Na jól lemaradtam…de most megkapjátok

kb egy oldal lesz tele velem de igy legalább mindenre reagáltam..
Tegnap elfeküdtem és egész napos pihire ítéltettem…de jót is tett..ma még nem fájt a fejem
Felsoa: na akkor hasonló az ízlésünk

nekem is fehér a kiságy mellé. sajnálom hogy nem közeli időpontban szülünk..merthát igaz ugyanott ugyananál a szülésznőnél de nem hiszem hogy egyszerre leszünk benn a kórházban

vagy hasonó időben igy pontosabb
Talizni megmár nekem nehéz..mert apa nem enged már sehová sem kocsival itt a falun kívül.DE

majd csinálunk baba-mami talit..és ahogy multkor irtad bevonjuk Maryt is

sőt Fruszi sem lakik messze..
Ja és asszem megnézem ezeket a hálózsákokat a H&Mben
Kösz Lányok a bíztató szavakat..nekem tényleg sose semmi bajom a terhességem 2 fő gondja a fejfájás és a szédölgés..apa mindig viccel is hogy rám semmi nem érvényes amit a szülésslőkészítőn mondanak
Nicci: kiváncsi vagyok milyen hírekkel jössz ma…
Ez a Mazsi cucc Szőlő hát komolyan nagyon baba
Hőmérő: mi sima higanyosat vettünk..nekem azt javasolták hogy az a legpontosabb..
Tim: nálunk lehet még kapni sima higanyosat…most komolyan mondom…multkor vettem 2 dbot..ilyet nem is halottam h nem lehet kapni..hmmm
Jajj nagyon édik a pillangós ágyneműk…ha énnékem kislányom lenne

tuti vmi hasonlóban aludna..
Nicci: vicces mert énis igy voltam a terhességem elején mindent rózsaszínben láttam

annyira kislányt szerettem volna na mostmeg nem lehet lelőni a kék cuccoktól
Nálad a sötét váltott világosra nálam a rózsaszín kékre

egyébként nekem tetszik a sötőt ha nem túl soksok mintás..
Meg pl amit nálunk mindenki leszavazott nekem tetszik a szopiparna.huról a világoskék tűpöttyös
Szössz: ha esetleg gondolod énis a
informacio@simonedesign.hu-ra irtam mélt mikor érdeklődtem..max irj nekik aztán meglátod
Nono: megnyugtatlak nem negativak a hszeid nekem max azt tünt fel hogy mostanában kicsit depisebb és rosszkedvűbb vagy sztem aki irta is erre gondolt

és a képen pedig ott egy aranyosan mosolygó anyuka

de a negativat itt sztem ne NEGATIVnak értsd

és tényleg jobb a kedved?
Nekem a terhesség elején volt nagyon érzékeny a lelkem..mindenen bőgtem..aztán jöttek a röhögőgörcsök amit senki sem értett iththon..aztán most próbálom tartani magam mert mostanság is néha megszáll a depi…
Ja és akkor látom neked is bejönnek a zebrák
Kerekes: szép eredmény..jajj és ne mondd hogy megint front jön mert megőrülök …
Gabo: szép dolgok..látom a narancs is nagyon megy itt a topicban
Magika: csak kibújik a picuri hamarosan
Csöppke : dobnál Te is egy táblit ki?
Bambi: olyan helyesek a fotóitok
Nono: gratula az első pisihez
Szibi: nagyon teccik a szoba..olyan édik azok a matricák..
Geni: annnyira jó a tapétátok