A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ágica, Juba, gratulálok a forgolódó babáknak!!!
Kép

Silka, köszi, erre nem gondoltam! Nyilván van vmi oka, hogy 6 hónapot írnak az üvegre, csak Paramami Irina inkább fél, mint megijed. :wink:

Kép
Kép
irina

Az üveges kaja melegítés, Nem tudom, szerintem simán lehet üvegestől. Emma szt eszi amit én főzök neki. Eddig nagyon bejött neki, nem győzöm kanalazni neki. Ma új kajcsikat főzök neki, vagy 3 félét, nagyobb adagot és megy a fagyóba. Ja és akkor ma párolok neki csirke mellet is, azt is elkezdjük végre.
Kíváncsi vagyok. Jön a borsó, sütőtök, cékla! :shock: :shock: :shock: remélem fogja szeretni., bár eddig mindn bejött neki.

KépKép
kaqk
Debrecen

NA, nem az alvós mikiegeret akartam, hanem a forgolódóst... talán most:
Kép

Kép
Kép
irina

Maggie: édes vagy, köszönjük! Nagyon sajnálom a kis Albertet a pocifájás miatt! Remélem, mielőbb javulni fog a helyzet! Nekem mondta a védőnéni, hogy számítsak erre, mivel Ádi nagyon kólikás volt, de Bongyi fiai is hasfájósak voltak és jól vették a hozzátápis akadályt... A hasfájás csak onnan jutott eszembe, hogy a tegnap esti ébredéskor Ádi emelgette a lábát, amikor bementem hozzá. De napközben ugye állandóan tornázik és lábemelget... de elég sokat láttam, hogy csinálja, amikor 3 hós koráig fájt a pocija, és napközben szerintem nincs hasfájása.
Szaladok altatni, mert nyügi van!

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

A Nyuszim köszöni a dícséreteket :D
(vendégségben adtuk rá ezt a tapsifüles-hajpántot; nem tudom, a házigazda honnan szerezte)

Nem tudtam még teljesen elolvasni a mai termést, csak pár gyors reagálás:

Petrus, Ádi nagyon édes a fotókon! :D

Cékla:
nem magában adom, hanem krumplival, almával keverve (mivel elég édes, lehet, hogy az alma nélkül is jó)

Paradicsomos krumpli: a saját készítésűbe tettem icipici cukrot; az üveges bébikajában szerintem szintén van

Szilva: én is csak akkor adom Dorkának, ha az egyéb kaják székletfogó hatásak; akkor is csak 3-4 adagra elosztva egy üveget

Melegítés: néha mikrózok, néha cumisüveg-melegítővel melegítek(mikor mennyi idő van rá)

Majd még jövök, most rohanunk úszni.

Kép
dotildi

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van. :)

2hét után tegnap jöttünk haza. Mi is elkaptuk a hányás-hasmenés dolgot,elkészült a gyerekszoba sión,így most péntektől véglegesen költözünk,addíg meg takarítok meg ilyenek.
Rólunk annyit,hogy néha-néha megfordul Domi hasról hanyatra,de nem erőlteti meg magát. Ülni ölben imád. És cicin aludni,aminek nem örülök túlságossan. Kint van 8 foga,így már van mosolya,olyan furi. :)
Kaja ügyileg most keveset eszik-meg adok más kaját,mert a betegség óta nemnagyon bírja a pocak. Viszont anyatejci az jöhet bőven. :)

No most lépek. :)
varga tünde

Dotildi! Az Univeres paradicsomos krumpliban nincs cukor (mivel egyik Univeres kajában sincs!), viszont van benne alma!
A Kecskemétiben pedig cukor van, alma nincs.

Kép

Kép
regcsiken14

Hahó!!!

Hát reagálni ismét semmi esélyem,de ezt már megszokhattátok!! :oops: :oops:

A fényképeket mindig megnézem...nagyon ügyes,szép.édi-bébi babák vannak itt!!!! :D :D :wink:

Mi tegnap voltunk Nyiregyházán egy élményfürdőbe!! :D :D
Nagyon jó volt!!!A csajok élvezteék nagyon,meg én is,hogy kimozdultunk!! :D :D :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Kép
Kép
Kép

Az utolsó képen Meli kissé kechup-os,dehát pont akkor jött a nyuszi!! :D :oops:

ancsi26

Regi: kevesebb céklát, mert nagyon domináns íze van! Én a múltkor 1/4-3/4 részben adtam, úgy megette, utána meg felesbe, na úgy nem kellett neki!
Én is az almát használom édesítőként cukor helyett! Főleg, hogy újabban desszertként nem eszi meg.

Irina: én is mikróba melegítem az üveggel. Az üveges meg tényleg más tészta, ezt az én védőnőm is mondta. Tehát ha úgy gondolod, bármelyiket adhatod, ami a korának megfelel.

Ancsi: de jó nektek!!! Látszik, hogy mennyire élvezték a gyerekek!!! :D :D :D

Kaqk: ilyen előfordulhat. Lehet, hogy túlette magát és kijött a felesleg. Ha rendszeresen nem csinál ilyet, akkor nincs gond! (mármint, hogy az összes kaját kihányja mindig)

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Mi is hazaértünk tegnap. Remélem mindenkinek jól telt az ünnep!

Csak gyorsan végiglapoztam, gyönyörűek a manók és ügyesek!

Sajnos Zéti napok óta iszonyat sírós, nagyon duzzadt és piros az ínye.Azt hiszem fogzunk ezerrel, annyira megviseli... :cry: Veszek rá ma valamit, nem használ a kenőcs. Felírtam a homeos bogyót amit használtok sokan.

Remélem hamarosan javul, enni sem nagyon akar.Megyek is, sír most is. :cry:

Puszi mindenkinek!Jövök ha tudok...

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!
Mi is megvagyunk ám!
Jól meglocsoltunk mindenkit, meg engem is jól meglocsoltak -igy senki sem hervad el tuti:-)
Egy valami azért kiderült, mindenütt jó, de legjobb otthon:-)
Hát én ilyenre nem is emlékszem, hogy HÓ :shock: húsvétkor, de majd elmondhatom a fiamnak, hogy az első karácsonyakor hó nem volt, de volt húsvétkor!

Nálunk is megy a fogzás ezerrel, meg a forgolódás is, meg az ülés. Egyre hosszabb ideig birja megtartani magát:-)

Kaptunk egy szatyor játékot :shock: én már egyáltalán nem férek a sok játéktól, már várom a babatalit, mert akkor végre elmegyek az Ikeába és veszek tárolókat.

Ancsi aranyosak vagytok! Jó lehett az élményfürdőzés:-)

Regi csúnya hátfájás, hess, hess, hess!!!!

Timi jaj de jó, hogy jól sikerült a hv:-)

Tündi 8??? Hűha

Mi is általában univert veszünk, de most Hamésakat katunk SK ból. Nagyon finomak:-) de azok cukzorottak

Irina mi is mikrózunk, bár anyukám nagyon ellenzi, mert hogy nagyon káros.

Heni
KépKép
heni81

Megjöttek a Lost-ok Emese :lol: :lol: !

Tünde!Te jó ég 8 fogacska? :shock: Bátyámék 11 hónapos fiának is csak 7 van :lol: nekünk meg egy se :roll: .

Ancsi!Jaj de jó nektek!Milyen édesek a csajok,mennyire jó kedvük volt :D Te meg,hogy csinálod,hogy ilyen vékony vagy?!Rajtam már több a felesleg mint szülés után amikor hazajöttünk :oops: :cry: :cry: De én imádok enni és sajnos nincs határ!

Miléna!Szegény Zétike!!Nem próbálod ki azt a krémet amit Vrianka és Regi írt?Kin-baby a neve!Az előző oldalra Regi linkelt róla!

KépKép
juba

No megjöttünk az úszásból. Dorka nagyon élvezte - persze mi is Apukámmal :D Csak most kicsit hűvösebb volt a víz, mint szokott, én már kezdtem fázni a végére :shock: Remélem, Dórim nem fázott meg! (mondjuk izgett-mozgott, ficánkolt végig)

Regi, köszi az univeres infókat. Lehet, legközelebb kipróbálom a paradicsomos krumplinál is az almával való édesítést.

Silka, Lizinek bejött a cékla?

Nagyon jók a fotók Bálintról, Molliról, Meliről!

Juba, a kilókkal sajnos én is hadilábon állok :evil:
A szülés után 8 kg-val voltam kevesebb, mint a várandósság elején (köszönhetően a terhességi diabétesz miatti diétának), de sajnos mostanra visszaszedtem :cry: És hát a várandósság elején sem voltam egy nádszál-alkat, sőt :oops:

Kép
dotildi

Tünde, te jó ég, 8 fogacska :shock: :shock: Gratulálok!
A szopizásnál nem harapdál Domi?
(én kicsit aggódok, mi lesz, ha felső fogak is kibújnak; sokszor a meglévő alsó kettővel is harapdál Dorka)

Kép
dotildi

Irina: Kicsit bekeverettem amikor írtam. De utána már rájöttem, hogy a babáink között csak egy nap van azért jegyeztelek meg és persze mind a kettő Ádám. Most meg irigyellek is, hogy a te fiad már vissza is tud fordulni.

Segítettél neki valahogy? Vagy magától jött rá!

Sense: Ugye te kérdezted, hogy hol lakom! Ikladi vagyok, de már Galgamácsán lakom, mert ide jöttem férjhez.

Édesítés:: Nagyon jó ötlet a paradicsomos krumlit almával. Hát nekem eszembe nem jutott volna.
Amikor legelőször adtam neki akkor egy nagyon pici mézet raktam bele, úgy megette. Elvileg a méz is tiltott 1 éves korig (attól függ hol olvasod), a fiamnak semmi baja nem lett egy kiskanálnyitól.

Kép

Kép
ádibaba

Timi26! Köszi! Jó, hogy írod, mert simán megfőztem volna felesben. :? Szerintem hétvégén ki is próbáljuk, hogy ízlik! :D

Ancsi! Tuti helyen voltatok. :D Valami ilyesmibe szeretnék én is elmenni tavasszal vagy nyáron. Kutakodok majd, hogy hol van bababarát hely még!

Kép

Kép
regcsiken14

Szelit ahogy letettem, maga alá tette a lábát, és megtartotta magát (annyira nem tetszett neki ez a póz). De szerintem ahogy mostanában - négykézláb állásból - nyújtogatja a térdeit (a magasban a popója), és oldalra próbál dőlni, szerintem így fog majd leülni. :D
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: szívesen! :D Vágd nagyon apróra, mert nehezen fő. Ld: Silka

Kép
Kép
timi26

Tünde: 8 fogacska, ejha! :lol: :lol: :lol:

Ancsi: szupi helyen voltatok, én is szeretnék, de Emma nem tudom a klóros vizet mennyire bírná. nekünk a babaúszáson nem ajánlották h fürőbe menjünk még Emmával. majd nyáron a természetes víz. :cry: :arrow: :arrow: :arrow: el is szomorodtam.

cékla+krumpli. Jó h írtátok pont azt is készülök főzni. kösziiiiiii

voltunk sétálni, sütött a nap! :D :D :D :D :D

Akkora adag főzeléketeszik már h nem is igen kell lassan a tápi utánna. mondjuk még most bevágoott 60ml. + víz a főzi közben.

KépKép
kaqk
Debrecen

regi: olyan édi Szeli!!! emma is ezt csinálja. popótolás föl. :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk! :D Majd megpróbálom lefotózni, de eddig nem sikerült, pedig már vagy egy hete ezzel bűvészkedik. Csak mire kattan a gép... :?

Kép

Kép
regcsiken14

regi: igen nekem is csak annyira sikerült mint a fentebb feltett képen.

KépKép
kaqk
Debrecen

Köszönjük a dicsiket mindenkinek.

Regi: Annyira cuki Szeli.Képet még még még...

Itt annyira hideg a szél pedig le kellene kicsit vinnem a levegőre Petrát csak félek nehogy ráfázzunk még jobban..

Kép

Kép
agica1126

Regi, hogy Szelike milyen ügyes:-)már nem kell sok és felül:-)
Nálunk még csak jelét sem látni:-( majd szépen lassan.

Én még nem próbálkoztam céklával, az nincs bébiételben?

Képzeljétek voltunk a szomszédoknál öntözködni és a gyerek majdnem ráurott a sütikre, hát adtam neki egy kis krémet megnyalni, hát utánna vettem észre, hogy rumos meggyes a süti :shock: egy nyalástól táncsak nem lesz baja :?

Amúgy egyáltalán nem lehet előtte kaja, mert neki az kell, folyamatosan csak enne.
Ma produkció:
4-szopi
7-szopi
9-tejpép
11-szopi
13-gyümi
most alszik, de ha felkel megint enni fog :shock:
Rengeteget eszik ( 2 óránként)
Még lesz neki
4-szopi
6-sinlac
7.30 -szopi
NORMÁLIS? de nem kövér, pont jó kis husika csak.

Heni
KépKép
heni81

Péteke hintázik:
Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

tündi: 8 fog nem semmi, Zsófinak egy sincs :oops: Amúgy látom honnan írsz, én alapból siófoki vagyok :wink:

Heni:Zsófi is hihetetlen mennyiségeket eszik meg, de ha kevesebbet akarok neki adni, sír :?
Vendég

Heni! Biztos sokszor eszik keveset! :wink:
Hát ez az! Se cékla, se gesztenye nincs bébiételben, csak hússal láttam gesztenyét... :evil:

De nem gond, a céklát megfőzöm. De azt áruljátok már el, hogy egyáltalán milyen csomagolásban van a fagyasztott szelíd gesztenye, mert azt nem találok! :?:

Csajok! Olyan szél fúj, még a hó is esett. Alig álltam meg a lábamon, még jó, hogy egyedül mentem.
Vettem Szelinek egy-két rucit meg bébiételt. :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Jaj, Heni! Péterkét nem dícsértem meg, hogy milyen aranyosan hintázik!!! :D Szereti?

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: én zöldségesnél láttam, dekára lehet venni. Be kell áztatni pár órára, aztá bevágni és megsütni. De én még nem csináltam.
A hússal mi a baj? Már lehet adni...

Kép
Kép
timi26

Timi26! Még nem akarok húst adni, mert még nem kóstolt egy csomó gyümit és zöldséget! Még csak párnál tartunk. Vagy az nem akadály szerinted?

Kép

Kép
regcsiken14

Ádibaba: visszafordulni? Hát, csináltam már ugyan Ádó, de mostanában hiába pörög át hasra, onnan nem hajlandó hátra visszafordulni. De azért mindig hasra vágja magát, pedig nem is szeret úgy lenni sokáig! ;-)

Regi: Szelit egy hajszál választja el a felüléstől, nagyon ügyes! :D

Heni: ennyiszer kér Petike enni vagy ennyiszer kínálod? Akkorát nőtt ez a fiú, a mostani képeken olyan nagyfiú! ;-)

Kép
Kép
irina

Regi: az nem baj. Kell a vaspótlás. Először csak heti 2x egy kávéskanálnyi csirkemellet. (de kérdezd meg a védőnődet is, nem akarok bekavarni)
Mi már majdnem mindennap eszünk.
Nagyon ügyes Szeli!!! :D :D :D

Kép
Kép
timi26

Timi26! ÁÁáá , védőnőm... még a hozzátáplálásos táblázatot is elfelejtette elhozni...

Kép

Kép
regcsiken14

Köszi Regi a dicséretet, szeret hintázni:-) Meg egyre jobban fogalalkoztatja a feje fölött lévő játék, azt szeretné mindig elkapni:-) Kép

Heni
KépKép
heni81

Irina ennyiszer kér :shock:
Ma délután 4kor szopizott, majd fél hatkor már kért megint. Szerintem nem táplálja az anyatej, lehet nem fogom már ennyiszer szoptatni. Nem tudom mit csináljak.

Heni
KépKép
heni81

Most nem hiszem,h lesz időm visszaolvasni, Lilla kicsit kiborult nemrég, most alszik, de én hulla vagyok. Csak kb visszalapoztam és látom, h keresitek az elveszett báránykákat.
Mi is hazaértünk sikeresen anyóstól, mindenki nagyon boldog volt, a dédi teljesen odáig volt. Sajnos a másik dédihez nem jutottunk el, mert menet közben egy valami vírusos betegség elharapódzott Petin és nagyon kivolt. Ülve elaludt a fotelban pl...:?. Szóval haza is jöttünk, de vasárnap így is úgy is jöttünk volna. Szerencsére mi nem kaptuk el.
Ezt leszámítva egészen jó volt, persze anyósnak megvoltak a szokásos húzásai, de nem volt vészes. Próbáltam eleregetni a fülem mellett.
Szóval ezen a héten itthon az egész család.

Ja igen, Móni azért remélem te is túlélted az anyóst :) azóta még nem jelentkeztél, ha jól láttam.

És még azt elfelejtettem írni, h szombaton a lánykám felállt, szóval sűrűn gondoltam a Mónira :lol: amit írt :lol: hát én nem gondoltam volna. De a második vagy harmadik próbálkozást sikerült elkapnom fényképezővel is.
Még az a szerencse, h azóta nem nagyon erőlteti inkább csak feltérdel, mert még eléggé ingatag és így még több a baleseti lehetőség.
Így is képzeljétek tiszta kék zöld a kis térde mióta mászik :( úgy sajnálom, de látszólag őt nem izgatja a dolog....pedig én már azon gondolkoztam kap valami térdvédőt...:)
Aztán még téptünk újságpapírt és annyira röhögött, h a végén már visított :lol: én nem tudom mi tetszett neki annyira rajta, de mi is könnyesre röhögtük magunkat. :)

Puszi nektek.

KépKép
KépKép
fleur

Heni, értem! Biztos Neked van igazad, hogy kevés neki a tejci (vagy mást is szeretne enni). Amúgy mennyit szopizik szerinted (időben, ha nem méred -- én vagy kétszer mértem le még réges-régen)? 5letem csak annyi van, hogy akkor a kaják (gyümölcs, Sinlac, főzelék) mellé adnék szopit, egyre több kaját adva neki (nálam is ez a cél, de egyelőre csak kóstolgatunk). És: ne aggódj, az tök jó, hogy Petinek jó kis étvágya van! :)

Nahát, Fleur, gratulálok Lillusnak a felálláshoz! Ez aztán igen!!!!!!!!! Apátoknak jobbulást!
(Röhögés: nálunk Ádó a hasfújás stb. mellett akkor kacagja szét magát, ha közelítek az orrához a kézi orrszívóval... nahát, ez aztán oltári vicces, csak értenénk, miért... ;-))

Kép
Kép
irina

No jól van, elszállt minden! :evil:

Heni! Péterke egyre inkább hasonlít Rád. Emlékszem, mikor megkapta a hintát, csak úgy ült benne, lesett nagyokat. Most meg jó, hogy be van kötve, különben kipördülne. :lol:

Bizony, szerintem sem elég neki a szopi. Adj mellé plusz gyümit például.

Regi! Nem semmi Szeli! Holnap már fel is fog ülni.

Nem beszélve Lilláról.... Fantasztikus! És tényleg pár nap különbséggel, de össze vannak hangolva Grétivel.

Fleur! Örülök, hogy anyós-téren minden oké. Sokszor az segít, ha csak szelektíven hall az ember lánya! :wink:

Ma mi is sétálunk. Majdnem Mary Poppins lettem, úgy fújt a szél.

Este meg röpis vendégeink voltak (jaj, úgy hiányzik a röplabda :cry: ). Nagyon klassz volt. Zsófi du. 4 óta volt ébren, nem sikerült elaludnia, így negyed 9-ig ébren volt. :shock: Aránylag jól bírta.

Kép
Kép
Kép
gremese

sajna csak 1 pill idom van, csak ezt olvastam, beirom, hatha vkit erdekel

Az IKEA bevonja a 2008. januárban és februárban értékesített GULLIVER etetőszékeket

a babucik nagyon edeseek, olyan jo a kepeket nezegetni!!!!

Kép

Kép
mmarica

Jó reggelt :D ! Napsütésest, szélmenteset :D !

Innye, de hamar lefeküdt mindenki aludni :shock: :lol: .

Én viszont most nem érek rá, majd jövök :twisted: .

Csak röviden annyit, hogy szerintem Panka a születése óta összesen nem sírt annyit, mint tegnap délután :cry: .

A szuperbébiktől pedig leesik az állam :shock: :D :D . Milyen ügyes babák vannak itt!!!!
?ajd részletezem, csak elkészítem Bencét a suliba :? , ennyi volt a tavaszi szünet...mikor lesz még nyár :roll: ...
dettyk

ezt le kell irnom!
emese: veéed almodta! volunk Linikevel naatok es zsofi BESZELTÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nagyon edes hangon es nagyon valasztekosan - mar nem tom mit mondott, csak azt, h en mondtam neked, h nem is mondtad, h zsofi mar ig beszel???!!!!

nnna ennyi az almom! (vegre ujra almodom, azt hittem mar sohasem leszek a regi)

Kép

Kép
mmarica

Jó reggelt!

Larának boldog névnapot!
Viktorkának és Boginak boldog hófordulót! Hogy röpül az idő?!

Fleur! Az igen, megvan a második álló babánk! Gratulálok! :D

Irina! Lehet, hogy csikizi az orrszívó… :shock: :roll:

Az éjszakánk egész jó volt, Szeli csak 1x ébredt cumiért. De hogy mostanában milyen korán kel... ma is negyed 6-kor... :shock:

Kép

Kép
regcsiken14

Vadvirág, Larának boldog névnapot!!
Kép

Vikdannak és Boginak boldog hófordulót!!
Kép
dettyk

Jó reggelt :)
VikDan,Bogi boldog hófordulót :)

Regi!
Mi is 5 óta fent,Míra csatlakozott fél 6kor :shock:
Szeli annyira cuki az ülős képen :)

Irina!
Ádi jBCG-s nyavajája javulgat?
gyakorlatok diktafonon,progi telepítve,lassan áttöltöm aztán ha Robi hazajön akkor gmail-re feldobom :) olyan jó mert tegnap nem fájt egyáltalán a háta és reggel sem :) de van egy jó kis izolmláz a karomban a sok nyújtástól :) 1 hónap múlva kell újra mennem és akkor lesznek újabb gyakorlatok :)

Fleur!
gratula Lillának :) milyen ügyes Ő is :)

Marica!
jó az álmod :)

hajnalban fehér volt minden de már nem látszik :) elindultunk oviba és a hó szállingozott,a tulik meg már nyílnak ki :evil: szóval ne is csodálkozzak mitől zizi kicsi fiam :evil: most szerencsére alszik,de tök mind1 volt h. kézben volt v. letettem mindig sírt :(
szép napot :)

KépKép
viranka

Larának boldog névnapot, VikDaninak és Boginak boldog hófordulót!

Mmarica! De jóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
Egyébként lehet, hogy Zsófi - korához képest - a leglassabb mozgásfejlődésű baba (na persze igyekszik Ő, ahogy a hurkicái engedik :wink: ) -, de szerintünk Apával hamar beszélni fog, és nagyon cserfes lesz. :wink:
A bababa és mamam-mákat nagyon szépen tisztán mondja, ráadásul már motyog, mintha szavakat/mondatokat próbálgatna, morzsolgatna. A kis száját meg úúúúúúgy formálja.....
Persze lehet, hogy más, fiatalabb baba is csinálja ezt, de Apával néha egyszerre kapjuk fel a fejünket, hogy éppen mit mondott.

De ez boszitopik! :twisted:

Nálunk aránylag tiszta az ég, de megint fúj ezerrel a szél.... :(
Állítólag 7végére gyön a tavasz. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Hello Lányok,

Dotildi, Regi, nyerő volt a céklás cucc! Regi, nagyon ügyi Szeli. Ebből lesz a felcsücsülés!

Ancsi, nagyon szuper helyen voltatok, aranyosak a csajszik!

Tündi, gratula mind a 8 fogacskához! Nem semmi!

Heni, úgy látom Péterkéd imádja a hintát. Csak nehogy idő előtt leamortizálja a feje fölötti játékokat :lol:

Fleur, gratula a felálláshoz! Látszódott a korábbi képeket, h előbb-utóbb Lilla is követi Grétit. Férjednek gyógyenerdzsi, Ti meg vigyázzatok, h el ne kapjátok.

Nálunk elég érdekesen alakul a mozgásfejlődés: a forgást ki akarjuk hagyni, viszont négykézláb remekül mászunk (tegnap az üvegasztal alá :shock: ) és a kanapén (párnák segítségével) feltornázta magát ülésbe. A forgás viszont egészen tegnapig csak 1 irányba ment. Már azon morfondíroztunk a védőnővel, h Lizi kap még 2 hetet és utána elviszem neurológushoz. Vmiért hátról hasra csak balra fordult. Aztán tegnap végre megtört a jég. Hát, a segítség nem más volt, mint a TÁVIRÁNYÍTÓ. Semmilyen játékkal nem tudtam jobbra csalni, csak a távkütyüvel. Hasról hátra meg néha-néha fordul (napi 2-3x) de sztem azért, mert utál háton lenni. Mikor megpróbálom megfordítani, akkor is inkább mindenbe belekapaszkodik, csak ne kelljen háton lenni.

silka
silka

Jó reggelt :D

Larának boldog névnapot!

Vikdaninak , Boginak boldog hófordulót! Kép

Regi!Szelike nagyon ügyes,és milyen szép babó!

Heni!Péterkéd is csuda édes!!Mennyi kilóig jó ez a hinta?Én is gondolkodtam már rajta csak nem tudom most még érdemes lenne-e beruházni egyre :roll: ?!

Fleur!Nahát Lilla is ennyire ügyes baba,hihetetlen dolgokat művelnek!!Légyszi tedd fel nekünk a képeket róla!!(én meg majd megmutatom Bertusnak,hogy így kell ezt csinálni :lol: :lol: :wink: )

Most mennem kell,anya jön értünk,majd késöbb jövök!

KépKép
juba

Lara, boldog névnapot!

Kép

Bogi, VikDan, boldog hófordulót!

Kép

silka
silka

Juba,

sztem olyan tizenpár kilóig jók (a mienk 13-ig) és állítólag 6 hónapos koruk után jön meg igazán a babák kedve a hintához. Amin érdemes elgondolkodnod, h pár hét és ülni fognak, és akkor már sima ülős hintába is be lehet rakni őket. Esetleg tudsz szabadtérit is venni, hiszen mindjárt itt a jó idő :lol: (Nem beszélve a költség oldaláról)

silka
silka

Jó reggelt!!!

Fleur: nagyon ügyes Lilla!!! :D

Silka: nálunk pont fordítva van. Kúszást, mászást hanyagoljuk, inkább gurulunk! Reggel pl. le az ágyról! Még szerencse, hogy a ruháskosárban landolt! :D

Larának BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Boginak BOLDOG HÓFORDULÓT!!!

Én ma jubilálok! :D Ugyanis pont ma 1 éve, március 26-án csatlakoztam hozzátok 26 évesen! És rá pont 5 hónapra, aug. 26-án megszületett VikDan!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
timi26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: