Na, ha már bíztattatok leírom az állapotunkat, és várom a reagálásokat.
Igen Pepike!
Nem igazán kapjuk be jól a mellbimbót, bár a védőnő azt mondja jó... Szoptatási oldalakon az olvasom, ha elfehéredik szopi végére ill. eldeformálódik akkor nincs elég mélyen. Dolgozunk rajta, de nem csak én kellek hozzá...
Vagy félóránként, óránként mellrekérdzkedik, vagy úgy bealszik, hogy 4 óra múlva keltem, ennél tovább nem hagyom. Éjszaka is vasnnak már hosszabb szünetei pl 5+5 óra, Éjszaka nem keltem. Nem is panaszkodom, a nem alvásra, csak inger se éri eleget a mellemet ezalatt a 10 óra alatt. így is azért 9 szer volt mellen a 24 óra alatt. Mérni inkább csak kiadós alvás után mérem meg néha, mert nincs értelme amikor 1 óra múlva szopizunk egy kicsi számot nem akarok látni. Reggel 100 grammot szopott... Amilkor sűrűn szopizunk, sokáig azért nem hagyom szopizni, mert akkor a mellemnek annyi, inkább rövid idő múlva vissza. Mindig mind a kettőből szoptatok. Néha viszont tök bealvós a szopi alatt akkor noszogatom ébresztgetem, több kevesebb sikerrel.
Délutánra sokkal kevesewbb a tejem. Este, még ha több idő is telik el az előző szopitól, akkor is 60-nál többet nem tud szopizni. De inkább nem nagyon mérem, hanem próbálom igény szerint, nem a számokkal foglalkozni. Pisis pelusunk sok van, tehát azért nagyon nem kevés...
Deazt is látom, hogy du elégedetlen a mennyiséggel...
Na most nagyjából lefestettem a helyzetünket, mivel nem tűnik reménytelennek a dolog ezért ha tudtok hozzászólni bíztatni, akkor még lehet jobb.