A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Helló Csajszik :D !

Emese!Köszi,hogy hiányoltál :D !
Nem tudtam jönni mert az elmúlt két nap valami eszméletlen nyügis volt :cry: Már délután öt körül olyan bolond volt,hogy csak üvöltött egészen addig amíg a fürcsi után el nem aludt(ez állt. negyed ,fél kilenc)Nem tudom mi lehet vele de a délutáni hosszú alvást is kihagyta ami 2-2.5 óra szokott lenni,ehhez képest egész nap 1*fél órát,max 2*fél órát aludt! Remélm javulni fog a dolog mert estére már én is tök kivagyok,a fejem is annyira megfájdul,és hát a sok cipeléstől(mert csak úgy jó neki,ideig-óráig...)tök elfáradok!

Vissza még ugye nem tudtam olvasni csak a képeket néztem meg!Láttam,hogy Granda is megjött :D És micsoda gyönyörű mosolygós
képeket hozott Lindusról :D !

K.Timi Ádámkája ismét elragadó ahogy a nagy szemeivel néz,olyan édes!

Látom a mini tali is jól sikerült!Csuda édesek a babók!És milyen csinosak!!

Pankesz látom élvezi a tavaszt,gyönyörü a pofikája!!És látom már nem áll fel a séró,kezd kinőni a pánk stílusból :lol: Nálunk sajna még nem volt ilyen jó idő :cry: Tegnap és sajnos ma is tök be van borulva :cry: !

Na és Szeli!!Hihetetlen milyen csini már megint!!Látom még tutyi is van a lábán,nagyon dizájncenteres ez a kiscsaj!!

ÉÉÉÉÉÉs a harisnyás pippi se semmi,ahogy vandálkodik :lol: 8) Látom vitt mindent mint a piros hetes :lol: :lol:

És utólag szeretnél minden hófordulósnak és ünnepeltnek sok boldogságot kívánni!!!!

Amint tudok jövök!!!

Ui:Hiányoztok ám!!!!!

KépKép
juba

Jó reggelt!

Kiskolbi: nagyon drukkolok, hogy Máté mielőbb meggyógyuljon!
A többi betegeskedő babácskának is jobbulást!

Dettyk: köszönöm! Éjjel már jobb volt a helyzet, főleg pukik vannak. Amúgy az éjjelünk vacak volt, Ádi tornagyakorlatozott 2 órán át. Ez már a 3-4. ilyen éjszaka.

Kép
Kép
irina

Kolbi: ez lemaradt: gratulálok Máténak a lépdeléshez!!! Mindjárt írok privit a HP-ről!

Jubám, kitartás!!! Mi sem nagyon alszunk, de hát ez sem tarthat örökké, mert eddig még semmi nem tartott! :-)
Most azt csináljuk, hogyha Ádi este elaludt, én is alszom, Apa tartja a frontot éjfélig kb., akkortól kb. 3-ig nyugi szokott lenni, 3-tól meg én ügyelek (mint most éjjel is). Így valahogy alszom 6 órát részletekben. Nem sok, de ez van.

Dettyk: tök jó, hogy megy a csőröspoharazás. Ádi harapdálja, és a száján kicsurgatja, ami benne van, le véletlenül sem nyeli... hogy lesz ebből érdemi ivás nyáron???

Csajok, annyi jó hozzátáplálásos dolgot írtok, csak vissza kellene néznem vagy 50 oldalt... :?

Tegnap a gyerekdoki rendelőjében láttam egy pár hetes babát, plusz 3 hónapos terhes egy barátnőm, hát úgy elkapott a nosztalgia! Imádtam terhes lenni. :) De nem is tudom, mi lenne, ha Ádi előtt lett volna babánk, Ádó annyi figyelmet igényel... Erről a többgyerekes mamik biztos tudnak mesélni.

Ezt meg csak úgy Nektek :-)
Kép

Kép
Kép
irina

Jó reggelt!

Köszi csajok az öltöztetős tippeket!!!

Alvás!: Irina: nekünk bejön a lánc, vagyis sajna csak karkötőt kaptam, és azt rakom a kezére, amit a rugi tart rajta mert ugye felnőtt méret, duplán meg szoros, de így is működik, tegnap előtt egész nap rajta volt + kapott chamomillát is 3 óránként, szupi nap volt! Tgenap nem volt rajta a lánc és csak délben kapott bogyeszt és picit nyűgibb volt, viszont estre megint ráadtam a láncott + chamomilla ch30 3 golyó és megint csuda jó éjszakája volt! Mosolyogva énekelve beszélgetve ébred!!! megzabálom! Tud pihenni, nem bántja a foga, bár jelzem semmit nem látok még!!!

Ma megyünk 3 hegyre családi óriás banzáj lesz! Nem tudom Emma fogja e élvezni. Viszünk neki nagy matracot, plédeket hogy tudjon a földön felfázás nélkül mászkálni. Leszünk vagy 25-30-an! Apósék 4-en testvérek és a gyerekek unokák...... hát nemtudom!!

szép napot!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina! Juba! Kitartás az éjszakákhoz!
Nálunk most egész elfogadható a helyzet, Szeli éjjel 1-2x ébred, cumival visszaalszik, néha kaszinózik egy órát (de szerencsére nem minden éjjel), viszont - ahogy tegnap is írtam - nappal sokszor alszik, és másfél órákat, így ha Apa nincs itthon, simán tudok én is aludni. Bár ez egy pár napja nem akar összejönni, mert mindig valaki felébreszt (nem Szeli)... :evil:

Ja, igen! Máté is csuda ügyes.

Hát érdekes lesz a tali!!! :lol:
Én már úgy várom! Viszünk sütit, szendót, ilyesmit??? Csak mert akkor úgy készülök. :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk! Biztos szuper lesz!!! Úgy szeretem az ilyen "sokemberes" összejöveteleket!!! Mi meg jövő héten megyünk vidékre szülinapozni!!! Úgy várom! :D Kivi vagyok, Szeli mit szól majd hozzá!

Borostyánlánc: Az az igazság, hogy én nem merem levenni Szeliről :lol: :lol: :lol: , de a múltkor nappal nem adtam rá, és nyügibb volt, de nem tudok biztosat mondani. Chamomillát is kapja, az tuti, hogy az jobban hat!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Viranka, megnéztem a pancsolós képeket, haláliak! ;-)
Annyira rendes csajszi vagy, hogy feltetted a tornát, MINDENKI NEVÉBEN KÖSZÖNÖM!!!
Kép

Kép
Kép
irina

És hol vettetek borostyánláncot, csajok? Tudtok megbízható eladót?

Kép
Kép
irina

Ha vkit érdekel: egy jó írás a lázcsillapításról:
http://www.kismama.hu/magazin/forro_homloka/3686/

Kép
Kép
irina

Sziasztok lányok!

Olyan aranyosak vagytok, hogy gondoltok ránk és aggódtok.Köszönöm szépen. Nem a gmailre küldött dolog miatt voltam, vagyok szétcsúszva. Annak majd írom a folytatását ha lesz egy kis időm.

Most már összeszedtem magam egy kicsit és igyekszem újra bekapcsolódni.

Na leírom, hogy tudjátok mi vár rátok is :lol: :lol:
Mióta cica felállt nincs megállás.
Mindenbe kapaszkodik, húzza fel magát. Egy másodpercre sem hagyhatom egyedül!
A cserepes virágot már megnézte közelről.
Apa féltve őrzött DVD gyűjteményét szétdobálta.
Éééééééééés elkezdett felmászni a lépcsőn.
Mindennek alámászik, felmászik, mellémászik, rámászik.
24 órás műszak indult.
Hamarosan nem fog pörögni a topik mert senki nem tud majd annyit írni, mint régen.
Naivan azt hittem, hogy ez a korszak később jön el.
Tévedtem.
De nem baj. Olyan jó nézni ahogy nap mint nap újabb és újabb dolgokat csinál.
Majd teszek fel képeket is, csak le kell szednem a gépről.

Juba Kedves sokszor eszembe jutottál. Grétacica most már nem viseli el sokáig a babakocsit. Zavarja, hogy nem tud mozogni :? Eszméletlen, hogy milyen hangosan tudja kifejezni a nemtetszését :oops: :shock: Én meg égek, mert mindenki minket néz.
Így hát fájó derék ide vagy oda mi sokszor kenguruval megyünk mert azzal képes akár 1 órát is kibírni ellentétben a babakocsival ami 20-25 percre van hitelesítve.

Mesi Érezd jól magad. Örülök, hogy végre jó éjszakátok volt.

Kiskolbi Jobbulást Mátékának++++

Irina Ádikának is jobbulást++++

Kaqk Érezzétek jól magatokat. Emmának tuti tetszeni fog, hisz a sielésnél is élvezte a sok "hódolót" :lol: :lol:

kóstoltatás Kedden próbálkoztam almával. Úgy tűnik ízlik neki, viszont nagyon fájt tőle este a pocija :cry: Úgyhogy azóta se kapott, mert tartottam pár nap szünetet. Ma újra adok neki, hátha.....
Vettem neki édesköményteát, majd megpróbálok adni neki hátha segít elkerülni a pocakfájást. Holnapra kiderül.

Már két foga van a kis drágámnak. Múlthéten pénteken bújt ki az első, a második pedig szombaton.

Dettyk Ügyes Panka, hogy megy neki a csőröspohárból ivás. Cicának még nem.

Minden feltett kép nagyon szuper. Gyönyörűek a babák :lol: :lol:

Mennem kell. Apa nyühög, már kikészítette Gréti pedig még csak most indult a nap :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

!!!Tali!!!!

Jövőhéten leegyeztetem a pontos időpontot a játszóházzal. A mikrón kívül kérdezzek még valamit?

Az időpont ÁPRILIS 12.-e de. A 10 órához mit szóltok? Addigra talán mindenki oda tudna érni és a du alváshoz is mindenki hazaér.

Szendvicset, üdítőt vihetünk. Szerintem beszéljük meg ki mit hoz mert aztán sok lesz mindenből mint decemberben.

KépKép
Kép Kép
l.móni

!!!Tali!!!!

Jövőhéten leegyeztetem a pontos időpontot a játszóházzal. A mikrón kívül kérdezzek még valamit?

Az időpont ÁPRILIS 12.-e de. A 10 órához mit szóltok? Addigra talán mindenki oda tudna érni és a du alváshoz is mindenki hazaér.

Szendvicset, üdítőt vihetünk. Szerintem beszéljük meg ki mit hoz mert aztán sok lesz mindenből mint decemberben.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Bocsi a duplázásért de ezt ki akartam emelni és elsőre nem úgy küldtem el :oops: :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

L.Móni, köszi a fáradozást :D ! Nekem, mint messziről érkezőnek tök jó a 10 óra, nem is kell nagyon korán indulnunk (ha minden igaz, lesz sofőröm, és itthonról megyünk :D ).
Szerintem osszuk fel magunkat szenyós és üccsis táborra :wink: , én az utóbbiba szeretnék tartozni, mert annyi időm azért nem lesz reggel, hogy szenyókat gyártsak :oops: :D . Csak azt is találjuk majd ki, miből mennyit vigyünk :D .
dettyk

l. móni: KÖSZI MINDEN SZERVEZÉST!
Gratula Gréticicának a fogacskákhoz! Húha, 24 órás szolgálat? Nem 48-at akartál írni? :lol: :lol:
Én is üdítőt vinnék, ha lehet, nem vagyok egy nagy szendvicsguru. Gyümölcsleveket, jó? 3 liter elég szerintetek?

Kép
Kép
irina

Móni! Nagyon köszönjük az utánajárást!!!
Szerintem jó a 10 óra, odaérünk, és majd minden baba tízóraizik egy kis gyümit/tejcit!!! :lol:

Hát elhiszem, hogy 24 órás!!! :lol: Én is igyekszem kiélvezni ezt az időszakot!!!! :wink:

Irina!
http://www.borostyanlanc.hu/index.php?l ... %C3%A1ncok

Kép

Kép
regcsiken14

Én szívesen sütök sütit!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Szendvicsben bennelennék, de mire odaérünk vele... :? Nincs hűtőtáskánk se.

Kép

Kép
regcsiken14

lmóni! NAGYON CUKORPOFA VAGY? HOGY EZT ÍGY ELINTÉZED!

Nekem is jó a 10 óra, bár mindegy, én alkalmazkodom a messziről jövőkhöz. Bár ha Dettyk-nek és Reginek is jó, akkor nekem is! :D

Gréti lépcsőt mászik és DVD-t hajigál? :shock: :lol: Anyám! Na, én most örülök, hogy Zsófi olyan mackós tempóban fejlődik. :D

Na, én már belőttem a sérómat, feldobtam egy kis vakolatot, Apa lecsapkodta a borostáját, Zsófi baba durmol, amint felébred, indulunk. Már alig várom! :D

Este majd leszek, de addig is mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok!

Kép
Kép
Kép
gremese

CUKORPOFA VAGY!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Hát ahhoz képest ami este volt, csak 3/4 6-kor keltünk! :D :D :D
Fog még nincs, de az alsó jobb egyes körül tiszta vörös és nagyon duzzadt az ínye és egy kis csík látható! Szóval brutális ami a szájában van.
Mondanám, hogy szerintem ebből már lesz fog, de már párszor elsütöttem ezt és nem lett. Tehát nem tom mi van!

Gremese: jó szórakozást nektek!!! :D

L.Móni: nagyon köszönjük a szervezkedést, nekünk is jó a 10 óra. Én valami sósat vinnék ha nem bánjátok (persze ha lesz időm megsütni, mert mindenre egyedül leszek előtte való nap)
Kólát ér vinni???????
Hát igen. Ezt én is elég korán megtapasztaltam Rebekával és innentől nincs megállás!

Kiskolbi: jobbulást Máténak!

Kép
Kép
timi26

Hahó!!

Lányok!!

Itt olcsóbban vannak ülések,mint máshol!!

http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... 937057e7e9

A borostyánláncnál a 32cm az jó???? :roll: :roll:

ancsi26

Sziasztok!

Majd este jövök, most dolgozok meg főzök, csak egy gyors kérdés:

HOL LEHET SAROKVÉDŐKET MEG KONNEKTOR-DUGÓKAT KAPNI?

Nálunk már vészhelyzet van, Máté egy négylábon csúszómászó katasztrófa! :shock:

Detti
KépKép
kiskolbi

Kolbi: Tescoban, vagy bármelyik bevásárlóban a babaosztályon!

Kép
Kép
timi26

Kiskolbi: IKEA, OTT EGY CSOMÓFÉLE GYEREKVÉDŐ CUCC KAPHATÓ! NÉZD MEG A HONLAPJUKON IS ELŐTTE!

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Ma hozzák apáék a szekrényeket,de nem tudom,hogy fogok pakolni :shock: elkapott a kórság és nem jó a fejem+torkom.Este nagyon fájt remélem ma este már nem fog. Bence meg éjjel arra ébred,hogy fáj a bal füle.Ma láza is van,volt a doki kapott antibigyót,remélem jóbban lesz,nem szeretném,hogy Domi is megbetegedjen. :(

Irina:nálunk is hasonló bajság volt húsvét előtt.A törpék dedalon kúpot kaptak,ez megnyugtatta a gyomrukat,és nem ittak sokat az első időkben,mert az terhelte a pocijukat. 6-12 óra alatt ürül ki a vírus,nekünk azt mondta a doki,ez alatt az idő alatt B6vitaminos teát ígyanak enyhe cukorral a kalória miatt. Szóval nehéz egy dolog,de gyógyuljatok mihamarabb. :)
Én is szoktam nosztalgiázni,imádtam a pocakos állapotot. :)

Kiskolbi nagyon ügyik vagytok ti is,meg az összes bébi. :)

Megyek lemeózom Benit. :)
varga tünde

Sziaaztok!

Kiskolbi: Láttam, hogy tegnap este (azt hiszem) írtad, hogy rizst adtál a fiadnak. Azt tuti lehet? Milyen fajtát? Mindegy?

Köszi

Kép

Kép
ádibaba

Sziasztok!

Megjöttünk. Nagyon jó volt. Sok ismerőssel találkoztunk.
Elég nagy hangzavar volt, 3 pálya, labdák, kiabálások, bírói sípszó.... Szóval az az igazi hangulat.
Zsófikám azt sem tudta, merre pislogjon, még sírt is. De utána megbarátkozott a légkörrel, sorra jártak a csodájára, és még a labdát is püfölte. Bal kézzel. Kíváncsi vagyok, fog-e velem röpizni. Anyája kétkezes, talán Ő is az lesz, az a tuti! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Szerintetek a teszvesz népszerűbb, mint a vatera???

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi de jó, hogy jól sikerült a délutánotok.

Mi családi alvást rendeztünk. Elaludtunk mind a hárman. Cica még most is alszik :lol:

Timi26 Tudod mi jutott még eszembe a babakocsival? A személyes átvétel Veresegyházán van. Lehet, hogy Pesttel jobban járnátok. Nincs pesti barátnőd aki teszveszel?

Kolbi Bármely bababoltban is kapható minden védőfelszerelés :wink: Ámbár nekün egy ismerősöm nevetve megjegyezte, hogy az a tuti ha a gyerekre adok egy védősisakot :lol: mi is sarok védőzünk amúgy.
Ha esetleg tud valaki olyan fiókvédőt aminek a felszerelésével nem tesszük tönkre a fiókot, az jelezze már legyen olyan szíves, hogy hol lehet kapni :roll: Köszike :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Megjöttünk,nagyon jó volt még fociztam is de csak kicsit :D
Kislányom is rendes volt hagyta anyáját kicsit szorakozni. :D
Reggel 10 és du.3 között kb fél órát volt fenn.
Majd rakok képeket.

Nagyon aranyosak a csajszik.

Tali:
Még nem tudom kocsi nem megoldható apum dolgozik.
Vonat marad csak,de egyedül nem igazán jó.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Szia Mindenki!

Mesi, ok, felveszem a kesztyűt! :D Már megcsináltam husi-musiról a képeket, ha lesz még időm, fel is teszem a gmailre.

Dettyk, mi se járókáztunk a fiúkkal se, hanem a nappali ajtajába rács és a nappali-konyha-étkező lett egy óriásjáróka!
Tök jó kocsit vettél! És tök jó áron! És tök jól áll Pankusznak! Ma biztos nem volt ennyire lazán öltöztetve, jól lehűlt!

Hörcsög!Neked is jó a vonid! És ezek a képek!Édes cupákos Ildike!

L.Móni, de jó, hogy jöttél! MIlyen rendi vagy, hogy ennyire szíveden viseled a topik tali sorsát!

Timi26, nyam-nyam! Milyen finiket eszik már Vikdan!

Juba, képzeld egy másik fórumon olvastam egy anyukától, hogy az ő gyereke három hónapos korától egy éves koráig sztrájkolt a babakocsi ellen! Nem elkeseríteni akarlak ezzel, hanem reményt adni, igaz, hogy később, de megszerette a kocsit a babája. Addig ők kenguruztak és háti hordozóztak.
Remélem a mai napotok már jobban telt!

Silka, jópofák a batyujaid!

Anikó80, de jó, hogy ennyi állattal megismerkedik Marci! Nekünk lovak vannak a szomszédba, a fiúk néha fel is ülnek egy pónira! Ja és egy másik szomszés disznót tart, na azt nem szoktuk nézegetni......

K._Timi, nagyon aranyos pici fiad a köszöntős képen!

Ááááááá, helló Granda, de jó, hogy jelentkeztél!Linda csodaszép!

Bálint-Petra tali képei tetszenek, főleg a szembe babám, ha szeretsz!

Regi, milyen jól fest Szeli rózsaszínben!

Irina, remélem, Ádi már jobban van!

Na ma reggelnél tartok a visszaolvasásban, de itt meg is áll a tudomány, remélem, még ma tudok jönni és tovább pótolni, addig is elküldöm a kisregényt, mielőtt elszáll.

KépKépKép
bongyi

Meggie hol vagy? Kérdeznék :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Regi! Nagyon köszi a DVD-ket! szuperek! Rendes vagy :wink:
Fleur! Neked is köszi, tegnap jött meg a csomag!
Dettyk! küldöm hétfőn tovább (legalábbis megpróbálom...)
Móni! Lehet, hogy nem tudok menni talira :cry: úgy néz ki beindult a jóga, 11-től órám van...

Bocsi csajok, de most ennyire futotta...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Horcsog: még nem 100%, hogy mi nem vonattal megyünk!

ÉÉÉs a délelőtti alvás után kibújt a fogacska!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Már csak 19-cel kell megküzdenünk! :(

Kép
Kép
timi26

Timi26! Hurrá! :D

Hörcsög, Anitja! Nemáááá!!! :cry:

Kép

Kép
regcsiken14

Anitja egyik szemem sír a másik nevet. Örülök, hogy beindult végre a jóga, de nagyon sajnálnám ha nem tudnátok jönni. Persze megértelek.

Hörcsög Vonattal biztos nagyon macerás, esetleg kisérőt tudnál szerezni? Hátha úgy könnyebb lenne.

Timi26 Éljen az első fogacska :lol:

pár kép

Kép Ő volt a középpontban :lol:

Kép ma almaevés közben

Kép imád pakolni :lol:

Kép Cica nyert :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kép az első lépcsőmászás
Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Regi Ki erre esküszik, ki arra. Szerintem mind a kettő kellően népszerű. Miért?

KépKép
Kép Kép
l.móni

lmóni! Atyaég! :shock: Gréti biztos szeptemberi baba? :lol:
Elképesztően ügyes. Mi ott tartunk, hogy Zsófi nagyon szépen megül, és egyensúlyoz, de magától még nem ül fel.

Tegyél fel Grétiről sok-sok képet! Úgy szeretek ámulni-bámulni rajta!!! :lol:

Hörcsög, Anitja! Jajjjj.... Próbáljatok meg jönni!!!! Persze tök jó, hogy beindul a jóga, de, de, de..... a tali!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Talán a vaterát többen nézik..... :roll: de nem biztos.... Én most a teszveszre dobtam fel egy csomó cuccot. (Eddig 50-et).

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi26! Gratula a fogáttöréshez!!!!!!!! :D

Zsófi ma majdnem fejre esett. Mellettem a kanapén éppen a határvonalat képező szopipárnának rongyolt neki, de úgy, hogy átmászott rajta, és én pont akkor néztem oda, mikor a lábával elrúgta magát, a feje meg megindult lefelé.
Jövő héten szőnyegezünk, és pakolunk. Megy a földre a gyerök! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi Néha én is elgondolkozom rajta :wink: :lol: :lol:
Zsófika nem ilyen mozgékony viszont elképesztő a "dumája" :wink: :lol: :lol: Cica korántsem mondja ilyen kifejezően.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi A talin már kergetheted Zsófit :lol: :lol: :lol: Ha leteszed a földre kitárul előtte a világ. Sokkal jobban fogja érdekelni minden és meg fog küzdeni azért, hogy láthassa :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

lmóni! Ez tényleg így van, azért akarunk szőnyeget, mert a parketta hideg. De tegnap letettem, és Apa görgős székét úgy támadta le, hogy csak lestem.... :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Igaz, ez nem a földön van, de a laptop hihetetlenül motiválja arra, hogy kússzon-másszon. :lol:

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Bongyi, aranyos vagy, hogy kérdezed: szerintem javult Ádó állapota, bár rendkívül nyűgös volt ma, meg mostanában úgy általában eléggé az. Néha már nem tudom eldönteni, hogy ez a sok nyügi temperamentum kérdése (pl. túl érzékenyen reagál le mindent) vagy csak torlódnak a dolgok az életében: fogzás, frontok, vírusok...?

Anitja: a szívem vérezne, ha nem lennétek ott a talin, de megértem, hogy a jóga fontos!

Timi26: Nagy-nagy gratula a fogacskához, képzelem, mekkora öröm ez! Mi még versenyben vagyunk a Legkésőbb Elsőfogazó Babácskák rangadóján, Ti már sajna kiestetek! :D

l. móni: nahát, ez a lány lépcsőzik, arról nem is szólva, hogy asztalon táncol??? és ahogy mosolyog, az valami angyali! látszik, hogy imádva van!

Gremese: örülök, hogy ilyen jól sikerült a röpis találkozó! Ja és cseppet se aggódj, Ádó még nem is kúszik! A forgás és az ordítva dumálás teljesen leköti ;-)

Drukkoljatok, hogy jó éjszakánk legyen, mert a kismanó nem aludt be a cicizésbe, helyette jókorát rottyantott a gatyóba, tehát a vírus még nem futott le teljesen. Apa próbálja altati. És szeretnénk már végre mi is aludniiiiiiiiiii... :?

Jó éjt!

Kép
Kép
irina

Mesi Látom Zsófikát éhezteted :lol: :wink:

Irina megy a drukk++++

Köszönöm Grétacica nevében a dicséreteket.

Jó éjszakát mindenkinek.

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni! Gréti nagyon ügyes kiscsajszi!!! :D

Csak azért kérdeztem, mert el akarok adni néhány cuccot.
De a teszveszen mintha több termék lenne! :roll:
Mindkettőre nem merem feltenni. Bár kicsi a valószínűsége, de mi van, ha mindkét helyen licit van... :? ?

Zsófi megeszi a laptopot! :lol: Mindig ámulok, hogy mennyi haja van!!! És olyan szép fényes!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Levinek boldog hófordulót!!!

(ezek lemaradtak... :oops: Micsoda egy napnyitó vagyok én... :oops: )

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: