halihó! Megjöttem ismét!
Elmegyek 2 órára és mindjárt 3 oldalnyit kell visszaszemezgetnem!
szőlő! szép a babaágy! mindjárt nézem a privit is!
tim! Nem idegeskedem…..ááá……én szoktam lenni a tartalékban és ha nincs kit baszkurálni akkor mindig elővesz az illető. Nevet nem írnék hátha erre téved egyszer, és nem szeretném ha emiatt fújna pl Szonjára is, mert őt meg szereti és ugye a gyerekért mindent!
magika! ahogy a márciusi mamik mondják! megy a pozitív enerdzsíííííí meg a drukkkkk!!!!!!!!!!!!!!!
bambi! A drága családtag engem baszkurál ha nincs más…..és most sajna nincs más így ilyenkor engem talál meg…sajna….nevet mint írtam timnek nem írnék hátha erre téved és ez negatívan hatna Szonjára és azt nem szeretném. De nagyon kedves vagy h érdeklődsz!
kiscica! Köszi neked is! Nem idegeskedem…..már……kidühöngtem magam apának…és megértett (ilyen sincs sűrűn, ha ez a téma kerül fel) de ma őt is kiakasztotta az illető, ami nekem kapóra jött és így együtt dühöngtünk….szóval mostmár okés minden!
terasz-bontás: nálunk alapvetően mindig olyan csend van (kopp kopp-lekopogom) mint egy családi házban, de ha Szonja beteg és aludna tuti valaki klímát szereltet be vagy beépített bútort…..Murphy kedves sosem alszik!
Mary! én a helyedben egy két hétig azért szednék most magnéziumot, biztos ami biztos alapon…nehogy gáz legyen…bár ilyen fura fájások nekem is néha vannak és igen rémisztőek, de Szonjánál megtanultam h ha szülök az annyira fáj h már ilyen enyhe fájásokkal nem tévesztem össze. De ez én vagyok, mert ahogy nézem magikánál meg fájdalmatlanul indult ez a dolog és most úgy néz ki szül.
emi! neked is köszi…már túltettem magam a dolgon…elsőre dühöngök, aztán bőgök aztán ha van még valaki akinek elpanaszolhatom (most kivételesen volt; apa) akkor megint dühöngök….de mostmár minden okés!
emma! tök klassz h mindent meg lehet mostmár venni a babának! Nálunk Szonjánál a nagyszülők nagyon sokat segítettek így én nem panaszkodhattam , mostmeg még maradt egy csomó minden, de a ruhák terén nagyon elengedtem magam……….most megvettem az 56-os és a 62 es teljes garnitúrát is. Mondjuk rucin kívül nem kellett szinte semmi így megtehettem. Rózsaszínben mégsem szeretném hurcolászni a trónörököst! Annyira jó h ilyen régóta együtt vagy a pároddal és már a 4. gyerkőcöt várjátok. Én is szeretném ha mindig velem lenne apa. nekünk gimis szerelem. remélem mi is eljutunk a 3. babáig…én ugyan többet nem szeretnék. Ja és elárulod h mi a titkod? Messze nem 35nek nézel ki, és nem látszik rajtad h van 3 gyereked már! Pedig az emberen azért nyomot hagynak a gyerkőcök!
Na megyek elteszem magam holnapra! Szonja már belülről nézi a szemhéját , apa is horpaszt...nekem is itt az ideje!