Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek!
Leone!
Mi az, hogy a dokid mikor fog majd látni??? A 12. héten menni kell! UH-ra, nyakiredőmérésre! Ne hagyd ki! Utána vinni kell a leletet a dokihoz! Már csak két hetet kell várni a párocskádnak!
Vica!
Javítottalak! Nem, nem most mentem először UH-ra, voltam a múlthéten. De most nem volt UH!

Pedig reménykedtem, hogy lesz.
Andy!
Beírtam a babukád!
Bnemethm!
Drukk megy ezerrel! Gyönyörű a hőd!
Kata!

Beírtalak!
Lidi!
Szerintem is az alacsony progeszteron szint, vagy pedig valami gyulladás okozhatja a barnás vérezgetést. Nézd meg a hasznos linkek között, a topicunk alatt!
Bibi!
Én emlékszem rád! Sajnálom, hogy a te babód is meggondolta magát. Remélem, jól érzed magad, vagy legalábbis már jobban. Mielöbbi babásodást kivánok!
Szöszi!
Biztosan szép a park, én csináltam hozzá a prospektusokat!

Ott még viszont nem jártam sajnos. Nekünk túl drága. Kellemes pihenést és babagyártást kívánok!
Egcsi!
Uuuuuuuuuuuu! Remélem, már sikerült megnyugodnod! Tudom, könnyű ilyent mondani. Nem lessz semmi baja a párocskádnak!

Kitartás! Már nem kell olyan sokat kinn dolgoznia, ugye? Hamar elrepül az a pár hónap.
Kedves névtelen!
Lehet, hogy humorosnak szántad a beszólásod, de nekem nem az! Mi az, hogy kérdezz hangosabban? Szerintem már valaki válaszolt Lidinek! Jobbat mi sem tudunk mondani neki! Szerintem pedig soha nem szoktuk a kérdezőket válasz nélkül hagyni, mindig akad valaki, aki ír pár sort! ha pedig többen nem válaszolnak, akkor valószínűleg nem tudnak a témához hozzászolni, mert nem találkoztak még ilyen problémával!
Ezeket nem megbántásnak írtam, ezek a tények.
Lányok!
Tegnap voltam a dokinál. Megvizsgált, de UH nem volt.

A cisztámnak mindenesetre nyomát sem találta a vizsgálat alatt. Azért nekem még mindig fáj!

Jobban örültem volna egy kontroll UH-nak, de hát ez van. Visszarendelt jövőhét keddre, de nem fogok tudni szerintem elmenni. Már 1 hónapja minden héten Pestre járok, kezdenek ferde szemmel nézni rám a munkahelyemen, hiába dolgozom le a napokat túlórában.

Pedig így a talira is el tudtam volna menni végre!

Azért még próbálkozom a felmenetellel.
A tablicskut késöbb dobom!
Üdv:
Gitta