Sziasztok!
Bocsi, hogy csak ilyen ritkán tudok jönni, de sajna ennyire futja az energiámból és időmből. Azért hétvégente próbálok felzárkózni. Most visszaolvastam az előző oldalt, és megpróbálok írni.
Először is:
Veronak és Gabesz! Borzalmasan sajnálom! De kérlek benneteket szárítsátok fel hamar a könnyeiteket és készüljetek a következő projectre, amikor is tuti szép és egészséges babáitok fognak születni! Szerintem sem kell kivárni a 3 hónapot, mint ahogy az itt lévő szép példák is mutatják (Dalma, Harivera, meg nem tudom van-e még vk) Fel a fejjel!
Ditta, Katica, Melus, Nati, Akíra! Nagyon szépek a sztárfotók!
Harivera! A te foltocskád is szép, és én is látom a másikat is...de a dokinak nem lett volna feltűnő, hogy tényleg van ott még valaki? Mindenesetre drukkolok nagyon az ikrekhez, ha szeretnéd! 6 gyerek, te jó ég!
Csajok, akik voltatok Uh-n, de nincs képetek: Gratulálok nektek is, és hozzatok képeket!
méhszáj: Hát passzolom a kérdést. Én soha nem is éreztem, mert nem próbáltam, arról meg ne is beszéljünk, h látni is lehet.

Na meg inkább ráhagyom, mégegy dolog, ami paráztatna.
Krumplibogár! Ne aggódj, nem kell mindig rosszul lenned. Én sem érzem mindig. Néha reggel felkelek, és azonnal ennem kell egy kekszet, néha semmi. Néha délután és este is érzem, néha nem. Valamikor szinte egész nap, máskor meg szinte alig. Azért bevallom, hogy engem is foglalkoztat a téma, de egy napon belül azért ha halványan is, de valamikor mindig beüt, és akkor tudom, hogy minden ok. Meg amúgyis, van aki egyáltalán nincs rosszul, és őket tiszta szívemből irigylem, bármennyire is aggódnék esetleg jobban.
Rólam: Hát igazából semmi különös. Ahogy írtam a rosszulléteket én is figyelgetem, néha kicsit aggódom miatta, ha nem érzem, de kezdek leszokni róla, mert mindig jelentkezik a baby vmkor egy napo belül.

A hasam nő rendületlenül (na jó azért nem roham tempóban, és sztem csak én látom még), a cicijeim ugyanígy. Az a baj, hogy igazából már szinte csak egy nadrágom van, amire azt mondhatom, hogy ez még talán jó, és nem szorít. A többit már nem tudom begombolni, és gumiznom kell.

Pedig van vagy 8 nadrágom. Igaz mondjuk, hogy csak csípőnadrágokat hordok, amik alapból szűk derekúak. Most gondolkodtam, hogy gyorsan átmegyek a shopping centerbe és veszek 1 vagy 2 kismama gatyót...de ez olyan gáz, nem? Hova vegyek még 9 hetesen? Főleg ha - ilyenekre ugye nem gondolunk - ne adj isten vm gond lesz a 12 hetes uh-n.

Igazából mondjuk nem azt a nagyon széles pántos hastartósat venném, mert annak még semmi értelme...hanem amelyiknek csak az oldalában van ilyen betét, ami nyúlik, ahogy nő a poci. Lehet, hogy még azok is leesnének rólam, de vm kell, az tuti, mert nincs mit felvennem.

A ruháimhoz meg még hideg van, megfagynék harisnyában. Nem tudom otthon milyenek vannak, de itt szerencsére hatalmas a választék, és tökjó cuccok vannak, ha felveszel egy felsőt, nem is látszik rajtuk, h kismama nacik, és van minden féle fazonban...a trapéztól kezdve a bő szárún át a szűk "punknadrág"-ig. Na mind1, most dilemmában vagyok.
Lassan elkezdhetnénk pocifotókat is rakosgatni, nem?Én már múlt hétvégén 8 hetesen csináltam a telefonommal, és hát nekem már látszik. Ok, azért volt egy kics alap, mert én úgy hízom, hogy "terhes hasam nő", és volt rajtam egy kicsi, de ehhez képest is látszik már. Most meg 9 hetesen ugye jobban. Ma is próbálok majd csinálni. Ti mit szóltok ehhez? Van akinek szintén látszik már, és raknátok fel képet?
Ja, és mégegy dolog. Néha nekem görcsöl egyet a hasam, igaz csak halványan, meg itt-ott beleszúr egy kicsit, mindig máshol. Szerintetek ez normámlis? A kis görcsöktől mindig megijedek, de igazából nekem alapból sok baj van a gyomrommal a tejallergiám miatt, és a mensi görcseim is dettó olyanok voltak, mint ezek a hascsikarások, sose tudtam különbséget tenni. Na mind1, a lényeg, hogy ezek mindig azzal végződnek, h rájövök, hogy csak a beleim...de azért ijesztő kicsit.
Hát asszem egyelőre most ennyi jutott eszembe. Mindenkinek jó vasárnapi lazítást!