Sziasztok,
Ismét elnézést kéréssel kezdem levelemet

hű, ez már tök ciki
Szóval az eltűnésemnek több okai is van, egyrészt egy ideig úgy éreztem (megint), hogy nincs helyem a topikban, mert még mindig nagyon messze vagyunk az újrakezdéstől, másrészt meg nagyon sokat is dolgoztam, és oktattam is, szóval nem teltek unalmasan a hétköznapjaim. Hétvégeken általában mentünk valahová, vagy jöttek hozzánk, szóval pörögtek az események, és a napok-hetek.
A korábbi hsz-emben írt zavaros és zűrös életemre utalásról már írhatok bővebben, ugyanis ma, majd’ 5 év után beadtam a munkahelyemen a felmondásomat. Nehéz döntés volt nagyon, de úgy érzem, hogy meg kellett lépnem, mert kezdtem egészségileg is, és idegileg is teljesen rámenni a dologra. Ennyit meg nem ér meg semmi. 2 hét a felmondási időm (mert szerencsére közben volt egy munkaerő-kölcsönző váltás, és így nem 1 hónap

), biztos nem lesz egyszerű ez a 2 hét, de utána kezdek az új helyemen, ami ugyan jóval kevesebbet fizet, de egy elég nyugis, stresszmentesebb meló lesz. Messzebb is lesz (jó, most nagyon közel dolgoztam), de szerintem ennyit megér, hogy ne legyen minden nap gyomoridegem, és sírógörcs-közeli állapotom. Nehéz az elválás, mert az elmúlt 5 évben sok mindent elértem, és nagyon jó a csapat, de a vezetőség egyre érdekesebben áll a dolgokhoz, és ebben már nem szeretnék asszisztálni.
Visszaolvastam alaposabban, megpróbálok reagálni néhány dologra – a teljesség igénye nélkül. Elnézést, ha valakit kifelejtek, nem szándékos, de most már igyekszem visszazökkenni a babanetes hétköznapokba
Először is:
Nika drága,
Utólagosan is nagyon-nagyon boldog névnapot
Remélem, azóta jobban vagy, további gyógyulást!
Nemone, Törpe,
Drukk a holnapi UH-hoz, remélem szépen növögetnek odabent a petikék

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Dugo,
Remélem, hogy javítani fogod azt a bizonyos statisztikát!

Nagyon drukkolok, mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Juzsika,
Rajtad a világ szeme!

Hozd meg légyszi a babaesőt, mert mostanában nagyon negatív rekordokat döntöget a topik! Ideje újabb kismamikat átengednünk a babás topikba
Millió drukk, várunk a hírekkel: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Krisztamili,
Nagyon eltűntél! Remélem minden rendben Veletek!

Jelentkezz néha! Puszillak!
Gil drága,
Utólagosan is nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!
És persze drukkolok Neked is nagyon: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szerintem ilyenkor természetesek a rémálmok… sok minden jár a buksidban + a reménykedés. Kitartás, és most már álmodj szépeket, jó?
Vucuska,
Örülök, hogy jól és tartalmasan telt az egri utatok!

Te is jól el vagy tűnve
Deri,
Kitartás, mindjárt itt van 18.-a!

És hajrá, pozitív hozzáállás: miért ne sikerülne?
Tubikriszta drága,
Sok puszi Neked itt is!

Kívánom nagyon, hogy 9.-én beigazolódjon az álmod! Annyira, de annyira drukkolok Nektek! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Süncike,
Jó rólad is olvasni!

Örülök, hogy jók lettek az eredményeid, és annak még jobban, hogy hamarosan bekerülnek a pocidba a jégovisok! Meglátod, jól fogják magukat érezni odabent, úgy 9 hónapig
Anett,
Örülök, hogy neked is jók lettek az eredményeid!
Bessy,
Gratulálok a szép eredményeidhez, szuper hírek! Mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Brumi kedves,
Hogy vagy? Mizu veled?
Vicky,
Sajnálom, hogy ennyire rosszak lettek az IR-eredményeid

Most így, mit lehet tenni? Hogyan tovább?
Noki,
Hahóó, nem ér feladni! Még bármi jó is kisülhet ebből az inszemből! Én drukkolok nagyon! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kira,
Te se add fel még! Sokaknak sikerült ilyen tünetek mellett is!
Adri,
Örülök, hogy hétfőn már leszívás!

Ne aggódj, teljesen jól elaltatnak, és nem lesz semmi baj!
Madrin,
Sok puszi Neked is!
Hű, jó sokatokért kell most szerencsére drukkolni, úgyhogy, aki kihagytam a felsorolásból azoknak is megadrukkok mennek ám:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Remélem, most ennyivel kiegyeztek, ebben a késői órában
Holnap is jövök!
Sok puszi mindenkinek!