A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Cateye és lányok! Kép

Cateye ezt irta Levendulának:

"Ha nem megy fel a hőd, akkor nincs sárgatest, valszeg ott lesz a tüsző. Vigyázzni kell vele, hogy nehogy ciszta legyen belőle. "

Nekem már volt cisztám amit majdnem műtöttek de elmúlt. A hőmet jövő hónaptól mérem, de ma, a 25. napon reggel szúrópróbaszerűen megmértem és ébredés után mozgás nélkül szájban mérve 36,5 volt.
Ezek szerint nincs peteérésem??
Vagy tüszőrepedésem??
Ezért lehetett a cisztám és lehet most is?
A dokim azt mondta, hogy még ne hőmérőzzek igy az elején, de fogok, s kezdem azt hinni, hogy én fogok előbb rájönni miért volt a cisztám és nem az orvos. Kép
Mi a véleményetek?
Jól vezettem le...?
Üdv,
Évici

Éva
Évici

Azt hiszem kezdem feladni a reményt, kezdek barnázni! Kép
De akkor mi az a 37,4???? Kidobom a hőmérőt is! Kép

bnemethm
bnemethm

Bnemethm Kép
Nem kellene neked egy kis Ultrogestan. A hőd alapján semm gond a progival, de ki tudja. Akkor megszűnne a barna, és, ha baba van a dologban, akkor neki is segítene egy kicsit.
Szerintem beszélj a dokiddal, és még ma keresd fel!

Orsi
KépKépKép
icsilya

bnemethmKép
Bármi lehet, az elmaradt menses helyett barnázás, kevesebb, rövidebb ideig tartó menses szerűség, még simán jelenthet babát.

De néha csodákra képes, az én rendes menstruálós hőm is. Íme egy 4 hónappal ezelőtti példa (sajnos nem lettem babás):
1-13. napig 36,6-36,7
14-15. nap 36,5
16. nap 36,7
17-28. nap 37,1
29-30-31 nap 37,4-37,5
32. napon megjött és nem mértem

Szóval bármi lehetséges és mindennek a bárminek az ellenkezője.
Tudom, hogy üres duma, de próbálj meg lazítani!

Ha jön a baba, akkor most kell jönnie, ha nem, akkor majd tudja mikor kell. Hiába nézegeted 5 percenként, tesztelsz naponta stb., ha ott van, úgyis ottvan.

Bocs, hogy ilyen reális próbálok lenni, de ez a sok görcsölés, amit itt produkálunk, nagyon-nagyon negatív. Tudom, hogy jó megosztani a többiekkel, de pszihésen nagyon sokminden eldől.

Szóval, még bármi lehet, és úgyis megtudod, ha baba lesz Kép Kép

Orsi Kép
Jól emlékszem, ma mentetek a doktornőhöz? Mi a helyzet műtét vagy lombik? Írj, ha tudod, sokat gondolok rátok!

Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Orsi!

Holnap csinálok újból egy tesztet (ha addig nem jön meg), és akkor beszélek vele!

bnemethm
bnemethm

bnemethm

Én Gábrielt használtam nemtudom hogy az mennyire jó.
Ne add fel a reményt ,egyébként szoktál barnázni az elején a mensinek?
Szerintem is menj el dokihoz halgass Orsi-ra.

Alice
malice

Na jó! Inkább eldugulok! Nem akarok senkit sem fárasztani, majd lesz ami lesz! Kép

Sziasztok!

bnemethm
bnemethm

bnemethm Kép
Remélem nem az én hozzászólásom miatt. Nem bántásnak szántam, meg azért van ez a fórum, hogy kiadjuk magunkból a dolgokat. Én csak arra gondolok, hogy még bármi lehet és nem egy Kép arc kellene, hogy legyen a lesz ami lesz mondatod végén, hanem egy Kép.

Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

bnemethm

Ne haggy itt Kép, támogassuk egymást mi halványcsíkosakKép
Ha meg megjön akkor meg a jövő hónapig támogassuk egymástKép

Alice
malice

Alice!

Holnap nem vagyok, hétfőn jelentkezem! Kép Támogassuk egymást! Kép

Edit!Kép
Akkor a Kép leváltva Kép-ra!
Így jó??? Kép

Sok a melóm!

bnemethm
bnemethm

bnemethm

Nekem is sok a melóm de nincs kedvem dolgozniKép) és nem is fogokKép)

Szöszi hol vagy,te kis csini frizurásKép

Alice
malice

Sziasztok!
Már régen nem jelentkeztem. Éppen megvan, úgyhogy nem vagyok valami rózsás állapotban.
Az boldogít, hogy szombaton megyünk Bécsbe a férjurammal, kicsit kiruccanunk a megszokott hétvégéinkből.
Ma megyek az eredményemért a kórházba, bár nem sok kedvvel, tudom, hogy mi van rajta. Nincsen ovulációm.
Lenne egy kérdésem: Ha három hónapig szedtem a clostyt, szedhetem-e tovább...van-e egyáltalán értelme? A bormo bevált, lement a prolaktinom...
Nyáron megcsinálták a lapart valahogy úgy reménykedtem, hogy most már minden oké- Asszem jobban összefüggenek a dolgok, mint gondoltam.
Képzeljétek nekem a barnázásra nem mondott semmit a dokim, szerinte ez normális. Pedig Tőletek tudom, hogy a progeszteron-hiány okozza, akkor mi van? KÉrdezzek rá, mondjam el,hogy ti másképpen gondoljátok?

Pussz, A.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Jé, most nézem, hogy egy éve irogatok ide. Emlékszem Andinak éppen akkor gratuláltunk duplumhoz, azóta már meg is szült....

madaran

Alice Kép

Szöszi Várgesztesen pihizik apával .....

AnnaKép
Ha orvos lennék, az éleg furán venné ki magát, hogy az interneten a babanet fórumon a marketinges/asszisztens/építész stb. lányok, azt mondták, hogy azért barnázom, mert progi hiányom van Kép Kép
De én tuti rákérdeznék, persze nem ebben a stílusban, ahogy itt marhulok.

Edit
Kép

Kép
reditke

Alice!
Remélem, tényleg ott a csík! Kép Sajna, ha soká nézted meg, akkor már csalhat is! D4 bízom benne, hogy nem csal! Kép Akkor pedig jön a hatalmas gratula neked is! Kép

Bnemethm!
Igen, sejtem! Gyatra a kínálat!
Barnázás lehet a menzi helyett is! Még ne add fel a reményt! Két csík csak HCG-től lehet! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Edit Kép
Jól esik, hogy gondolsz ránk Kép Mivel a doktornő most konferencián van, holnap meg mi megyünk el "nyaralni", így 2 héttel eltoltuk a találkát. Tehát majd csak november közepén fog kiderülni, hogy tényleg mi is van. Nem baj, ráérünk a tavaszig.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Egy kicsit profán leszek: SZóval mitől van az, hogy alvadt vér jön az ember lányából?

madaran

AliceKép és BnémethKép

Ha jól értem mindkettőtöknek van egy halvány csíkocskája? Ez nagyon jó hír, hétfőre majd erős leszKép

EgcsiKép
Arra figyelj, hogy a gyereket nehogy kiöntsd a fürdővízzel...

Cat prof.nőnekKép referálnék:
Már 2 napja fájogat a petefészkem a jobb oldalon. Ma reggel voltam UH-n: van egy 4cm-es cisztám Kép van. Eléggé fáj. Hogy értetted azt, hogy vigyázni kell, nehogy ciszta legyen? Állítólag viszont volt egy extra peteérésem is, mert sárgatest is látszik+a hőm 37,1.

LányokKép
Mondjatok rá valamit, járt már valaki hasonló cipőben? Mire számíthatok?Kép

L.
Levendula

LevendulaKép

Hát ha vasárnapig nem jön meg akkor már tuti a dolog.De ha igen akkor meg szomi de nem annyira hisz ebben a hónapban védekeztünkKép
Nekem így jött meg az elmúlt hónapokban,szerintetek van remény:
Jún 26 napra
Július 27
Aug: 29
Szept: 27
Okt: ?????? szerintetek most mi van, ja és előtte egy nappal leesik legalább 2 fokot min.

Alice
malice

AliceKép
Hányadik napon vagy?

olyan vagyok mint a borravalóKép
Levendula

Levendula KépKépKép

29 napon

Alice
malice

VikiKép
Köszi a híreket, üdv Doriséknak!

bnemethKép&AliceKép
KépKépKép

AliceKép
Érezzél már meg nekem is valamit légyszi!Kép

DiaKép
Akkor nekem gyönyörűűű arcbőröm lesz, mert most elég silány.Kép

ÉviciKép
Erre az egy mérésre nem nagyon lehet mit mondani. Ez lehet anov. ciklus, vagy ha most kell megjönnie, akkor amiatti leesés is. Esetleg!?, ha szuper alacsony az alaphőd akkor még a 36.5 is OK, de ez csak nagyon zárójeles feltételezés.Kép

AnnaKép
Barnázás lehet normális vagy gyulladást jelez vagy progi gondot. Nyugodtan vesd fel ezeket a dokinak, mondjon rá valamit! Ha nem cistásodsz a Closty-tól, akkor szerintem szedheted tovább, de ezt is a doki tudja!Kép Kitartás!Kép

Egcsi
egcsi

LányokKép
Nem tudtok hozzászólni a cisztámhozKép ?
Mondjuk nekem is elakadt a szavamKép

AliceKép
Hétfőn fogsz megint tesztelni? És hogy kell így védekezniKép én is Kép!

Cat doktornőKép merre jár?

L.
Levendula

LevendulaKép
Ennyit tudok csak hozzászólni:Húha, ez jó nagy!Kép
Mit akar vele csinálni a dokid?

Egcsi
egcsi

Nos a guberálásnak annyi. Emberem kivitte a szemetet (amit amúgy sohaaaa nem tesz meg...)
Bőrtémában jelzem, hogy a homlokom közepén nő valami... vagy lehet, hogy felszarvaztak? Kép

Jó hír: Barnácska kb 2-3 nappal korábban szokott jelentkezni, és most sehol senki. Kép Kép Kép
Off: hogyan kell nagyon vigyorgó fejet csinálni, mert ide azt kívánkozik, csak nem tom, hogyan kell csinányi

Dia

Dia
Dia

bocs a duplázásért - ez már a skizofrénia...

D
Dia

DiaKép
: és szóköz nélkül O Kép Ezt keresed?

Egcsi
egcsi

LEVENDULA:nekem már volt pár cisztám - részben felszívódtak maguktól, volt amelyik kipukkadt és "kivéreztem"(bocsi). Volt, hogy már ki is voltam írva műtétre erre megijedt. Szóval remélhetőleg nálad is így lesz!
EGCSI:még jó, hogy tartod itt a frontot helyettünk!Kép
DIA:drukk-drukk Kép
CAT:nem vagyok ám hűtlen, de odaát mindenki lombikozik ezért nagyon kiműveltek a témában!
ALICE,SZOSZI:imádom a stílusotokat, maradjatok ilyen jó fejek!Kép Legközelebb hozzátok szrvezzük a talit.OK?
Virág
virag

Ja és ORSI:érezzétek jól egymást és pokolba a vizsgálatokkal!!Kép
virag

LevendulaKép

Iiiiigeeeen Hétfőn tesztelek HA addig nem jön megKép

Hát ha most igazat mutatott a teszt elmondom hogy mi a védekezés titkaKép

Alice
malice

EgcsiKép

nem tudom mit akar vele csinálni. Azt mondta, ha jobban fájKép, akkor menjek be hétvégén a kórházba (ő is bejön), ha így marad akkor kedden kontroll. Ha tovább nő szerintetek kipukkasztják? Ha meg kipukkad akkor felszívódik?
Teljesen tanácsatalan vagyok. Mintha Gittának lett volna valami ilyesmi képződménye.
GittaKép hogyan oldódott meg a dolog?

L.
Levendula

EgcsiKép
Mail mentKép

Ne hari lanyok, hogy mostanaban nem irok, de azert figyellek TiteketKép Szokas szerint idom sincs semmire, de igerem a jovo heten jelentkezekKép

VikiKép
Koszi a hireket DorisrolKép Nagyon orulok, hogy a babocak jol vannakKépKép

BnemethmKép AliceKép
Kezem labam ikszben ertetekKép

Vica
vica72

Köszi VirágKépremélem nem kell nagyon beavatkozni.

Az idén már volt egy laparoszkópiám, az elég is volt.

L.
Levendula

Egcsi!
Köszi az infot, végül is ma tudok menni a dokihoz más miatt, majd megosztom az infot mit mondott, bár értelme tényleg a jövő hónaptól lesz, mikor végig hőmérőzök.

Puszi,
Évici

Éva
Évici

VirágKép

Hidd el én lennék a legboldogabb ha tudnálak titeket fogadni, de.... bár nem látszik rajtam,de olyan csóró vagyok mint a templom egere,de még annál is csóróbb mert neki legalább van egy templomaKépKépKépKépKép

Alice
malice

Kedves Dia!

Ne haragudj, nem akarok bunkó lenni, de megkérnélek valamire. Szóval, immár több mint három éve járok ide, ezalatt sokakkal megismerkedtem, és a legtöbben Diaként ismernek. Megtennéd, hogy a békesség és a kavarodás megelőzése érdekében esetleg teszel valami megkülönböztető jelzést a te Diádhoz?

Köszi és tényleg bocs.

Amúgy milyen Dia? Nem sokkal találkoztam eddigi életem folyamán... Még itt sem...

Cuppantás és drukk neked a teszthez:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest

Levendula!
Nekem is volt cisztám, irok pár dolgot.
1. ha eléri az öt centit és három ciklus alatt nem múlik el vagy csökken jelentősen akkor szokták műteni.
Régebben kiszúrták, a folyadék ilyenkor távozott, de a ciszta fala bentmaradt, ami újratöltődHET, de nem szabály. (és tilos úgy hozzáálni, mert pszichésen is ront a helyzeten). Ma már laparral csinálják, erről te biztosan többet tudsz, a lényeg, hogy olyankor a falát is kiveszik, tehát az a bizonyos ciszta már nem fog többet visszajönni, ha igen, akkor az egy másik lesz/lehet. Amit még tudni kell: ha erős fájdalmaid vannak, alig birsz felállni pl. akkor rögtön kórház, kiveszik a cisztát azonnal. Ritka kockázat, hogy megtekeredik a kocsánya körül, ezért nem árt megkérdezni a dokitól hogy mennyire hosszú ez, mert NAGYON RITKÁN!!!!!!!! ha ez bekövetkezik elzárja a petefészek vérellátását. Én is ettől féltem, de nem volt érdemes. Miután az első cisztás hónap után 30 napra megjött és azt hittem elmúlt, elmentem a dokihoz és mondta, hogy még nőtt is 1 centit. Kész voltam..... Ekkor mondta el a fentieket, én besz@rtam, nem mertem a három hónapot megvárni és kértem a lapart. Már megvolt az időpont mikor egy nagyon kedves barátunk szüleihez mit veszithetünk alapon elmentük egy (ingyen!!, senkitől sem fogadnak el pénzt!) reiki kezelésre. Én csak kicsit hittem benne, de pontosan utána kezdtem mozgolódást érezni a hasamban. Megijedtem, hogy mi történhet, s mikor elmentem a dokihoz kontrollra (miután már vér és vizelet vizsgálaton is voltam a műtéthez, meg időont is volt két nap múlva), közölte hogy eltűnt!!! Úgy tudom ilyenkor a fala ott marad "hegként", ezért néha megnéz UH-val hogy minden OK-e, és igen! Elég stresszelős vagyok, de már nem fogok kikészülni ha megint lesz, mert tudom, hogy növekedés után is elmúlhat!
Szóval érdemes várni ha nem nő rohamosan, egyébként a már emlitett Aloe állitólag nagyon jó rá!
Bocs a terjedelemért!
Remélem tudtam segiteni.
Évici

Éva
Évici

LevendulaKép

Nekem is volt cisztám nem is egyszer,na meg olyan is volt hogy már alíg birtam mozogni és akkor hallottam valamit ami bejött.

Apa segíthet rajta vagyis egy jó SexKép és kidurranKép
Azóta hál istennek nincs egy darab sem ennek már 5 éve, tehát sűrűbben kellett akrobatikáznunk a párommal.
Akkoriban is mire arra került a sor hogy elmentem dokihoz, a doki már semmit nemtaláltKép

Tehát Kalandra FELLLLL!!!!!

Ha valakit zavart a hozzászólásom elnézést kérekKép

Alice
malice

ÉviciKép
Nagyon köszönöm, hogy írtál, sokat segítettél. Nekem még nem volt cisztám, a lapart az átjárhatóság miatt csinálták, és mindent rendben találtak.
Miaz oka az ilyen cisztaképződésnek, nem tudod véletlenül?

L.
Levendula

AliceKép
Köszi az ötletetKép
Majd kipróbáljukKép

L.
Levendula

Lenedula Kép
Én úgy tudom az, hogy van peteérésed, de nincs tüszőrepedésed ezért egy ilyen ún. funkcionális ciszta alakul ki, ami aztán telitődik folyadékkal és nőhet-csökkenhet.Gyógyszer rá nincs csak a rendszeres UH és szükség esetén a műtéti beavatkozás, ami ma már abszolút rutinműtétnek számit. Legjobb barátnőmnek a cisztaműtétje közben vették észre hogy babát vár, ma már 5 éves a lánya. Az akkor természetesen még nem lapar volt. Az a része már nem aktiv a petefészeknek ahol volt, de (a dokim lerajzolta egyszer)a dokim világosan közölte hogy ennek NINCS jelentősége, mert a petefészek többi része átveszi a funkciókat. Szal ezt jó tudni, de nem kell vele foglalkozni. Én tudtam és csak stresszeltem magam vele. A topicban páran mondták hogy a hasizomgyakorlatok jó rá, de az orvosom azt mondta, hogy külső mechanikai ingerre nem múlik el. (Ki tudja....... ? A reikit sem mondtam neki.)
Nekem ez a nagyobb a második volt, az első 3 éve mikor abbahagytam a fogigátlót, az 2 centi volt és egy hónap alatt eltűnt. Egyébként akkor azért volt, mert 5 éves Marvelon, peteérés gátlás után a petefészkeim úgymond "túlműködtek".
Itt a rendelőben is sokat irnak a cisztáról, érdemes elolvasni: https://www.babanet.hu/faq/noegyeb10.htm

Évici

Éva
Évici

ALICE,drága, nem úgy akartam mondani, hanem hogy hozzátok igazítjuk!!!!KépKépKép Már beszélni sem tudok!
LEVENDULA:szóval az a kipukkadás nálam is "külsŐ segítséggel" történt, ahogy Alicéknál!Kép
Virág
virag

Sziasztok lányok!

Először is Bnemeth, AliceKépKép Jaj, nagyon drukkolok Nektek! Olyan de olyan jó lenne, ha mindkettőtöknek most sikerült volna. Mint ahogy sikerült is Kép Kép Kép KépKép
BibiKép Nagyon sajnálom ami veletek történt. De hamar itt lesz a január, hidd el.
EgcsikeKépKép Képzeld, épp néztem én is a Ténykeet és rögtön eszembe jutottál, de az is, hogy épp most jött haza a férjed, úgyhogy nagyon reméltem nem jött mégeygszer. Nagyon megértem a szomorúságodat.
SzosziKépKép Remélem nagyon jól érzitek magatokat! Utólagosan is boldog szülinapot, minden vágyad teljesüljön!
Doriséknak nagyon örülök!
Karmen, hogy én hogy irigyellek benneteket, hogy ilyen erősek vagytok és nem vagytok kíváncsiak. Én nagyon az vagyok, pedig egy gyönyörű pillanattól fosztom meg magunkat.

Kele
Kele

egcsi kösziii Kép igen, erre gondoltam

Dia1: Szia így ismeretlenül is, és bocs hogy nevet raboltam.
És megvan a bűnös, aki miatt nem hagyott a rendszer Diaként regisztrálni Kép hehe

Hivatalosan Szabó Dianának hívnak, és anyu azért választotta ezt, mert nem akart nagyon gyakori keresztnevet, hogy ha elkiáltja magát, hogy Kati (bocs a Katalinoktól, de nem jutott hirtelen más az eszembe) és 20irányból 20kislány kapja fel a fejét. És akkor végignézve védőnéni nagymamám friss kismamalistáját anno (28 évvel ezelőtt), nem találkozott ezzel a névvel - ja és persze az is fontos, hogy tetszett neki Kép
Diafilm nem leszek, eleget piszkáltak ezzel, de lehetek Dia2?

ÉS KÖSZÖNÖM MINDENIKNEK A DRUKKKOKAT! REMÉLEM HAMAROSAN EGYÜTT KÖLTÖZÜNK EGY MÁSIK TOPICBA! arra gondolok, amelyik úgy kezdődik hogy '3-10....

Dia2
Dia2

Sziasztok,

Nem tudtam ma jönni de azért most vissza olvastalak titeket:-)

Nekem is volt cisztám 4,5cm-s ,és én vettem sárvári termál kristályt és hogy attól e vagy sem ,de mire mentem a 2. UH-ra elmúlt magától.
Igaz volt közben egy mensim is.
Én egy barátnőmtól hallottam ezt ,mert neki nagyon sokszor volt cisztája és az ő orvosa ajánlotta hogy próbálja ki.Neki is bejött.

Aloe Verá-t is ittam (mikor olyan pöttyös voltam mint Szöszi:-))).
Egészségtárban is lehet kapni ,nem csak rendelni lehet.De tényleg húzós az ára és én sem vettem észre semmi csodát magamon.Pedig ittam a barackosat aztán meg a sima gél-t (ami sokkal undorítóbb mint a barackos).
De én hiszek ezekben a cuccokban és szerintem ez a nyitja a "gyógyulásnak". Ezért ha lesz végre peteérésem és lehet akciózni akkor megint fogok ilyet inni :-)))
Zsebi

VirágKép
Tartom a frontot, de nem vagyok olyan profi mint ti!Kép

VicaKép
Már nézem is!

SorayaKép
Merre vagy?

Egcsi
egcsi

Sziasztok!
Szép jó reggelt Mindenkinek!

Levendula!
Igen, nekem voltak cisztáim. Mind a két oldalon majdnem 7 centisek voltak és nagyon fájt. Úgy nézett ki, nem akarnak visszahúzódni, ezért laparra jegyeztek elő. Végülis, mire megcsinálták a lapart, mindkettő összeesett. Kép A laparon már "csak" a policisztás petefészkeim vette kezelésbe az orvosom néhány dolog mellet. Sajna, most a műtét után 2,5 hónappal újra volt egy cisztám. Úgy néz ki, hogy most elmúlt, ez "csak" egy funkciónális ciszta volt. Nem szeretnék újjabb cisztát! Kép
Ajánlották neked az akciózást is. Biztosan segít. Én is kipróbáltam, de nekem már nem ment, egyszerűen annyira fájt, hogy nem tudtam másra koncentrálni, csak a fájdalomra. Úgy meg kinek van hozzá kedve, hogy akció közben potyognak a könnyei a fájdalomtól? De ha kicsi, akkor biztosan meg lehet próbálni! Kép

Lányok!
Olyan fura a hőm. A ciklus közepén elkezdtem méricskélni. Soha nem produkáltam még ilyesmit. Tuti biztos vagyok benne, hogy nem vagyok babás (HSG miatt és a ciszta miatt), de akkor is érdekes. Megnéztem a régi görbéim és még ilyenem nem volt! A 16. napon kezdtem méricskélni, és már a 25. napon járok, de a hőm stabilan 37! Kétszer volt 36,95. Ilyen egyenes görbét még nem láttam! Kép Na, ezt jól megmondtam. Nektek szokott ilyen lenni? Ráadásul holnapra várom a pizzást a kechuppal és semmi előjele, a cicifeszülésen kívül. Sőt, dilis sem vagyok, pedig elötte aztán... Kép Kép Lehet, hogy most fog késni, amikor fontos lenne, hogy pontos legyen?! grrr
Bocsi a kérdésért, de: szerintetek egészséges dolog tamponnal gyógyfürdőben fürödni? Amilyen szerencsétlen vagyok, késik és a hosszúhétvégém fogja tönkretenni. Kép Megyünk 4 napra egy gyógyfürdőbe és szeretnék fürödni, nem csak a parton heverészni.

Na, már megint jó hosszú lett. Megyek vissza dolgozni. Bosszantó, én vagyok benn egyedül a cégnél. De hát akinek nincs több szabija... sajna, sok szabim a dokikra ment el. Kép kár, inkább mennék már gyesre. Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Jó reggelt!

Alice, bnemethm, mi a helyzet veletek? Gondoltam ám rátok reggel!

Dia2
Dia2

Gitta,

Hát gyógyfürdőben "azokon a napokon" nem túl jó fürdeni.Könnyen össze lehet szedni némi fertőzést mert ott aztán mindenféle ember kúrálja magát.
Bár ha a fürdés után gyorsan kicsréled a dugaszt akkor talán kevesebb az esélye.
Melyik gyógyfürdőbe mentek?
Zsebi

Csövi CsajszikKép

Én is dolgozom ám a franc egye megKépKépKép

Dia2Kép
Semmi különös változás a hőm ma reggel vissza ment 37,2-re de nem érzek semmi változást azon kívül hogy hiszti vagyokKép ez a mensi előjele.Most megint késni fog és ilyenkor ha késik nekem annyira fáj a pocakomKép
Na majd kiderül.

BnemethKép

Mizus?????

Alice
malice

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: