A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Én aztán tövig lerágtam a férjem fülét.
De semmi haszna. Hiába
Próbáltam rádumálni, hogy csak a második neve legyen az István
de hiába. Náluk ez a családba tradíció, apja, nagyapja, dédi, mindenki Kovács István. Azt mondta, hogy a szülei kiakadnának mint az ágyrugó, ha Kovács Viktor Istvánt adnék. Pedig szerintem nem rossz és mégis ott lenne az István.
De már nem harcolok vele többet.
:(

Kép
schopin

Na csajok!
Anyum nemrég ment el,elkezdtem visszaolvasni,de a 170.-ig jutottam!
Elmegyünk most bevásárolni,mert kong a kamra,hütő...
Kösz a hiányolásotokat,de mint tudjátok,rossz pénz nem vész el....
Ha visszajöttünk vagy holnap reggel készüljetek,mert mesélek,mesélek és mesélek....sokat....(ha érdekel valakit...)
Meg Ti legalább értékelitek a humoromat... :lol:
holnap lesz pocifotó,ma csk a tegnap esti szobaképem van...
A kiságyat ma reggel vitték le a garázsba,hogy a komódhoz és pelenkázóhoz hasonlóvá lazúrozzák...(vagy valami ilyesmi...)
Vendég

Hát, Schopin részvétem emiatt. A lényeg, hogy a pici egészséges ;)
Nálunk szerencsére nincs ilyen "megszorítás". Megbeszéltük, hogy a családban szereplő nevet nem adunk a gyerkőcnek... Csak az abaj, hogy nagy a család :D

Gigi: Fenekelés mi? :lol:

Bárány: Tetszik ez a "remegős brigád" :) Csatlakozom ;)

Remegés: Nálam is van, illetve kicsiny fiamnál. Nem tudtam rájönni, hogy mi a fene az. Meg van olyan, hogy apró, ritmikus mozdulatokat csinál, de elég piciket, "csak" kb másodpercenként... és néha ezzel őrületbe kerget, mert eltart vagy 5 percig és én nem tudom, hogy mit is csinál :) Lehet, hogy esetleg csuklott? Bár, ilyen sűrűn? Mármint másodpercenként?

Kép

Kép
bettica

mmmmmmmmmmmmmmmmmm
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 12:35-kor.
Vendég

Remélem nagyjából kivehető...sajnos egészében nem tudtam lefptózni a szobát,de még van a másik falon is egy ágy....nekem,ha ott aludnék szoptatás közben... :lol:
Mindjárt lefotzózom....pill
Vendég

ééééééééééééééééééé
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 12:35-kor.
Vendég

Csiri: Nagyon szép lett a szoba :) Irigykedem, mert félek, hogy a mienk fele ennyire sem sikerül majd jól (mindent mi csinálunk)... :(

Kép

Kép
bettica

Gyxönyörűúűűűű szoba!!!!

Bettica nagyon apró lüktetés kb másodpercenként nekem is van!!!
Én azt betudtam csuklásnak...de már én is elgondolkodtam,hogy valóban csuklás e....
Vendég

Csiri:nagyon szép lett a szoba!

Az szerintem is csuklás,amikor ritmusosan ugrál.

Kép
melike

Hát,ha sehol senki,akkor megyek tévézni.
Jó éjt!

Kép
melike

Sziasztok!

CSIRI!!!!! DE ÖRÜLÖK MÁR, HOGY ITT VAGY!!!!! NAGYON KEZDTEM MÁR AGGÓDNI MIATTAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SZÉP A SZOBA !!!!!!!!!

Csajok! segítséget kérnék! Ti milyen kis kádat vesztek? milyet célszerű? Elsősorban légyszi azok írjanak véleményt , akinek már tapasztalata , jó? Legyen a mérete a mérvadó, vagy mi????

Remélem senki nem vette rosz néven...............
bszilvi25

Szilvi nekem mindíg is a leg mezeibb leg alapabb kiskádam volt,és most is egy olyat kaptam...
Elég kis méretű....
Vendég

Szilvi
Nekünk teljesen sima kiskádunk van...
Kép

Én nem vagyok oda a mai, modern dizájnos kádakért...
Vendég

Akkor már ketten is az alapkategóriára esküszünk :D :wink:
Vendég

Kiskádat mi addig használtuk, amíg Peti nem tudott ülni... olyan 7 hónapos koráig... utána a nagykádban fürdettük....
Vendég

Az unokatesóméknak van olyan előre formázott, "biztonsági" kádjuk... abban nem lehet igazán kényelmesen hasra fordítani a bébit...
Nem tud olyan jól pancsolni... és nehezebb megmosni a hátát, a popsiját...
Vendég

Kép

Ezt kaptam..a másik kettőnek is ilyesmi volt csak nem volt vízleeresztője...
Vendég

Értem! Köszi, hogy írtatok, mert ma ez volt a dilemmám. Én sem akarok kiadni ilyenre 10.000.- Ft-ot, sőt!!!!!!!
bszilvi25

Tomi az első időben a mi hálónkban lesz... oda lett beállítva a kiságy, a pelenkázós komód...
Vendég

Gigi én sosem tudtam őket hasra fordítani :oops:
Hátat akkor mostak amikor már tudtak ülni :D :D :D :D :D :D
Vendég

KIRÁLY VAGY BARI! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bszilvi25

Bárány
Ez már nagyon dizájnos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A miénk teljesen egyszerű... még a 70-es évek végéről... :wink:

(a feltett képen látszik... sárga)
Vendég

Kösz :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Gigi nem mondod,hogy tényleg megmaradt a 70 évekből :shock: :shock: :shock: :shock:

Nálunk semmi nem marad meg :twisted:
A kiskádakat elajándékoztam!
Az utolsóban télen fagyasztott vizet a fiam és mint az üveg úgy repedt szét a hidegtől :D :D
Vendég

Bari
Babafürdetésben profi vagyok... nekem nem okoz gondot törpi lemosása a csap alatt sem...
:wink:
Vendég

Bizony... a sárga kádunk még 77-ből származik... anyukám vette, mikor a tesómat várta...
Vendég

Bár első babás vagyok, tapasztalatok nélkül, de a kád-témában ugyanúgy gondolodok, mint a tapasztaltak. :lol:

Összeírtam, hogy milyen babaruhából mennyink van és úgy döntöttem, ez kevés lesz, úgyhogy ismét vásárlogatásba fogok kezdeni. :lol:

Csiri: NAGYON CSÚCS A SZOBA!!! :lol:

Örülök, hogy ennyi remegős baba van a fórumban! Ez megnyugtató! :wink:

almaani
Kép
almaani

https://www.babanet.hu/faq/termas04.php

Az a remegés, lehet, hogy a baba csuklása...
Vendég

Tomi itt fog aludni...
Kép

Kép
Vendég

Jó reggelt!:)
Csiri, nagyon szép a szoba!!!!!!!!!:)
Nekünk is sima, hagyományos kiskádunk van, az is nagyszerű.
Nálunk is a fiúk már amint ülni tudtak, mentek a nagykádba. Semmi gond nem volt.
heni baba

Jó reggelt!!
Gigi ez most még Peti álltal használatban van ugye?
Vendég

Sziasztok!

Csiri, szép a szobácska.
Akkr az ágyatkból már te is nézegeted a kiságyat, hogy nemsoká lesz benne valaki (különben olyan életszerűen áll benne a takaró stb, mintha már lenne ott baba :D). Nálunk még mindig nincs szekrény, ezen a héten se vesszük meg, mert apa nem ér rá.
:roll:

Kiskád: azok a babakitámasztó izék amiket ráadásul még külön is lehet venni szerintem tök nagy baromságok. Milyen már, hogy fürdeted és beleilleszted egy műanyag izébe szegényt...annak a babának az kell hogy fürdés közben is érezze a biztos anyai/apai kezeket. Nem egy műanyag támasztót. És tényleg, a csap alatt is meg lehet fürdetni. Kevesebb macera.
A kiskáddal kapcslatban még talán annyi, érdemes fehéret venni, mert abban mindig jól látszik, tiszta-e a víz (mármint nem rozsdás vagy ilyesmi.) Engem zavart a szines kád, mert abban nem lehet eldönteni....
Bari, minden elismerésem hogy még 77-ből való a tiétek. Ez környezetbarát megoldás az biztos.

Az ütemes apró mozgás az csuklás vagy köhögés.

Monti, szurkolok hogy a vérnyomid továbbra is okés legyen.

Ja, Bari beléptél a 30. hétbe...na milyen érzés? :D

Pussz

Dana

Kép
danaaia

Danaaia nekem még a gyerekeim kádja sincs meg...nem hogy 77-ből :lol: :lol: :lol: :lol:
Összekevertél Gigivel....
30.hét kevés!!!!!!!!!!
37-et akarok!!!!!!!
Vendég

:lol: :lol: :lol:
Jé tényleg...hát na szenilla vagyok már :lol: :lol:
akkor Gigiéké az elismerés bocsi :D

Hát 37. hét az már mindjárt itt van, de akkor is már 3-mal kezdődik a heted (mindjárt a vonalzón is)

Olyan nyomi vagyok ma...álmos vagyok és ég a szemem, elkaptam valami vírust a torkom is fáj esténként...meg bedugul az orrrom...brühühü nyafgós napm lesz asszem...

Kép
danaaia

[quote="bárány"]J írta:bárányó reggelt!!
Gigi ez most még Peti álltal használatban van ugye?

Nem... Peti külön szobában, nagyfiús ágyon alszik...
Vendég

Kép

Petyóci alszik :lol:
Vendég

Sziasztok!

Schopin: nekem a Kovács István Máté tetszik, a felsoroltak közül. De a Kovács Viktor István az még jobban... De ugye a pasik...

Nekem is van remegés, szerintem olyankor úszik, nem? Néha meg úgy kidugja a kis popsiját, hogy azt hiszem mindjárt átlukasztja a pocimat!

Ja és én elterveztem, hogy muszáj júniusinak lennie!!!!!!!!!!!!! Már meg is beszéltem vele!

Névválasztás: mi is megbeszéltük, hogy azok a nevek ki vannak zárva amik a családban vannak. Tehát az volt a könnyebb választás, hogy mi nem lesz a gyerek neve. A nehezebb az volt, hogy mi lesz…

Csiri: nagyon helyes a babaszoba.

Gigi: nagyon édesen alszik a fiad! Kis cukor.

Én nem akarom siettetni az időt, jól elvagyok ezzel a 31. héttel. Gondolom május végén már nem ezt fogom érezni, majd meglátjuk!

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Jó reggelt,jó reggelt!!!
Sikerült visszaolvasnom,de nem reagálok személyenként csak ömlesztve....vagyis megpróbálok....mert a szenilítás jelentkezett nálam az utobbi időben...szerintem tuti elmeszesedett az agyam,mert onnan szívta el a babóca az energiát....rendesen hülyülök megfele....3 nap alatt 5ször indultam el a boltba,kifejezetten gyufáért,ráadásul cetlivel...természetesen minden szart vettem ,de gyufa még mindig nincs.... :oops:

Na akkor belevágok:
kiskád téma.Szerintem annyira mindegy,hogy hány forintos és hány éves kádban,lavvórban,dézsában,csapban,tóban,pocsolyában fürdik a gyerek,a víz a lényeg... :)
És én is a retró kádakra szavazok a hiper-szuper-modernnel ellentétben. :!:

Védőnő:
Voltam a múlt héten,utoljára a réginél...,mert ugye körzetileg most máshoz tartozok...kilóim száma 83,70...ez +10,70-et jelent,viszont szerintem most a költözködési idegben tuti lement egy kevés...vérnyomás,babaszívhang rendben...
megkérdeztem,hogy mit lehet tenni,ha nem szeretnék új védőnőt,illetve egyálatalán nem szeretnék védőnőt a továbbiakban....válasz:írunk egy papírt ,amit beletesz a kiskönyvebe,hogy a terhességem 30. hetéig résztvettem a terhesgondozáson és a továbbiakban nem tartok rá igényt....ennyi az egész....semmi retorzió,semmi számonkérés,semmi kötelezetség nincs a továbbiakban...
ettől függetlenül jöv.hét keddre kaptam időpontot az új nőcihez,amire nem tudom,hogy elmegyek -é....

VÍZESEDÉS:
Nagyon durván nyomom...5 óra után szinte lábra sem tudok állni...a sportcipőmet is széttapostam röpke egy hét alatt,pedig elötte 2 évig semmi baja nem volt...
Amikor pakoltam ki a szexi tangáimat a szekrénybe,besúvasztottam a fiók leghátsó zugába,mert ami csini pánt eddig szépen feküdt a derekamon,az most a bokámig jön fel és ott feszül szépen m,eg,de annyira,hogy kb 8 tangából tudnék most 1-et varrni a seggemre.... :evil:

Babamozgás::
Bari!Én csipem a búrádat,megmár a paráid nélkül nem is Te lennél,de ha azt akarod,hogy a csepped is csípje az anyját,akkor NE ÉBRESZD MÁR FEL SZEGÉNYT!!!! :wink: Bezzeg majd ha megszületik és akkor nem alszik,tutkó ezek után az idők után áhítoznál,amikor éjjel is aludt...

Remegésem nekem is van,de én megvoltam győződve,hogy rángatja a köldökzsinórt...így ad le S:O:S jeleket,csak még nem tudtam megfejteni... :lol:

És a kedvenc témám!BARÁTOK KÖZT!!!JEEEEEEEEEEEEE!!!!
Tegnap körbepárnáztam magam,kis nasi és leültem a tv elé....még a tegnapi rész összefoglalóját is megnéztem,hogy hátha képbe kerülök....hát nem :roll:
De azt megállapítottam,hogy az anorexiás pultoslányra...(aki a Rózsában nyomul) annyi púdert raktak mint Medveczky ilonára és Zalatnaira (amikor a plaboy cimlapján nyíomta és már akkor is 80 éves volt és 20-nak tünt a retustól)együttvéve összesen
Illetve,hogy a Vilibácsi bajusza nem nől le...(mertugye befestette barnára...)Nekem is ilyen hajfesték kell!!!!Ami nem nől le!!!

Folytatom,csak félek,hogy elszáll,ugyhogy ezt gyorsan elküldöm...
Vendég

Sziasztok

Nekem is a Kovács István Máté tetszik a legjobban.
Valószínű, hogy emellett fogok dönteni.

Van köztetek aki már szült nyáron?
Miben hoztátok ki a babát a kórházból?
Hordozó? Rugi? Sapi?

Kép
schopin

Lomtalanítás van a héten a városban...Én még ilyet,ennyire testközelből nem láttam mint tegnap....
azt tudni kell,elöljáróban,hogy ahová költöztünk,az egy hosszabb zsákutca,3 szintes társesházakkal és mi a magasföldszinten lakunk,az utca elején...ahogy tegnap kinéztem az erkélyen,megdöbbentő volt....minden ház elött egy konténer,ami csurig pakolva lommal,persze mellette is fullra pakolva az utca mindennel...de ezt csak kikövetkeztetni tudtam,ugyanis minden kupac körül hemzsegtek az alja népek...(senkit nem akarok megsérteni...)az az igazi sötétben észre sem veszed,olyan fekete cigányok....
az utca,csak kockalámpásutánfutóscsomagtartós ladákkkal volt tele....
a párom vitte le a garázsba a kiságyat átkenni,és rendesen odaugrott elé az egyik pasi és mondta.hogy az neki kell,hova,viszi,minek visz,kinek viszi....
Este amikor jöttünk haza a Tescóból,(kb 8 körül...)elénk ugrott egy asszony,hogy pakoljunk már ki mindenképp valamit,mert Ö nem hiszi el,hogy nincs felesleges dolgunk....meg a pulyáknak is kellene ruha....én mondtam neki,hogy az enyémeknek is kell,szóljon ha van... :lol:
Csináltam egy képet az elöbb...a bal oldalon láttok egy barna hokedlit....na azon tegnap egy romacsávó ült mozdulatlanul reggel 8-este 8ig egy esernyővel,és elhajtotta aki a kupaca közelébe ment....kíváncsi vagyok ma visszajön-e...
Kép
Vendég

Szassz!

Van 2 visszafogottan szexxxiii pocakfotóm (merthogy kivillan a combom :D)
Kép pocak 32. hét végén

Kép

Alsó képen a fehér flt a combomon nem luk, hanem valami tubus teteje..:D :D
Csiri, le a kalappal lényegileg behoztad a lemaradást...hát BK ügyben még a részletek elvonták figyelmedet a lényegről de majd hamarosan ott is rend lesz tuti :D

Ja én szültem már május végén: a hazahozós cucc az alábbiakbl állt össze:pelenka, 1 rövidujjú body, rá egy hosszú ujjú rugi, fejére pamut sapi (olyan átlagos, nem a legvékonyabb sem a legvastagabb)
Az egész becsomagolva hagyományos pólyába, bele a mózeskosárba...ennyi. Hazaérve jól össze is kakilta az egészet :D

puszik
Dana

Kép
danaaia

Sziasztok!
Csiri...én már csak ilyen paramami maradok :oops: :oops:

Bari közt:azért szeretnék szülés után olyan anorexiás lenni mint a pultos csaj...de nem leszek SOHA :(
Esetleg ha valami gyógyíthatatlan betegségem lesz a végstádiumban....

Védőnő:az én orvosom szerint elég ha ő pecsétel...úgyhogy az én védőnőmnak pá-pá....

Schopin,a fiam augusztusi...de én úgy beöltöztettem majdnem mintha tél lenne...tehát fogalmam sincs hogy kell....
Volt rajta bady rugi sapi pólya pléd!!
Akkor még volt ez a pólyás megoldás..na azt ma már senki nem csinálja... :lol: :lol:
Vendég

Danaaia
szexi ruciban nyomod :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jaj Csiri, ez a lmtalanítás nálunk is durva...
itt olyankor egész nap zsnganak az általad említett kisebbségiek (mindenféle teherautóval) úgy nyüzsögnek mint a legyek a trágyadombon...kilépni nem merek. És ez egy kis falusias csendes része Esztergomnak, szűk utcákkal...és valóban olyan erőszakosak, na meg mikor egymással összebalhéznak valamin...durva. Mi csak akkor merjük kirakni a mi lomunkat mikor már sötétedik és eltűnnek.

Kép
danaaia

Csiri a lomtalanitáskor kitett konténereket nálunk is a "maffia"őrzi reggeltől estig :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bari!!!!
Ne akarj olyan alakot!!!Szerintem olyan teste van a szivacsos melltartó nélkül,mint egy 12 éves kislánynak...vagy rosszabb...
Vendég

Ugye Bari...:D Meg kell adni a tartalomhoz a formát nem? :lol:

Kép
danaaia

Jaj Bari nem jó ám soványnak lenni...én az vagyok (ne nem az az anorexiás fajta de mégis) ... na hát mikor anyám meglát, végigmér és rémülten mondja mindig: hogy nézel ki? Te megint fogytál? Semmi szeretetteljes megjegyzés...csak a lesajnálás és rám ijesztés hogy ahogy kinézek, télikabátot már ne vegyek...

Én ragaszkdom a hagyományos pólyához...persze csak a hazahozáskor van benne, aztán már nem...de akkor valahogy olyan jó belecsomagolni.

Kép
danaaia

Peti júliusi...
Hazahozós cucc... egy rövidujjú body, kiszokni... babakocsiban hazatoltuk... ilyen pelenka-anyagú "kifogót" használtam neki takarónak... :oops:
Vendég

Soványságnak egy előnye van... az embernek nem kell visszafognia magát, ha a csokik hisztiznek a boltban :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: