sziasztok,
orsitigris: 1500 gramm? ejjha, akkor én is kb itt járhatok? azért nem bírtam tegnap pihi nélkül kitakaritani...
képzeljétek, egy kicsit ciki szitu alakult ki a dokimmal - illetve az asszisztensével, vagy nem is tudom. 3 hete azt beszéltük meg a dokimmal hogy 2-3 hét múlva hívom, és megbeszéljük hogy mikor találkozunk legközelebb. a dokiról annyit, hogy eddig is már folyamatosan dícsértem, babavárás előtt a magánrendelésére jártam 3 évig, de amióta ketten vagyok, mindig a jános kh-ba hívott be minden vizsgálatra, ő maga vette le a vért, nem kellett soha sehol sorban állnom, mindig mobilon egyeztettünk időpontot és úgy mentem be hozzá. laborba se kellett mennem sose, mert a dokim levette a vért és ő juttatta el, az eredményeket meg elküldte emailben. sosem KÉRT pénzt, nem is viselkedett úgy mint aki vár rá, de legutóbb adtam neki borítékot (benne egy tízezrest), látva azt hogy a többieknek mennyire nincs olyan jó soruk a dokinál mint nekem, gondoltam meghálálom neki....
most csütörtökön felhívtam a dokim, de az asszisztense vette fel, aki azt mondta hogy most nincs kötelező vizsgálat, amit a kórházban kellene elvégezni, úgyhogy menjek el a magánrendelésre. kérdeztem, hogy hát ha nincs semmi olyan vizsgálat, akkor minek? aszondja hogy hát terhesgondozásra. megmondom őszintén, hogy ha nincs semmi soron következő vizsgálat, nem szívesen adnék ki 8ezret a magánrendelésen csupán egy pofavizitre, annak azért nem látom értelmét... viszont úgy látom hog ymindenki tényleg csak a 12. héten megy a dokijához. nem tudtam mitévő legyek, ez az asszisztens már többször is elbénázta a dolgokat (afp-re pl azt mondta ne vigyek vizeletet, aztán ott meg kérte hogy hol van a vizelet... pisilhettem kémcsőbe

).
írtam csüt. este egy emailt a dokimnak, hogy "elfelejtettem" hogy mit is beszéltünk meg legutóbb, a védőnő a 32. heti vizsgálat után szeretne látni, úgyhogy legyen szíves már megírni nekem, hogy hozzá mikor menjek legközelebb, mert hívtam, de az asszisztense is azt mondta hogy most nincs semmi kötelező.
erre még mindig írhatná, hogy hát menjek be a magánrendelésére... ha ő írja bemegyek, de az asszisztense olyan... aaah.

meg most lehet hogy én lelkizem túl az egészet, de csüt. óta nem válaszolt az e-mailemre, ... csak nem akar lerázni...

legutóbb amikor megvolt a terh. cukor eredmény, azt mondta hogy legközelebb pedig beszélünk a szülésről, úgyhogy csak nem.