Sziasztok!
Kreatív anyuka: Na én aztán nem vagyok az. Totál semmi kreativitásom. De, a gyerek egészen egyszerűen rákényszerít egy csomó mindenre

A farsang úgy volt, hogy a bölcsiben már készültek rá, én otthon nem nagyon beszéltem erről, nem is gondoltam volna, hogy a 2-3 évesek igénylik ezt. Egyszercsak megkérdeztem a gyermeket, de csak úgy viccből, h mi akar lenni. És ő közölte, h oroszlán. Neten kerestem ötleteket, és találtam ilyen fonalsörényes oroszlános képet egy anyukánál indexen. Ruhát kolléganőm adta kölcsön, scobidoo volt benne tavaly a fia. Szakvizsgára tanulás alatt vagdostam a fonalt, és nagyon vastag kötegekben rávarrtam egy sapkára, ennyi
Szobatisztaság: Marcsi, sztem a gondozónőkkel egyeztess, mert ők vannak vele egész nap. Nálunk is most aktuális, így három évesen

Már szinte mindenki szobatiszta a csoportjában, de a gondozónők szerint egyáltalán ne siettessük, óvodáig biztosan rendben lesz. Tavaly nyáron, 2-3 éves kora között egyszerűen még éretlen volt rá. Hidegebb időben nagyon nem jó próbálkozni. Ezért április végétől fogják élesben levenni a pelust a gondozónők, mert akkor az udvari wc-t is lehet használni, kisebb a balesetveszély
Nekünk van bili is, szűkítő is, kedvétől függ, h melyiket szereti jobban. Mostanában kaki már csak biliben van, nyilván zavarja. Sőt egész éjszaka száraz a pelus, reggel leveszem, bilire ül, és telerakja

De azt nem engedi, hogy pelus nélkül induljunk el bárhova is. Még otthon se engedi, hogy levegyem a pelust. Szól, h kell, sőt leszedi magáról, de az istennek se lehet bugyit ráadni. Ezért abszolúte nem is erőltetem, nyilván nem érzi biztonságban magát.
Szülinap: Az egyévesen óriási bulit rendezük, haverok, család, fanta, tojásmentes torta

Most már csak a családnak lesz, mert a haverokkal úgyis sokat van együtt. Bölcsiben nagyon rugalmasak, mindenki azt ünnepel, amit akar. Ki is rakják a faliújságra, h kinek van aznap épp a szülinapja. Viszont köjál szempontok miatt csak bolti sütit lehet vinni, meg cukrászdás tortát. Probléma esetén az eredetét tudni kell a kajának. Szívesen csináltam volna mondjuk kókuszgolyót, de nem bánom, hogy ez a szabály, mert így nyugodt vagyok, hogy senki sem vihet be ellenőrizetlen kaját.
Vár a munka, sziasztok mindenkinek!!!!!!