Sziasztok!
Kicsit nem jövök és nem győzök visszaolvasni!

Próbáltam jegyzetelni, bocsi ha valami kimarad!
Mgabcsi, Rekaorsi, üdv!
Konan, annyira tetszik hogy ilyen rendes védőnénid van! Mi most kaptunk újat, előző most szült

őt pedig még nem ismerem. Tényleg, fel is kéne hívnom, időpontot kérni tőle, már múlt héten kellett volna
a.m. nagyon jó a kép a babókáról! Tényleg nagyon szépen látszik a gerince!!
Csibe, eredmény?! Elárulta a baba a titkát?!
Honey, szuperek a képek!!!
Röné, jobbulást! Tök jók a képek, a 4D-s pont olyan mint a mi egyik képünk (csak nem tudom leszedni a dvd-ről...)
Bagzerka, annyira tetszik a kis nyújtózkodós! És nagyon jól látszik!!!!! Pocid hatalmas és szép!!!
Roni, én az itteni kalkulátor alapján állítottam be a vonalzómat. Doki is és védő néni is egy nappal későbbre számota ki, de gondolom ebben az idei szökőnap a ludas
Judit, UH alapján nem állítgattam, mert az Istenhegyin pl. egy héttel fiatalabbra mondta a gép egyetlen adat miatt - combcsontját mérte rövidebbnek.. De az én dokim mikor nézett, akkor teljesen korának megfelelő volt...
Minyu, tök jó, hogy már Te is érzed a mocort!
bekerülhetek a tábliba? Adataim:
Születési dátum: 1974. 06. 17.
terminus: 09. 22.
Kórház: Bp. ÁEK
Lakhely: Dunaharaszti
Tesó: 1 lány
Köv. vizsgálat: április 8.
Holka, én is örülök, hogy vérömleny volt, nincs!
Luca, nagyon-nagyon drukkolok holnapra az uh-hoz!++++++
Nostwaten, betöltött 16. hét után! Én 16+1-en megyek majd.
Eszike, ne izgulj, első babánál később érzed a mozgást, mint a következőknél! Minden rendben van, tutti!!!
Monee, jó a pocis kép!!!
Terhes vitamin. engem a dokim leállított róla, mondván jön a tavasz, a friss zöldségek, gyümik. És picit vérszegény vagyok, vasat írt fel + a MagneB6-ot eszem, nap 3x2-t.
Alvás. Hanyatt vagy oldalt szoktam aludni, dea hanyatt fekvésről szépen lassan szoktatom le magamat, mert később, ha nagyobb lesz a baba, már nem ajánlják. Most úgy alszom, hogy oldalt fekvésben a felöl levő lábamat felhúzom így picit előredőlve a pocim sem lóg a levegőben. Ezt a pózt még Dorkával "kísérleteztem ki"
Rólunk: egész család tiszta nátha!

Valószynű, hogy Dorka hozta az oviból és végigmegy mindenkin. Ő csütörtökre kezdte, én szombaton nem láttam a t...nytól, Apa pedig tegnap kezdte..