Sziasztok!
Ezer éve nem jártam erre...

Rengeteg meló volt, így otthonról már nemigen volt kedvem gép elé ülni...
Új lányoknak üdv itt. Remélem, mindenki jól van és a babucik is szépen növögetnek
Lányok: a vizeletben található fehérjével vigyázni kell!!! Terhességi toxaemia jele lehet! Az ödéma ugyanez a téma, azzal is vigyázni kell, mert ha túlzott mértékű, az nem jelenthet jót. Szóval minden ilyesmiről tessék tájékoztatni a dokit (ha van otthon vérnyomásmérő, akkor tessék mérni szorgalmasan, főleg ha fehérje volt a vizeletben...)
Én szerencsére nem vizesedek még, remélem így marad. A védőnő szerint, azok hajlamosak az ödémára, akiknek túlsúlyuk is van...
Egyébként hogy álltok a hátonfekvős szédüléssel, zsibbadással? Tudom, hogy jobb nem háton feküdni, de sajna a bal oldalamon nem tudok sokáig feküdni, mert akkor a bordáim alatt elkezd szúrni. Maradna a jobb oldal, de úgy meg elég zsibbasztó

Szóval nem alszom én sem túl jól az éjjel, pedig híresen jó alvó voltam, ha felébredtem éjjel akkor 2perc alatt visszaaludtam. Na de most? jó, ha csak egy órát "forgolódom".
Kezdek kripli lenni

Napközben szédülök, éjjel begörcsöl a vádlim, így mostanában felváltva sántítok

A derékfájást már meg sem merem említeni

Nálatok is vannak ilyesmik?
Jövő héttől nem dolgozom, legalábbis nem járok be, otthonról fogom intézni. Kicsit érdekesen alakult ez a munka dolog, mert eredetileg április végéig bejártam volna, de a főnököm nagyon szorgalmazta, hogy menjek táppénzre

Szót fogadtam... Persze kiderült az oka is, de én örülök, hogy így alakult, végülis így mindenki jól jár
No, megyek megpróbálok visszaolvasni... Van vagy 30 oldal...