A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Bessy!

Gratula a babákhoz :)

Én most jöttem a BMC-ből, és senki sem volt a váróban W. dokinál, hamar végeztem is, de nem jó hírekkel, szombattól decapeptylt kell szúrnom, csak nem értem miért a mensi 17. napjától, a doki azt mondta, hogy ha április 17.én megyek vissza uh-ra addigra megjön, de nekem 31 napos a ciklusom... Lehet hogy a decatól megjön? Volt már valaki így? Aztán gyógyszerrel építik ki a méhfalamat, mert nem akarja az igazat...
Szóval csúszok egy hónapot :cry:

Aki fagyi babázott már kérem írjon, hogy akkor most hogy van ez?
Köszke
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok
Már várom a pénteket, de nem érzek semmit, nem tudom sikerült e. Nem élem bele magam.

kery
az utiktg paírt valóban a háziorvos adja. Akkor ad autóra ha indokolt, vagyis ha tömegközlekedést indokoltan nem tudod igénybe venni. Nekem adott a háziorvosom autóra, mert a beavatkozások indolttá teszik. De ha csak uh-ra mész az megoldható tömegközlekedéssel.
OEP honlapján van róla tájékoztató
with26
ez mit jelent hogy gyógyszerrel építik ki a méhfalat?
juzsika

Juzsika!

Igen, gyógyszerrel építik ki, bár fogalmam sincs, hogy mennyibe fog kerülni,milyen gyógyszerek, azért az árat jó lenne tudni...

Volt már vki így?
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Noki,
Már gondoltam Rád is, honnan tudod, hogy most nem sikerült? Miből gondolod? Szerintem beszélj a dokival, de lehet, hogy még megér egy próbát, de még ne add fel, lehet, hogy hétfőn Te leszel a szerencsés :)

Bessy,
Gratula a babókhoz! Minden jót NEked! szorítunk!

Witch,
Sajnálom nagyon :( REmélem, hogy valaki tud a kérdésedre itt válaszolni, én egyáltalán nem vagyok járatos ebben.

Nika,
Volt nekem is egy hasonló megfázásom, a füllemre a gyógyszertárba vettem kővirózsa cseppet, nem drága és két nap alatt rendbe hozott, én megúsztam a felszúrást. Szerintem próbáld ki vesztenivalód nincs vele.

Üdv
Kriszta
tubikriszta

Bessy
Nagyon örülök,hogy a többiek is beindultak :D Ha holnap délután 13 körül látsz egy nagy pocakost rövid hajjal Szűcs dokinál az én vagyok!Szólj rám!Nagy kalappal holnapra!!!!!

Witch
Ez úgy szokott lenni,hogy a Decával leállítják a saját hormonháztartásod és utána adják a stimut.Pontosan a stimu része fagyisnál hogy van azt sajna nem tudom.A Decára nincs támogatás ezért az ára igen húzós,szabadáras és patikánként változó!Kb a 7x adag 10-11 ezer,a 28X 37-39 ezerbe kerül.Ha úgy csinálják mint a long protokolnál akkor sajna a 28db-ost írják fel!

Noki
Miért gondolod,hogy nem sikerült?Ne add fel!!!

Kery
Itt mindent megtalálsz a térítésrőlhttp:
//www.oep.hu/portal/page?_dad=portal&_pageid=34,54967&_schema=PORTAL
Sajnálom ezt a fránya cisztát :(
gabicsibe

Juzsika,
Neked is mennek a drukkok! Hajrá :)
tubikriszta

gabicsibe

Gabicsibe!

A decat már kaptam, a 28 db volt annó 43.250 Ft, most a 14 db volt 21.422 Ft...
Azt tudom, hogy leállít, már kaptam, lettek is hiszti rohamaim...
Azt nem értem igazán, hogy akkor nem a 19. napon kaptam, és ugye most akkor kezdem, a doki szerint meg mire vissza megyek addig ra megjön, holott az a 31 nap, és akkor szokott megjönni...
Nem értem én ezt...
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!
Nekem nem sikerül az biztos! Megint pont akkor mikor meg kéne jönnie, görcs és vége a mellfájásnak. Én biztosra veszem, hogy nem jött össze, mert az eddigi inszemeknél is így volt. De sebaj! Még van 2 lehetőségem! Az egyik már csak sikerül!!! :)
Witch26!
Sajnálom! Mire ésszbe kapsz, már le is tellt az 1 hónap! Úgyhogy ne szomorkodj!
Juzsika! Nem is kell semmit érezned! Ezek az ilyen olyan érzések meg csalókák ám! És ne keress tünetet! Főleg az elsőnél ne.
mindenkinek pussz
kira76

Sziasztok!

Kira,
Azért még ne add fel Te se! tényleg!

Nekem meg egyáltalán nem volt mellfájásom, és az a baj, hogy nekem amúgy sem jött meg rendesen, szóval én ehhez a dologhoz nem tudom kötni. Úgy döntöttem, hogy nem csinálok tesztet, majd meglátjuk szerdán! De azért bizakodok, hogy sikerül!

A mellfájást nagyon sokan írtátok én egyáltalán nem érzek semmit se, de azóta is érzem a hasam, de nem menszesz szerű.

Lányok, mostanában sokan inszemeztünk és voltak azért lomikos lányok is, remélem, hogy hamarosan sokan babósok lehettünk!
tubikriszta

tubikriszta

Ez már a 4dik inszem és egy hét után mindig ezt éreztem amit most....
Ebből gondolom, hogy nem jött össze.
Biztosan valami mást kéne éreznem ha baba lenne a pocakba...
De majd hétfőn kiderül, hogy jól éreztem vagy sem.
Mondjuk Én már csak a lombikba bízom....

Puszi

Kép
noki&potyi

Lányok, nem tudjátok, milyen gyógyszert lehet szedni fájdalomra, ha esetleg várandós lennék már? Nem érzem, hogy sok esélye lenne a dolognak (sőt, valahogy azt érzem, nem sikerült) de 2 napja nagyon fáj a fogam (már bejelentkeztem a dokihoz) és a sokadik Algopirin után gondoltam bele, hogy talán olyan gyógyszer kéne ami akár terhesen is szedhető.
edóra

Witch
Én a 20.napon kezdtem és tényleg meg is jött ahogy kellett a 28-29 napon.Nekem elev ilyen volt a ciklusom,hosszabbnál nem tudum mikor fog megjönni.Sőt nekeme azt mondta annó W.doki az sem baj ha nem jön meg!

Kíra
Nem elkeseredni!!!Számtalanszor leírtam,hogy nekem sem fájt a mellem és még is!!!!!!!!!!

Dóra
Sajnos csak az Algopyrint szokták ajánlani,remélem elmúlik ez a fránya fogfájás!

ADRI,BABY
Veletek mizújs?????
gabicsibe

Edora!

Apranax, nekem ezt ajánlotta a dokim...
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok Lányok!
Gabi :) köszi az érdeklődést!
Hétfőn leszívás!!!
Pénteken még vérvétel, ultrahang!
Húú, annyira izgulok! Az a rémálmom, hogy nem fognak tudni majd elaltatni rendesen! :oops:

Noki :)
Ne add fel!!!
Kriszta :)
Hajrá szerda!
Kira :)
Vannak még csodák!
Witch :)
Sajnálom, de ha 1 hónapon múlik, hogy sikerüljön, akkor legyen! :)
Bessy :)
Gratulálok a kisfickókhoz, kislányokhoz?
Fagyasztotok le belőlük?
Tényleg, tudja valaki mennyit kell fizetni a fagyasztásért, tárolásért?
adri1983

Nika :)
Pihengessél, jobbulást kívánok Neked!!!
adri1983

Vicky :)
Ne szomorkodj, hátha tényleg nem lesz szükség lombikra és összejön majd magától!!! Te legyél rendben, most ez a lényeg!
Utána jöhet a gyerkőc! :)
adri1983

Gabi drága kismami :)
Átírnád a táblában, hogy hétfőn leszívás!
Köszike!
adri1983

Adri
Én is paráztam az altatástól,utána pedig rájöttem nem is kellett volna!Gyorsan túl leszel rajta!Az antibiotikum infúzió hideg,az altató pedig egy picit csípni fog és mire ezt konstatálod már fel is ébredtél :D
gabicsibe

adri1983!

Nem kell fizetni a fagyasztásért, de csak 10 évig őrzik őket....

Gabi!

A táblához, 04.17. ultrahang...
witch26
Budapest X. kerület

Kép Kép

Adri
majd a következőbe :wink:
gabicsibe

Lányok!
Légyszi ne adjátok fel már most! Majd ha megjön...addig tessék reménykedni és optimistán gondolkodni :wink: :wink: :D

Gabicsibe
Figyelni fogok, ha egyáltalán addigra elengednek, mert 11-re megyünk. Ilyenkor meddig fektetnek? Örülnék, ha találkoznánk!
Megkérdezhetem, hogy ennyi idős babásan miért kell még menni? Van ilyenkor is valami vizsgálat?

Adri
Drukk hétfőre! Ne félj az altatástól! Negyed óra az egész és máris a szobában ébredsz. A műtőben az előkészületeknél annyira kedves mindenki, hogy időd sem lesz izgulni. :wink: :wink:

Köszönöm mindenkinek a drukkokat! Érezni fogom holnap! :wink: :D
bessy76

nemone: Nem, de a saját endokrinológusomhoz már bejelentkeztem. 29-re kaptam időpontot.

vucuska: Én is pénteken voltam az MM-ben, mint nemone, csak én nem kértem e-mailban az eredményeket, hanem bementem érte tegnap. El kell kezdenem kőkeményen diétázni és mozogni, mert különben oda a stimulációm majd. Állítólag ilyen eredmények mellett nem használnak a gyógyszerek.

gabicsibe: Neked is köszi a biztatást. Én annyira most nem hiszek abban, hogy nélkülem helyre lehet ezt pofozni, mert akkor már 1 év alatt megtörténhetett volna a csoda. 2006.12-től szedem a metet. Egyébként hogy jött ki nekem az az UH? Nekem most csak vérvétel lesz, majd a 20.cn-en lesz uh. És végülis a koromat is vissza vetethetném 28-ra, mert csak novemberben leszek 29. Csak pesszimista voltam és öregítettem magam. Átírod? Köszike.

bessy76: Majd 29-én megmondja a dokim, de egyenlőre marad a 2*850 mg metformin. Gratula a 3 babához. Ha sok lenne a hármasiker, akkor egyet nekem adsz? Mennek a drukkok ezerrel..... :wink:

kery, adri1983: Köszi, arra jó volt, hogy kaptam most egy igazán nagy pofont és rá kellett jönnöm, hogy nem fog ez menni mozgás és diéta nélkül. Csak most azt nem tudom, hogy mit fognak mutatni a hormoneredményeim.

Holnap megyek 3.cn-es vérvételre. Jön valaki? Én zöld sherpás kabátban, fekete nadrágban és kis piros-fekete hátizsákban leszek. A kollégáim azt mondják, hogy úgy nézek ki benne, mint egy katicabogár. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Tubikriszta, az a bizonyos próféta szóljon belőled! :wink: Köszi!

Bessy, köszi! :D Gondolhatod.... teljesen padlót fogtam :(
Pár éve élek a városban, de azt látom itt, hogy hatalmas a közöny :? Ha most nem tudom meg véletlenül, hogy mi okozhatja a téves eredményt, és nem járok utána.... akkor már engem is gyógyszereznének. Pedig a dokinő is megnézhette volna a gépben, hogy mikor történt a vérvétel.... Persze utólag megnézte, és annyit mondott, hogy "ejnye-bejnye a labornak" :roll:
Gratulálok az embrikékhez! Holnapra sok sikert! :D

Nemone, sajnálom az IR-t :cry:

Nika, utólag is boldog Névnapot kívánok! Mielőbbi jobbulást!!!

Gil, sok boldog Születésnapot kívánok!
Az IR teljesen tünetmentes is lehet, nem kell hozzá PCOS sem :(

Brumi, köszi! Máááááár?! Fél éve telt el így is....
Persze, most voltam harmadszor. Te pedig az előtte lévő napon.... tudok én mindenről! :wink: :lol: Arról is, hogy jobban vagy! Nagyon örülök neki! :D

Gabicsibe, Te már hamarosan szülsz! :shock: Mesélj majd a holnapról! :wink: Köszi! 24-én lesz majd az első uh. Puszillak, drága!

Adri, hétfőre+++++++++++++++++++++! Nyugodj meg, el tudnak majd altatni, nem lesz semmi gond!

Vicky, nagyon sajnálom a rossz eredményt! :cry: :cry: :cry: Stimunak így tényleg semmi értelme.

Witch, nem tudok én sem segíteni. Amikor a fagyist kaptam volna vissza, csak egy repiszurim volt.
Ha bizonytalan vagy, kérdezz rá a dokidtól! Biztosan elmondja, miért kell ez így és mivel jár mindez. :wink:

Kira, ne mondj már ilyet, Te! Sikerüljön most! :wink: Puszi!

Noki, még Te se add fel!

Csibe, nagyon-nagyon drukkolok!!!

Zsókuci, ne tűnj el ennyire!

Bonya, Bernadett barátnőd és a férje nagyon tündérek! :D És a poci.... jó volt látni!

Én is hazahoztam ma a gyógyszereket a patikából. Kivétel a Decapeptyl, azért holnap megyek. A progi szurit meg pénteken rendelem meg. Arról majd mesélhetne valaki (tű mérete meg hasonlók), mert nekem még nem volt szerencsém hozzá.

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok!

Köszi az IR-rel kapcsolatos válaszokat, ha nem sikerül, tuti megcsináltatom, már intézkedtem is ez ügyben.

Eredmény előtt álló lányok! Nem feladni, utolsó pillanatig reménykedni kell! Elég utána kiakadni! (Pont én mondom ezt :oops: :oops: :lol: ) Drukkolok mindenkinek, lassan szép sorjában csak beindulunk! Én nagyon örülnék egy költészet napján kapott jó hírnek! Stilszerű lenne!

Anett
Köszönöm szépen, aranyos vagy! :D Még jó, hogy te ilyen talpraesett vagy, és utánajártál a dolgoknak! Remélem, rendbe jön minden eredményed!

Gabi
Majd írd meg a holnapi eredményeket!!!

Bessy
Gratula és drukk a beültihez!

Nemone
A dokiddal megosztottad az újabb vizsgálataidat? Vagy nem is tud róla?

Vicky
:( :( :(

Csibe
Közben megvolt a fagyi?? De jó! És együtt izgulunk jövő pénteken??

Adri
Megy a drukk hétfőre!!! Ne aludj majd egy hétig előtte! :lol: :lol: Vagy én például kis mennyiségű alkoholtól is azonnal el tudok aludni. Egy feles a leszívás előtt??? Hogy megy a szurizás?

Madrin, Baby, Süni, Törpe, Brumi
Örülök, hogy azért nem tűntetek el teljesen! Nyunyi bezzeg megint azzal lendülettel amivel jött, el is tűnt.

Zsókuci
??????? Ez nem ér!!!!

Üdv mindenkinek!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Lemaradt:

Nika
Jobbulást!!!!!!

gil

Gil, köszi! :D Valamit azért félreérthettél.... pont azt újságoltam hétfőn, hogy minden eredményem jóóó lett! :D Drukkok mennek továbbra is! Egyelőre Te se tervezz következőt! Csak optimistán! :wink:

Jó éjt!

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok drágák,

Olyan aranyosak vagytok, hogy hiányoltok, de tényleg. Kicsit (na jó, nagyon) zavaros és zűrös most az életem, de talán holnap már jobb lesz, és ígérem írni fogok. :oops: Helyre kell raknom pár dolgot a buksimban, és ezért tűntem el ennyire.

Amúgy megvagyok, és nagyjából olvasgatlak Benneteket!

Akiknek kell nagyon-nagyon drukkolok ám:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

TubiKriszta,
Neked külön sok puszi és drukk hegyek: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ígérem, hamarosan jelentkezem, és majd mesélek is!

Millió puszi és tényleg köszönöm :oops: :oops:
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

Mindenkinek mennek a tüszőnővelők, babaragacsok+++++++++++++
Gil igen 11-én együtt fogunk izgulni :wink: +++++++++

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Gil!

Nem, még nem tud róla az orvosom, mert amióta tudom az eredményt nem voltam nála. El lehet egyáltalán mondani, nem lesz morcos, hogy magamtól, máshol csináltatok meg egy vizsgálatot? Egyszer mintha írta volna valaki, hogy nem igazán örülnek az egyéni akcióknak. :roll: Amúgy holnap megyek UH-ra, lehet hogy rákérdezek, hogy mi a véleménye az IR-ről...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Bessy
Mert ő vállal szülést is és annyira megszerettem oda járni,hogy felkértem és az a szerencse ért,hogy el is vállalt :D

Vicky
Fogalmam sincs miért uh-ot írtam :oops: ,de javítok mindent!

Csibe
Drukk hegyek és ejnye-bejnye hogy már megint nyomoznom kellett utánad :wink:
gabicsibe

Sziasztok Lányok!

nem írtam mert lusti voltam meg ilyenek. De itt vagyok, remélem senki nem tűnik el.

NYUNYI VELED álmodtam :) Szal nem ér eltűnni...Az volt az álmom hogy bent vagyunk lombikos/BMC-s lányok egy tv műsorban és a műsorvezető (mergszokott módon) baromságokat kérdezett majd NYunyi kiállt és kiosztotta őket hogy milyen hülyék az ilyenekhez :) Aztán innen nem emlékszem az álomra :)
Érdekes pedig én NYunyival talán ha egyszer futottam össze vagy talán kétszer....LÁtod ennyire hiányolunk ám. :lol: :lol:
ZSókuci de jó :) remélem semmi komoly baj nincs... :oops:

Én ma voltam a BMC-be tök jó kevesen voltak. Végülis azt hittem többet tudok intézni, de sajna most csak beutalót kaptam a hysterora, ráadául Lintnerrel csak jövőhéten beszélhetek hogy mikor mehetek.
NA mindegy ez van lasan őrölnek a kerekek, vagy hogy mondják ezt :oops: :oops:

Nemone hasonló problémákkal küzdök, én nem merem megemlíteni az IR-t, ezért keresek majd egy belgyógyászt játha az többet tud mondani.
madrin

Mandarin!

Melyik Lintnerhez jársz? Az apához, vagy a fiához?
witch26
Budapest X. kerület

Mandrin sorry, asszem olvasni sem tudok :) elronottam a neved, hiába, meló közben nehezen megy :)
witch26
Budapest X. kerület

witch fogalmam sincs :shock:

De sztem az apához :)
Azt hiszem van L. Balázs is ugye? A Jánosban a Lintner Ferenc van én őhozzá megyek.
LAparom már volt nála.
madrin

Madrin!

Tedd össze a két kezed, hogy a Lintner apukához kerülsz, ő a legjobb a jánosba :D
Én a fiához járok a SOTE II. re, nagyon meg vagyok elégedve vele, nekem két műtétem volt nála, és ő az aki a W. dokit is ajánlotta...
JÓ kezekben leszel :)
witch26
Budapest X. kerület

madrin: Én is ma voltam és 1/2 9 körül végeztem. Nem tudom, hogy ez mennire számít jónak, de a párom legutóbbi 1/2 11-hez képest elég jó.

gabicsibe: Akkor most megint bekavarnék :oops: : 21-én megyek vérvétel+uh+nőgyógyi.

Ma azért elég pipa lettem a laborosokra. Felmegyek, kérdezem, hogy hová kell vinnem a véremet, erre a vérvételes nő néz rám hatalmas szemekkel...a másik mondta, hogy az ajtón túlra. Ott meg ki volt téve egy tartó az ampulláknak, de abba nem fért bele a papírral együtt. Kérdem a nőt az ablakon keresztül, hogy papírral együtt? IGEEENNN...oda se nézett. Én kivettem a papírból és a tartóval odaszorítottam a papírokat. Remélem megtalálják őket.

Kérdésem lenne: lehet fénymásoltatni a leleteimből, ugye? Csak mert szeretném, ha az endós dokim is látná őket. De olyan sokan voltak ma is, hogy nem tudtam megkérdezni. Mikor mondjam hogy kérek belőlük?
vicky79
Budapest III. kerület

Anett
Bocs, tényleg elnéztem :oops: :oops: Illetve mire írtam, összekavarodott a fejemben Nemone eredményével. Optimistán. Ja. Ma reggel sírógörccsel ébredtem.... Azt álmodtam, mindenki terhes, csak én nem... Jó volt!

Madrin
Cserélnék az álmaiddal! :lol: :lol: :lol: Nem tudom, mi van velem, de majd egy hete egyre brutálisabbak az ámaim. Üldöznek, életveszélyben vagyok, munkahelyi zűrök, minden hajnalban felriadok valami baromságra. Én is néha lusta vagyok írni, mert legszívesebben mindenkinek írnék valamit, de ezt már nem lehet tejesíteni.

Vicky
Én se szeretek a véremmel rohangálni, és mindig félek, hogy leejtem, rossz helyre teszem stb. De ne izgulj, eddig is mindig megtalálták.

Gabi, Bessy
???Mi volt???

Juzsika
Rajtad a világ szeme!!!! Várunk holnap a hírekkel!!!!!!!! Rég volt már jó hír, itt lenne az ideje!

gil

Vicky!
Miért nem kérdezted meg, hogy mégis az hogy csináld??? Úgy utálom az ilyen flegma bunkó embereket, hogy ki tudnám rántani a kis kuckójából és a "fejemmel megérinteni az orrát" ! Nnnna! Nem fogják fel a buta agyukkal, hogy aki akkor jár ott először, annak nem természetes az, ahogy Ők elképzelik!
Lehet fénymásoltatni! Én egyszer megkérdeztem Nonokának és azt mondta a Dokinéni, hogy ha lehet 13 óra körül, után menjen be. Mikor nincsennek sokan!
kira76

Vicky, Kyra!

Én is elég dühös lettem a János laborjára, amikor először volt nagylaborom, azt sem tudtam mi van, és elég bunkók voltak, na meg ahogy kinéz???, télen voltam, és még a cuccodat sem tudod lerakni normálisan...
Felháborító!!!
witch26
Budapest X. kerület

Szép estét!

Bocsi lányok, nem olvastam vissza, csak beköszönök. Köszönöm a drukkokat, minden renben van. 14.-én kell menni vérvételre.
Holnap jövök.

Jó éjszakát
bessy76

Sziasztok!

Zsókuci, várlak! Zavaros és zűrös?! :roll: Mesélj!

Csibe, tudod! :wink: Nagyon! +++++++++++++++++++

Gabicsibe, kérlek, mesélj Te is! Hogy vagytok?

Madrin, reméltem, hogy így többedik nekifutásra már időpontot is kapsz :?

Vicky, ismerős a szitu.... most az utolsó nagylaboros körömnél ott álldogáltam min. 5 percig, odabent jöttek-mentek a laborosok, de el nem vették volna a cumót. Végül meguntam és lefektettem a pultra. Nyugi, elveszni nem fognak! :wink:
A leletekből is kérjél bátran, fénymásolni fognak Neked. Betegként eleve jogod van hozzá, hogy legyen egy példányod belőle.

Gil, semmi gond! :wink: Egyem a szívedet..... ennél szebb álmokat kívánok Neked! Olyan szépen tudtad a többi csajt is vigasztalni..... Te is próbálj meg lazítani! Drukkolok!

Nika, jobban vagy már?

Decapeptylről.... akit érint. Tegnap nem hoztam el a patikából a 4x7 db-ot, mert közel 49.000 Ft-ért kicsit húzósnak találtam.... mondták, semmi baj, megrendelik úgy, ahogy eleve kértem tőlük (28 db-os kiszerelés), és 37.372 Ft-ot kell majd fizetnem. Ma elmentem érte, és 42.844 Ft-ot fizettem érte..... mielőtt elhoztam volna, azért felhívtam a Déli patikát is, ott pedig még ennél is drágább lett, 45.900 Ft. :shock:
(Az más kérdés, hogy tavaly 43.250 Ft-et fizettem érte a Jánosban, de eddig legalább voltak olyan helyek, ahonnan kicsit kedvezőbb áron meg lehetett venni.)

A lényeg, hogy ismét tele a hűtő és a gyógyszeres fiók is. Egy hét és kezdünk!

Kép

KépKép
anett_1

Bessy, pihenj sokat! Jó éjt!

Kép

KépKép
anett_1

Juzsika
Nagy kalappal holnapra Kép
Remélem végre beindítod a babaesőt!!!

Gil
Kitartás,nem feladni!!!Nagyon stresszeled magad, nem ez a baj???
Velünk minden rendben,eredmények nagyon jók lettek ma.

Anett
Hétfőn megyünk 4D-sre,remélem sikerül a pofikáját megnéznünk!A másik topikon majd megnézheted :D

Bessy
Millió babatapi!!!
gabicsibe

Sziasztok,

Ismét elnézést kéréssel kezdem levelemet :oops: hű, ez már tök ciki :lol:
Szóval az eltűnésemnek több okai is van, egyrészt egy ideig úgy éreztem (megint), hogy nincs helyem a topikban, mert még mindig nagyon messze vagyunk az újrakezdéstől, másrészt meg nagyon sokat is dolgoztam, és oktattam is, szóval nem teltek unalmasan a hétköznapjaim. Hétvégeken általában mentünk valahová, vagy jöttek hozzánk, szóval pörögtek az események, és a napok-hetek.
A korábbi hsz-emben írt zavaros és zűrös életemre utalásról már írhatok bővebben, ugyanis ma, majd’ 5 év után beadtam a munkahelyemen a felmondásomat. Nehéz döntés volt nagyon, de úgy érzem, hogy meg kellett lépnem, mert kezdtem egészségileg is, és idegileg is teljesen rámenni a dologra. Ennyit meg nem ér meg semmi. 2 hét a felmondási időm (mert szerencsére közben volt egy munkaerő-kölcsönző váltás, és így nem 1 hónap :wink: ), biztos nem lesz egyszerű ez a 2 hét, de utána kezdek az új helyemen, ami ugyan jóval kevesebbet fizet, de egy elég nyugis, stresszmentesebb meló lesz. Messzebb is lesz (jó, most nagyon közel dolgoztam), de szerintem ennyit megér, hogy ne legyen minden nap gyomoridegem, és sírógörcs-közeli állapotom. Nehéz az elválás, mert az elmúlt 5 évben sok mindent elértem, és nagyon jó a csapat, de a vezetőség egyre érdekesebben áll a dolgokhoz, és ebben már nem szeretnék asszisztálni. :roll:

Visszaolvastam alaposabban, megpróbálok reagálni néhány dologra – a teljesség igénye nélkül. Elnézést, ha valakit kifelejtek, nem szándékos, de most már igyekszem visszazökkenni a babanetes hétköznapokba :wink:

Először is:

Nika drága,
Utólagosan is nagyon-nagyon boldog névnapot :oops: :oops:
Remélem, azóta jobban vagy, további gyógyulást!

Nemone, Törpe,
Drukk a holnapi UH-hoz, remélem szépen növögetnek odabent a petikék :D ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dugo,
Remélem, hogy javítani fogod azt a bizonyos statisztikát! :D Nagyon drukkolok, mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Juzsika,
Rajtad a világ szeme! :D Hozd meg légyszi a babaesőt, mert mostanában nagyon negatív rekordokat döntöget a topik! Ideje újabb kismamikat átengednünk a babás topikba :wink:
Millió drukk, várunk a hírekkel: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Krisztamili,
Nagyon eltűntél! Remélem minden rendben Veletek! :D Jelentkezz néha! Puszillak!

Gil drága,
Utólagosan is nagyon sok boldog születésnapot kívánok!! :oops:
És persze drukkolok Neked is nagyon: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szerintem ilyenkor természetesek a rémálmok… sok minden jár a buksidban + a reménykedés. Kitartás, és most már álmodj szépeket, jó? :wink: :lol:

Vucuska,
Örülök, hogy jól és tartalmasan telt az egri utatok! :D Te is jól el vagy tűnve :wink:

Deri,
Kitartás, mindjárt itt van 18.-a! :D És hajrá, pozitív hozzáállás: miért ne sikerülne? :wink:

Tubikriszta drága,
Sok puszi Neked itt is! :D Kívánom nagyon, hogy 9.-én beigazolódjon az álmod! Annyira, de annyira drukkolok Nektek! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Süncike,
Jó rólad is olvasni! :D Örülök, hogy jók lettek az eredményeid, és annak még jobban, hogy hamarosan bekerülnek a pocidba a jégovisok! Meglátod, jól fogják magukat érezni odabent, úgy 9 hónapig :wink:

Anett,
Örülök, hogy neked is jók lettek az eredményeid! :D

Bessy,
Gratulálok a szép eredményeidhez, szuper hírek! Mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Brumi kedves,
Hogy vagy? Mizu veled?

Vicky,
Sajnálom, hogy ennyire rosszak lettek az IR-eredményeid :cry: Most így, mit lehet tenni? Hogyan tovább?

Noki,
Hahóó, nem ér feladni! Még bármi jó is kisülhet ebből az inszemből! Én drukkolok nagyon! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Kira,
Te se add fel még! Sokaknak sikerült ilyen tünetek mellett is!

Adri,
Örülök, hogy hétfőn már leszívás! :D Ne aggódj, teljesen jól elaltatnak, és nem lesz semmi baj!

Madrin,
Sok puszi Neked is! :D

Hű, jó sokatokért kell most szerencsére drukkolni, úgyhogy, aki kihagytam a felsorolásból azoknak is megadrukkok mennek ám:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Remélem, most ennyivel kiegyeztek, ebben a késői órában :wink:

Holnap is jövök!

Sok puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Elnézést az OFF-ért, hátha valkit érdekel:

Sheila Kitzinger (1929), a szüléssel foglalkozó, világhírű kultúrantropológus, aki 1992-ben a magyar szülő nők, születő gyerekek és a bábák szülés körüli helyzetének humanizálására első lépésként megrendezett, Nemzetközi konferencia a születésről című konferencia egyik díszvendége volt, most ismét Magyarországra látogat.

Két előadást tart, egy könyve jelenik meg, amelynek bemutatóján részt vesz, dedikál. Az előadások szinkrontolmácsolással zajlanak. Az április 7-i konferencia akkreditálása folyamatban van szülésznők, bábák, védőnők számára. A belépőjegyek a helyszínen válthatók meg.

2008. április 5. 18 00:
Sheila Kitzinger: A szülés árnyékában. Katarzis vagy krízis? Könyvbemutató és dedikálás Libri Mammut Könyváruház, 1024 Budapest, Margit krt. 87-89.

2008. április 6. 16 30-tól 18 00:
Sheila Kitzinger: A szülés helyzete különböző kultúrákban Előadás és beszélgetés
Országos Széchényi Könyvtár, Budavári Palota „F" épület Belépődíj: 1500 Ft

2008. április 7. 9 00-tól 16 30:
A háborítatlan szülésről – kultúrák közötti megközelítés A szülés árnyékában. Katarzis vagy krízis? Konferencia
Országos Széchényi Könyvtár, Budavári Palota „F" épület Belépődíj: 2500 Ft, illetve annak, aki pontszámot gyűjt, plusz 3000 Ft
További részletek a www.szules.hu oldalon.
judittka

Sziasztok!

Gabicsibe
Nem láttalak tegnap, pedig kerestelek... :( Később értél oda?
A tök jó, hogy szülni is lehet nála. Ott a Jánosban?

Csibe
Babatapik mennek neked is! :wink: ++++++++++++++++++

Jusika
Remélem jó magas HCG szinttel jössz!

Zsókuci
Bár a részleteket nem ismerem, egyik munkahely sem ér annyit, hogy az ember egészségét tönkre tegye. Már nekem is kellett ilyen döntést hoznom. Sajnos az ember szíve szakad meg, mert a társaság jó, de ilyenkor az embernek magára kell gondolnia. Akikkel meg tényleg jó volt a viszonyom, most is tartjuk a kapcsolatot.

Anett
Hajrá-hajrá!! Már egy hét sincs vissza :wink: :wink:

Képzeljétek, tegnap beértünk már 1/2 11-re. Mondták nem baj és meg is kaptam az ágyikóm. Épp öltöztem át, amikor jött Erika, hogy gyorsan menjünk megnézni a babákat, mert Sz. doki már vár a műtőben. :shock: A babókról tök jó képet tudtam csinálni a telefonommal, és már mentem is be a műtőbe. 11 órakor már kint feküdtem az ágyban, úgyhogy pikk-pakk kész voltam. :D
bessy76

Ja, azt nem írta, hogy végül 2 baba ment fagyiba nem 3 :(
bessy76

írta=írtam :oops:
bessy76

Hu Zsókuci minden elismerésem :)
Reméljük tényleg nyugisabb lesz a melód :)

Egyébként én azért ne váltottam eddig merthogy úgyis jön a gyerek... hááááátna mindegy
De egyébként hoyg írhatsz olyat hogy nem akarsz írni mert semmi történik veled, velem se sok :) Sztem nemcsak aaz épp stimu alatt állók topikja ez hanem bárkié aki a BMC-be jár/járt vagy járni fogű

NE tűnjük el egymás szeme elől mert olyan jó kistársaság ez, én annyi minden segítséget kaptam már itt hogy az hihetelen :oops: :oops:

Más kérdés hoyg szomorú hogy itt kell összeszedni a tudásunkat és nem az orovosok adják meg ezeket az infokat.
madrin

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: