A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Gitta
Mail ment a táblázathoz Kép. Köszi!!

Andi
Én még nem gratuláltam, csak olvastam a jó hírt. Gratulálok a csodaszép babához!!Kép
Cat
Lehet, hogy közel egyidőben lesz a lombikunk. Majd húzzuk egymást, na meg a csíkokat a teszten KépSikerülni fog!!
Kedden megyek méhtükrözésre. Kicsit be vagyok tojva...
Lujza
lujza

VirágKép
OK! Akkor 17:00 Vista Cafe 21-én!
Tuti nagyon jó lesz!

Egcsi
egcsi

Bnemeth,
köszi szépen.
Kíra
Kíra

Gitta!, próbáltam mailen küldeni az adataimat, de valamiért nem engedi. Nem gond, ha ezt most így küldöm el? Ha gond, akkor ne tedd fel:-))
Szóval:
kata
25c
20cn
28-30 rendszeres
Budapest
29 év
gyerkőc: no

Ennyi, köszsönöm szépen!!

Lányok!, nekem teljesen be van csavarodva a hőm. Nagyon érdekeseket produkálok:
1-15 cn:36.5-36.6
16-19cn:37
20- :36.7
Hát ez vicc.

Egcsi!, jó bulizást nektek, mennék én is, de sajna külföldre kell utaznom:-((brrrr, DE legközelebb megyek !!

kata
kata

SzösziKép
Közben megnéztem a férjem papírján a határértékeket.
Mennyiség (térfogat)alsó határértéke 2 ml.
Összspermiumszám (millió/ml): 40
Kép Kép Kép

Az, hogy 80% mozog, az meg király!!!!!

Edit
Kép

Kép
reditke

SzösziKép
Azt még lefelejtettem, hogy azt a 30 percet érdemes kivárni, ami az elfolyósodás. Egyébként, ha bevitt minta volt (vagy nem jól emlékszem?), akkor hogy nézték az elfolyósodást. Hány perc telt el e produkálás és a leadás között? Mert ez így elég hasaltnak tűnik, ha nem ott adtátok.

Edit
Kép

Kép
reditke

Lányok, köszönöm a segítségeteket. Most eltűnök egy kis időre ... halaszthatatlan dolgom akadt egy patikában KépKép
Dia

Edit!Kép
Jol emlekszel,bevitt "anyag" volt.KépNem tudom hogy szamoltak az elfolyosodast,lehet,hogy csak hasrautesre irtak be??Mi amugy kb 10 perc alatt ertunk oda,a produkalastol szamitva.De mivel ezt nem kerdezte senki ,ezert lehet,hogy a ,megerkezestol szamitva volt 30 perc?????
Cat!KépMerre bujkalsz?
-szoszi-
Amugy en nem kelek fel sex utan,kisparna a popom ala es reggelig durmolok.Kép
Alice!
A hetvegen Vargesztesre megyunk, a parom 30.-ik szulinapjat fogjuk ott unnepelni szuk csaladi korben,luxusvillaban pezsgofurdo,szauna,medence,ami kell.Ugyhogy lesz kikapcsolodas is es szombaton gorbe estet csapunk apaval,mindkettonknek szulinapja lesz.KépMeg vagy elegedve??????KépA bogyok meg nem arthatnak,csupa vitamin,ahol 8 kg elfert,ott elfer meg 2-3.Kép
-szoszi-
szoszi

Na, az elobbi eleg izgi uzenet lett.Nem is ertem,osszeolvadt 2 iromanyom...Kép
Rekacs!Kép
Tegnap ota az "orommel menstrualok"-on derulok.Nagggyyoooon jo!En is menstrualok es nem akarok lemaradni!Hurra-hurra menstrualok!Kép
Lanyok!Kép
Ezt hallgassatok mg, 4.-ik napon 37.0-as hovel ebredtem.Ez mar nem piskota mi?Hiaba,a closti....
szoszi

Szöszi

Csak ennyi a hozzászólásom KépKépKépKépKép
malice

Na itt vagyok megint sajna nem jutottam net közelbe, pedig lett volna miről irnom.
A szövettan alátámasztotta a méhszájsebet, de kóros szövet nincs.
A párom eredménye nem túl jó, úgyhogy kapott tetránt és MacaVibe-t, utóbbiról akinek van tapasztalata irjon /a doki dr. Erdei Edit nagyon rendi/.
Talira menntem volna de mindig közbejön valamo most épp a vizsgákra készülök. Nagyon uncsi de már be kéne fejezni.

Mielőbbi gólyahirt mindenkinek!

Gviki
gviki

Sziasztok!

Remélem már senki nem emlékszik rám! Remélem azóta mindenki kinőtte ezt a topikot. Júliusban jártam itt utoljára. Akkor átköltöztem a Pár hetes terhesek közé, de a 12. héten a babám meggondolta magát és még visszament egy kicsit játszani az angyalkákhoz. Egyébként 27 éves vagyok, első babánk lett volna, hamar összehoztuk 3. hónapban sikerült.
Most azt várom, hogy megjöjjön, beálljon a ciklusom újra és januárban ismét nekiállhatunk, lecsalogatni őt a pocimba.
Szerintetek azon kívül, hogy majd lassan elkezdem szedni az Elevitet kell mást is tennem. A dokim csak ezt mondta.

Üdv

Bibi
bibi

Szoszi,

Ne haragudj, hogy kontarkodom, Ancsi vagyok, ha meg emlekszel ram, egykoriban, ugy julius korul fejvesztve kuldozgettuk a jo kis gifeket.
Mi ez vargesztesi dolog?
Kepzeljetek en franciaban lakom es a ferjecskem meghivott haza a 30-ik szulinapomra. Ugy gondolta, szeretnem a csaladommal tolteni ezen jelesKép unnepet.
Ezert nagyon erdekelne, ha irnal errol a pezsgofurdos dologrol, persze csak ha nem titok.
Babaaldas meg nem volt sajna ma reggel mar "megint megjott".
Szorgalmasan olvaslak benneteket es mindenkinek rengeteg gratula, akiknel mar jelentkezett a golya.
Ancsi
Kép
Ancsi

Szoszi,

Ne haragudj, hogy kontarkodom, Ancsi vagyok, ha meg emlekszel ram, egykoriban, ugy julius korul fejvesztve kuldozgettuk a jo kis gifeket.
Mi ez vargesztesi dolog?
Kepzeljetek en franciaban lakom es a ferjecskem meghivott haza a 30-ik szulinapomra. Ugy gondolta, szeretnem a csaladommal tolteni ezen jelesKép unnepet.
Ezert nagyon erdekelne, ha irnal errol a pezsgofurdos dologrol, persze csak ha nem titok.
Babaaldas meg nem volt sajna ma reggel mar "megint megjott".
Szorgalmasan olvaslak benneteket es mindenkinek rengeteg gratula, akiknel mar jelentkezett a golya.
Ancsi
Kép
Ancsi

Szia Ancsi!Kép
Vargesztesen van egy holland villapark,ahol egesz luxus villakat adnak ki,8 szemelyes,minden foldi joval ellatva,programokkal.Nyaron meg jobb lehet,mint telen,akkor kinnt is van egy csomo medence meg csuszda,de hat mit csinaljunk,ha mi oktoberiek vagyunk...Lehet a kozelben turazni is.Jaj,van weboldal:www.villapark.hu.
Nekunk ez azert tetszett,mert gyerekbarat es az egesz csalad egyutt lehet,felrevonultan.
Akiket untattam azoktol bocs.Kép
-szoszi-
szoszi

Bibi Kép
Nagyon sajnálom, ami veled történt Kép

Tudott valamit mondani az orvos, hogy mi lehetett az oka?
Nem valami hormonális dolog?
Mert, ha igen, erre érdemes lenne rákérdezni, lehet, hogy akkor érdemes ezt megnézni, kezelni. Nem?

Gondolom, mivel pikk-pakk összejött nektek, ezért semmiféle kivizsgálásokon nem voltatok előtte.

Nem tudok okos lenni az esetedben, csak okoskodok.
Kitartás! Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Dia Kép
Mi újs? Mit kaptál a patikában?

Szöszi Kép
Én 5. napon vagyok, és nekem is 37, pedig nem vagyok megfázva. Bolond ez, én már csak azt gondolom Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Láttátok a Tényekben az ausztriában balesetet szenvedő magyar buszt? Annál a cégnél dolgozik a férjem is. Borzasztó! Ha nem jön haza múlt héten akkor talán ő is ezzel a busszal jött volna. Kicsit felzaklatott a dolog, a gyomrom is remeg.

Egcsi
egcsi

SzösziKép
Jó szülinapi ajándékot eszeltetek ki!Kép Jó mulatást!Kép
Várgesztesen én is voltam és szuper volt, igaz mi a várban voltunk fent és 10 évvel ezelőtt.Kép

BibiKép
Nagyon sajnálom.Kép Szerintem a vitamin jó ötlet és türelem. Ha az első ilyen könnyen összejött, talán a második is hamar beköltözik és 9 hónapig marad.Kép

Egcsi
egcsi

Egcsi!Kép
Ugy latszik a ma esti Tenyek betette az ajtot,en meg megneztem az eldobott csecsemoket,azon sirtam egy sort...
Hogy all a hod?"Hasznalt-e a megontozes...?"Szoval erted....
-szoszi-
szoszi

SzösziKép
Az eldobott csecsemők csak olaj volt a tűzre, mert addigra én már bőgtem.Kép
A hőm nem túl rózsás,36.7 azért 36.8-ra fel szokott menni akkor is amikor nem tüszőrepikor "fáradozunk". Mindegy,ha ennek a hónapnak csak az lesz az eredménye, hogy a párom nem ezen a szerencsétlen buszon ült, akkor is hálás vagyok!

Egcsi
egcsi

SzösziKép

Te meg jól itt hagytál engem egyedül a pácban!
Még csak el sem búcsúztál. Ilyet! Szó nélkül lelépni! Felháborító!Kép
Kép

Egcsi
egcsi

Jaj,ne haragudj Egcsi,nem volt idom szolni,hogy lepnem kell,de latod,amint tudtam visszaneztem.Kép
-szoszi-
szoszi

LidiKép
kérdezz hangosabban, hátha meghallják a lányokKép
Névtelen

LidiKép
Lehetseges, hogy a mensi elotti barnazasrol van szo, es akkor hamarosan mensi is lesz belole. Ha igy van az nem tul jo, mert elkepzelheto, hogy hormon gondjaid vannak. Ha orvoshoz mesz mondani is kellene. A ciklusaid milyen hosszuak szoktak lenni?

EgcsiKép
valaszoltamKép

SzosziKép
Nagyon jo helyre mentek szulinapot tartani, irigy irigy erteKépKép Mind a kettotoknek nagyon boldog szulinapot!!
Remelem nem azert nem valaszolsz mert haragszol??Kép

Vica
vica72

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek!

Leone!
Mi az, hogy a dokid mikor fog majd látni??? A 12. héten menni kell! UH-ra, nyakiredőmérésre! Ne hagyd ki! Utána vinni kell a leletet a dokihoz! Már csak két hetet kell várni a párocskádnak! Kép

Vica!
Javítottalak! Nem, nem most mentem először UH-ra, voltam a múlthéten. De most nem volt UH! Kép Pedig reménykedtem, hogy lesz.

Andy!
Beírtam a babukád! Kép

Bnemethm!
Drukk megy ezerrel! Gyönyörű a hőd! Kép

Kata!
Kép Beírtalak!

Lidi!
Szerintem is az alacsony progeszteron szint, vagy pedig valami gyulladás okozhatja a barnás vérezgetést. Nézd meg a hasznos linkek között, a topicunk alatt!

Bibi!
Én emlékszem rád! Sajnálom, hogy a te babód is meggondolta magát. Remélem, jól érzed magad, vagy legalábbis már jobban. Mielöbbi babásodást kivánok!

Szöszi!
Biztosan szép a park, én csináltam hozzá a prospektusokat! Kép Ott még viszont nem jártam sajnos. Nekünk túl drága. Kellemes pihenést és babagyártást kívánok! Kép

Egcsi!
Uuuuuuuuuuuu! Remélem, már sikerült megnyugodnod! Tudom, könnyű ilyent mondani. Nem lessz semmi baja a párocskádnak! Kép Kitartás! Már nem kell olyan sokat kinn dolgoznia, ugye? Hamar elrepül az a pár hónap.

Kedves névtelen!
Lehet, hogy humorosnak szántad a beszólásod, de nekem nem az! Mi az, hogy kérdezz hangosabban? Szerintem már valaki válaszolt Lidinek! Jobbat mi sem tudunk mondani neki! Szerintem pedig soha nem szoktuk a kérdezőket válasz nélkül hagyni, mindig akad valaki, aki ír pár sort! ha pedig többen nem válaszolnak, akkor valószínűleg nem tudnak a témához hozzászolni, mert nem találkoztak még ilyen problémával!
Ezeket nem megbántásnak írtam, ezek a tények. Kép

Lányok!
Tegnap voltam a dokinál. Megvizsgált, de UH nem volt. Kép A cisztámnak mindenesetre nyomát sem találta a vizsgálat alatt. Azért nekem még mindig fáj! Kép Jobban örültem volna egy kontroll UH-nak, de hát ez van. Visszarendelt jövőhét keddre, de nem fogok tudni szerintem elmenni. Már 1 hónapja minden héten Pestre járok, kezdenek ferde szemmel nézni rám a munkahelyemen, hiába dolgozom le a napokat túlórában. Kép Pedig így a talira is el tudtam volna menni végre! Kép Azért még próbálkozom a felmenetellel.

A tablicskut késöbb dobom!

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta, ha még a közelben vagy, én is megadnám Ádámkám adatait a babás táblázathoz.
2003.Augusztus 1, Ádám CSaba, 3385 gramm és 53 cm. Én 28 éves vagyok, Calgaryban élünk, és kb 8-9 a ciklus szám. (mármint a vetélés után.összességében pesze jóval több...)

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Szép jó reggelt Mindenkinek.

Hát csajok olyan szép dolog történt ma velem ,utaztam befelé a melóhelyemre és összefutottam a barátnőmmel aki kb.másfél éve próbálkoznak babával de eddig nem jött össze nekik sajnos.
Tehát...amikor köszönt nekem egyből elmondta hogy 5 hetes kismama és megmutatta a fotót is amire persze én egyből úgy reagáltam hogy tiszta annya a gyerekKép
Nagyon örülök nekik olyan aranyosak,nagyon szeretem őket most tök boldog vagyok végig vigyorogtam az utat márcsak én lógom ki a sorbólKép
Mindenkinek van babája és remélem hamarosan nekem is lessz bízom benne hogy jót fog tenni a szuriKép

GittaKép

Azért nem lehetett volna kérni egy UH-t én nem hagytam volna.Igaz az én dokim ahányszor elmegyek hozzá állandóan megultrahangoz hogy mi hír odabentKép
Nagyon szorítok neked hogy mihamarabb anyuka lehessKép

EgcsiKép
Nyugodj meg nem lessz semmi baj a férjecskéddel.Várom a jó híreket ámKép

BnemethKép

Hol vagy ? Van valami híred a számunkra? Hogy áll az a jó hőd?

Bibi!

Hidd el nagyon sajnálom ami veled történt nagyon szomorú voltam amikor megtudtam, de nemsokára sikerülni fog ujra meglátod, igazi kis vitamingolyó lessz a pocikádbanKép

Lányok a én hőm se normális ma reggel mégiscsak megmértem én kis naívKép a 28 napomat taposom úgy látszik hogy a mostanában előforduló 26-27 napos ciklusaim megint hosszabodnak mert 37,2-t mutatott a higgany szálaKép
Nemhinném hogy baba lenne a dologban mert ebben a hónapban védekeztünk(már amennyire lehetKép)
Kész lettek a leleteim is

Citológia meg valamiClamídia(ez mi a szösz lehet, na de az a lényeg hogy Negatív lettKép
Tehát nállam minden OKKép
Most a párom jönKép

Alice
malice

Alice Kép
Te mázlista.
Nem tudod, mi az a chlamydia.
Ha érdekel, pont szeptember 26-án 11.47-kor írtam róla. Hogy én mennyire jófej vagyok, hogy visszakerestem Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

R.EditKépKépKép

Köszönöm DrágaKép Hogy te milyen "Jó fej vagyKép"

Alice
malice

Sziasztok!
Akkor a régen hiányolt tablicskuk!!!

Kép
Kép
Kép

Akinek nem tudom a pontos adatát, az magenta színnel jelölve van! Ha kimaradt valaki, akkor bocsi! Pótolom, amennyiben jelzi!

Üdv:
Gitta
gitta

Alice!Kép

Itt vagyok, a hőm még mindig (több mint egy hete) 37.4!
Csak azt nem tudom, hogy a 29. vagy a 30. nap lenne a ......, 14. napon kaptam a szurit, az ugye a 15. napra csinált pé-t, tehát akkor 29 napos lenne ez a ciklus!
Szerintetek is??

bnemethm
bnemethm

Szia GittaKép

Nahát csajok ilyen sem volt még hogy én ennyire fent legyek a táblázatban, már elég közel állok a zebrához nem?Kép ha így folytatom még a végén ....Kép

Alice
malice

BnemethKép

Júj de izgulok márKép ma hanyadik napon is vagy?

Alice
malice

Alice!Kép

29. napon!

bnemethm
bnemethm

bnemethm!:-)
A tüszőrepedéstől számítva a 12-16-ik napig jön meg a mensi, szóval ha a 15-ik napon megrepedt akkor a 31-ik napig még megjöhet elvileg, de csak elvileg mert neked nem fog!:-)
Én a helyedben már tuti nem bírnám és már most csinálnék egy tesztet!:-)))
Üdv, egy volt ősrégi topicos Szonja
Szonja

'Reggelt!Kép
Ma ugy,de ugy elaludtunk apaval,hogy csak na....Hiaba, tegnap ejjel lejatszottuk a "Haboru es beket" az agyban.Kép
Szoval:
bnemeth!nagyon ugyes vagy,en mar nem birnam a helyedben.en szinte biztosra veszem...mikor teztelsz?ne hagyj minket sokaig izgulni...
gitta!mail ment a korrekciokkal.
vica!irtam emailt!
-szoszi-
szoszi

Szoszi,
Koszonom szepen a gyors valaszt Kép
Boldog szulinapot Képnektek is.
Ancsi
Ancsi

GittaKép
Megnyugodtam kicsit, de nagyon sajnálom a hozzátartozókat.Kép Szerintem is jobb lett volna az UH, főleg, hogy még mindig fáj. Jó lenne, ha tudnál jönni talira!Kép

AliceKép
A hőd nagyon jó, bár nekem lenne ilyen, de ahhoz minimum egy "tüdőlötyögés" kell nálam. Eszkimók voltak az őseim között, hogy ilyen alacsony mindig a hőm.Kép

SzösziKép
Csak nem civakodtatok apával? Ejnye-bejnye! Persze tudom, neked volt igazad!Kép

Egcsi
egcsi

Még nem vagyok biztos benne, de lehet, hogy ma megveszem a tesztet.
Csak a két éven keresztüli pofáraesés tart vissza, félek, hogy mi van ha mégsem...
De a hőm soha nem volt még ennyi főleg ilyen sokáig.

bnemethm
bnemethm

Egcsi Kép

Ép most néztem vissza és fél évvel ezelőtt voltak 30 naposak a ciklusaim és akkor volt az hogy a 28 napon még 37,2 volt akkor a hőm.
Azóta viszont 26-27 napra jött meg az a csúnyaságKép ezek szerint most ismét visszatér a 30 napos ciklusomKép.

BnemethKép
Nagyon drukkolok neked hogy végre sikerüljön.A pofáraesést már én is unom ezért nem akarok tesztelni mert tuti ha megcsinálom másnapra megjönKéptehát nekem még korai lenne de érted izgulokKépmár nagyon megérdemelnéd na meg mindenki isKép

Alice
malice

Alice!Kép

Köszi, aranyos vagy!Kép

bnemethm
bnemethm

BnemethKép
Húúú, én már biztos nem bírnék magammal! Nagyon dicséretes a türelmed!Kép

AliceKép
Soha nem lehet tudni!Kép Tudod, hogy nincs 100%-os védekezési mód, csak a teljes absztinencia!Kép

Egcsi
egcsi

bnemethm,
húúú nagyon szurkolok!!!, ne foglalkozz ilyen "félek" dolgokkal!, szuper a hőd!!!!!!
Majd meglátod!, mi meg akkor majd mondjuk neked, hogy "mi megmondtuk":-))
Gitta,
miért nem kérted meg a dokit, hogy csináljon UH-t, mert az neked még egy plusz megnyugtatást jelent. Én ilyeneket simán megkérdezek, ha úgy érzem, hogy ő figyelmen kívül hagy dolgokat. Lehet, hogy nemmel válaszol, de akkor én felteszem a bűvös kérdést, hogy "MIÉRT?", és addig nem tágítok, míg kielégítő válaszokat nem kaptam az összes kérdésemre. Dehátaztgondolom, hogy ennyi pénzért belefér egy komplett tanácsadás.(ja , és mivel én ezért fizetek, ezért én vagyok az úr és én mondom meg, hogy mit szeretnék. nem szeretem, ha összekeverik a pozíciókat, még akkor sem,ha ő orvos)
Na ezt jól megaszontam...,szóval máskor ne hagyd magad Gitta, mert ez tök sz@r neked, mivel bizonytalanságban hagy. És mit mondott arra, hogy még mindig fáj?
kata

Egcsi!Kép
Teljes absztinencia...es meg akkor is jarhatunk ugy,mint Maria.Kép
-szoszi-
szoszi

SZÖSZI:Igy talán de csak, az állandó jelzője nélkül!Kép
Virág
virag

Egcsi, most vettem észre, hogy egri vagy!
Én is! vagy mi?Bár sajnos nem lakok már ott. Te oda jjártál suliba. Egyidősek vagyunk, ésA gÁRDONYIBA ÉRETSÉGIZETM 1992-BEN.(A francba már megint benyomtam ezt a szart és úgy utálom kitörőlni, mert az olyan mintha kétszer kéne elmondani ugyanazt és azt is utálom)

Bocs többiek, de ez az Egcsi lány nincs regisztrálva így én máshol nem is érehetem el, hát ilyet!

Na, húzom a vonalakat, sziasztok:
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Rekacs!Kép
Van egcsinek regisztralt "valtozata" is.Neha Borsodi Edina neven jelentkezik be.Lehet,hogy ugy hivjak!!!!:]
-szoszi-
szoszi

bnemethmKép

Szívesen Kép
Tök uncsi a mai nap hol vannak a többiek????????????????????????????? minnyyá elalszom álmos vagyok,hideg van na meg hisztis is Kép
Mosmá tuti meg fog jönni mert fáj a derekam egy picit.

Alice
malice

Sziasztok lányok!

Én is itt vagyok!

GittaKép
Sajnos jók az adataim.

LeoneKép
Még egyszer gratulálok, most már azért megnyugodtál kicsit?

AliceKép
Azért reménykedhetünk nem?

EgcsiKép
Átérzem, hogy végiggondoltad, hogy mi lett volna ha... de nem szabad így gondolkodni. Persze én is sajnálom a hozzátartozókat. A párocskám veszélyes szakmát űz, és ha nem akarok idegroncs lenni, így kell gondolkodnom.

Ráadásul semmi jó nem történik. Ez már a 2. ciklus, ami anovulációs. Én még ilyet nem is hallottam a tüsző gyönyörűen megnő, aztán nem reped meg. A 2. ciklusban már Clostilbegytet is kaptam, de mire meg akarta repeszteni, már olyan nagy volt (27 mm), hogy nem merte beadni a Profasit. Lehet, hogy túl stimulált volna.

Puszi:
Levendula
Levendula

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: