Sziasztok!
Zsu!
Nyugi, mi 1 hónap alatt 1,7 kg-ot híztunk...

Most már híztunk ehhez is 40 dkg-ot. Örülj neki, hogy így hízik a gyerkőc, engem a doki meg a védőnő kifejezetten megdícsért, ne foglalkozz velük, ha mást mondanak. Ha nem hízna, akkor meg az lenne a bajuk....
Ha csak anyatejes, akkor nem kell aggódni, anyatejes babát nem lehet elhízlalni!!!
Panda!
Szóval ezért nem jelentkeztél! Mi történt Dorkával? Mindig cicizne, vagy sosem akar??
Tőlem is kérdezte a doki, hogy akarok-e szedni valamit, de mondtam, hogy kösz nem. Viki előtt szedtem 1,5 évig, utána szoptatás alatt Continuint, majd szoptatás után valami furcsa nevűt, amitől olyan beteg voltam, hogy befejeztem a pályafutásom a fogamzásgátlókkal. Mi a gumira esküszünk...
Mondjuk nem mintha most szükség lenne rá.... még nem volt idő, meg energia az "újrakezdésre".
/a nagyobbikat el kell paterolni a mamához, mert fél 11-ig fent kukorékol és még mindig bitorolja apa helyét az ágyban... mint aki tudja, hogy kicsit szeretnénk már végre összebújni...

- kisebbik alszik 8-tól 3-ig tőle akármit is lehetne csinálni...

/
A masszázst ki tudtátok innen másolni? Ha nem, akkor küldjétek el az e-mail címeket privátban, aztán átküldöm rá!
A médiumságról írtam egyik nap, de elszállt az egész, úgyhogy újra leírom.
Minden gyerek egy kis médium, ezen nem kell meglepődni! Ennek egy oka van, nagyon közel vannak még a "másik" világhoz, így rendelkeznek azzal az adottsággal, amivel már mi nem igazán. Köszönhetően a racionális nevelésnek és társadalomnak... sajnos.
Ajánlom figyelmetekbe az indigó gyermekek és a kristály gyermekekről szóló könyveket. Nagyon érdekes dolgokat írnak a gyerkőcökről!
Vikivel személyes tapasztalataim is voltak/vannak arról, hogy többet tudnak a gyerekek, mint mi azt valaha is gondolnánk!
Ő sokszor látott olyan dolgokat, amire "normál" ember azt mondaná, hogy ilyen nem is létezik...
Mondjuk én meg a családom több tagja is spirituális életszemlélettel élünk, így eleve jobban odafigyeltünk a jelekre. Nagyon érdekes dolgokat lehet megfigyelni, de nagyon vigyázni kell, hogy a gyerekben ne nyomjuk el a veleszületett adottságokat, de túlzásokba se essünk!
Pl. egy fehér színű falat is tud egy gyermek nagyon sokáig nézni, úgy mintha lenne ott valami.... persze van is, csak mi nem látjuk (illetve van olyan aki látja felnőttként is - benne valószínűleg nem nyomták el ezt az adottságot)
Most egy kicsit abbahagyom, mert Viki közölte, ha nem adok vacsorát neki, akkor éhen hal.... 6-kor már vacsorázott amúgy

csak azt már elfelejtett!
Kata