Sziasztok!
Hogy vagytok?
Betegek? Enci? Szofi? Kata
Danca?
Mi ma vendégségben voltunk, Lara 6 pasival bulizott, de az ünnepelt igen, igen bejött neki!
Nagy zsivány, és a vendégségben annyira fáradt volt, hogy az etetőszékben pihent csak meg (elszendergett) , aztán ment
tovább játszani. És közben észrevettem, hogy meg van a [b]10. fogacska!
Kriszta,[/b]
Remélem jobban lesz a pocakod, és fogsz tudni enni!!
Kipróbáltad a Renniet?
Kriszta, Memme, Adri, Borsa, Tünde, Veronikusz
Aranyosak vagytok köszönöm.
Tavaly áprilisban találta nála daganatot a vastagbélben, nyáron volt a mütét, és ezóta meg kemora járt, most lett vége, nagyon sok mellékhatása van (kiesik a kezéből minden, megbotlik) szegény nehezen viseli. Erre most megint jött ez a negativ eredmény. Szerencsére a csütörtöki meg ami állítólag nagyobb vizsgálat meg nem mutatta, azért nem nyugodtunk még meg teljesen, de fellélegeztünk. Majd júliusban lesz a következő vizsgálat!
Memme,
Hogy vagytok? Milyen volt Melinda nélkül??? És Ő hogy viselte?
Nekem is nagyon rossz a vasam, most derült ki, hogy csak 6 és 10-26 között a normális.
Miért átmeneti Kecskemét?
Szép kis város, nem?
Masni sokat dolgozik, és most egy kicsit betegek, de Máté baba már óriás és nagyon kis ügyes, és a mosolya még mindig nagyon édes, lányok anyukák retteghetünk!
Édes nagyon ez a kép! És tényleg mért adtad rá ezt a sapit kora reggel? Nem is Kecskeméten vagytok hanem az éjszaki sarkon?
Tünde,
De jó Neked, szuper nagyi!!!
Jó hogy közel lesz hozzátok! Biztos Ő is örül, hogy a Dédiunokáival lehet sokat, sokat!! És Ők meg sok erőt fognak neki adni, és jól lesz!!!
Boldog, boldog születésnapot a Nagyikádnak!!!!
Adri,
Ok, de szavadon fogunk, és várjuk a képeket!
Valentina
Bocsi, bocsi nem láttam a szélén, hogy hol laktok.
Nagykovácsit tudom hol van

, és soha nem felejtem el, ott kérte meg a Férjem a kezem, az akkori Kishercegben.
Nagyon romantikus volt!
Védőnénivel ne törődj! Nagyon kis édes!!!
Borsika,
Milyen volt a hétvége?
Heni,
Sok erőt az udvarhoz, és kérünk képeket!!!
Renáta,Hajrá, hajrá!!! Szorítunk!!
Gabi,
Hogy van Enci?
Mikor mentek pihizni?
Találtam egy tök jót családosat, tök jó ár négy csillagos szállodában? Nem érdekel? Átküldjem?
Kérünk képet a Tesódról és Rólad!!
Dorka,
Nagyon aranyosak a képek! És nagyon kis csini a fiad!!!
Gyertek úszni!!
Borsa,
Nagyon jók a képek!!!
Veronikusz,
Sok, sok gyógypuszi nektek! És szorítok hogy jobban legyenek, hogy nyugodtan el tudj menni a kórházba!!
Hogy van a fejed???
Barbi,
Hogy van Danca?
Örülök, ha tetszenek! Majd küldök még!
Kedd?
Akkor döntöttél már munka ügyben?
Van már honlap?
Nyugodt éjszakát mindenkinek!