A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Valentína!
Viktornak jobbulást!

Manóka!
Ricsi is oviba készül :D de jó kicsit fura hogy aprüntyik így nőnek nem? :D

Renáta!
Mikor lesz a kocsi-vásár? Én még sajna jogsit sem csináltam de még fiatal az idő :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Sziasztok!

Kicsit késve de SZandinak nagyon Boldog SZülinapot!

Kép
hanna09

Borsa
Én is csak jövőhéten kezdem a jogsit, de ha adódik egy jó autó, akkor megvesszük és addig Anyum jár vele. Úgyis közös lesz a verda. Neki ritkán kellene, de van jogsija, nekünk többször, de még egyikünknek sincs :oops: Zsolti majd utánam rakja le, mivel én fogom többet nyúzni az ipart, így enyém az elsőbbség :wink:
Asszem az astra mellett maradunk. Sokan szavaztak rá és a megbízhatóságára közületek is és a népítélet.hu-n is. Oké, nem lesz friss darab, de sajna ez fér a keretbe.

Pocakosok
Csak kapkodom a fejem, hogy milyen gyorsan nőnek ezek a pocik!!!! És persze mindenkire irigy-irigy-irigy! :lol:

Dorka
Megy a drukk, hogy kiscsajszi! Ivánra a 12.héten azt mondták, hogy valszeg kukac az a kis pöcök a lába közt, de ő mindig nagyon beterpesztett :lol:

Isteni, gyors és egészséges keksz!!!!
(Aki ismeri az Alnatura tönkölybúzás zabpehelykekszét...Ez az!)
15 dkg puha vaj vagy margarin
12 dkg nádcukor
1 tojás
15 dkg zabpehely
10dkg teljeskiőrlésű búza- vagy tönkölybúzaliszt
1/2 kávéskanál fahéj
1/2 kávésk. gyömbér
1/2 kávésk. szódabikarbóna
csipet só

Előmelegítem a sütőt 175°C-ra (gázon 4-es)
Margarint a cukorral habosra keverni majd jöhet a tojás. Bele a zabpehellyel és liszttel elkever szódabikarbóna, só és fűszerek. Jól összegyúrni, diónyi golyókat görgetni és kilapítani. Kb. 10perc alatt sül meg. Mikor kiveszed még puha, de hamar megkeményszik.
Ha "rendezettebb" fazont akarsz, akkor ki lehet nyújtani és szaggatni, akár ünnepi formára is :wink:

Magában is nagyon fini még Apa is tolja, de fel lehet turbózni 10dkg bio étcsokival, mazsolával vagy aszaltgyümivel.
Persze a liszt lehet finomliszt és nádcukor helyett kristály vagy bio csoki helyett mezei étcsoki. Úgy is fincsa lesz csak már nem olyan egészséges :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Vasárnap jön valaki túrni a börzére????

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Borsa! Gyuzso! és miért voltatok a kútvölgyiben????merthogy ott ráncigáltátok a gólyát??? hát ti is??? :lol:
Vendég

Borsa, gyanúsak vagytok nekem :wink: szegény gólyám....mire ideér :lol: :lol:teljesen lestarpáljátok nekem...... :lol:
Vendég

Borsa és Gyuzsó!!!
Miért is voltatok ma a Kútvölgyibe??? :shock: :lol:
Tessék csak mesélni......

emano/Andi
KépKép
emano

Emano! ugye neked is gyanúsak....pedig a multkor itt ködösítettek :lol: hogy majd csak évvégén meg blablabla....
közben meg már meg is szülnek :lol: :lol:
Vendég

Gabi!!!
úgy láccccik, hogy a mesére holnapig kell várnunk :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Biribonnak és Monácskának szívből gratulálunk! Sok boldogságot egészséget és sok-sok tejcsit kívánunk!!!

Szandinak nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!kicsit megkésve. :oops:

Minden Baba annyira édes, hogy nem is emelek ki senkit, de olyan jó őket nézegetni!! Még még még!

Köszönöm szépen a hiányolást, nagyon jól esett!

Bocsánat hogy kicsit eltüntem, de nem nagyon voltunk itthon, ha meg igen akkor megye a Manóm után, Húsvétkor Kemencén voltunk a Mamánál, ma meg Visegrádra vittük a mi kis névnaposunkat pancsizni.
És sajnos nálunk is vannak a családban egészségügyi gondok :cry:

Sajnálom hogy ilyen sok a rossz hír. :cry:

Vica drága nagyon sok gyógypuszi és erő nektek!

Memme kedves,

Jajj mennyi szomorúság ott is.
Sok puszit küldök!!

Tünde,
Hú máris? Ez tényleg gyorsan ment.

Borsa
Nagyon édes az új képecskétek!!!
És gratulálok a sok mozgáshoz!! Nagyon ügyes a lányod!!!!!

Renáta,Nektek is nagyon jó a képecskétek!!!

Gyuzsó,
Hogy TE milyen drága vagy!!!
Nem felejted el sosem a hófordulókat!!!
Köszönjük.
Megkaptad a levelem?

Gabi,
Mi is nagyon, nagyon drukkolunk!!! Most is keresztben ülök!

Nagyon jók a havas képek, mi is ezt láttuk hétfőn mikor sétáltunk a völgyben!

Zsófi,

Lénáról pár kép? Édes lehet ahogy dumál!!

Kriszta,
És mind megette? És mit evett? Nagyon cuki!!!

Veronikusz
Drága vagy! :wink:
De képet nem szeretek úgy felrakni, ha nem írok, csak néha teszek kivételt, mint most húsvétnál, vagy ha van valami szülinap és tudok akkor arra képeslapot.
Hogy vagy??,
Papád locsolós alatt sem vett észre semmit? Hogy bírtad a szagokat?
Annyira sajnálom, hogy pont neki nem lehet elmondani! Olyan rossz lehet!! :cry:

Hanna,

Jól vagytok?
Láttam hogy hívtál, és én is.

most mennem kell, bocsánat hogy nem reagáltam mindenkire.

nyugodt éjszakát!

ancsaboszi

üdv mindenki!
a segítségeteket szeteném kérni. nekem olyan kútvölgyiben szülész-nőgyógyász doki száma kéne akinek van magánrendelése is.
nagyon megköszönném a segítséget!
runnic

Borsa!
WOW! Nem is tudtam, hogy Emmus áll!!!! :shock: hú-ha! :D nagyon ügyi! :D

Dorka!
Drukkolok hogy kislány legyen! Te meg nekem hogy TÖKÖS legyen! :D

Ancsa!
Jó hogy végre hallani rólatok! Nem is gondoltam, hogy el is utazhattatok. :?
Laráról nagyon jók a képek!!! Kész kis hölgy már. :D
Papám: szerencsére nem egy sas-szem. :D szerintem még van időm elmondani. :D (bár ez a poci növekedésétől függ)

Runnic!
Egyszer itt valaki azt mondta, hogy talán csak egy olyan doki van, akinek még nincs magánrendelése. Én Mészáros Gábor dokihoz járok, neki tutira van. Ő a XII.ker. Istenhegyi úton magán rendel. Látom van mail-ed!! Majd elküldöm oda a mobilszámát! (Tóth dokinak is van magánrendelése, ő a Kőérberek tóvárosban rendel. A számát viszont Zsófi tudja)

Rólunk csak annyit, hogy Szofi úgy néz ki beéri egy evéssel is éjjel, bár ennek az az ára, hogy hajnali 1-2 körül mikor felsír, át kell vinnem magam mellé és ott még húzza 3.30-4-ig. Na de akkor már csak kajával nyugszik meg.
Nekem meg iszonyú fejfájásom lett tegnap DU. Így aludtam éjjel, de most már reggel feladtam és bevettem valamit. :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Melindának és Benőnek boldog boldog hófordulót kívánunk!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Hajninak boldog névnapot!

Gabi, Andi!
Micsoda kiváncsi társaság! Igaziból csak Erikát köszöntöttük meg a születésnapján na! Ne tessék kombinálni :D Bár igen bevallom hogy nam bánnám ha mostanában gyakrabban mehetnék a kútvölgyibe :D

Veronikusz!
De jó Szofi manó ügyi vagy! Hagyni kell a mamit pihizni egy kicsit!

Melinda és Benőke boldog hó fordulót!

Renáta!
Hát akkor jogsira fel ;) A süti jól hangzik :D

Ancsa!
De jó végre itt, gyere gyakrabban egy kicsit!

Orsi

borsa

Gabi,
én konkrétan Rád gondoltam a gólya-huzogatáskor!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
még nem szeretnénk tesót.. picit később
Erikának vittünk utó-szülinapi jelképes ajcsit és megmutattuk a porontyokat :lol: :lol:

Veronikusz,
Szofinak gratulaaa!! ügyi csaj!!
bölcsibe mennek mostanság??
a fejfájás a frontok miatt volt! én is tompa, az emberem gyógyszert is vett be (sose szokott) :roll:
hajrá Peti!!! :wink:
remélem találsz rucikat!!!

Runnic,
üdv itt!! a legjobbakat Nektek!!!
mi dr Tóth-zachár erika, hétfő-szerda este-délután van magánja a dokinak a balatoni útnál, Kőérberek tóvárosban, ha az esetleg közel van Hozzátok

Borsa,
cukkancs a csajszli!!

Reni,
jó kis recept!! apa nagy gourmand nálatok!! :wink:
a csokinyulas sztori hihetetlen!! micsoda emberek vannak! :evil:
remélem találtok megfelelő kocsit!!!

Dorka,
mi 18. hetesen láttuk :lol:
drukkolunk, hogy lány legyen, ha inkább azt szeretnétek! :wink:
sógor is volt a sí-board versenyen, telemark kategóriában! :lol:
hétvégén mutatta a fotókat :wink:

Tünde,
ha végre jön a jóidő, ruhabizniszt megejtjük!! :wink:

nekünk átlagnál jobb éjjelünk volt :lol: :lol:
mingyá keresek húsvéti fotót :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

szeretteim körében: ott van anya lába, apa arca, Emmus a szupi rucijában és csipa cica :lol:
Kép

KépKép
Kép
gyuzso

Runnic!
Én is Tóth dokira adom a voksom Zsu már írta az elérhetőséget :D

Orsi

borsa

Orsi

borsa

Orsi

borsa

Kép ajándék mocival! köszi Emmus!!! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Boldog névnapot kívánunk Hannának!!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Renáta!
Én megyek turizni ;)

Zsu!
Mica koma édi édi!!!

Orsi

borsa

Borsa,Gyuzso!!! én is várom már hogy újra kútvölgyis páciens legyek. Bár most is az vagyok, csak a másik osztályon :D
és nagyon jóóóóóóók a képek!!!! :D :D :D :D

HAnna=Hajnalka!
Isten éltessen sokáig!!!

Kép
Vendég

Sziasztok!
Már nem voltam néhány napja, köszi a hiányolást!!!
Sajna nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettem volna.
Mátyás király csak egy hétig mutatta meg, hogy át tudja aludni az éjszakát, viszont nagypéntek óta azt mutatja, hogy milyen jól tud játszani, sikítozni, kiabálni és sírni éjszaka. Zsu, én is benevezek a karikásszem-versenybe!!!!
Közben nagyfiam belerúgott az asztal lábába, ami nem lenne túl nagy ügy, de neki beszakadt a körme, majd az egész körömágya begyulladt, most próbáljuk kezelgetni, hátha nem lesz szükség sebészre. Elég randa még neki és fáj. :oops:

Nagyjából átolvastam, amit írtatok, ügyes gyerekeknek gratula, betegeskedőknek jobbulást. Tudom, ez így kissé személytelen, de megpróbálok vmelyik nap mindenkinek írni.

Szép napot nektek!!! :lol:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Édesek!!!

Lányok, az én fiam is most már tutira a nappal kel. Ma 5-kor :( Jó lesz az óraátállítás. tavayl ettől még megkímélt. És hiába, nem a világos a baj, hanem a napkelés biológiai hatása :(

képzeljétek, az üdülési csekkünk ugye most jár le, húgommég idetolt egy adagot, így holnap elruccanunk egerbe megszállunk, aztán egerszalóki fürdő szombaton, vasárnap meg Szilvásvárad. hirtelen jött, de hát nem fogjuk kihagyni az ingyentelelést. :)

mtunde

HAjni!
boldog névnapot
Hóforulósok boldog hófordulót!!!
Tünde
az üdülési csekket át lehet ruházni????
Nálunk anyunak van 62eft-nyi :lol:
Szép napot

emano/Andi
KépKép
emano

Tünde
Jó pihenést!! :lol: (már ha lehet ezt kívánni két gyerekkel)

Még annyit: ma voltunk 1 éves tanácsadáson: 9 kg és 75 cm. Nem túl nagy gyerek, többen letörpézték az ott lévő anyukák közül(nem esett túl jól), de az enyém és én imádom.
Na pusssz

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Lányokköszi a drukkot, van helye :lol: Bevallom a szívem mélyén jobban szeretnék kislányt, de ha Berkuszra gondolok akkor lehet, hogy neki jobb lenne ha fiú lenne a kistesója....nem tudom.A legfontosabb, hogy egészséges legyen :!: Az is sokszor eszembe jut, hogyha fiú lenne akkor 3-an lennének a pasik a családban és én magamra maradnék mint csajszi a kutyával(ő is lány)3 pasit meg nem lehet egyszerű etetni, mosni vasalni, főzni rájuk meg minden egyéb.....egyszóval nem csak ezért hanem az én kis lelkemnek jól esne egy csajszi.Akkor is boldog leszek ha kukaca lesz
Borsa olyan mintha ismernél :lol: tegnap óvatosan elkezdtem nézegetni a neveket...van egy kedvencem ami régóta tetszik és most megtaláltam újra : Mínea szerintem szép, jól lehet becézni!van még egy két név ami tetszik: Emili,Larina....de még nem igazán barátkoztam meg egyikkel sem.A berke mellé szeretnék valmi különlegesebb de nem idétlen nevet.....Majd még keresgetem....
Aha szóval Te/Ti is gólyakeresőben vagytok???Örülök....
:lol:
Gyuzsómég a végén kiderül, hogy mi is ismerjük egymást..... :lol: Egyébként ti merre laktok??
Andimi a helyzet lakás ügyben????

KépKépKépKép
vdorka3

Jajjjj a lényeg: a gyerekek nagyon édik :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!

Larának NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT utólag is! :D
Nagyon édesek a képek! Tuti örökös tag a vizipóló csapatban! :wink:

Orsi
Emmus nagyon édes ezzel a csattal!!! Meg kell zabálni! :D
Kis ügyes is, hogy áll és fel is ül! Nemsokára szaladunk utánna!

Gyuzso
Annyira szép Mica kölök! És ez a szerkó! :D
Micu úgy fogja egy kézzel a nagy labdát, hogy az csak na! :shock:
Nagyon ügyes, igazi Kásás tehetség én már látom!Kéreteik nem elfelejteni, hogy ki fedezte fel! Bankszla számot küldöm priviben! :wink:

Adri
Jobbulást a nagyfiúnak!!!!

Eni
Kitartás,idővel helyre rázódtok!
Szép nagyon, ahogyan ezt a dolgot kezelitek!

Brigi
:D esküszöm menni fog!
Petyáról kérünk képet!

Dóri
Csak nem, hogy Tündér is már szalad, azért nem tudz jönni?

Veronikusz
Szofi is egyre ügyesebb lesz, biztosan érzi, hogy hamarosan nem Ő lesz a legkisebb a családban és nagylányosodik! :D
4D-n voltál?

Gabi
Fogod Te hamarosan koptatani a Kútvölgyi lépcsőit! :D
Mikor mentek hétvégézni pároddal?

Emese
Akkor jó megnyugodtunk!
Tegnap gyors bekukkantottam és mutattam Apának a képeket Flórkáról :D
Azt mondta nagyon szép :D , de hogy állunk? Szerződés, ilyesmi?

Vica
Sajnálom, hogy Nálatok is ilyen rossz élmény a kórházban töltött idő. Persze az sosem jó!
Már nem emlékszem, neveket tudjátok már?

Hanna

Kép
hanna09

Köszönöm a névnapos köszöntéseket!

Linocs
Még csak most olvstam a születéstörténeted! Ügyes vagy!
Akkor Ti is nagy családot terveztek? :D

Dorka
Berke nagyon szép név, biztosan találsz valami hasonló szépet, lágyat!
Egyébként jól vagy? Semmi rosszullét?

Borsika
Már megint eltüntél irgum-burgum!

Andi
Balunak küldünk álommanókat! :wink:

Hanna

Kép
hanna09

Zsu,
ilyeneket irhatsz minden héten...még ha nem is igaz, legalább aki nem ismer, elhiszi... :D

Dorka,
sztem ha 16 hetesen azt mondta, hogy lány, akkor lány. Nekünk is akkor mondták meg, igaz még csak szépen-halkan-óvatosan.

Hanna,
Isten éltessen. Szerződés?! Csak nem élet-házastársira gondolsz?! Áron pajtit még nem is láttuk személyesen, a csekkfüzetéről nem is beszélve... :wink: :D Annyit tudok, hogy a nappalitok jó nagy, de ebből még messze menőket nem t'ok levonni.

Tünde,
aztán ovis tapasztalatokról értekezünk. Szobatisztaság nálatok rendben nappalra? Mert Janki kétszer már éjszaka is szólt, tegnap alig aludt el du., felkelt, hogy pössentenie kell, közben mégis valamelyik nap becsurrantott napközben. Mindegy, szeptemberre remélem hibátlan lesz.

Na pattanás, jönnek férfiak enni. Ja még gyorsan: Flórka tolja maga előtt Jankó kisszékét, úgy halad, meg úgy néz ki, hogy van alvásmenetrend: Flórka alszik egy rövidebbet délelőtt, aztán együtt horpasztanak egy hosszabbat du, mint most is, én meg kedvemre vasalhatok. Sziasztok!!

Ja! Adri, aki törpézik, annak az agya törpe. Mondd meg nekik, hogy én üzenem mind a 158 cm-mel!!!

Kép
Kép
paklincs

Veronikusz,Hát ha lehet akkor utazunk Kemire vagy máshová! :lol:
De azért tudod jövök ha tudok!
Akkor szurkolok, hogy ne is legyen sas szem! :wink:
Most hogy vagy? Fejecske? Biztos a front!

Borsa,
Nagyon aranyos vagy, köszike.
:wink:

Runnic,
Én dr Sándor Gyulához járok, és csak jókat tudok mondani róla. Szóval neked kell döntened, mert itt mindenki szereti a dokiját! :lol: ja, és neki is van magánrendelése.

Gyuzsó
Nagyon édes a húsvéti fotó!!! Annyira nagyfiú már!!!
Örülök, hogy jól telt az éjszakátok!!

Gabi
Valamit akartam, de nem jut eszembe.

Adri,

Nagyon szép a fiad!!! És nem szabad foglalkozni rosszindulatú Anyukákkal, mi is mindig megkapjuk, hogy még nem megy. Na és ha nem megy, majd fog! Neki így jó és nekünk is!!! :lol:

Na most mennem kell, folyt köv.
Remélem.

Puszi

ancsaboszi

borsa: az első ilyen sokkon már túl vagyok :) , miután decemberben hívtak a bölcsiből, hogy szülőire kéne menni. nekem??? eddig mindig csak miattam mentek szülőire. :?
szóval akkor letettem magam, hogy milyen nagy már a fiam.

phadri: szerintem egyáltalán nem törpe Mátyás ezekkel a méretekkel, úgyhogy rá se ránts.
az egy éves kontrollon én is úgy voltam Mikolttal, hogy a hét hónapos gyerekek nagyobbnak tűntek nála. mikor azoknál 7-8 kilót mértek, akkor csodálkozva kerestem, hogy hol van az a 9 kiló a lányomon. :)

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok,

Hanna köszönöm a hiányolást, Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk Neked ezen a szép tavaszi napon! Nem futkosok még Tünde után, de végre elindult előrefelé is és nem csak a horoszkópjának megfelelően halad... Igaz még csak kúszás, de én nagyon boldog vagyok, mert már nagyon vártuk ezt a pillanatot. Most nem jövök annyit írni, bár mindig olvaslak Benneteket, csak kicsit levegősnek érzem magam mostanában, így most a háttérből jobb. De minden Babó csodaszép és sok puszi a betegeskedőknek is. Pocakosoknak meg szép gömbölyödést.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Boldog Névnapot Hanna!
vbea

Hanna!
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT!!!! :D:D:D:D:D:D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hanna
Mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!!

Egyébként Hanna, vagy Johanna vagy? Mert a lányom második neve Johanna, csak nem azt használjuk.

Lányok
Köszi a bíztatást törpeség ügyében, nem foglalkozom túlságosan a méretekkel. Mindenki akkora, amekkorának lennie kell, meg ha vmi baj lenne, biztos dr. néni szóvá tenné, csak az ilyen rossszindulatú megjegyzéseken néha kissé kiakadok. Már csak azért is volt kicsit vicces a dolog, mert egyik "törpéző" anyuka gyermeke másfél éves volt és kb. 3 cm-rel volt magasabb Matyinál. (Matyi orra, a gyerkőc szájáig ért.) :wink:

Majd még jövök.
Pussz mindenkinek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Adri!
Hanna neve becsapós igaziból a gyönyörű Hajnalka nevet viseli :D

Orsi

borsa

Borsa
Köszi!!! :D
Néztem én, hogy ma Hajnalka napja van,(lányom tanító nénije is Hajnalka, ezért tudom) de holnap lesz Hanna, Johanna, így azt gondoltam ilyen előrelátóak vagytok. :wink:
Hanna, minden jót neked!!! :D

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Hajni!
Nagyon boldog névnapot kívánunk! Martin, Steffi
Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok! :D
Virágot is rengeteget kaptam, nagyon jó érzés. :D

Adri
Csalafinta igaz? :wink:
Igazából lustaság, mert amikor regisztráltam minden létező Hajnalka és Hajni varáció foglalt volt és a 10. után megelégeltem,így lett Hanna. :D

Eni, Steffi
Nagyon aranyosak vagytok, hogy ezért beugrottatok. Tényleg remélem, hogy picit már jobban vagytok!

Ancsa
A szomszéd kislány 15 hónaposan indult el, de azóta sem éri utol szegény anyukája! :lol:

Mi folyamatosan "megkapjuk", hogy Áron nagyobb a koránál, pedig én láttam sokkal nagyobb és dundibb gyerkőcöket, akik fiatalabbak tőlünk.
Most vagyunk 73 cm és 8050gr. Vannak babasonkicáink, de nem dundimundi és most kezd kúszni, majd lemegy.
Úgy érzem sohasem jó. Valami mindíg van, ha van sapija az a baj, ha nincs akkor az.
Lara pedig gyönyörű csakúgy mint Matyi!!! :D

Dóri
Jó hallani Felőletek és ha még képet is látnánk... :roll:

Hanna

Kép
hanna09

Gondoltam egy pár kép...
Kép

Kép

Kép
hanna09

HannaBoldog névnapot
Bízom benne,hogy találok jó nevet a bébimnek.Köszi az érdeklődést,de azt nem mondanám,hogy jól voltam....sokat volt hányingerem is meg puffadtam is -még most is néha-fejem is sokat fáj...szóval nem vagyok teljesen jól, de azért élvezem a terhességet :lol: Áron nagyon helyes kisfiú :!: :!: nekem nem tűnik dundinak....Egyébként Berkét is mindig idősebbnek nézik.Okos tekintete van egyébként Áronnak, talán ezért is nézik idősebbnek.

PaklincsRemélem a mi esetünk is hasonló lesz a Tiétekhez.Nekem is csak "halkan " mondták :lol: no hátha.....Flórka nagyon szép kislány....biztos büszke rá a bátyó,meg persze ti is :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Hanna-Hajnalka
Bocsi a kavarásért, de az utóbbi időben muszáj bújnom a naptárat, hogy le ne maradjak vkinek a köszöntéséről. Így ma jól összezavartam mindent, főleg magamat.
Áron nagyfiú nagyon édes, ezt a kendős divatolást én is bevezetem. :lol:

Borsa
Ha anyós témáról könyvet írtok, néhány cikkre én is vállalkozom.
A legújabb: a húsvéti nyuszi tök jó ruhákat hozott tőle a gyerkőcöknek, kár, hogy Matyinak újszülöttméretűt vett. Egyébként jó nagy betűkkel fel volt rajta tüntetve. Mondtam neki, talán Matyi mégsem ennyire kicsi. :D Jól megsértődött. :cry:

Dóri
Lassan ennyi időd sem lesz!!! :D
Tündéred nagyon ügyi! :lol:

Ancsa
Köszi a dícséretet és a bíztatást. Én nem bánnám, ha még nem menne, addig nyugisabb! :D Ha én is bíztathatlak téged: Egyik ismerősöm kisfia csak másfél évesen indult el, de akkor annyira biztosan, hogy nem bukdácsolt, nem igazán voltak rajta kék-zöld foltok az eséstől. És a lányom is csak akkor indult el, amikor már jól tudott egyensúlyozni.
A fiúk - legalábbis nálam - kicsit sietnek és jó sokat esnek. Ma az egyik esésnél Matyi a száját harapta el azzal a 4 fogával belül. Minden napra jut vmi baleset.

Manóka
Köszi neked is a szép szavakat!
Ovitéma: Ha oviba szeretnéd adni, nézz körül a jogszabályokban, de az biztos, hogy a gyerekeknek 3 éves koruk után joguk van gyerektársaságban lenni. Sokan erre hivatkozva vetetik fel a gyerkőcüket, és nem számít, hogy otthon van kisebb tesó. :wink:

Runnic
Én dr. Vidánál szültem, van magánrendelése, de nem tudom, hogy hol pontosan.

Renáta
Én is készülök a börzére, remélem el is jutok! :lol:

Veronikusz
Rúgd már ki azt a rókát!!! Nem semmi, amit csinálsz! Minden elismerésem a tiéd! Én nem tudnék állandó rosszulléttel két minden hájjal megkent leánykát ellátni.

Vdorka
Úgy emlékszem, hogy nekem a 12. hét körül már megmondta a nemét a bébinek, persze nem 100%ra, de mindig bejött. :D :D :D

Zsu
Szerinted ma éjjel alszunk végre? :lol:

Gabi
Jók a téli képek így március végén. A nagyok megnézték és nagyon irigykedtek Encire!!! :lol: :lol: :lol:
Én nem lestrapált gólyát küldtem, mint Gyuzsó és Borsa! :wink:

Andi
Balázs mivel tölti a napjait? Rég láttam róla képeket! :D

Valentina
Jó a havas húsvéti képsorozat! :D A férjem azt mondta a gyerekeknek: A nyuszi megfázott, most a télapó helyettesíti. :wink:

Szép és nyugodt éjszakát mindenkinek!!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Emano, nem lehet átruházni. Én leszek a húgom, viszem a személyijét... :roll: :oops: még mindig jobb, mintha senki nem használná el. A fénykép alapján még lehetek is ő, bár kifejezetten nem hasonlítunk.

Hanna-Hajni, boldog névanpot.

Adri,
gázok ezek a szülők. Persze az ő kicsinyük tökéletes,mi?

Dorka, a Mínea név hihetetlenül különleges és gyönyörű! Hogy nem láttam én ezt annak idején! :)

mtunde

Tünde
Ez nagyon jól hangzik!!! Jó pihizést!!!

Dorka

Ez a név nagyon szép!!! Nekem bejön!!! Csak az a baj a különleges nevekkel, hogy kell egy kis idő mire a környezet megtanulja, megbarátkozik vele, és megtanulja hogy hát neki is van névnapja. Hétvégén találkoztam egy volt osztálytársammal, kérdezte, hogy hívják a Lányunkat, hát én mondtam a nevét, és Ő erre „kedvesen” nevetett. Hát nem értettem, ilyenkor szoktam jönni fitness Norbival, na nem, Ő közölte, hogy hát nem is én lennék, :twisted: ha nem ilyen neve lenne, mert nekem már nem is jók a rendes nevek :twisted: :wink: . Nekünk ez tetszett, és kész!!! :lol:

Hanna,
Nagyon édes vagy, köszönjük a köszöntést!
Áron olyan édes nagyfiú! És nem kövér, én nem látok sonkácskát, de ha van neki, az fini!! :lol: Jól lehet puszilgatni. Larának is van kicsi husis combija!

Látom a babanetnek van saját ügyvédje! :lol:
Ez tök jó, és ez itt a reklám helye! :lol:

Hanna, Adri
Hát igen, minden baba más, Larán is mindig meglepődnek, hogy nagyon nagy, 84 cm és 11,5 kg de már december óta ennyi a súlya, sőt most valószínű kevesebb is, mert hát annyit mozog!
A szülők azért fontosak, hogy milyenek, nálunk Lara tiszta apja, magas és vékony lesz, Apa volt kiskorában ilyen kis gömbölyded!

Hát Lara már most kék zöld foltos, mi lesz majd ha megy. :roll:

Dóri,
Mi a baj? Mit jelent az hogy levegősnek érzed magad?
Képek?
Úszás? Jártok továbbra is? Hányszor?

VAli???
Merre jársz?

Cukipofa??

Nyugodt éjszakát mindenkinek!

ancsaboszi

Tünde! ez tök jóóóóóóóóóóó. és inkább menjetek, nehogymá' elvesszen ez a lehetőség :lol: :lol:
jó pihizést nektek!!! aztán sok-sok fotóval gyere!!!

Adri!!köszi neked is a "nem lestrapált"gólyát :lol: remélem már tényleg erre ejtőzik végre....
bocsi,hogy felcsigáztam a gyerkőcöket a havas képekkel, de gondoltam nektek is muszáj látni...mert hihetetlen ,hogy itt Szentendrén sütött a nap, és innen 20 km-re, 400m-rel magasabban meg 0 fok és hó :shock: képzeljétek el mi lenne, ha nálunk is lennének 1500-2000 m magas hegyek (nemcsak az 1szem Kékes) itt is lenne síszezon :lol:
Ancsa! még nem jutott eszedbe mit akartál nekem írni???
amúgy megkaptam a képeket, nagyon aranyosak!!!! :D :D :D nagyon szépek vagytok! nem kis tudom kire hasonlít jobban ez agyerek??? rád vagy a párodra??? :lol:
Vendég

Tünde!
mi is más csekkét használtuk fel. Előre aláírattattuk velük. :D

Adri!
Drága vagy! De most mit tudok csinálni??? Sajnálom is őket néha, hogy ilyen …. vagyok.

Hanna!
Jaj de ééééédes!!! :D
Nem, nem voltam 4D-n. Nem is hiszem, hogy megyünk. Örülök, hogy a kötelező doki-látogatásra el tudok menni egyedül.
Képzeld! Mostanában Szofi többször is odaszaladt, ha a TV-ben baba volt és ott „baba, baba”-zott. :D:D:D:D:D:D úgy örültem! :D

Ancsa!
Ez tuti nem front!!! Olyan nincs, hogy egy hete folyamatosan front legyen!!! Mert előtte meg x napig nem fájt! Szóval ezt még mindig a hormonok csinálják. Ráadásul tegnap óta alig tudom megint a jobb kezemet használni. (kezdődő vagy visszatérő ínhüvely gyulladás???)

Gyuzso!
Igen járnak bölcsibe. :D

Ezer bocsi most mindenkitől, de ettől a fejgörcstől most csak ennyire futotta. Jövök ha tudok!

Babás-mamás képeket addig is kérek!!! Mert naddon aranyosak mind!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Szép napot!

Mindenki alszik még??? :roll:

Gabi,
hát most már ennyi nagy fehér madárból egy biztos arra megy, aztán meg lehet hogy több, és akkor meg ikrek lesznek. Ahhoz mit szólnál?

Hát igen, eszembe jutott, két dolog, hogy hát a december az ugye még mindig tök szép hónap, a januárról meg nem is beszélve, és szép leszel a fa alatt a nagy pocakkal! :lol:

A másik meg, hogy ugye voltunk Visegrádon szerdán, és tudod hol vacsiztunk? a kedvenc éttermünkben, Bogdányban! :lol:
Fincsi volt!

Örülök, hogy tetszenek a képek!
Akkor ide is teszek fel egyet a névnapi pancsiról!

Ja hát tudom, hogy tiszta Apja, csak a szeme az enyém, de hát így van ez jól. Így kértem, tudod, 2007 januárra egy egészséges kislányt, olyan szemmel mint az enyém, több kérésem nem volt, és ez teljesült! :lol:

Kép

ancsaboszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: