A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

bari, ne negatívkodj, nézd mindennek a pozitív oldalát, rendben lesz minden meglátod!

Kép
Kép
eyi

Sziasztok!
Vagyok,csak bekukk,mert fakítok valami ebédet!!!Sült csirkecomb krumplipüré...
ja és vettem rucikat!naon cukik!!!De titok!!!Apának ne szóljatok!JA ÉS NEM RÓZSASZÍN :oops: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Csiri, nagypénteken csirkecomb??? :shock: Ejnye! Húsmentes nap!

Én reggel óta a konyhában állok: pogi, kalács, almás süti...és társaik készülnek.

Kép
zmimi

ht igen! én is halacskát eszem...

Kép
Kép
eyi

:oops: :oops: :oops:
Bocsi!Nagyon szégyellem magam,de ez van....!Majd kicsontozom a combokat és csak a csontokat szopogatjuk...mellé krumplipüré.... 8)
Vendég

Sziasztok!!
eyi!!! A lepcsánka az a reszelt krumpli,so,bors,fokhagyma,liszt,tojás össze kavarva. Uh más neve is van,nálatok biztosan ugy hivják. Nem jut most eszembe.

Gigi már irta régebben azt hiszem legalábis,hogy készül a husvétra.

UTÁLOM A HUSVÉTOTT,de hál istennek nem viszi a családom tulzásba,sőt,ugyan olyan nap mint a többi. :lol:

Kata&Milán

oszman777

ja igen burgonyalepény.és még van még egy neve is csak az nem jut eszembe

Kép
Kép
eyi

Rösti!?
Vendég

Szégyen ide-szégyen oda,én a húsvét mellett még a karácsonyt is úúúúúúúúúúúúúúúúúútááááállommmmmmmmmm!!!!
De nagyon!!!!
ja és minden kommunizmusból ittmaradt ünnepet...pl. nőnap,május 1.... :shock:
a gyerekenap.anyáknapja,aug 20...még csak -csak.....
Vendég

sziasztok, én most léptem, megyek dokihoz, lehet hogy csak kedden v. szerdán leszek, persze azért megpróbálok időnként bekukkantani, mert különben annyit írtok, hogy elvesztem a fonalat. De hát ide-oda megyünk majd húsvétkor.
Drukkoljatok, hogy minden rendben legyen.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Ja: és Mindenkinek KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK! ÉS (nem) SOK LOCSOLKODÓT!!! :lol: :lol: :lol:
(ha esetleg mégsem vagyok keddig)

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Én is csináltam múlt héten lepcsánkát, de azt hiszem, hogy tócsninak is hívják (vagy tévedek? :oops: ) Nagyon szeretjük :D

andóca: drukk +++++++++++++

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Andóca!Drukk!!!
Szilva!Azaz Tócsni...is...meg macok,meg rösti,meg stb.........
Vendég

sziva! igen tócsni. Mi is imádjuk. Vagy 5 éve a párom vett olyan robot gépet nekem amin van olyan lyuku krumpli reszelő,és csak pillanatok alatt letolja a krumplit. Sokat is szoktam csinálni. :lol:

Kata&Milán

oszman777

szilva! bocsika,kihagytam egy betüt.

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Voltunk 4D uh-n. Marcell aludt, amikor meg felébresztettük, annyira megsértődött, hogy belefúrta az arcát a lepénybe, ami meg még kilátszott, azt eltakarta a kezével. :evil: A kukacát sem akarta megmutatni, de azért látszódtak a zacsik, meg a kuki vége, így aztán biztos, hogy fiú. Azért egy-két képen látszott valami az arcából.

Mindenkinek kellemes húsvétot! Én nem leszek hétvégén csak hétfőn este legközelebb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára montana 2008.10.05 05:16-kor.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

CSAJOK!!! TELJES ELKESEREDTEM!!!! :cry: :cry: :?

Mert egy másik topikba olvastam hogy egy csaszli irta hogy délelött adták a national geographicon (Élet az anyaméhbe) cimü filmet.
Rég láttam,mikor még nem voltam kismama. De most szeretném látni,és rég ota rá vagyok kattanva hogy mikor lesz,már!!! :roll:

Csak még texe sincs. :roll:

Kata&Milán

oszman777

Kellemes Husvéti Ünnepeket minden kismaminak!
Kép
Nem leszek majd csak Kedden!
Puszi!
És mindenki nagyon vigyázzon magukra! :roll:
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek NAGYON köszönöm a gratulációkat! Most szerintem én vagyok a legbüszkébb a világon. Szerintem a kicsi arca tiszta apja. Volt aki nem is találkozott a férjemmel eddig, csak az iwiw-en látta a képet róla , és ma azt mondta, hogy a gyerek kiköpött apja. :)

Eyi: Mi most voltunk 4D-n másodszor. De most is csak azért mentünk, mert multhéten nem tudtuk megnézni a kis arcát, csak annyira mint a képen amit akkor feltettem.............
Szóval ez igazság szerint 1 alkalom, csak ketté bontva. (Tényleg nagyon kedvesek a 4D Genesisben!!!!!) Többször, megmondom őszintén nem szándékozunk menni.

Milyen sokan nem lesztek most az ünnepek alatt :( :roll: :?
bszilvi25

Sziasztok!
Mindenkinek jó hosszú hétvégét kívánok én is!!!
Mintahogy Szilvi is írta,tényleg jó sokan nem lesztek...
Vendég

Akik nem lesznek: Kellemes húsvéti ünnepeket és sok locsolót kívánok!

oszman: én láttam délelőtt. Én is nagyon régóta rá vagyok kattanva, de barátnőm hívott, hogy 11-től lesz az ikrekről szóló rész.

montana: nagyon szépen látszik így is a kis tündéri arca :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Igen Montana!!! Megerősítem Szilvit, tényleg így is nagyon szépen kivehető! Szép kis baba (és nagyon alszik :) )!!!

AKIK NEM LESZNEK: KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!
bszilvi25

Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!!
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek kellemes ünnepeket,szép hétvégét kívánok!

Kép

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Én csütörtök este voltam dokinál.Megdícsért,hogy NEM NYÍLT TOVÁBB a méhszáj (2100),de azt mondta,hogy pihenjek,vigyázzak nagyon magamra,és próbáljak önző módon többet figyelni magamra! (szerintem másra se figyelek... :D )
Tegnap UH-ra is mennem kellett.
Fejvégű a drágám,azt mondta a doki,hogy ez már valószínűleg így is marad.Jobbra néz ,a lábacskái fönt (azt szoktam érezni gyomorszáj körül :D ),és a könyökét nyomja ki a köldököm körül meg a bal oldalamon.
100 % hogy LÁNY,szabályos szívműködés,normál mennyiségű magzatvíz,
BPD: 81
OFD: 98 (! majdnem 10 cm !)
Fem: 55
Súlya kb.: 1500 g.
Minden rendben,4 hét múlva kell újra mennem.

Mindenkinek KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!!!!!

Kép
orsitigris

Sziasztok!

Én is kívánok mindenkinek KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!

Bár én egyáltalán nem vagyok húsvétos hangulatban.Rossz az idő,nem fogadunk locsolókat (nem azért,mert rossz az idő :lol: ).
Du. elmegyünk anyósékhoz és csak holnap jövünk haza.
Jók legyetek,sokat pihenni!

Kép
melike

sziasztok,

orsitigris: 1500 gramm? ejjha, akkor én is kb itt járhatok? azért nem bírtam tegnap pihi nélkül kitakaritani... :D

képzeljétek, egy kicsit ciki szitu alakult ki a dokimmal - illetve az asszisztensével, vagy nem is tudom. 3 hete azt beszéltük meg a dokimmal hogy 2-3 hét múlva hívom, és megbeszéljük hogy mikor találkozunk legközelebb. a dokiról annyit, hogy eddig is már folyamatosan dícsértem, babavárás előtt a magánrendelésére jártam 3 évig, de amióta ketten vagyok, mindig a jános kh-ba hívott be minden vizsgálatra, ő maga vette le a vért, nem kellett soha sehol sorban állnom, mindig mobilon egyeztettünk időpontot és úgy mentem be hozzá. laborba se kellett mennem sose, mert a dokim levette a vért és ő juttatta el, az eredményeket meg elküldte emailben. sosem KÉRT pénzt, nem is viselkedett úgy mint aki vár rá, de legutóbb adtam neki borítékot (benne egy tízezrest), látva azt hogy a többieknek mennyire nincs olyan jó soruk a dokinál mint nekem, gondoltam meghálálom neki....

most csütörtökön felhívtam a dokim, de az asszisztense vette fel, aki azt mondta hogy most nincs kötelező vizsgálat, amit a kórházban kellene elvégezni, úgyhogy menjek el a magánrendelésre. kérdeztem, hogy hát ha nincs semmi olyan vizsgálat, akkor minek? aszondja hogy hát terhesgondozásra. megmondom őszintén, hogy ha nincs semmi soron következő vizsgálat, nem szívesen adnék ki 8ezret a magánrendelésen csupán egy pofavizitre, annak azért nem látom értelmét... viszont úgy látom hog ymindenki tényleg csak a 12. héten megy a dokijához. nem tudtam mitévő legyek, ez az asszisztens már többször is elbénázta a dolgokat (afp-re pl azt mondta ne vigyek vizeletet, aztán ott meg kérte hogy hol van a vizelet... pisilhettem kémcsőbe :roll: ).

írtam csüt. este egy emailt a dokimnak, hogy "elfelejtettem" hogy mit is beszéltünk meg legutóbb, a védőnő a 32. heti vizsgálat után szeretne látni, úgyhogy legyen szíves már megírni nekem, hogy hozzá mikor menjek legközelebb, mert hívtam, de az asszisztense is azt mondta hogy most nincs semmi kötelező.

erre még mindig írhatná, hogy hát menjek be a magánrendelésére... ha ő írja bemegyek, de az asszisztense olyan... aaah. :roll: meg most lehet hogy én lelkizem túl az egészet, de csüt. óta nem válaszolt az e-mailemre, ... csak nem akar lerázni... :shock: legutóbb amikor megvolt a terh. cukor eredmény, azt mondta hogy legközelebb pedig beszélünk a szülésről, úgyhogy csak nem.

mia_snow

húsvét.... nálunk a sonka-kalács-főttojás-retek dologban kimerül, húsvét hétfőn pedig gyerekkorom óta kirándulni mentünk, ez most (a ma reggeli HAVAZÁST elnézve) kimarad. :(

engem évek óta nem locsoltak meg, és szeretném, ha ez így is maradna. :lol:

mia_snow

Mindenkinek kellemes húsvétot!

Kép
Vendég

Gigi: viszont. :)
ezeket te csináltad???? :shock:

mia_snow

Sziasztok!

Mindenkinek kellemes Húsvétot Kívánok! És csak annyi locsolót amennyit szeretne :)
Mostanában többet pihenek, kicsit megijedtem, a magnézium mellett is nagyon keményedtem meg szurkált a hasam alul :(

Szerdán megyek dokihoz, remélem nem változott a 2000-es méhszáj.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok!
szakad az eső....:-(
Most értünk haza a dokitól,akinek délre be kellett mennie szülésre....Miért is ne...pont mielött én kerültem volna sorra....
azért 2 percre megnézett uh-val,de hiába volt a dzsungelharc odalent,a hüvelyi vizsgálat kimaradt...
fotót nem tudott csinálni a pofijáról,mert elötte volt a kiskeze és teljesen eltakarta és nem volt ideje kivárni,amíg elveszi onnan...
A súlya:1205 gramm (27 hét 5 nap)
Ja és tuti,hogy kispuncis!!!
32.héten kell meglátogatnom újra...
Vendég

Sziasztok!

Mindenki csupa jót ír, ez király. Szép nagyok a babák...
Csiri, akkor jól tippeltem hogy lányos pcid van. :D

Nálunk most kicsit sütött a nap.

Tegnap itt járt anyósom és 15 perces jelenlétével kiszívta belőlem az életenergiámat (lehet hogy zombi) mert ma épp csak vonszolm magam....ő meg biztos tele van energiával mint a duracell nyuszi :twisted:

Énnálam elmaradt a tegnapi tali a dokimmal, mert a forgalom miatt késtünk volna a megbeszélt időpontról amit udvariasan előre jeleztem is neki, erre ő lemondta, hogy már akkor nem várna, inkább menne haza...hát persze-persze...na így majd szerdán...talán...

Mia,
hát ne spirázd túl a helyzetet szerintem, nem olyan kmoly ez mint amilyennek látod. Lehet hogy mostanság nem ér rá emailt nézegetni, az asszisztens meg dumál ösze-vissza. Hívd újra húsvét után a dokit, azt nem lehet?

ÁLDOTT HÚSVÉTOT MINDENKINEK!!!

Talán még benézek de mostmár sütögetek meg ilyenek. :)

pusszantás

Dana

Kép
danaaia

Sehol senki?
A csajszok most mennek el az apukájukhoz,a párom meg elment még valamit intézni,ugyhogy egyedül maradtam...
ma egész nap "be voltunk zárva" a lakásba,mint ahogy előre megjósoltam...pedig kirándulni szerettünk volna menni.... :roll:
Eddig én nem éreztem ,de mostmár a benti mocorgásoknál nekem is van néha olyan szúró érzés...mitől lehet ez?Gondolomm annyira nem nagy gáz,ha nálatok is van ilyen..
Én nagyon élvezem ahogy mocorog,nem tudok vele betelni,de néha már eléggé kellemetlen helyeken és eléggé váratlanul tud rugdosni...
Felteszek fotót a tegnapi szerzeményeimről....
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Szia Csiri!

Én még vagyok egy kicsit!
Voltunk sétálni és nagyon elfáradtunk!
Apa annyira,hogy alszik!! :lol:
Kihasználom,addig mehet a babnet!
Nekem is egyre többet fájdogál a pocakom,többször keményedik.
Egyre nehezebben viseéek mindent!
Itt fáj-ott fáj!
Hátam,derekam beszakad,fájnak a lábaim!
Lehet nem kéne annyit zabálni??
Nehéz cipelni a +14 kilót!!
Várom a fotókat!

Egy kis vidámság:

Kép Kép

Kép

Kép
ibm

Ibm!
Megmosolyogtam....
itt vagy még?
Olvasgattam a nyári topikot....és olvastam Muffint....Ma derült ki????És konkrétan lehet tudni,hogy mia baj???
Vendég

Itt vagyok,csak közben írtam egy emailt és az egész elszállt úgy agogy volt!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Most megírtam mégegyszer!
Igen,ma derült ki,de nemtudunk még semmit!
Én is nagyon várom,hogy írjon,remélem tévedtek!!!!

Kép

Kép
ibm

Pfffffuuuuuuuuuuuu!!!
tényleg nagyon sajnálom,én nem tudnám hogyan kezelni a helyzetet....
csak azt nem értem,hogy akkor eleint miért van az a sok szürés,vizsgálat és vérvétel.....
akkor az egész nem ér semmit?Csak így a 25.héten veszik észre a dokik????
megdöbbentő...

Remélem,hogy jó híreket kapunk majd tőle és csak vaklárma volt....
Vendég

Ez nem helyénvaló téma ide,ezek után,
de most látom,hogy jövő héten ilyenkor már férjes asszony leszel.... :D Gratu!
Remélhetőleg akkorra már 100 ágra süt majd a nap...de gondolom nem tűsarkúban nyomod majd:-):?:
Én mondjuk a multkoriban felpróbáltam az egyik magasabb sarkú cipőmet....mindenhol kibuggyant.... :?
Vendég

Hát én is nagyon bízom benne,remélem jelentkezik hamar!
Képzeld megírtam 2X is az emailt ,elmentettem,el is küldtem-erre mit látok?????
Az előző is elment :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Tiszta hülye vagyok már!!!!!!!!!!44

Tök cuki rucikat vettél!
Vagy iwiwen?

Kép

Kép
ibm

Az e-mailekkel én is így szoktam járni mostanában és itt átkozódok olyankor....
A rucik 1000 ft-ba kerültek összesen....
Iwiw-Veres Andrea Eger-a csajaim képe van kint nyitónak
Vendég

Hát nem egyszerű benne menni,de remélem nem töröm ki a nyakam!
Pici sarka van csak és nem kell sokáig kibírmi,mert kb. 3 percre van tőlünk a polgármesteri és onnan még 3 perc az étterem!
Szűk család,12 ember,kosztüm,nem fehér ruha!
Az majd egyszer ha újra sovány leszek darázsderékkal és elmegyünk a templomba! :lol:
Étterem után pedig otthon folytatjuk!
Pont elég erre is készülni és kibírni!
Minden elismerésem Weráé,de nekem már minden kis mozgás nehezemre esik!

Kép

Kép
ibm

Ok! Mindjárt jelöllek!

Kép

Kép
ibm

Nekem annó 5 hónaposan volt az esküvőm..szintén kosztümös és 10-12 ember....eldöntöttük,hogy szülés után kölcsönzünk egy hófehér igazi királylányos menyasszonyiruhát és csináltatunk profi fotókat.....ennek 13,5 éve....azóta is azt csináltatjuk.... :lol:
Mondjuk az sküvőre rá 2,5 évre,még 1 gyerek után el is váltunk.... :?
Vendég

Szilva, Oszman
A NAT.GEO-nál meg lehet rendelni...
http://www.geographic.hu/index.php?act= ... d8258003fd
Vendég

Csiri! Jelöltelek!
Hát valószínű nűlunk is így fog történni! :lol:
Válás kivételével! :roll:
De nembaj,így is jó lesz!
Legszívesebben 2 tanúval mennénk,de azért azt mégsem!!

Kép

Kép
ibm

Amikor visszaolvastam,akkor jutott eszembe,hogy a válást kihagyhattam volna....de természetesen adja Isten,hogy anélkül legyetek boldogok és neveljétek a cseppeteket,cseppeiteket!!!
Visszajelöltem...
Vendég

Valamelyik topikban pár nappal ezelött láttam egy táblázatot amire a magzatok hetenkénti átlagsúlya és fejlődése volt felvezetve....
Tud valaki segíteni,hogy hol keressem ,mert nem találom! :?:
Vendég

én is kínlódok most a keményedésekkel, főleg délután... de szerintem ne parázzatok, tuti hogy csak a hülye idő miatt van. eddig nekem semmi nem volt, de most bármi megerőltetőt csinálok, egyből úgy bekeményedek hogy görnyedve ülök le a kanapéra. :(

mint pl ez után is:
Kép

most sül. iiisteni az illata. 8)
majd rakok képet arról is, ha kész lesz, bár azzal nem laktok jól. idén sem lesz szépségdíjas: szélesebb mint amilyen magas... de remélem azért fincsi lesz. :D

mia_snow

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: