A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Kisfruzsi: leírnád a linkjét annak a babanetes rendelő rovatos terhesgondozási protokollnak? Kíváncsi lettem, de nem találom :?

Szibi: csodaszép a szoba, nagyon barátságos, biztos jól fogja majd ott érezni magát a bébi :D

Kép Kép
celesztina

celesztina! Szonja már 2 éves és 8 hónapos. Nyáron töltötte be a 2-t de semmihajlandóságot nem mutatott én meg az államviszgám előtt nem is nagyon akartam.
Aztán október körül, tehát 2 év 3 hósan ült rá előszőr a klotyóra ill a bilire. ő is olvasgatott rajta de nem produkált. Aztán néha véletlenül belement és örömtáncot jártunk.
Aztán újabb kb 2 hónap telt el hasonlóa eredményekkel, szóval jóformán semmi. Apa fürdeti minden este és apa elmondta neki h a kádba nem pisilünk. És egyszercsak magától kiabált h apa pisi!!! És apa kikapta rá a bilire és jött is a pisi. És ez ment a mai napig. Nem szólt soha csak az esti fürdetésnél.

Aztán észrevettem nemrég h reggelre tök száraz a pelus. Azaz álmában már nem pisil. És ez volt nekem a vízválasztó. Úgy gondoltam ha 2 hétig reggelre száraz marad (pedig éjjel 2 körül még lehúz 3 dl tejet) akkor itt az idő. Vettem egy csomo színes bugyikát a C&A-ban Pónis -színes. És ma reggel rászántam magam.
Ha jön a tesó addigra szobatiszta lesz..aztán gondolom lesz egy kis visszaesés, de nyár végére menni fog.
Vendég

el is felejtettem a nagy örömködésemben h milyen szép a babaszoba amit az imént láttam!
Vendég

Sziasztok lanyok!

Nono!

Nekem is ket ev harom honaposan lett Zoli szobatiszta.

Nekem ugy jott ez, hogy mondta, hogy pisil a vizbe furdetesnel, meg soha nem mondta elotte. En meg mondtam neki, hogy azt nem szabad, mond neki, hogy irgum-burgum pisi bentmaradsz.
Vissza is tudta tartani. Na akkor gondoltam ugy, hogy ha igy visszatartja megprobaljuk.
Jott az alsonaci, mondtam neki, hogy szoljon ha kell.
Nem szolt. EGy nap utan besokaltam es masnap 15 percenkent raultettem a bilire.
Minden 3-5 vagy tobbedik raulesre belement a pisi. Nagy dicseret stb. Masodik napon nem is pisilt be emiatt.
Kovetkezo nap mar ritkabban ultettem ra. Pisi bilibe ment ismet.
Kovetkezo nap mar szolt, de ugy hogy mindig rakerdeztem surun. 4 nap utan ment siman a bilibe a pisi.
Akkor anyu elvitte es megzsarolta, hogy ha a bilibe kakil kap csokit.
Hat belekakilt. Ket napig kerte utana a csokit, majd az is elmaradt. Mondhatni egy het alatt szobatiszta lett teljesen.

Ami nagyon kell hozza sok ido es turelem turelem turelem.

Szibi!
Nagyon szep a szoba.

Pocakos kepek is nagyon jok.

Klarka!
Javulast Andrisnak.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Zorróné! szerintem egyáltalán nem baj hogy pozítív lett a teszted, sok helyen meg sem csinálják és nem is tudunk róla hogy benne van a szervezetünkben! Én is tegnap csináltattam meg! A barátnőmnek is volt és szülésnél a baba kapott valamit meg ő is és semmi bajuk nincs. Remélem az én eredményem szülésig megjön!

Szibi nagyon szép az ágyatok, azért is tetszik mert nem egy szokványos és masszívnak is tűnik a szinek is nagyon jók. Látom te is szereted a zsiráfokat meg az elefánt mintákat!

ÁgyneműK: nagyon szépek amiket felraktatok!!! Én inkább a visszafogott szint részesítettem előnyben ezért is vettünk fehér-drappot! Szerintettek elég 40 fokban kimosni?

Teszek fel képet róla ha sikerül!

Kép
geni

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1206523973.5725.jpg[/img] [/img]

Kép
geni

Bambi - Nagyon szépek a pocakos képeitek!!! :)

Szibi - Tetszik a szoba, és olyan édesek a matricák a falon :)
Nekünk is függöny kell még .. a forgó zenélő megvan :)

Nono
- Gratulálok a bili-projecthez!!!! :)

Klarka - Jobbulást kívánok Andrisnak :)

Magika
- Beveted a titkos fegyvereket szülés érdekében? Majd jelezd, beválik-e valamelyik :D :lol:
Nekem azt mondta tegnap a dokim, hogy most már tartsam bent egy hetet .. ne lepjen meg minket a kiscsaj :) ne zötykölődjetek, ne takarítsak .. stb. :D Lehet neked ezeket kellene csinálnod :D

Most megyek a körmöshöz szépülni .. hétvégén meg hajfestés. Aztán min. 1 hónapig nem lesz időm magamra .. meg semmire .. :D

Az APEH-re meg nagyon pipa vagyok .. tegnap kibuktattak ..
Úgyhogy nálunk a pénztelenség-állapot továbbra is fennnáll .. a függönyök meg a blotban várakoznak jobb időkig .. :? :?

Este teszek pocakfotót, meg lefotózom a kis forgónkat, olyan cuki :)

Kép
szösszenet

Geni - A ti szobátok is nagyon szép! Komoly a falfestés :) Igazi mese-szoba :)

Zorroné -
Én is sajnálom az eredményt, de Kata biztos megnyugtatott, hogy ennek nagy jelentősége nincsen .. ;) :)
Minden rendben lesz! Legalább tudjátok :)
Hogy érzed amúgy magad? Mikor jössz szülni? :D

Kép
szösszenet

Kép

Kép
geni

38 hetesek vagyunk, és kereken 1 hét múlva születik Alíz :!: :D :D :D :D :D :D

Kép
szösszenet

Szösszenet!
Köszi a dicséretet de ez csak tapéta, nem mertem volna falfestést beválalni!
Kellemes szépülést!!!

Kép
geni

Nono!
[/b]Nagyon jó a Libero UP&GO pelenka is. Úgy működik, mint egy bugyi, de beszívja a pisit. Ez arra jó, ha elmentek vhova, és még nem 100%, hogy szól a pisi miatt, akkor sem kell visszatérni a pelusra. Az biztos megzavarná, hogy van amikor lehet bepisilni, otthon viszont nem. Éjszakára is jó, ha véletlenül "baleset" történne.
emma2008

Szibi,
szép lett a szoba. A pelenkázó szekrényetek nagyon tetszik.
Hétfordulóhoz gratula :)

Geni,
hű, milyen szép a falfestés :) Tényleg igazi meseszoba

Szöszke,
ne is beszéljünk az APEH-ról. Nekünk tegnap jött ki az illeték... Jobbkor nem is jöhetett volna. :(

Kép
emi29

Geni,
Látom, nem falfestés, hanem tapéta. Nem baj, akkor is szép!

Kép
emi29

Geni!
Nektek is nagyon szep a szoba.

Szosszenet!
En csinalok mindent ugy mint azelott.
Most pakoltam el a husveti cuccokat a lakasbol, mosok, fozok, pakolok es Zolit hurcibalom oviba.

Megis semmi eredmeny.
Sot meg piacon is voltam es bevasarolni a boltba.

Ugyhogy most elovettem a homeopatiat, hatha.

Ja es ahol lakom olyan az ut, hogy ha akarnek sem tudnak zotykolodes mentesen menni autoval.

APEH-ra en is kivagyok bukva, de az OEP-re is. Januar ota megint nem kaptam meg tappenzt.
Meg jo, hogy apa fizujabol kijovunk.

Magi
Vendég

Sziasztok Mamik!

Visszaolvastam, de most csak rólam, mert bomba robbant a lakásban, és muszáj rendet rakni meg főzni vmit!!

Voltunk dokinál, minden ok!
Méhszáj még zárt, méhlepény teljesen jó! Méreteket nem tudok, mert megint nem kaptam az uh-ról leletet!! Viszont mondta dokinéni, h nem lesz kis baba MAszat! Hát erre kiv. leszek, mert múltkor a 4d max. 3200-3300 g-ra saccolta a szül. súlyát.
A fejecskéje szépen lennt van, a hólyagomon pihenteti, ezért fáj meg szúr mindig a hasam alja!
Levette a tenyésztést, és kaptam még papírt a vérvételre meg pisimintára!!
Mondtam dokinéninek, h jöv. hét szombaton szeretnénk szülni, de csak mosolygott!
Holnap meg megyünk ctg-re, ott kiderül, h ez a melegfront mennyire tesz be nekünk!

Megvettem az apás szettet is hazafelé!
Képzeljétek, a kórház előtt meg állt 2 csaj meg egy pasi. Az egyik csaj mekitámaszkodva görnyedt előre egy oszlopnak, a pasi meg a másik nő meg tartották. Aztán jöttek be utánam a kórházba, akkor láttam, h kismama! Mentek szegénykéim szülni! De alig volt hasa a csajnak, biztosan elment már a magzatvíz..

Szóval nem túl röviden ennyi van velünk!

Remélem mindenki jól van, és majd a gályameló után jövök vissza és reagálok mindenkire!!!!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

[quote="emi29"]S írta:emi29zöszke,
ne is beszéljünk az APEH-ról. Nekünk tegnap jött ki az illeték... Jobbkor nem is jöhetett volna. :(

Megértelek...
Nekünk meg december óta elbírálás alatt van az illetékkedvezményre vonatkozó kérelmünk .. és most vártuk volna az adóvisszatérítést, de csak egy végzést kaptunk, hogy visszatartják az illeték miatt ..
Hívtuk őket .. amíg nincs a kérelemre határozat, addig meg vagyunk lőve .. tehát ha még fél évig ülnak rajta, akkor fél évig bent tartják az adóvisszatérítésünket .. és még azt sem tudjuk, mi lesz a kimenetele az elbírálásnak .. de hogy pénzt nem kapunk, az fix.
1 héttel a baba születése előtt nagyon jól jött :evil: :? :cry:

Kép
szösszenet

Magika - Hajrá :)
Hát igen .. még aztán az OEP-pel is lesznek szenvedések, az tuti .. mert kétlem, hogy gördülékenyen intéződne minden .. a családi pótlék, a TGYÁS, az Anyasági támogatás .. el nem tudom képzelni. Tutit kiborítanak majd ők is ..

Kép
szösszenet

Kiscica - Mennyi volt az apás szett???

Jajj .. késésben vagyok .. majd jövök :D

Kép
szösszenet

Na jól lemaradtam…de most megkapjátok :D kb egy oldal lesz tele velem de igy legalább mindenre reagáltam..

Tegnap elfeküdtem és egész napos pihire ítéltettem…de jót is tett..ma még nem fájt a fejem :D

Felsoa: na akkor hasonló az ízlésünk :D nekem is fehér a kiságy mellé. sajnálom hogy nem közeli időpontban szülünk..merthát igaz ugyanott ugyananál a szülésznőnél de nem hiszem hogy egyszerre leszünk benn a kórházban :D vagy hasonó időben igy pontosabb :D
Talizni megmár nekem nehéz..mert apa nem enged már sehová sem kocsival itt a falun kívül.DE :D majd csinálunk baba-mami talit..és ahogy multkor irtad bevonjuk Maryt is :D sőt Fruszi sem lakik messze..:D
Ja és asszem megnézem ezeket a hálózsákokat a H&Mben

Kösz Lányok a bíztató szavakat..nekem tényleg sose semmi bajom a terhességem 2 fő gondja a fejfájás és a szédölgés..apa mindig viccel is hogy rám semmi nem érvényes amit a szülésslőkészítőn mondanak :D

Nicci: kiváncsi vagyok milyen hírekkel jössz ma…

Ez a Mazsi cucc Szőlő hát komolyan nagyon baba :D

Hőmérő: mi sima higanyosat vettünk..nekem azt javasolták hogy az a legpontosabb..

Tim: nálunk lehet még kapni sima higanyosat…most komolyan mondom…multkor vettem 2 dbot..ilyet nem is halottam h nem lehet kapni..hmmm

Jajj nagyon édik a pillangós ágyneműk…ha énnékem kislányom lenne :D :D :D tuti vmi hasonlóban aludna..

Nicci: vicces mert énis igy voltam a terhességem elején mindent rózsaszínben láttam :D annyira kislányt szerettem volna na mostmeg nem lehet lelőni a kék cuccoktól :D
Nálad a sötét váltott világosra nálam a rózsaszín kékre :D egyébként nekem tetszik a sötőt ha nem túl soksok mintás..
Meg pl amit nálunk mindenki leszavazott nekem tetszik a szopiparna.huról a világoskék tűpöttyös :D

Szössz: ha esetleg gondolod énis a informacio@simonedesign.hu-ra irtam mélt mikor érdeklődtem..max irj nekik aztán meglátod :D

Nono: megnyugtatlak nem negativak a hszeid nekem max azt tünt fel hogy mostanában kicsit depisebb és rosszkedvűbb vagy sztem aki irta is erre gondolt :D és a képen pedig ott egy aranyosan mosolygó anyuka :D de a negativat itt sztem ne NEGATIVnak értsd :D és tényleg jobb a kedved?
Nekem a terhesség elején volt nagyon érzékeny a lelkem..mindenen bőgtem..aztán jöttek a röhögőgörcsök amit senki sem értett iththon..aztán most próbálom tartani magam mert mostanság is néha megszáll a depi…
Ja és akkor látom neked is bejönnek a zebrák :D

Kerekes: szép eredmény..jajj és ne mondd hogy megint front jön mert megőrülök …

Gabo: szép dolgok..látom a narancs is nagyon megy itt a topicban :D

Magika: csak kibújik a picuri hamarosan

Csöppke : dobnál Te is egy táblit ki?

Bambi: olyan helyesek a fotóitok

Nono: gratula az első pisihez

Szibi: nagyon teccik a szoba..olyan édik azok a matricák..

Geni: annnyira jó a tapétátok
Vendég

Emi, Szösz: sajnálom, hogy meggyűlt a bajotok a hivatalokkal :evil: :cry:

Nono, Magika: köszönöm az infot a szobatisztaság-témában, sokat segített, akkor a nyár tényleg jó lesz időben -remélhetőleg pár hó alatt megszokja tesót és akkor fókuszálhat a pelus-elhagyásra. Amúgy mi már olyan bugyipelust használunk (bár dm-eset, az nagyon cuki, denagyon :D zsiráf van rajta és tényleg olyan, mint egy kis boxer amikor felveszi -mást nem is hajlandó már felvenni pelusban :roll: )

Geni: nagyon szép a szoba és az ágy meg az ágyneműú (nekünk is nagyon hasonlónk van -brendonos? asszem mi Launál ott vettük)

Kép Kép
celesztina

Szöszke,
na ez nem semmi! Visszatartják az adóvisszatérítést??? Ilyet még nem is hallottam. :( :( Nagyon sajnálom!
Nekünk most még nem is a lakásvásárlás utáni illeték jött ki, hanem az örökösödés utáni. :(
Szerencsére a TGYÁS-t nekem a munkahelyem intézi, viszont sanszos, hogy ebben a hónapban én sem kapok fizetést, pedig a munkahelyem TB kifizetőhely :( :(

Kép
emi29

Celesztina,

Bocsi, hogy csak most reagálok, de el kellett mennem a bankba+ vásárolni.
már minden lassan megy...ez a projekt másfél óráig tartott és baromira elfáradtam....a lábaim és a kezein meg jól bedagadtak...most azthiszem harapok valamit, aztán pihi...

Na de a lényeg: https://www.babanet.hu/faq/tergon21.php

Lányok gyönyörűek a szobák!!! Én is az ablakhoz szerettem volna rakni a kiságyat, mint Szibi csak nekünk ott van a radiátor..

KépKép
kisfruzsi

Litu,
higanyos lázmérőt már nem sok helyen lehet kapni ugyanis kivonták a forgalomból a higany miatt...

Kép
emi29

Lányok!
Azt hittem,hogy mire visszajövünk a hosszú húsvéti hétvégéről legalább 2 topic-babával bővülünk.De semmi.Szerintem Szösszenet lesz az első.
Tegnap volt az első CTG-m.7 órától 3/4 1-ig dekkoltam a kórházban,mert 5 ágy volt és csak 1 nővér,aki közben vizeletet nézett+vérnyomást mért.De a gyerekem nagyon ügyi volt.Szétrúgta a hasamon az érzékelőket, nem győztem nyomkodni a gombot.Már ott röhögtek rajtam a többiek, volt akinek a gyerkőcét fel kellett ébreszteni egy kis hasrázogatással.3 db 50%-os fájást produkáltam a fél óra alatt.Méhszáj teljesen zárt.Hétfőn kell menni legközelebb.És nálunk is van a 38. héten kötelező UH.
Málnalevél tea: én 4 napja iszom.
Geni, Szibi:Nagyon szépek a szobák!

Kép
ágnes27

Valaki kérdezte pár napja a málnalevél teát. (Tudom, vannak itt páran akik úgy vélekednek, hogy a dokijával kell mindent megbeszélni...)
Én a szülésznőmmel konzultáltam és az alábbiak szerint eszek/iszok/masszirozok:
1. Homeos bogyókat: 3 naponta (ahogy utána olvastam, mindenki más dózist ajánl, gondolom függ a hetek számától és kinek, mi a célja - mi még nem akarjuk beindítani a szülést, még csak a "puhulásra" játszunk), betöltött 36+0 héttől
2. Málnalevél tea: napi fél liter, majd emelem 1 literre a 38. héttől. Betöltött 36+0 héttől iszom. Üresen, hidegen. Kicsit fű ízű, de engem nem zavar, mert előtte is ittam már magában ilyen furcsa ízű teákat...
3. Masszirga. 36+0 héttől. Szerintem nem olyan kellemes, mint előtte gondolta volna az ember. Párom csinálja. Egyedül nem tudnám.
Remélem ezek majd segítenek a szülésnél.
1Bambi

Kép
1bambi

Szibi,
nagyon tetszik a szoba! Ilyen jó kis faldíszeket nem is láttam még. Nagyon-nagyon jó! (Most megint rohannék venni...)
Gumimaci (aki nem szereti a gumi maci cukrot)
helló!

Kép
1bambi

Ollem,
mi újság Veletek???

KépKép
kisfruzsi

Holnap megyünk dokihoz, elvileg utoljára!!!!

Ja, és hétvégén összeraktuk az ágyat, majd teszek képet....

Jaj, legyen már valami!!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Mezsóékról tud valaki valamit?

Kép
ágnes27

Kisfruzsi: semmi gond, nem vot sürgős, köszönöm a linket! Minden ügyintézés nekem is baromi lassan megy már sajna :? :( :cry: Pedig egy hete még milyen büszke voltam magamra, hogy még túlzottan fáradt sem vagyok... kellett elkiabálnom. Most örülök, ha a lépcsőkön lejutok :roll: :?

Kép Kép
celesztina

Na, megreggeliztem, de még mindig romokban van a lakás!
Semmi kedvem sincs nekiállni!!

Szösz
1500 Ft volt az apás szett, és van belőle L-es és XL-es méret is!!

1Bambi
Én kérdeztem a teát, köszi a választ! Most dokitól is megkérdeztem és mondta, h majd szülésznővel beszélgessek erről, mert ő elvégzett erre egy tanfolyamot!! Holnap majd kifaggatom!!

betegeskedőknek jobbulást!!

Babaszoba nagyon szép! Csak irigykedem mindenkiére!! Miénk még mindig rumliszoba...

Kép

kisscica80

Lanyok!

Itt szakad a ho es lassan mennem kell Zoliert!

Klarka!
Homeot nem probaltad?

Magi
Vendég

Bambi, akkor már a homeos gyógyikat is lehet kajálni???
Én tegnap óta iszom a málnalevél-teát, de izesitem, üresen nem tudnám... talán igyis hatni fog vmit... napi 2 bögrével és lehet, elég erősre sikeredett... :roll: bánja fene, én már mennék szülni úgyis...

Milyen homeos gyógyikat eszel??? Vagy kérjem ki a patikus véleményét???
Én dokitól ilyesmit nem kérdezek, mert röhög rajtam, hogy mindenáron szülni akarok és egyébkéntis úgy tünik, nem igen hisz ezekben a "gyógymódokban"...

"Apa"-féle szülésinditási kisérletem is befuccsolt egyenlőre, két napja próbálok rámászni, de ül ezelőtt a qva gép előtt esténként ahelyett, hogy befeküdne mellém... hát az meg már hogyan néz ki, hogy közlöm vele, - Gyere mán ide és bökdösd meg a gyerek fejét, hátha nem tetszik neki - .... Pedig mondtam is neki pár napja, hogy mostmár jó lenne és már nyugodtan lehetne is, mert ha elindul, minden kész és ok a fogadására... dehát úgy tünik, nemigazán kivánja hab testemet... ez van... de azért még reménykedek... :roll:

Én sem reagálok, mert az agyam is csak az aktuális oldalra kiterjedően befogadó... :lol: sorry...
És abból is az utolsó hsz-ekre... 8)
Vendég

Sziasztok!

Még mindig nem olvastam vissza mindent. A mait igen...

Zorroné! Sajnálom az eredményt, még jó, hogy kiderült időben, így kezelni tudják.

Én jövő héten kedden megyek először nst-re, akkor lesz uh is és vizsgálat, és akkor veszi le a doki a sztreptora is a kenetet.

Klarka! Jobbulást a fiadnak!

Bambi! Nagyon jól néztek ki a pároddal a fotókon! :D

Szőlő! Emlékszem a ti képeitekre is. Mindegyik nagyon jó, főleg a "két pocakos". :D

Nono! Gratulálok a bilibe pisilésért. :D Olvastam a balesetet is :lol: , úgy látszik Szonja is meg akarja oldani ezt a problémát. :wink:

Szibi! Nagyon szép lett a babaszoba! :D És már csak 4 hét van hátra... nekünk is kb. :D

Geni! A ti kiságyatok is csodaszép. :D Én is szeretem a visszafogott színeket. A mi ágyneműnk nagyon világos almazöld. Majd teszek róla képet, de a falvédő még mindig nincs a helyén.

Szösszenet! Sajnálom az APEH dolgot. :( Mi is várjuk már nagyon a pénzt, remélem nem fognak csúszni.
Izgalmas, hogy te tudod is, hogy Alíz már 1 hét múlva a karodban lesz. :D Én már nem tudnák aludni a helyedben. :wink:

Magika! Már neked sem lehet sok, de azt mondják a kiscsajok nem sietik el a dolgokat. És ez a te lányodra látom igaz. :D

Kisscica! Grat. a jó eredményekhez.

Ágnes! Jól ott tartottak a kórházban. Én sem számítok jobbra. :?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Pumpóka,
szerintem a homeós bogyókkal kapcsolatban kérdezd meg a gyógyszertárosokat, bár lehet, hogy ők sem nagyon nyilatkoznak.
persze, megmondom én neked az "adagom", de szerintem mindenki mást mond. Én amikor rákérdeztem, hogy ez végül is mit eredményez, hogy elindítja tán a szülést? -a szülésznő csúnya szemekkel rám nézett és azt mondta, hogy ez még nem cél.
a neten is vannak leírások...pl. itt: http://www.bioszerviz.hu/images/HOMEOPA ... VASLAT.doc (bár nem olvastam át alaposan).
én caulophyllum 9 ch-t szopogatok 3 naponta 5 szemet. azt hiszem a márciusiak beszéltek erről korábban, ahhoz képest ez semmi adag.

Kép
1bambi

Sziasztok,

képzeljétek, voltam ma CTG-n és volt 1 azaz egy darab jóslófájásom :) Én még 2 hetet ki akarok húzni egyben!!!! Na most olvasok.. Olyan furcsa, hogy most már mindenki várakozó pozícióban van :) Aztán egyszer csak beindulunk és minden napra jut majd egy babó :) :)

Benettke, hol vagy már megint???????

Kép
Kép
mango.

Elegem van!!! :(
Ember hazarohan, mert ma vidéken volt!!! Közli, h elviszi a laptopom, és h holnap későn ér haza, mert akkor is vidék!!
Pedig tudta, h holnap este 6ra megyünk ctg-re!
Ja, és ma sem jött velem dokihoz, mert kb. egy hete tudta, h ma kell menni reggel, de tegnap du. beközölte, h jönnek érte reggel 8ra.
Mondom fa..sza, mert 9re dokinál jelenésünk van!!!
Néz rám, h tényleg, de nem tudja a mai napot átvariálni...
Megoldás: Após cégétől az árubeszerző várt rám reggel, és ő hozott-vitt.
Amilyen szerencsém lesz, holnap is megnyerem őt magamnak és a végén majd a pasival megyek majd szülni, mert drága párom azt is el fogja felejteni!!!! :evil:

Kép

kisscica80

Sziasztok!

Nono, nagyon jót nevettem a Szonjával történteken! Írj még ilyeneket, ha történik veletek hasonló, bármilyen témában.

Szöszi, Magika, drukkolok nektek. Nagyon jó lehet már ennyire látni a végét. Az én ficánkám persze csak várjon még. A zötykölődés pedig jó ötlet lehet. A kórházban mindenkit fekvésre ítéltek, akinek le akarták állítani a vajúdását.

Szibi, ez a szoba nekem is nagyon tetszik. A színek mellett a kságy is nagyon szép formájú.

Geni, a ti ágyneműtök is nagyon szép. Nekem is tetszenek ezek a visszafogott színek.

Én most nagyon jól elfekszem itthon, még kevesebbet keményedik a hasam, mint a kórházban. Fizikailag ugyan ott nagyobb biztonságban voltam, de itthon mégiscsak kellemesebb, nincs az a stressz. Azt még nagyon szeretném, ha ficánka befordulna, egy hete még mindig medencevégű volt, és most is ott érzem.
Vendég

Zorroné, ne aggodj a strepto miatt, sokmindenkinek van, nem jelent semmit! Kapsz egy kis antibiotikumot szülésnél és kész...

Nono, Celesztina, tőlem már több intelligens rokon/ismerős megkérdezte,h. hogy állunk a szobatisztasággal... Erre én megkérdeztem, hogy mit gondolnak, Csenge jön szólni, hogy "anya pisilni kell" vagy én kérdezek rá. Alig múlt 1 éves.... Mostanában annyit mond már, h. "kaki" meg "fujj" :) :) ezeket persze tőlem tanulta :)

Kép
Kép
mango.

SZIASZTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Úgy nézz ki,hogy pofátlanul beelőzök mindenkit! :wink:

Ma reggel voltam urologúsnál,a vesémen a tágulat majdnem 3cm! :roll:

Megkaptam a szakvéleményt,sőt az orvos fel is hívta a nőgyógyászom!

HOLNAP FEKSZEM BE,ÉS PÉNTEKEN MEGCSÁSZÁROZZNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:wink:
A vonalzóm nem jó,én pont ma vagyok 38 hetes!!!!!!!!!!!!!!

Tehát lányok húzzatok bele!

Nagyon félek,holnap reggel 7:30ra megyek cuccostól,és majd a holnapi nap folyamán közlik,hogy pénteken hánykor lesz a műtét!

Az egyik szemem sír a másik nevet!

Félek is meg várom is !!!!!!!!!!!!!

SZÖSSZENET küldők privit!

Szorítsatok!

KépKép
KépKép
nicci

Kiscica, fel a fejjel! Amikor én szültem a párom 2 napot kapott, nem engedték el többre, mert olyan fontos munka volt folyamatban..ebből egyet tudtunk eltölteni együtt, mert besárgultunk és még 1 nap kórházi fogságra ítéltek. Sajnos ez van, valakinek dolgozni kell a családban. Ne búsuljál!!! Itt vagyunk a finisben, már csak jó kedvünk lehet :) :)

Szösszenet
, neked nem am van a mumus napod??? Vagy rosszul emlékszem??

Kép
Kép
mango.

Jujj Nicci, ez nagyon izgi!!!!! Majd küldjél mms-t valakinek, hogy minél előbb lássuk a pindur pandurt!!!

Kép
Kép
mango.

Sziasztok!

Nicci, ez tök izgi, sok sikert előre is a császárhoz, minden jót, és vigyi majd magatokra! Sms-t várjuk ám :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Virág
Az tök jó, h otthon kevesebbet keményedsz!!!! Ügyi vagy nagyon!!

Nicci
Akkor pénteken meglesz a második topikbaba!! Az igen!!
Ne izguljál, hamar túlleszel rajta, és szerintem jobb a császár, mint a szülés! Ez az én véleményem!!!!

Mango
Köszi a bíztatást! Még szerencs, h ez csak átmeneti időszak, és ez fusi meló, szóval szabit kellett rá kivennie!!

Klarka
Voltam ma az első heti rendelésen a dokinknál, és képzeld a magánrendelőben kér pénzt! De heti bontásban, így alkalmanként 2000 Ft. Azért ez komoly, és nekem fel sem ajánlotta, h mehetek a Bártfaiba!! Te oda jársz, nem????

Kép

kisscica80

Ma még vagyok! :wink:

Próbálom összeszedni a gondolataimat,elég váratlanul ért a dolog!

Csak futkosok,mint egy hülye 100szor átnézztem a táskám!

És szervezzem a kisfiam felügyeletét!

Több sírógörcsön túl vagyok,annyira bánt,hogy nem fogok vele lenni pár napig! :cry:

Ez a legnehezebb része számomra! :cry:

KépKép
KépKép
nicci

Nicci,
Ne félj! Szorítunk érted. Hát nem gondoltam volna, hogy beelőzöd Magikát, de amennyit szenvedtél, talán jobb is így. A 38. hét pedig teljesen normális.
Addig is vigyázz magatokra!!!
Egyébként mi lesz a veséddel a szülés után? Rendbejön magától, vagy várnak még rád kellemetlen pillanatok?

Kép
emi29

Geni, szép a babaszoba, ahogy az előttem szólok is írták, meseszerű :)

Gabo, tök jó a kiságy, a babakocsi, meg az ágynemű is :)

Lituka, szerintem nagyon jó válaztás Nektek is a zebrás szett, én is sokáig vaciáltam azon rózsaszínben, míg meg nem találtam ezt a pillangósat :)

Bambi, jók a képek :)

Szössz, mához egy hétre Alíz már kivülről szemléli a világot :) Nagyon izgalmas :)

Zorróné, sajnálom a rossz eredményt, de igazuk van a többieknek, legalább tudod, és tudnak ellene védekezni, biztos nem lesz baj!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Kiscica!

Az elsőt is császárral szültem ,tudom mi vár rám,talán ez miatt is de sokkal jobban félek! :cry:

KépKép
KépKép
nicci

Emi!

Hát az urológus nagyon bizakodó,hogy a szülés után rendbe jön a vesém,és hogy csak a baba nyomorgatta össze ennyire! :wink:

Remélem!

KépKép
KépKép
nicci

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: