A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Memme!
Nagyon édes Melinda ezzel a frizurával!!!! :D na és Eszter a kucsmában!!!!! :lol:
A „nem alszom” kép se piskóta!! Jót nevettem. :D

Dorka!
Berkéről kapunk képet az új séróval? :D
AFP-kor nem csinál UH-ot, majd csak 2-3 héttel később.

Vali!
:cry: :cry: :cry: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsa!
Örülök, hogy jó lett a mamád lelete! Csak így tovább! Jobbulást!
Köszi, megvagyok. Az allergia miatt fáj az orrom. Gondolom megviseli a nyálkahártyát. De azért kibírható. Délben írtan, hogy nem fája fejem …. :evil: hát már megint kezd :evil: Jobbulást neked is!!!

Tünde!
Jaj! És Villő mit fog enni? Lesz lefejt tej neki? Teljesen átérzem, hogy fáj a szíved a költözés miatt. Én meg a papámék lakásához vagyok érzelmileg odanőve. :D

Lilluska!
Egy fél éve is volt valami fertőző betegségük a lurkóknak!!! Az skarlát volt??? Akkor ti most szinte mindenen átestetek. Nem?

Gabi!
Hogy vagytok?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Ancsa: Mi Nagykovácsiban lakunk ez a budai hegyekben van.
Az ovi még nem indult be,mert álltalában délelőtt séta a faluban és ha szerencsém van akkor elalszik mire hazaérünk. Na meg a többi gyerek is a faluban koboról az anyukával vagy apukával, ja meg zenebölcsibe mennek. Délután meg ha kint vagyunk akkor néha benéznek az ismerősők,de komolyabban nem megy még a nyüzsi :P

Adri: Igen saját gyártmány az egész :P
A férjem asztalos és volt egy kis szabadideje így összedobtuk :lol:
De három napig nem kellett altattni engem :lol:

Rólunk: még mindig náthásak vagyunk és ahogy sokaknak nekünk kis bezavar az óraátálítás. Délután nem alszik a Viktor vagy ha igen akkor csak félórát :oops: :cry:
Volt a héten a védőnő nálunk és ki volt akadva, hogy a Viktornak még csak 6foga van :evil:
Nem sok hiányzott hogy elküldjem oda.... :twisted:

Memme: Nagyon aranyosak a képek :lol:

rohanok leteltt a félóra. :lol:
V
Kép

valentina

Valentina! És ugyan mit tudsz csinálni, hogy csak hat foga van??? Majd kinő!

Veronikusz
: mamámnál fogok fejni, hogy azért menjen a tejtermelés, de annyit nem tudok itthon hagyni, hogy egész napra elég legyen. Viszont más meg nem tud (ha-ha, ennyi erővel én sem tudnék) menni segíteni. Viszont szeretnék vele lenni, ezekben a nehéz napokban. Talán sikerül rávennem, hogy átjöjjön hozzánk pár napra a nagy dobozhegyek helyett, de lehet, hogy az utolsó pillanatig ott akar maradni. Majd meglátom, hátha. Nem szeretném egyedül hagyni ezekben a nehéz napokban, de 2 gyerekkel odamenni eg yfélig összerámolt lakásban megint nem praktikus.

Majd amit hazahozok, azt megkapja a hajnali tápszer helyett :)

mtunde

Sziasztok!

Lilluska
Jobbulást a gyerekeidnek! Tudom, nem vígasztal, de legalább túl lesznek rajta. Nálunk 1 hónapig tartott, mert persze egymás után kapták el a nagyok néhány éve. Júniusban, dög melegben bezárva a lakásba. :evil:

Ancsa
Örülök, hogy most fellélegezhettek. Minden jót anyukádnak!

Tünde
Nem semmi, amit bevállaltál. Igaz, a nagyimnak én is bármikor segítenék. A gyerkőcök meg legalább szokják a gyűrődést. :lol:

Valentina
Matyinak "csak" 5 foga van. Most kezdjek el emiatt izgulni? :wink:

Gyuzsó
Nagyon szépek a kiskutyák! Ha olyanok lesznek, mint a mamájuk, bírni fogják a gyűrődést! Nálunk most van 2 kiscica, kezdik szokni Matyi érintését. :lol:

Nevekhez:
Nekem Kisanna nevű ismerősöm van. Illetve egy testvérpárnak : Málna, Eperke és Benett, Kevin nevű gyermekeik.

Heni
Nagyon szépek vagytok a képeken. A lányod igazi hölgy. A fiadat meg egy kis huncutnak nézem. :lol:

Memme
Nagyon szép lányaid vannak, és mindkettő szerintem sokkal érettebbnek néz ki a koránál.
Én is azt vártam a két nagynál, hogy ikreknek nézzék őket. :lol:
Hát sikerült. Egyszer egy séta közben megjegyezte egy emberke:
Nagyon szépek az ikrek, kár, hogy a kisfiú ilyen beteg, hogy nem akar fejlődni. Felvilágosítottam a helyzetről. :wink:

Veronikusz
Átaludt szülői??? Ejnye-bejnye! Hogy képzeli kedves kismama? :lol: :lol: :lol:

Beszoktatáshoz: Nekem nem jártak bölcsibe a nagyok, a lányom 3 évesen ment oviba a közösség miatt, meg azért, mert szemben lakunk az ovival és néha átmentünk játszani. A beszoktatás nem volt gond, szívesen maradt, kb. 2 hétig. Na akkor volt egy kis nézeteltérés egy homokozólapát miatt. Utána nem igazán akart menni, már azon gondolkodtam, kiveszem, de szerencsére nem tettem.

Linocs
Fruzsi nagyon szép baba. Igazán nyugodt és kiegyensúlyozott tündérke.

Na jó hosszú lettem.
Sziasztok.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Bori!
Azt láttam, hogy nagyon ficeregtetek, de azt nem, hogy képregény született. :lol:
Őssejt? Nem tudom, mi is gondolkoztunk rajta, de én nem ástam annyira bele magam a témába, hogy tudjam, hogy hol tart az egész kutatás, meg mire lesz jó, és most mire jó. Sógornőéknél szerintem az is döntött, hogy állítólag testvérnél is lehet felhasználni. Nagymamánál? Azt nem hallottam.
Erikát én is gondoltam megkörnyékezni, de olyan izé vagyok. Meg olyan sokan voltak a végén, és annyira nem volt levegő.

Memme! Az a baj, hogy, ha valami ízlik, akkor aztán hajrá, amíg van. Nem is gondolná rólam senki :roll: Csak az a baj, hogy az utóbbi időben eznem megy. Valószínűleg úgy fekszik a fiam (de furcsa leírni :lol: ), hogy nyomja a gyomromat, és jön vissza a sav. Úgyhogy ennék én sokat, de nem megy. Egész nap meg nem bírok keveseket, mert azzal nem lakom jól.

Tünde! Rossz lehet nagymamidnak, tudom, mert én próbáltam az "öregeimet" ) aput és a nővérét anna idején összeköltztetni, de mindegyak ragaszkodott a maga fészkéhez. És Neked is rossz lehet. Bár én most pl. nem tudok felmenni apu lakásába, annyira kiborít, hogy nincs ott, pedig azt hittem mindig, hogy az a lakás megmarad örökre.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Tünde,
nagyid hová költözik? Írtad, hogy "nehéz napok", beköltözik valahová? Az tényleg nem lehet kellemes, de van aki kifejezetten örül, hogy nincs egyedül, nem lehet tudni.. Remélem nem viseli meg majd nagyon.
Az enyém most fog hazaköltözni egy év után. Tavaly tavasz óta lakik Anyuval. Akkor elesett otthon, és már nagyon rég jól van, csak valahogy ott ragadt... Nem akar hazamenni, de Anyu teljesen kivan tőle már idegileg... Mindent 20x kell elmondani neki és állandóan pakol, Anyuék meg nem találnak semmit. Csak néha penészes kajamaradékokat a fiókban, meg ilyenek. Majd otthon pakolhat eleget.. :lol: Szegényke, kicsit sajnálom, de azt se akarom, hogy Anyu leépüljön teljesen. Így is csak 8 percre fog lakni tőlünk..
Na bocs, hogy ezt így elmeséltem, de épp tőlük jövök, és persze megint volt nagy cirkusz, oszt még úgy bennemvan.
Egyedül vagyok itthon...és naaaagyon unatkozom :(

Ancsa,
köszi, biztos remek lesz a hétvége, még ha esik is! Kívánok én is nektek szuper hétvégét!

Adri,
dobozolnék én már kifelé, de még nincs hová... A beépített szekrény most készül, remélem, jövőhét végefelé elkészül mindkét szobába. Akkoraztánmindentbepakolok! :lol:
De édes, egy homokozólapát ilyen komoly gond lehet? Nem is gondoltam volna...

Na megyek nézek valami filmet. Kábel még nincs, de egy kedves ismerős kiírt egy csomó vadiúj filmet, kár hogy mind horror vagy valami szadi... Én meg mostanában a legbénábbon is úgy ki tudok akadni, na meg persze némelyik tényleg durva...
Az előbb már lépéseket halottam a falon túlról, s mikoR rájöttem, hogy az még a mi lakásunk, először lenyugodtam, aztán baromira leizzadtam. Én mondom, ezek a szadi filmek határozottan ártalmasak az egészségre!

Bocsi, hogy ilyen hosszú lettem :oops:
Vendég

Kriszta,
Erikát szerintem még megkérdezheted (én hétfőn a folyosón kérdeztem), mert ha akkor van szabin, amikorra én vagyok kiírva, akkor Téged még "bevállalhat". De látom, hogy itt is jár néha a fórumon.

Sav nálam is van. De főleg este/éjjel jön vissza... elég kellemetlen, de gondolom ez szülés után elmúlik, nem?
Vendég

Rohanok, de muszáj írnom Veronikusznak :lol:

Csak gyorsan benéztem, hogy mi újság ( meg ugye NAGYON VÁROM EMMUS ÚJ JÁRGÁNYÁNAK A FOTÓJÁT) épp csak átfutkostam a sorokat, amikor is fentakadt a szemem Veronikusz írásán, hogy "jé, akár ez én is lehetnék". És a lerítak alapján én is vagyok, de drága, mondd csak, hol szúrtál ki? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Minden elismerésem a Tied, hogy így felismertél, ugyan valami halovány emlékeim vannak Rólad, de nagyon tartok attól , hogy én csak a két kis fürtöskéddel ismernélek fel. :oops: :lol:

Vali: +++++++++++++++++++++++++++++++++++ minden energiám Nektek és szerintem is beszélj másik dokival is.

Mindenkinek puszi, mi is állandóan kint, közben elkezdtük az udvart ( egy nagy romhalmaz az egész, lebontottuk a kert végén levő omladozó kisházat )

Heni

Kép

Kép
cancan

Helló csajok!

Kicsit kivonultam a köztudtaból...
Vissza nem olvasok, mert szinte lehetetlen. Tanulom a Kreszt, 14-én vizsga. Minden nap 17-20-ig nyomom az "iskolapadot". Hulla vagyok. És valamikor tanulni is kell(ene).
Szóval remélem mindenki rendben! Ahol gond van oda gyógypuszik!

Ha levizsgáztam ígérem jövök!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Majd még jövök, csak erről a gépről tudok feltenni egy képet.
Íme:

Kép

és itt már úsznak,vagyis a bemelegítés, jár a láb, jár a láb!

Kép
Remélem nem baj.

ancsaboszi

Sziasztok!

Nagyim végülis egy ide hozzánk és a család többi tagjához is közel, újpstre fog költözni, egy ugyanakkora lakásba (hogy ha kell, a segítség is elférjen nála) Tulajdonképpen az a lakás, amiben lakott, a nagybátyám nevén van már (ő vette meg anno), és őneki pedig kiújuló nyirokrákja van :( éppen ezért igyekezett maga körül mindent elrendezni. Azt a lakást eladni, a maradék pénzből a családjáról gondoskodni, stb. Nagyon bízunk benne, hogy mindez csak óvatosság volt, a dokija bíztatja, hogy ez a betegség gyógyítható, de nagyon lassan. :(
Az otthon is felmerült nagyimban, de harmar lebeszélte magát róla :) Nagybátyám meg végleg.
Végülis nem is baj, így önállóbb életet élhet, még ha majd egy segítség oda is költözik hozzá.

Borsika, igen, gyomorégés azonnal elmúlik!

Kriszta, ismerem, ezt a nem fér belém dolgot. Belőlem azonnal visszajött, ha kicsit is többet ettem :)

mtunde

Ancsa! Tök jó képek!

mtunde

jó reggelt...
mi is itt.. Enci alakul...most már köhög is :( majd veszek köptetőt.láz már nincs...és most éjszaka aludt...(tegnap éjjel 2er kelt)na meg taknyos a drágám. Fliumare-t nyomom az orrába, de kiszívni nem engedi :evil:

VAli! nagyon sajnálom az eredményeket, és sok erőt kivánok hogy tényleg a végére tudjatok járni ,hogy mi lehet a bibi.
én is elmennék másik orvoshoz a helyedben :!: remélem Ancsa dokija tud ebben segíteni nektek!!!! megy a sok +++++energia!!
és kitartás!!!!hamarosan minden eredmény rendben lesz!!! :D :D

Kriszta! hol a pocakoskép???

Tünde!nagyon sajnálom nagyidat, biztos nem egyszerű a költözés... "öreg fát nem lehet átültetni"- mondta ezt párom nagypapája,amikor ő is nagyon beteg lett, és ide akartuk magunkhoz költöztetni...ő inkább maradt otthon, a végén meg kórházban sajnos.Tényleg borzasztó,hogy csak TE tudsz segíteni 2 pici mellett....mondjuk ez ismerős, mert a mi rokonságunk is ilyen....
ha baj van,segítség kell-mindig nekünk kell ugrani :evil:

Borsika! balatonederics nagyon jó hely..minden évben megyünk kirándulni oda, a safariparkba :D emléxem 3 éve amikor voltunk, pont terhesen Encivel, végighánytam az egészet :D mert ugye az állatok "illata".... :lol: de azt leszámítva is nagyon jó volt...igazad van,pihenjél ameddig tudsz...... :lol: és legyetek sokat 2-ben!!!!(bár már így is 3an vagytok :wink: )

Linocs???

Memme! nagyon szépen ezek a lyányok!!!
és annyira hasonlítanak egymásra mint 2 tojás!!!! mint Veronikusznál! Köztem és nővérem között 2 és fél év van, de gyerekkorunkban sokszor ikrekenek néztek minket :shock:
mondjuk ehhez hozzájárult az is ,hogy Anyu egyforma ruhát varrt nekünk :lol:

nem tudom mit akartam maég :shock: ...majd még jövök
Vendég

Borsa?Gyuzso? Lilluska? Brigik? Hajni? Eni?Steffi? Heni? Vica?
Vendég

Tünde!
Le a kalappal előtted, hogy két pici mellett így segítesz neki. Nagyon ügyi van! És persze megértelek.

Adri!
Én simáááán :lol: látod hogy nekem lett igazam a szülőivel kapcsolatban. :D
Szofién voltam másnap és csak 1 dolog volt fontos: mikor lesz bezárva a bölcsi :cry: na most ezért ….

Heni!
:D:D:D:D:D:D:D a János kórház alatti piros lámpánál álltam. Vártam, hogy felhajthassak a Kútvölgyi útra, Te meg pont jöttél befele a Moszkva fele. Pont egymás mellett álltunk. Vigyorogtam mint a hülye gyerek, de már integetni nem mertem, pedig 1000%-ig biztos voltam benne hogy Ti vagytok. Én már téged is megismertelek; de mikor láttam hátul Szandiékat!!!! :D:D:D:D:D JA! Én se voltam egyedül! A két lány ott ült hátul. Szofit vittem dokihoz, mert folyik a nózija. :cry:

Renáta!
Megy a drukk ezerrel!!!! :D:D:D:D:D

Ancsa! Barbi!
Két kis CUKKANCS!!!! :D:D:D:D

Gabi!
Szegény Enci! :cry: akkor detto mint Szofi. Jobbulást!!!! Sok-sok gyógypuszit küldünk!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Mára kipakoltam magam, holnap már csak a kamra és a konyha maradt, nagymamánál ez a fél lakást jelenti :)

De őt sikerült rábeszélnem, hogy már ma aludjon itt nálunk, és 1 hétig itt is lesz. Ott már káosz, az újban meg még az lesz. Ne nézze a romokat. Hulla fáradt, alig tudott már járni is. Most amint megjöttünk, ledőlt. Képzeljétek, kedden lesz 83 éves!!! És képes költözni. Persze a fiáért teszi, mert ő meg óvatosságból rendezte el a családja sorsát, köztük mamámét is, hogy a közelünkben legyen. Hihetletlen ereje van!!! Micsoda NŐ!
Holnap szép idő lesz, használjátok ki!

mtunde

Igen Veronikusz, kétség kívül én voltam..... :lol: De én nem vettelek észre :oops: :cry: kár.....

Tünde: hihetetlen nagyid van!

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok....
nem igazán van időm csak benéztem, mert ugye a cyber család azért mégis csak ott motoszkál az ember fejében... :lol:
Teszek fel néhány képet..ma itt volt a szomszéd kislány szinte egész nap és játszottak Berkével.... Kép a konyhaablak Berke állandó tartózkodási helye
Kép egy közeli csak a frizu miatt
Kép egyébként nem szeret kocsizni de ha szép kislány tologatja azt úgy tűnik szereti.... Kép minden létező eszközt elővettek.....
nagyjából ennyi ....
Tegnap majd elájultam annyira fájt a fejem...tényleg jó lenne ha elhussanna már végre!!!!
Elég zűrösek a napjaim,sok a meló is, a férjemnek holnap családi szülinapi ebéd....nah szóval nem unatkozom én sem!!!Tudom nem vagyok ezzel egyedül :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Jók a babauszis képek..... :lol: Csábító :!: :!:

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!
Elnézést hogy megint elmaradtam csak sokat csavarogtunk mostanában de azért igyeketem lépésttartani az eseményekkel!

Mielőtt el nem felejtem : Heni ezt a képet még az a lány csinálta akitől a kocsit vettem így benne van a hordozó is, persze mi anélkül használjuk :D ( az az igazság hogy mindig elfelejtek gépet vinni magammal, mert mi tetőtérben lakunk és a kocsit lent tartjuk :D) Igekszem egyet a kisasszonnyal együtt is felrakni.... Kép

Tünde!
Le a kalappal a nagyi előtt egy igazi szuper nagyi :D Aranyos vagy hogy ilyen sokat segítesz neki pláne 2 gyerek mellett, neked is minden elismerésem!

Veronikusz drága hogy vagy? Rosszullétek? Szofi manónak jobbulást!
A képek pedig nagyon jók méééég!

Gabi!
Mikor tesztelünk? :D

Kriszta!
Nekem gyomorégés ellen bármilyen fura is a kamillatea jött be! Próbáld ki hátha gyógyszer nélkül is segíthetsz a pocidnak!
És Panka milyen gyönyörű nagylány!

Borsika!
Te jó ég most látom csak hogy te is a finish felé kanyarodsz lassan izgi, izgi......

Dorka!
A Berke képek nagyon szupik látom kötheted a nacit mert már most az idősebb csajokra bukik :D Vagy ők ostromolják a herecegt? Lehet hogy az új frizu teszi!

Ancsa, Barbi!
Nagyon jók az uszis képek, lár hogy Tündért nem tudtátok lencsevégre kapni!

Barbi!
Ne aggódj a bölcsis aggodalmak miatt bocsi hogy ezt mondom de tipikus anyuci vagy :D Mindenki ezen gondolkozik hogy az én gyerekem elég figyelmet kap e de ne aggódj megkap mindent amire szüksége lesz! Mi az új meló?

Adri!
Irigkedem a kertért énis énis! :D

Valentína !
Nagyon szép lett a játék paradicsomotok! Viktor mit szólt hozzá?

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Vali!
te vagy jövetelem egyik fő oka! Nagyon sajnálom amin keresztül kell mennetek, sok sok erőt kívánunk nektek és hogy a kismanó minnél előbb helyre jöjjön! Kérlek ha tudunk segíteni valamibe szólj!

Eni!
Hogy van a mamád??? És Benőke?

Ancsa!
Remélem a te mamáddal is minden rendben lesz!

Hú elnézést ha valakit kihagytam még jövök csak itt ébredés közeleg :D
Kép
Kép
Kép
Kép

Orsi

borsa

Memme!
A te lányaid is csodálatosak! Hajrá szakdoli!!!

Linocs!
Nem hiszem el hogy Fruzsi már ilyen öreg :D

Manóka????? Steffi????

Zsu!
Mica koma hogy van?

Orsi

borsa

Tünde!
Nagyon szuperek vagytok mind a ketten a nagyiddal! :D

Dorka!
Nagyon édes lett Berke!!! Jó lett a séró. :D
Sajnálom a fejfájást :cry:

Borsa!
Tök szupi a járgány! :D Várjuk Emmussal a képet! :D
Köszi én megvagyok. Hányinger meg egyéb „finomságok” :D megvannak.

Szofi még mindig taknyos és egy kicsit már Kata is. Éjszaka jól aludtak. Szofi sajnos mióta beteg, visszatért az éjjeli 2X-i evésre :cry: Remélem ez csak átmeneti! Kicsit bajban vagyok, mert holnap kell AFP-s laborra mennem reggel és hát a két lány meg hogy megy így bölcsibe??? :cry: betegen se vonszolnám őket magammal, meg kire hagyjam ott kint a vérvétel előtt???? Pedig már két napja kakukkfüves fürcsizünk. Tegnap még kamillát is raktam bele. Első nap Szofi nagyon tiltakozott a fürdéstől. Lázuk nincs, csak tegnap előtt volt egy kis hőemelkedése Szofinal. Ma kúrálom tovább őket ezerrel.

Babanet megőrült! eddig csak az óra volt rossz, de most már Hármaskát is rosszul számolja!!! :shock: csak 16+3 vagyok :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Borsa! nem tudom még,elvileg holnap kell jönnie a mikulásnak :evil:
de tőled azt szeretnémkérdezni,hogy Encit ebben a hónapban kell beíratnom oviba, De mi van akkor ha nem veszik fel abba az oviba hova szserteném?? több ovit kell írni? vagy hogy van ez?
jövő héten lesz nyílt hét az ovikban, itt van 8 ovi...
oda csak én menjek,vagy vihetem Encit is????ez ilyenkor hogy működik???

ja j most mennem kell,majd jövök még...
Vendég

Gabi!
Elvileg a körzetes oviba kötelesek felvenni nem tudom hogy azt nézted e ki.... Úgy tudom hogy most is több helyre lehet beiratni ( 2 vagy 3 talán) de a körzetesbe mindenképp érdemes mert akkor tuti hogy lesz hová vinni. Úgy van ha nem a körzetesbe viszed akkor a körzetesek által megmaradt helyekre várólistákat szoktak kiírni.
Encit szerintem felesleges magaddal vinni mindenhová elég ha oda megy veled ahol már tuti a helye, oda sem kell csak szerintem jó ha látja a helyet. Remélem tudtam segíteni.

Orsi

borsa

Ancsa, szupi képek;)

Orsi, jók a fotók!
Hát igen, muszáj lesz ebbe beletörődni, hogy előbb-utóbb el kell engedni őket :( Amúgy szeptembertől egy pr ügynökségnél lennék account executive :D sajtóközlemények írása/fordítása, sajtólista összeállítása, ilyesmik, most is ezt csinálom és szeretem csinálni, elég izgi, ha jó az ügyfél, meg érdekes a téma.

Borsika, ezt nem hiszem el!! Az én párom is képregényeket rajzolt az előadáson!!!!! :lol: :lol: :lol: Úgy látszik belőlük a szüléselőkészítés ezt hozza ki! :D

Veronikusz, ez szörnyű, veletek mindig van valami :( remélem hamar rendbe jöttök!

KépKép
barimami

Dorka, Berke édes a képeken!! Egy kis vizimozgás a kismamának is jót tesz!:D

KépKép
barimami

Kép
Kép
Na merre jártunk ma? :D

Barbi!
Ez jól hangzik :D

Veronikusz!
Jobbulást neketek!

Orsi

borsa

Borsa! Talán HAjniékkal buliztatok?????
ovitéma: és az hogy melyik a körzetes azt honnan lehet tudni??
mert nekem fogalmam nincs... :oops: amelyik legközelebbi a lakhelyhez???? de asszem holnap felhívom a fő-fő ovit,hogy hova menjek??? olyan béna vagyok.... :oops: de kár hogy nem Dunakeszin lakunk, akkor már meglenne a helye ENCINEK :wink: ismerek egy aranyos ovónénit.... :lol:
Vendég

lányok mi ez a pangás????

na jó éjt mindenkinek...

Kép
Vendég

Gabi!
Nálunk a nyílt napok olyanok, hogy gyerekkel lehet/kell menni, 1,5 órás foglalkozás, ovibemutatás, és közben a gyerekek szabadon játszanak. Már egy ilyenen voltunk, még 2-3 ovit megnézünk. Ott, ahol voltunk, Bene is nagyon otthonosan érezte magát, és az óvónénik is nagyon szimpatikusak voltak. A körzetes ovi nálunk sajnos nagyon rossz, ezért mi 3 másikban gondolkozunk, azok sajnos busszal megközelíthetőek csak (vagy autóval ugye), de az ittenibe a védőnő szerint se adjam. Majd a barátnőmhöz fogunk átjelentkezni. Na, szóval 3 helyre is beíratkozunk, és reménykedünk, hogy valahova felveszik. Nálunk legalábbis ez a helyzet, sok a gyerek...
Amúgy várom a privit. :wink:

Ma már csak 6 órát kellett pakolni, jöt végül a húgom is. Most 5 nap pihi, (suliba is megyek még pénteken) jövő hétvégén kipakolás. Mamám addig nálunk pihen, ma egész nap feküdt szinte, és aludt. Hihetetlenül kimerült. Remélem, sikerül ittartani a kipakolás nagy része alatt is, és csak akkor jön át, amikor már nagyjából rend lesz.
És tök jó, holnap itt fogjuk felköszönteni a 83. szülinapján! :)

mtunde

Sziasztok!

Hogy vagytok?
Betegek? Enci? Szofi? Kata
Danca?

Mi ma vendégségben voltunk, Lara 6 pasival bulizott, de az ünnepelt igen, igen bejött neki!
Nagy zsivány, és a vendégségben annyira fáradt volt, hogy az etetőszékben pihent csak meg (elszendergett) , aztán ment tovább játszani. És közben észrevettem, hogy meg van a [b]10. fogacska!

Kriszta,[/b]
Remélem jobban lesz a pocakod, és fogsz tudni enni!!
Kipróbáltad a Renniet?

Kriszta, Memme, Adri, Borsa, Tünde, Veronikusz
Aranyosak vagytok köszönöm.
Tavaly áprilisban találta nála daganatot a vastagbélben, nyáron volt a mütét, és ezóta meg kemora járt, most lett vége, nagyon sok mellékhatása van (kiesik a kezéből minden, megbotlik) szegény nehezen viseli. Erre most megint jött ez a negativ eredmény. Szerencsére a csütörtöki meg ami állítólag nagyobb vizsgálat meg nem mutatta, azért nem nyugodtunk még meg teljesen, de fellélegeztünk. Majd júliusban lesz a következő vizsgálat!

Memme,
Hogy vagytok? Milyen volt Melinda nélkül??? És Ő hogy viselte?
Nekem is nagyon rossz a vasam, most derült ki, hogy csak 6 és 10-26 között a normális.
Miért átmeneti Kecskemét?
Szép kis város, nem?
Masni sokat dolgozik, és most egy kicsit betegek, de Máté baba már óriás és nagyon kis ügyes, és a mosolya még mindig nagyon édes, lányok anyukák retteghetünk! 
Édes nagyon ez a kép! És tényleg mért adtad rá ezt a sapit kora reggel? Nem is Kecskeméten vagytok hanem az éjszaki sarkon?

Tünde,
De jó Neked, szuper nagyi!!!
Jó hogy közel lesz hozzátok! Biztos Ő is örül, hogy a Dédiunokáival lehet sokat, sokat!! És Ők meg sok erőt fognak neki adni, és jól lesz!!!

Boldog, boldog születésnapot a Nagyikádnak!!!!

Adri,

Ok, de szavadon fogunk, és várjuk a képeket!

Valentina
Bocsi, bocsi nem láttam a szélén, hogy hol laktok. :oops:
Nagykovácsit tudom hol van :lol: , és soha nem felejtem el, ott kérte meg a Férjem a kezem, az akkori Kishercegben.
Nagyon romantikus volt!

Védőnénivel ne törődj! Nagyon kis édes!!!

Borsika,
Milyen volt a hétvége?

Heni,
Sok erőt az udvarhoz, és kérünk képeket!!!

Renáta,Hajrá, hajrá!!! Szorítunk!!

Gabi,
Hogy van Enci?
Mikor mentek pihizni?
Találtam egy tök jót családosat, tök jó ár négy csillagos szállodában? Nem érdekel? Átküldjem?
Kérünk képet a Tesódról és Rólad!!

Dorka,
Nagyon aranyosak a képek! És nagyon kis csini a fiad!!!
Gyertek úszni!!

Borsa,
Nagyon jók a képek!!!

Veronikusz,
Sok, sok gyógypuszi nektek! És szorítok hogy jobban legyenek, hogy nyugodtan el tudj menni a kórházba!!
Hogy van a fejed???

Barbi,
Hogy van Danca?
Örülök, ha tetszenek! Majd küldök még!
Kedd?
Akkor döntöttél már munka ügyben?
Van már honlap?

Nyugodt éjszakát mindenkinek!

ancsaboszi

Köszönjük szépen mindenkinek a gyógypuszikat!
azért nem vagyunk annyira rosszul. Jó a kedvük, nem lázasok, csak néha meg kell törölni az orrukat. Éjszaka gond nélkül alszanak. (csak Szofi kelt enni 3X :shock: )
Ettől a BKV-MÁV sztrájktól jobban félek, hogy hogy jutok el időben a bölcsibe ill. a Kútvölgyibe. :roll: :roll: :roll: Megyek is készülni.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

TÜNDE!
Nagyidnak sok-sok boldogságot!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabi!
A körzetes ovi a bejelentett lakcímedhez eső legközelebbi ovi. A bókot köszönöm elpirultam :D Ne izgulj ha körbejárod az ovikat és találkozol a leendő óvónénikkel akkor meglátod hogy találsz majd olyan helyet ahová szívesen viszed majd a kisasszonykát! ;)

Ancsa!
Nagyon szorítok a mamádért! Tudom milyen nehéz lehet de a javulás és a jó leletek jó jelnek hangzanak! ;)

Tünde nagyinak boldog szülinapot!!!!!

Zsu!
Hogy van Mica?

Andi veletek mi van???

Orsi

borsa

Veronikusz!
Hajrá hajrá! az utakhoz sok szerencsét!

Orsi

borsa

Sziasztok!! Köszönjük a hiányolást!!
Mi lebetegedtünk és csendben meg is gyógyultunk.. hánytunk mindketten, nekem a gyomrom kikészült, Miklós szerencsére jól viselte!
Apa munkahelyén 2 ember dőlt ki hasonló tünetekkel, szerencsére Ő tartotta a frontot itthon is!
szerencsére Mica szopizott rendesen, így ő szépen átvészelte :lol: :lol:

Mikoltnak, Flórkának, Tündérnek, Dorinának boldog boldog hófordulót!!

Lilluska,
gyógymanók elküldve Hozzátok, gyógyuljatok mihamarabb!!!

Valentina,
még egy nagy tudású védőnő :twisted: ! ne törődj vele!! gratulaa a játszótérhez!! ügyik vagytok!! cuki a nagyfiú!!

Tünde,
sok erőt Nektek a nagyid költöztetéséhez!! tényleg szomorú, hogy te vagy az egyetlen segítség.. hisz Te is épp rászorulnál segítségre! Nagyidnak a legjobbakat!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dorka
Berke haja szuper, nem csoda, ha bejön az idősebbeknek!
:wink: rám tuti a frász jönne, ha az ablakban lógna a gyerek! :wink:

Ancsa,
szupik a fotók!! drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Anyudnak!!
gratulaa a 10. fogacskához!!!

Vali,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
remélem tudnak segíteni hematológusban a többiek..
én a Lászlóban találtam gyermek -hematológust, dr. Kriván Gergely, de nem úgy tűnik, hogy magánban elérhető... talán próbáld meg utolérni konzultációra... hátha!!
Ádi +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
tessék a nyírt séróról képet dobni!!

Orsi,
jók az Áronos fotók!! cukik a babók!! a többi képet mi ismerjük, ezért nem is dícsérjük! :lol: talán csak a csinos cicát! :wink:

Reni,
mi is drukkolunk!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++

Bori,
mi is Ederics, após keszthelyi, ott van nyaraló! talán nyáron összefutunk ott, immár családosan!! :wink:

Adri,
reménykedünk, hogy nyugis kutyus lesz a kis fekete jószág, mert Miklós lelkes állatbarát!!! bírnia kell a visítozást, amiben kitör az Ifiúr, ha meglát egy 4lábút! :lol:

Gabi,
remélem, megtalálod a tuti ovit mindkettőtöknek!!!

Memme,
hogy vannak az "ikrek"?? remélem minden redben!4 tök jó, hogy a bérlakást meg tudtátok venni!!!

Barbi,
nagyon hűhán hangzik az új állás!! csak ügyesen!!!
:lol: :lol:

Miklós is feláll mindenhol, támaszkodva néhány lépés, persze nagy esések... :lol:

itt egy fotó is:
Kép

KépKép
Kép
gyuzso

Veronikusz,
Fürtöskéknek gyógymanókat elküldtük!! remélem sikerül a sztrájk ellenére is mindent elintézned!!!
+++++++++++++++++++++++ hozzá!!

KépKép
Kép
gyuzso

b]Szép jó reggelt![/b]

Itt nagyon csúnya idő van!
Kéne menni postára, de hú….
Bár én szeretem az esőt, de hát gyerekkel, azért más.

Borsa, Gyuzsó
Drága vagy, köszönjük, és Neked is Zsu!

Borsa,

És akkor most mi a helyzet?
Ha jól értem nálatok már folyik a Tesó projekt?

Zsu,
Örülök, hogy jobban vagytok!!!
Jajj, de ügyes, nagy nagy gratula!!!!
És köszönjük, hogy dokumentáltad is!!!

Veronikusz,

Fürtös ikreknek meg megy a gyógypuszi!!
Mennek a pozitív energiák, hogy sikeres napod legyen!

Na mennem kell.

Szép napot!

ancsaboszi

sziasztok!!

Borsa! köszi az infót!!! remélem minden sikerül majd....
ma kezdenénk az ovi nézést,de már fél10. és 10.30ig van ugye a nyíltnap :oops: (ráadásul zuhog az eső :twisted: )na mindegy! először telefonálok.....aztán még itt a hét többi napja... :lol:
muszáj!! DE BNŐM azt mondja miért most íratom be???miért nem érek rá jövőre???mondom,hogy legyen hely....

majd jövök...mennem kell,enci szétszórta a kaját :evil:
Vendég

Ancsa!
Igen én már szeretném a tesót és remélem rá sem kell sokat várni, Emmus is szerencsésen gyorsan sikerült :D
10. fogacska! szuper!!!!!

Zsu!
Örülök hogy jobban vagytok! Cica fűzés a papánál folyamatban van ;)

Orsi

borsa

Hahó!
Vagyok én is. Fél 8 óta a melóhelyen, apa behozott. Szegény gyerek meg 7 óta bölcsiben.
Hétvégén pihi volt, Panka nagymamizott, aztán tegnap meg nem akart hazajönni. Pihi :lol: Takarítás, amit mellette nem lehet.

Orsi! Hajrá! :wink:

Zsu! Jó, hogy így átvészeltétek. Főleg Mica. Pankában mindig olyan mély nyomokat hagy, ha hány, alig tudom elfelejtetni vele...

Ancsa! Rennie-t szedem, azért próbálom módjával, meg olyat enni, ami nem csinál annyi savat. Ehhez képest tegnap sikerült lecsót főznöm... De hát azt meg nem lehet, ha otthon van a csaj.

Veronikusz! MIVAN???

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Gabi!
Mi is megyünk nyílt napozni az oviba. Szerencsére mi a körzetibe akarunk menni. Mármint apu lakása szerinti körzetibe. :shock:
Lesz csak szülős nyílt nap, meg gyerekes is külön. Kíváncsi vagyok, Panka mit szól?

És Veled MIVAN?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Borsa! nem tudok veled tesztelni :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
sajnos ma percre pontosan megjött.. :evil: :cry:
ugyhogy ismét egy sikertelen hónap :cry: :cry:
kezdek depis lenni.............................................
Kriszta! szóval ez van velem....kistesó még várat magára nagyon :cry: Enci ilyenkor már sikerült.(3 hónap alatt)
Vendég

valentina: védőnődnek üzenem, hogy a fiamnak 1 éves korára jött ki az első foga! (azóta bepótolta a lemaradást :) )

szombaton lánybúcsúztatón voltam. Mikolttal vasárnap reggel tartottunk egy kis afterparty-t. :)

Kép

Kép
Kép
Kép
manóka28

Manóka!
Jaj de kis Tündér!!! :D

Nem rég jöttünk meg. Lányok bölcsiben voltak, míg én a Kútvölgyiben. Tény hogy nagy futás volt! :oops: Reggel még tankolni is el kellett mennem, mert bár ott a garázsban a 25 liter benzin, de én azt fel nem emelem :D Férjem meg úgy látszik megint rohant. (igaz Szo+V is dolgozott :oops: most sok a munka) Kedvenc Vida dokitok volt oly kedves, hogy megírta a beutalót a laborra, mert Mészi épp szülőszobázott. :D Egyszóval sikerült mindent elintéznem. :D Két hét múlva kell hívnom a dokit az eredmények miatt.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gyuzso!
de ügyi már Mica! Most látom először kendő nélkül a nyakát. :D Örülök, hogy ilyen gyorsan túl letettek a hányáson.

Gabi!
:oops:

Steffi!
rég írtál!!! Mi van veletek????

Cukorfalat!
ti is jól eltüntetek! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz mizujs????eljutottál a kútvölgyibe???????remélem minden oké...várjuk a beszámolót!!!

Zsu Gondolhatod, mennyire örülök, h Berkusz az eblakban tölti a napjai nagy részét :twisted: de az az igazság, h kb 3 mp alatt felmászik és ha rászólok nyomatékosan akkor szépen viselkedik az ablkaban.Onnan figyeli a szomszéd gyerekeket meg a bácsit aki kertészkedik és mindig kommentálja, hogy "pista dógoz"
Már azt is mondhatom, hogy megszoktam....Mondjuk tegnap leesett sajnos hanyatt de valahogy nem ütötte meg nagyon a fejét....inkább megijedt...sírt és közben mondta, hogy "láátod". Azért ezt mert ahogy leesett mondtam neki, hogy "látod mondtam, hogy le fogsz eseni".NA aki tegnap jött hozzánk annak mindenkinek mondta Berke, hogy:" Láátod...leeesett"! Szerencsére vele voltak az öranygalai :)
Köszi mindenkinek a dícséretet!!!!

KépKépKépKép
vdorka3

Veronikusz Egyszerre írtunk :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Gabi! Afrancba!

Veronikusz!
Én szentül meg voltam győződve, hogy most derül ki, hogy Te is Petis vagy. Már megint figyelek. :oops: De ezt tudjuk be az állapotomnak. :roll: Bocs.

Dorka!
Lehet, hogy Te jobban megijedtél? Azért csak vigyázni! "Pista dógoz"- nagyon tetszik. :lol:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: