Jó reggelt,jó reggelt!!!
Sikerült visszaolvasnom,de nem reagálok személyenként csak ömlesztve....vagyis megpróbálok....mert a szenilítás jelentkezett nálam az utobbi időben...szerintem tuti elmeszesedett az agyam,mert onnan szívta el a babóca az energiát....rendesen hülyülök megfele....3 nap alatt 5ször indultam el a boltba,kifejezetten gyufáért,ráadásul cetlivel...természetesen minden szart vettem ,de gyufa még mindig nincs....
Na akkor belevágok:
kiskád téma.Szerintem annyira mindegy,hogy hány forintos és hány éves kádban,lavvórban,dézsában,csapban,tóban,pocsolyában fürdik a gyerek,a víz a lényeg...
És én is a retró kádakra szavazok a hiper-szuper-modernnel ellentétben.
Védőnő:
Voltam a múlt héten,utoljára a réginél...,mert ugye körzetileg most máshoz tartozok...kilóim száma 83,70...ez +10,70-et jelent,viszont szerintem most a költözködési idegben tuti lement egy kevés...vérnyomás,babaszívhang rendben...
megkérdeztem,hogy mit lehet tenni,ha nem szeretnék új védőnőt,illetve egyálatalán nem szeretnék védőnőt a továbbiakban....válasz:írunk egy papírt ,amit beletesz a kiskönyvebe,hogy a terhességem 30. hetéig résztvettem a terhesgondozáson és a továbbiakban nem tartok rá igényt....ennyi az egész....semmi retorzió,semmi számonkérés,semmi kötelezetség nincs a továbbiakban...
ettől függetlenül jöv.hét keddre kaptam időpontot az új nőcihez,amire nem tudom,hogy elmegyek -é....
VÍZESEDÉS:
Nagyon durván nyomom...5 óra után szinte lábra sem tudok állni...a sportcipőmet is széttapostam röpke egy hét alatt,pedig elötte 2 évig semmi baja nem volt...
Amikor pakoltam ki a szexi tangáimat a szekrénybe,besúvasztottam a fiók leghátsó zugába,mert ami csini pánt eddig szépen feküdt a derekamon,az most a bokámig jön fel és ott feszül szépen m,eg,de annyira,hogy kb 8 tangából tudnék most 1-et varrni a seggemre....
Babamozgás::
Bari!Én csipem a búrádat,megmár a paráid nélkül nem is Te lennél,de ha azt akarod,hogy a csepped is csípje az anyját,akkor NE ÉBRESZD MÁR FEL SZEGÉNYT!!!!

Bezzeg majd ha megszületik és akkor nem alszik,tutkó ezek után az idők után áhítoznál,amikor éjjel is aludt...
Remegésem nekem is van,de én megvoltam győződve,hogy rángatja a köldökzsinórt...így ad le S:O:S jeleket,csak még nem tudtam megfejteni...
És a kedvenc témám!
BARÁTOK KÖZT!!!JEEEEEEEEEEEEE!!!!
Tegnap körbepárnáztam magam,kis nasi és leültem a tv elé....még a tegnapi rész összefoglalóját is megnéztem,hogy hátha képbe kerülök....hát nem
De azt megállapítottam,hogy az anorexiás pultoslányra...(aki a Rózsában nyomul) annyi púdert raktak mint Medveczky ilonára és Zalatnaira (amikor a plaboy cimlapján nyíomta és már akkor is 80 éves volt és 20-nak tünt a retustól)együttvéve összesen
Illetve,hogy a Vilibácsi bajusza nem nől le...(mertugye befestette barnára...)Nekem is ilyen hajfesték kell!!!!Ami nem nől le!!!
Folytatom,csak félek,hogy elszáll,ugyhogy ezt gyorsan elküldöm...