A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Orsi! Jobbulást! Vigyázz magatokra!

Bari!!! Hol vagy? Barna?

Kép

Kép
ibm

IBM!
A kocsi nagyon jó és nagyon megérte!!!!
Ja és jut eszembe!!!Te uj asszonka lettél a napokban....nagy nagy Gratu és sok boldogság!!!!
Bari!
Egyszeri barnázás szerintem nem vészes,de ha folyamatos vagy visszatérő,mindenképp doki!!!!

Anyós téma!
Nekünk,a babának a segge is kivan nyalva,mindenünk megvan általuk és anyum által,nálunk nem ilyen gond van....
Jól indult a kpacsunk,majd miután megtudták,hogy baba lesz,minden voltam,csak szűz kislány nem....Sőt még fokozhatnám....,de másnapra már megbántak mindent és nem győzik most jóvá tenni....túlságosan is elvagyunk kényeztetve....
Nem vagyok haragtartó...de onnantól kezdve nem tudok öszintén leülni és minden feszengés és kimértség nélkül beszélgetni....
Vagy karácsonykor örömködni....
Bocsánatot lehet kérni,megbocsátani lehet,de az emlékezetemet eltörölni nem....
Na ezért feszengek a mai naptól,mert azóta az ominózus nap óta amióta kirohantak ellenem és nem találkoztam velük csak futtában.... :evil: :?
Vendég

Sziasztok!

Bari: Egyetértek Henivel, ha lesz még ilyen barna, akkor menj el dokihoz. Bízzunk benne, hogy nem lesz több...

Orsi: Nekem is fáj a torkom :( Tegnap voltam fodrásznál, és ott dumált egy pasi a fodrász lányokkal, persze közben össze-vissza krahácsolt. Örültem neki nagyon...

Haskörfogat: Fogalmam sincs mekkora. Mérőszalag nem igen van otthon, de majd keresek valamit ;) Nekem a védőnő még egyszer sem mérte meg... ez így normális? Nem kell méregetnie? Honnan fogják tudni, hogy nem sok/kevés-e a magzatvíz, ha nem mérik?

Étel: teljesen meg vagyok magamon lepődve... 2 hete nincs zabarohamom. Esténkét beérem egy kis doboz pudinggal vagy almával-naranccsal, nem kell az óriási adag gesztenyepüré tejszínhabbal, vagy tejbegríz vacsi után 1 órával... Le is kopogom gyorsan, mert most így jól érzem magam....

Kisfiam pedig elkezdte tesztelni, hogy mekkorára tud nyújtózni. :) A gyomromat simán eléri a buksijával. Folyamatosan virgonckodott, hol a köldököm fölött bal oldalt volt a feje, hol középen, hol jobb oldalt... :lol: Apa jókat röhögött, mert folyamatosan át kellett pozícionálnia a kezét, hogy utolérje :D

Kép

Kép
bettica

IBM: Nagyon jól néz ki ez a kocsi. Szerintem is tökre megérte!

Kép

Kép
bettica

Bari! Ha ez megnyugtat az Én hasam 109 cm 163cm magas vagyok és 77kiló! +10kg-nál tartok! Amúgy ha jól tudom egy idős terhesek vagyunk!
Vendég

S.O.S! VALAKI!
Világos parketta van lerakva az egész lakásban...Most száradt fel a feltörlés után és tiszta csík,vagyis inkább olyan mintha zsíros lenne és lepereg róla a víz....vagy valami hasonló!!!!
Vettem kifejezetten parkettára való felmosót,de ezek szerint nem jó...pedig prontó 700 ft körül volt kb....
mit tegyek?Van praktikátok?
Világos a parketta és nagyon látszik...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
Vendég

Csiri! Köszi!

Hát akkor kitartás a mai napra!
Nekünk szerencsére minden ok. Anyós téren!
Segítenek amiben csak tudnak,esküvő után aztmondták,mostmár van egy lányuk is!
Néha persze azért kicsit nehéz velük,dehát öregszenek ahogy mi is!

Bettica! Köszi! Néha nekem is ilyenek csinál,sőt egyre sűrűbben,időnként annyira nem esik jól!
De csak mozogjon!!!!

Bari?????????

Szerintetetk már el is ment a dr-hez?????

Én most ép egy almát eszem,pedig nem is szeretem,de nem akarok megint kenyeret!!!!!! :cry:

Kép

Kép
ibm

Csiri! Ha szérazzal áttörlöd rögtön nem tűnik el?
Én a csilli-villi kövünkkel jártam így!
Állandóan felmostam vagy 5X+száraz törlés,mire rájöttem,hogy csak a samponos vizet bírja!
Nálunk sötét parketta van,nem is nagyon szoktam feltörölni csak prontóval lefújni és száraz ronggyal áttörölni!
De nem nagy terület mert van rajta szőnyeg is!
Ha nagy a terület szerintem attól csúszni fog! :roll:

Kép

Kép
ibm

Sajna nagy terület,a folyosón,fürdőn kívűl az egész lakás és egyelőre csak rongyszőnyegeim vannak rá.....Áttöröltem szárazzal is...semmi ....esetleg csak kicsi változás....és délután ha nem lesz borult,pont rásüt a nap ami,még gázabbá teszi....Most mégegyszer áttörlöm,lemegyek a boltba,addig felszárad ésha akkor is látszik valami megoldás kellene,mert zavaró....
Vendég

:roll: :cry:
Sajnálom!
Remélem megtudod oldani!
Megyek én is vásárolni mert aztán főznöm kell!

Szép napot!

Kép

Kép
ibm

Halihó!

Az én pocakkörfogatom 93 cm, de mondjuk 72 cm-ről indultam. Most tartok kb. plusz 7 kg-nál.

Az én kis manóm ma megint csnedesebb. A melegfront elaltatja, de azért néha itt-ott kidugja bizonyos testrészeit. :)
Jajj, olyan aranyoska. Meg tudnám zabálni....

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.23 16:37-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.23 16:37-kor.
pironya

Sziasztok!

Képzeljétek, napok óta nem engedett be a babanet , már elvonási tüneteim voltak. De velem nem lehet kicseszni
Próbáltam visszaolvasni …

Csiri: gratulálok az új lakáshoz, nagyon szép szoba lett

Gigi: Nekem is apán kívül csak anyukám és a két pici unokaöcsém szokta simizni a pocim (mindig meg akarnak bizonyosodni róla, hogy nem átverés és lakik ott valaki). Most pl. az a mániájuk, hogy gyűjtögetik a piciknek a kinőtt cipőket, ruhákat

Oris: köszi a listát. Behaltam a párod kérdésén. Azt hiszem, hogy van valami apukás fórum is itt a Babaneten

Bárány: én meg attól parázok, hogy fogalmam sincs, hogy mikor szülök

Eyi: tényleg nem sok a tágulat és tényleg igaz, ha jól működik a telítődés, ürítődés, akkor nincs gáz

Bettica: nekem is van ütemes valami, hetekkel ezelőtt kérdeztem is, de senki nem reagált, így betudtam csuklásnak. Sajnos Boginál szinte mindennapos, Balázs nagyon ritkán szokott, de ma reggel egyszerre csuklottak, ilyenkor sétálgatok velük egy picit és elmúlik

Danaaia, csiri, mumin, gigi, schopin, bárány, bettica, melike, orsi, mia: szép poci

Buci: szerintem egyre kevesebb a hely a babának, ezért fájdogál ha mocorog, nekem is szokott fájni, vagyis elég kellemetlen, pedig mind a kettőnél több a magzatvíz az átlagnál
A mi utunk is kb. háromnegyedórás lesz, úgy tervezzük, hogy kocsival és kézben hozzuk haza őket.

Mia: nagyon szép rucikat vettél, szerintem mikor már elkezdett totyogni, akkor kell kb. a 20-as cipő (a keresztfiamból indultam ki)

Ibm: szép kocsit vetettek

Kád: én is elsőbabás vagyok, de mi is egy szimpla 2000 ft-os kádat vettünk, úgy sem használja sokáig, plussz vettünk bele olyan szivacs betétet, ha nagyobbak lesznek, akkor már azzal is könnyebb lesz őket fürdetni

Remegés: nálunk is szokott lenni

Névválasztás: nálunk is viszi tovább a nevet, mondjuk én jobban ragaszkodtam hozzá

Hazahozós cucc: én valami vékonyabb hosszú ujjú body-t, ujjatlan rugit, kocsikabátot és egy kis vékonyabb sapit adok rájuk (de ez majd az időjárástól függ)

Keményedés: most 3*2 MagneB6-ot szedek, ha sűrűbben keményedek, akkor 4*2-őt, dokim javaslatára ha ez sem segít, akkor irány a klinika és infúziót kapok :?

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

28+3 naposan:

Kép

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok!

Bari!

Mi van veled? Mi lett a barnázással? Nehogymár itt gond legyen. Adj életjelet.

Csiri, sajna nekünk nincs parkettánk így semmi ötletem nincs...:(
de ha olyan zsíros szerű a dolg akkor én is a sima de jó meleg vizet javaslom és a szárazra törlést. Hajrá.
Ja és a combod totál rendben van...nem csodálom ha apa hiányolja az unga-bungát.:D
Ja és a seggméret....na azt én se szívesen méregetném...én főleg oda híztam sztem. :?

Na védőnéni a szupi tesztcsíkjával cukrot lelt a pisiben.
:shock: Ilyen még sose volt. Azt mondta ne foglalkozzunk vele mert a laborom jó lett, az ottani vizelet nega.
Hát engem meg ez paráztat be. Kunyiztam tőle két tesztcsíkot, egyet mindjárt bemártottam itthon, szerintem negatív lett...a többit (szétszabdaltam kétfelé hogy több legyen) majd reggeli pisiből nézem. De örülök, hogy van nekem is min parázni.

Jah, és a 163 centim mellett 66 kg vagyok. (16 kg plusz) és még hol a vége...

Bettica: én is dögrováson vagyok :( orrmandulám van bedurranva...fülek felé kisugárzó nyomás és fájdalomérzettel...
ibm, nagyon tuti a babakocsi :)
és megérte az árát.

Jaj fiacskám elaludt...pedig mennünk kell Julikáért...szegényke :(

pussza

Dana

Kép
danaaia

Szilvi, már mennem kell, de a pocid annyira szép kerek hogy muszáj volt írnom Neked...szépek vagytok..így 3-an :D

BARIIII HOL VAGY??? VÁRUNK VISSZA ÉS HOGY MINDEN OKÉ UGYE???

Dana

Kép
danaaia

danaaia: köszi :lol:

bari: ???? Remélem, hogy minden oké.

bettica: én is napok óta nátházok, nagyon fájt a torkom. Citromot, mézet, hársfavirágteát iszogatok és Homeogene 9 szopogatós tablettát szopogatok a torokfájásra.

Jobbulást nektek!

Szilvi

szilvaqueen

Melegvízes feltörlés bejött!!!Még mindig nem 100 %-os,de alakul!!!
Amúgymeg ha nem tetszik neki valami(anyósnak)...megmutatom hol a feltörlő és megcsinálhatja....Ja és most telefonált a páromnak,hogy inkább 3 körül jönnének....
Jajdejó!!!!Már úúúúúúúúúúúúúgy vááááááááárommm!!!
Nem is tudom mit süssek nekik :lol: :twisted:
Miközben olvasok és írok,epret eszek....most rágtam meg jól egy totál penészest.... :? mert elvonjátok a figyelmemet! :shock:
Szilva!
Szép pocaklak... :!:
Vendég

Bari!
Azt a paráztatós mindenedet!!!remélem csak dokinál vagy,vagy elmentél kicsit sétálni és nincs gáz!!!
Jelentkezz!!!
Vendég

Sziasztok!

János Kórházban ismeri valaki a Lintner Ferenc venű dokit?
Őt ajánlották nekem. Állítólag redni.

IBM! Töökre jó a babakocsi!!!! Jól sikerült a választás:)

Kép
mumin

Szia Mumin!!!

Köszi!
Írj a János kórházasoknak is szerintem,ott bizti több infót találsz!

Csiri!

Örülök,hogy sikerült,Anyósnak bizti tetszeni fog! :lol:

Bari????????????????????
Léci-léci-léci!!!!!!!

Megettem egy kocka csokit és mindjárt hányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:cry: :cry: :cry: :cry:

Na húztam főzni,este még benézek!!

Sziasztok

Mindenkinek szép napot!

Csiri! Neked különösen!! :lol:

Kép

Kép
ibm

Itt vagyok csajok csak barátnőztem délelött és most jöttem az oviból!!!
Annyira szép idő van hogy nem birok a picsámon maradni :oops:

Az a barna izé reggel ekkora volt: ,
mint ez a vessző!Ha nem lesz több akkor nem mondom a dokinak mert félre is vezethetem...ő biztos nem gondolná hogy egy mákszemnyi izé!!!
De ha több lesz akkor irány horány!!!
Vendég

Meg is akartam mutatni anyukámnak de olyan icike volt,hogy eltünt...
Szegény anyukámat traktálom minden tünetemmel :oops:
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.23 16:38-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.23 16:41-kor.
pironya

Sziasztok

IBM hol vettétek ezt a szupi babakocsit, én is ilyesmit szeretnék?

Kép
schopin

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.23 16:41-kor.
pironya

Bari - szerintem a 4. terhességnél tök normális hogy ekkora a hasad! Hülye az a védőnő! Már bocs... Amúgy az enyém is leült egy pillanatra amikor meglátott szerdán! :lol: :lol:
A barnázás... ha eltűnt a papírról, akkor lehet hogy nem is volt :?: :?: :P

Én most sótlan diétára lennék fogva, ha betartanám, de nem igazán megy. Nah, meg a reggeli kv-t és a csokit is el kéne felejtenem, hát... ez utóbbival is hadilábon állok... :oops:

Ma bedöglött a vasalóm, ami ismét nem használt a vérnyomásomnak (azért kéne a diéta mert magas :? ), ráadásul csak másfél éves és még garanciális lenne, csak nem találom a papírjait! :evil: :evil: vagyok!

Hízás: nekem mindenki azt mondja, hogy sehol nem látszik csak a hasamon, de gyanús, mert hiába nagy, azért nem hinném hogy 10 kiló... Fene tudja. Majd kiderül szülés után! Egyébként 181 magas vagyok és 76 kg.

Csiri - én 2x szoktam felmosni a parkettát és az elsőbe teszek egy csepp Domestost, a második csak sima víz. A viaszos löttyökkel csak a baj van! Én sem szeretem.
Jah, és semmi baj a lábaddal! Az enyém már tiszta nari, mióta nem mászok napi 80-100 emeletet :?

Szilva - nagyon szép nagy pocid van!! :D :D
A csuklás miatt pedig senki se aggódjon! Ebben biztos mi visszük a prímet! Nóri napi 5-6 alkalomnál nem adja alább!!! :shock: De kérdeztem a dokit és azt mondta, hogy semmi baj, ez is csak egy életjel!! :wink: Csak sajnálom szegényt, én is utálok csuklani.... :)
Vendég

Pironya - nagyon jó ez a fotó!!! :D :D Látom Apa is szimpátia terhes! :lol: Az én párom is fölszedett már vagy 4-5 kilót amióta kismami vagyok, pedig amúgy iszonyat pálcika. (Ő még így is csak 70 kiló!! :D )
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.23 16:42-kor.
pironya

Szarakszik a net!!
Alig tudom behozni :twisted:
Pironya tuti jól nézel ki a és neked a fejed sem lett cipó..úgy mint nekem!!

Wera azt mondják,hogy többedik terhesség hamarabb meglátszik de aztán nem lesz nagyobb mint bárki másnak...képzeld ha így lenne a 8-10 gyerekes parasztasszonyok taligán tolták volna a hasukat :D :D :D :D :D
De enegm már nem zavar semmi nagy vagy kicsi csíkos vagy nem csak a baba legyen rendben és EGÉSZSÉGESEN IDŐRE szülessen..
Azt se bánom ha én egy kötényhasú srtiás fonnyat aszott torzó leszek!!!!
Vendég

PRONYA NEM HISZEM EL!!!!
ÉN TOTYOGOK MINT VALAMI BETEG DISZNÓ TE MEG BICAJOZOL...DE MENŐ VAGY!!! :wink:
Vendég

Hű Bari! Szerencséd!
Jól tetted hogy elmentél!
Jó múltkor nekem is volt egy barna pötty,de szerintem rajtam kívül más megse látta volna!
Azóta se!
No para!

Pironya! Jók a fotók!

Én bepaníroztam a hammot mindjárt kezdem sütni,mert jön Apa!
Rízst csináltam+rántott karfiol+sajtal sonkával töltött pulykamell+rántott párizsi+sali!!!!
Nyamiiiiiiiiiiiii!
Rohadt tojást mellé ütöttem,úhygogy ragadt az egész konyha moshattam fel!
:twisted:

Schopin! www.symbaba.hu

Itt asszem nincsenek árak,de minden más rajta van! :lol:

Legújabb parám!
Nektek szokott olyan lenni mintha bizseregne a hasatok?
Szinte a cicim alatt,ma egész nap ezt csinálja!
Nem annyira jó érzés!
Na mind1!
Valahogy majdcsak kibírjuk már ezt a röpke 2 hónapot!

Na léptem!

Jók legyetek!!!

Kép

Kép
ibm

Ibm nem mentem el csak a barinőmél voltam..ha lesz valami majd elmegyek de lehet,hogy csak valami szösz volt kb mákszemnyi!
Majd ha több lesz bemegyek! :(
Vendég

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.23 16:42-kor.
pironya

Schopin!

Valamiért nem akarja most megmutatni,de egyébként corrado típusu,keress rá és akkor bizti kidobja!
Sok sikert!
Tényleg mennem kell!

Ezt küldöm minden kedves társamnak!!!

Kép

Kép

Kép
ibm

Pirony szerintem akkor is menő csaj vagy és irigyen nézem,hogy valaki boldogan kirándul,ÉL...én meg itthon figyelgetem magam,és rettegve figyelem,hogy van-e kóros tünetem vagy nincs!!
Így a 9 hónap kb 50-nek tünik
Vendég

Bari!

Úgy gondoltam,hogy jó hogy elmentél a barinődhöz!!!! :lol:

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.23 16:43-kor.
pironya

IBM

Köszi szépen.

Lehet, hogy már hétvégén meg is nézzük. Nagyon tuti.
Jó nagy kerekei vannak.

Kép
schopin

Elnézést az OFF-ért, hátha érdekel Benneteket is:

Sheila Kitzinger (1929), a szüléssel foglalkozó, világhírű kultúrantropológus, aki 1992-ben a magyar szülő nők, születő gyerekek és a bábák szülés körüli helyzetének humanizálására első lépésként megrendezett, Nemzetközi konferencia a születésről című konferencia egyik díszvendége volt, most ismét Magyarországra látogat.

Két előadást tart, egy könyve jelenik meg, amelynek bemutatóján részt vesz, dedikál. Az előadások szinkrontolmácsolással zajlanak. Az április 7-i konferencia akkreditálása folyamatban van szülésznők, bábák, védőnők számára. A belépőjegyek a helyszínen válthatók meg.

2008. április 5. 18 00:
Sheila Kitzinger: A szülés árnyékában. Katarzis vagy krízis? Könyvbemutató és dedikálás Libri Mammut Könyváruház, 1024 Budapest, Margit krt. 87-89.

2008. április 6. 16 30-tól 18 00:
Sheila Kitzinger: A szülés helyzete különböző kultúrákban Előadás és beszélgetés
Országos Széchényi Könyvtár, Budavári Palota „F" épület Belépődíj: 1500 Ft

2008. április 7. 9 00-tól 16 30:
A háborítatlan szülésről – kultúrák közötti megközelítés A szülés árnyékában. Katarzis vagy krízis? Konferencia
Országos Széchényi Könyvtár, Budavári Palota „F" épület Belépődíj: 2500 Ft, illetve annak, aki pontszámot gyűjt, plusz 3000 Ft
További részletek a www.szules.hu oldalon.
judittka

Sziasztok!

Na Bari végre!!! Tök izgulok itt érted, Te meg békésen barátnőzől nahát :P

Amúgy milyen színű WC papírt használsz? Mert én már jártam úgy, hogy a papír anyagában volt valami piros anyag (főleg a nem fehér crepto ilyen), én meg majd szívbajt kaptam hogy én vérzek. Egy pötty az egész de arra elég hogy a frászt hozza rám.

Csiri pedig boldogan viszi körbe anyósát a csillivilli parketten...és bájosan csevegnek...hú de nem irigylem.
Valaki írjon már pár biztató szót, hogy ááá tévedett a védőnéni tesztje és nem vagyok cukros...mert eszem már itt magam azóta...Bari2 leszek mindjárt...de tényleg

Pirnya merész egy nőci vagy, én amióta megtudtam hogy babám lesz nem merek bicajra ülni, pedig van itthon nekem.
Cuki a nagylányod. Édesek vagytok ketten. :D
Lassan megyek az én nagylányomért is.

Pussz
Dana

Kép
danaaia

Danaaia én már pont az ilyen wc papir pöttyök miatt tértem át a papirzsepire :oops:
Azon volt egy kb mákszemnyi izé..de utánna már nem tudtam elemezgetni mert eltűnt :? :? :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

De ugyan úgy rettegek...nekem ilyen esetek után 3 nap kell,hogy megnyugodjak.annyira nem szeretnék koraszülött babát!

Elég volt belőle az a 8 nap amit a legnagyobb ellenségemnek sem kívánok..örök emlék a pic-nek a szaga,még rémálmomban előjön,és eszembe jut ahogy az izzadság csurgott a hátamon a félelemtől,hogy reggelente amikor mentem él e vagy hal a baba...és hát mint tudjátok nem lett happy and :cry:
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.23 16:43-kor.
pironya

Próbálok próbálok ..... :?

Ma vettem 3 kis cipőt és egy plédet a kinaiban...ez is pozitív..mindjárt megmutatom
Vendég

Kép
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.23 16:44-kor.
pironya

Bari! Nagyon cukik a kiscipők amiket vettél és a pléd is aranyos! :D

Pironya! Képzeld tegnap voltam a dokimnál és azt mondta, hogy valamelyik elkövetkezendő hétvégén megmutatja a szülőszobákat! Már nagyon várom! :D Te mikor nézed meg?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: