Sziasztok lányok!
Olyan aranyosak vagytok, hogy gondoltok ránk és aggódtok.Köszönöm szépen. Nem a gmailre küldött dolog miatt voltam, vagyok szétcsúszva. Annak majd írom a folytatását ha lesz egy kis időm.
Most már összeszedtem magam egy kicsit és igyekszem újra bekapcsolódni.
Na leírom, hogy tudjátok mi vár rátok is
Mióta cica felállt nincs megállás.
Mindenbe kapaszkodik, húzza fel magát. Egy másodpercre sem hagyhatom egyedül!
A cserepes virágot már megnézte közelről.
Apa féltve őrzött DVD gyűjteményét szétdobálta.
Éééééééééés elkezdett felmászni a lépcsőn.
Mindennek alámászik, felmászik, mellémászik, rámászik.
24 órás műszak indult.
Hamarosan nem fog pörögni a topik mert senki nem tud majd annyit írni, mint régen.
Naivan azt hittem, hogy ez a korszak később jön el.
Tévedtem.
De nem baj. Olyan jó nézni ahogy nap mint nap újabb és újabb dolgokat csinál.
Majd teszek fel képeket is, csak le kell szednem a gépről.
Juba Kedves sokszor eszembe jutottál. Grétacica most már nem viseli el sokáig a babakocsit. Zavarja, hogy nem tud mozogni

Eszméletlen, hogy milyen hangosan tudja kifejezni a nemtetszését

Én meg égek, mert mindenki minket néz.
Így hát fájó derék ide vagy oda mi sokszor kenguruval megyünk mert azzal képes akár 1 órát is kibírni ellentétben a babakocsival ami 20-25 percre van hitelesítve.
Mesi Érezd jól magad. Örülök, hogy végre jó éjszakátok volt.
Kiskolbi Jobbulást Mátékának++++
Irina Ádikának is jobbulást++++
Kaqk Érezzétek jól magatokat. Emmának tuti tetszeni fog, hisz a sielésnél is élvezte a sok "hódolót"
kóstoltatás Kedden próbálkoztam almával. Úgy tűnik ízlik neki, viszont nagyon fájt tőle este a pocija

Úgyhogy azóta se kapott, mert tartottam pár nap szünetet. Ma újra adok neki, hátha.....
Vettem neki édesköményteát, majd megpróbálok adni neki hátha segít elkerülni a pocakfájást. Holnapra kiderül.
Már két foga van a kis drágámnak. Múlthéten pénteken bújt ki az első, a második pedig szombaton.
Dettyk Ügyes Panka, hogy megy neki a csőröspohárból ivás. Cicának még nem.
Minden feltett kép nagyon szuper. Gyönyörűek a babák
Mennem kell. Apa nyühög, már kikészítette Gréti pedig még csak most indult a nap