre való tekintettel, de teljesen szabad volt a kanapé, így azon jól elnyúltam vízszintesbe, és most 1 órát ott feküdtem, mert a sztrájk úgyis 13-ig volt, akkor minek siessek. Az inszem előtt amúgy megint volt UH, és megrepedtek a tüszőim, bár most nem fájt annyira ott, de estére bepótolták. A dokival megbeszéltük, hogy ha ez sem sikerülne, akkor pihenek 1 hónapot, és utána lombik.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Nemone!
Reméljük sikerül!!! :) Gondolom már pont eleged is lett az inszemekből! Én ha már csak rágondolok, kiver az víz! :evil: Egy kicsit már utálom! Na de ezt nem szeretni kell, hanem csinálni!!!
kira76

Sziasztok!
Adri! Nagyon várom a híreket! Nagyon remélem, hogy sikerül a csoda, és szépen fognak osztódni!

Baby, te! Már mész is a fagyibabákért? szuper! Ezek szerint jó lett a méhnyálkahártya :)

Kira! Így is van! Másképp nem lehet hozzáállni! mit szólnál, ha mondjuk idén együtt pocakosodnánk? Én már kerítottestem nyugis munkahelyet.. :) és óriási a különbség...

Gil, egy könnyvvizsgáló cégnél voltam személyi asszisztens 5 managerre osztva. Fordítottam és javítottam a leveleiket, szerződéseket írtam... Ilyen finomságok... A tanítás sokkal közelebb áll hozzám... A pozitív visszajelzés is sokkal több, ami nekem nagyon sokat jelent. De mondjuk az a munka jellegéből is adódik.

Zsókuci, kitartás.. Te mikor kezdesz az új helyen?

Vick, de jó, megjöttél! Drukkolok a tüszőknek, add át nekik kérlek! :)

Madrin,
Erős csajszi vagy.. Én kiakadtam volna 8 vérvételtől, az tuti... Brrrrr
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: