Sziasztok!
Szép jó reggelt Mindenkinek!
Levendula!
Igen, nekem voltak cisztáim. Mind a két oldalon majdnem 7 centisek voltak és nagyon fájt. Úgy nézett ki, nem akarnak visszahúzódni, ezért laparra jegyeztek elő. Végülis, mire megcsinálták a lapart, mindkettő összeesett.

A laparon már "csak" a policisztás petefészkeim vette kezelésbe az orvosom néhány dolog mellet. Sajna, most a műtét után 2,5 hónappal újra volt egy cisztám. Úgy néz ki, hogy most elmúlt, ez "csak" egy funkciónális ciszta volt. Nem szeretnék újjabb cisztát!
Ajánlották neked az akciózást is. Biztosan segít. Én is kipróbáltam, de nekem már nem ment, egyszerűen annyira fájt, hogy nem tudtam másra koncentrálni, csak a fájdalomra. Úgy meg kinek van hozzá kedve, hogy akció közben potyognak a könnyei a fájdalomtól? De ha kicsi, akkor biztosan meg lehet próbálni!
Lányok!
Olyan fura a hőm. A ciklus közepén elkezdtem méricskélni. Soha nem produkáltam még ilyesmit. Tuti biztos vagyok benne, hogy nem vagyok babás (HSG miatt és a ciszta miatt), de akkor is érdekes. Megnéztem a régi görbéim és még ilyenem nem volt! A 16. napon kezdtem méricskélni, és már a 25. napon járok, de a hőm stabilan 37! Kétszer volt 36,95. Ilyen egyenes görbét még nem láttam!

Na, ezt jól megmondtam. Nektek szokott ilyen lenni? Ráadásul holnapra várom a pizzást a kechuppal és semmi előjele, a cicifeszülésen kívül. Sőt, dilis sem vagyok, pedig elötte aztán...

Lehet, hogy most fog késni, amikor fontos lenne, hogy pontos legyen?! grrr
Bocsi a kérdésért, de: szerintetek egészséges dolog tamponnal gyógyfürdőben fürödni? Amilyen szerencsétlen vagyok, késik és a hosszúhétvégém fogja tönkretenni.

Megyünk 4 napra egy gyógyfürdőbe és szeretnék fürödni, nem csak a parton heverészni.
Na, már megint jó hosszú lett. Megyek vissza dolgozni. Bosszantó, én vagyok benn egyedül a cégnél. De hát akinek nincs több szabija... sajna, sok szabim a dokikra ment el.

kár, inkább mennék már gyesre.
Üdv:
Gitta