Sziasztok!
Képzeljétek, napok óta nem engedett be a babanet , már elvonási tüneteim voltak. De velem nem lehet kicseszni
Próbáltam visszaolvasni …
Csiri: gratulálok az új lakáshoz, nagyon szép szoba lett
Gigi: Nekem is apán kívül csak anyukám és a két pici unokaöcsém szokta simizni a pocim (mindig meg akarnak bizonyosodni róla, hogy nem átverés és lakik ott valaki). Most pl. az a mániájuk, hogy gyűjtögetik a piciknek a kinőtt cipőket, ruhákat
Oris: köszi a listát. Behaltam a párod kérdésén. Azt hiszem, hogy van valami apukás fórum is itt a Babaneten
Bárány: én meg attól parázok, hogy fogalmam sincs, hogy mikor szülök
Eyi: tényleg nem sok a tágulat és tényleg igaz, ha jól működik a telítődés, ürítődés, akkor nincs gáz
Bettica: nekem is van ütemes valami, hetekkel ezelőtt kérdeztem is, de senki nem reagált, így betudtam csuklásnak. Sajnos Boginál szinte mindennapos, Balázs nagyon ritkán szokott, de ma reggel egyszerre csuklottak, ilyenkor sétálgatok velük egy picit és elmúlik
Danaaia, csiri, mumin, gigi, schopin, bárány, bettica, melike, orsi, mia: szép poci
Buci: szerintem egyre kevesebb a hely a babának, ezért fájdogál ha mocorog, nekem is szokott fájni, vagyis elég kellemetlen, pedig mind a kettőnél több a magzatvíz az átlagnál
A mi utunk is kb. háromnegyedórás lesz, úgy tervezzük, hogy kocsival és kézben hozzuk haza őket.
Mia: nagyon szép rucikat vettél, szerintem mikor már elkezdett totyogni, akkor kell kb. a 20-as cipő (a keresztfiamból indultam ki)
Ibm: szép kocsit vetettek
Kád: én is elsőbabás vagyok, de mi is egy szimpla 2000 ft-os kádat vettünk, úgy sem használja sokáig, plussz vettünk bele olyan szivacs betétet, ha nagyobbak lesznek, akkor már azzal is könnyebb lesz őket fürdetni
Remegés: nálunk is szokott lenni
Névválasztás: nálunk is viszi tovább a nevet, mondjuk én jobban ragaszkodtam hozzá
Hazahozós cucc: én valami vékonyabb hosszú ujjú body-t, ujjatlan rugit, kocsikabátot és egy kis vékonyabb sapit adok rájuk (de ez majd az időjárástól függ)
Keményedés: most 3*2 MagneB6-ot szedek, ha sűrűbben keményedek, akkor 4*2-őt, dokim javaslatára ha ez sem segít, akkor irány a klinika és infúziót kapok