A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Emma2008: Aranyosak vagytok nagyon! Szép fotó! :)
Ma kicsit elfáradtam, jó éjszakát mindenkinek! :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Nálunk feje tetején a lakás .. még mindig fúrás van ..
Nem is tudom meddig illdomos ez ... 21h-ig talán?
Múltkor még 22h-kor is fúrt az egyik állat a lépcsőházban ...
Remélem mi hamarosan végzünk, mert már az én agyam folyik ki ..
Alízról nem is beszélve ...

Kép
szösszenet

[quote="emma2008"][ írta:emma2008b]Ollem!
Próbálj meg pihenni, esetleg aludni egyet. Attól talán elmúlik.

Ezek a fájdalmak, keményedések, nyilalások pihenéstől mindentől függetlenül rám törnek :? :? :?
Aztán utána minden megint jó, elmúlik magától, aztán újra kezdődik....
tényleg nem tudom, mi lehet ez.....

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Köszi a szülinapos köszöntéseket :)

Igen, már meggyógyult Dominó, pont egy nappal a szülije előtt volt az első teljesen láztalan nap. Reméljük most jóidőre elkerülnek a nyavalyák.

magika :?:

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Szösszenet!

Nálunk épp a kis fűrész ment előbb...(mosogatót teszi be)
De hát nálunk nincs szomszéd...
Ti mit csináltok?
Szegény drágám megvágta vele az újját...szerencsére épp hogy súrolta...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szösszenet!

Nálunk épp a kis fűrész ment előbb...(mosogatót teszi be)
De hát nálunk nincs szomszéd...
Ti mit csináltok?
Szegény drágám megvágta vele az újját...szerencsére épp hogy súrolta...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mary - Nyugodj meg :)
Barátnőmnek, aki most szombaton szült .. már hetek óta voltak ilyen fájásai .. mégis időben szült :)
Szeded a magnéziumot? Mert amikor arról leáll az ember, akkor is szoktak ilyesmik jelentkezni ... :roll: :roll:
És hogyne tudnánk mi ez :shock: :shock: hát tudjuk .. terhesek vagyunk .. készül a szervezet a szülésre! Mindenkinek máshogy, másmilyen ütemben és intenzitással :)
Ha sűrűek a fájások és történik más is (magzatvíz, vérzés..stb.) akkor irány a kórház .. addig szerintem ne aggódj!
De mondjuk az ügyeletre be lehet szaladni pároddal, ha nagyon kétségbe vagy esve .. ott legalább megnyugtatnának ..

Kép
szösszenet

Mary - Nálunk a karnisokat fúrták fel eddig a fiúk .. most az előszobafallal végeztek, ahogy néztem ..
Elvileg még egy átkötő polc van az ágyunk fölé .. de az lehet napolódik, mert egyelőre össze kellene szerlni .. elemeiben van .. :roll: :roll: :roll:

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Hát túl sokkban nem tudok még segíteni, nem tudom mi változott 6 éve.
Akkor még mindent adtak a babának, bár én saját halóingeket vittem ( jobban szeretem).
Jövö pénteken megyek , akkor mindent megkérdezek.

Vki kérdezte miért császár (bocsi a nevet nem jegyeztem meg)
nekem műtött a méhszájam, már a Danival se tágultam ki rendesen 12 óra alatt 3-4 cm. Emiatt már most egyre valószínübb a császár.
Nem bánkodom túlságosan, mert nem volt 1 nagy élmény a vajúdás... :oops:

KépKép
Kép
xsara
Érd

Szösszenet!

Nem szedtem a magnéziumot. egy szemet sem a terhesség alatt...
Hát már nem is fogom...

Most is érzem a nyilalgatásokat, keményedést...
Persze, ha baj van, akkor bemegyünk a kórházba. csak nem kerül rá sor.
Még két hetet minimum bent kéne maradnia Boginak, úgyhogy mindig mondom neki...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Hát .. pedig a magnézium pont ezeket a keményedéseket akadályozná meg .. A méh tágulását segítené.
És csak a 36-38. hét környékén szokták a dokik abbahagyatni ...
Akkor nem csodálkozom a tüneteiden, hiszen abban az időszakbna, ahol tartasz, rengeteget nő a baba .. persze, hogy feszít mindenhol.

Kép
szösszenet

Hát igen ilyenkor tényleg sokat hízik a baba. akkor lehetnek ezért a tünetek.... :roll:

Jó pár hete rémálmomban (nem egyszer) a 34. héten szültem.... :shock:

Na megyünk fel pancsizni, aztán ágyikóba.
Még lehet benézek.

Magika!

Veled mi újság???

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok Mamik!

MAgi
Jelentkezz, ha van vmi!!!

Szöszi
Voltunk az Imrében, h megvegyük az apás szettet. Kb. fél 6 felé értünk oda. Kérdeztük a főportán, h merre van a gyógyibolt, mondja, h az alagsorban, lecaplatunk, erre zárva.
Olyan tuti a nyitvatartása, h 8tól du. 5ig, pénteken meg délig. Szóval ennyit erről!!

Zorróné
MA voltunk dokinál, mert kellett igazolás a terhességről, és mindta az asszisztens, h a ctg. is már ott van a magánrendelőben. Dokim ugyanis már nem a Bártfaiban rendel, hanem mindenkit a magánba hív. Remélem, h ezért nem kell már fizetni, amikor hetente kell menni! Katát holnap felhívom, és rákérdezek, h akkor most hogy is van, mert akkor nem is fogok vele talizni szülésig. Remélem fog rám emlékezni!!!!
Ti mikorra is vagytok hivatalosan kiírva??? Vagy az 5. a hivatalos???
Melóval azért óvatosan!! :wink:

Téjé
Megvan a papír és tök jól meg van írva!! Fogantatás szül várható ideje.. Minden tökéletes. MAszat holnaptól apukája nevén futhat már!!!! :D

EMma
Grat. nagyon jól nézel ki három gyerek után is!!!! Lányaid büszkék lehetnek rád!!

Mary
Hogy vagy?? Jobb már egy kicsit??? Magnézium van otthon???

Hú, most ennyi, többet nem bírok írni, itt gőzölög mellettem a hot-dogom. :P

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Köszönöm a dicséreteket!

Magika, te hogy vagy?
emma2008

emma2008,
szépek vagytok.
xsara,
miért mütőtt? ha megkérdezhetem. nekem is beígérték szülés utánra, bár a mostani dokim szerint terhesség előtt kellett volna megcsinálni. csak az a doki, akinél előtte voltam, bxszxott észrevenni, hogy baj van. bocs a nyersességért, csak a mai napig dühít, hogy 8000 ft-ért leszxrta, hogy egy egyszerű rákszűrésnél miért lett tiszta vér a műszere...és nem nézett meg rendesen...
emi,
teljesen belelkesedtem, "követni" foglak. mármint én 1070 oldalnak fogok neki állni, ugyanis márc. 27-én jelenik meg a katedrális folytatása. a kedvenc könyvem, remélem a folytatása legalább fele annyira jó...szóval nem szülhetek idő előtt :lol: :lol: :lol: húúú, ennek annyira örülök :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
1bambi

Kiscica - Én holnap meg pénteken délelőtt megyek arra .. szerintem megveszem.. :roll: :roll: ha lesz egyáltalán, mert Kata azt mondta, előfordul, hogy nincs..
Idióta nyitvatartás amúgy sok helyen van ..
Főtáv (szerdai nap kivételével minden nap 15h-kor zár legkésőbb!!!!)
OEP (azt nem tudom pontosan, de ott is egy nap van du. ..)
Mintha az átlagos ember nem járna dolgozni .. :evil: :evil:
Én is sűrűn bosszankodtam ilyenek miatt...

Kép
szösszenet

halihó! Megjöttem ismét!
:D
Elmegyek 2 órára és mindjárt 3 oldalnyit kell visszaszemezgetnem!

szőlő! szép a babaágy! mindjárt nézem a privit is!

tim! Nem idegeskedem…..ááá……én szoktam lenni a tartalékban és ha nincs kit baszkurálni akkor mindig elővesz az illető. Nevet nem írnék hátha erre téved egyszer, és nem szeretném ha emiatt fújna pl Szonjára is, mert őt meg szereti és ugye a gyerekért mindent!

magika! ahogy a márciusi mamik mondják! megy a pozitív enerdzsíííííí meg a drukkkkk!!!!!!!!!!!!!!!

bambi! A drága családtag engem baszkurál ha nincs más…..és most sajna nincs más így ilyenkor engem talál meg…sajna….nevet mint írtam timnek nem írnék hátha erre téved és ez negatívan hatna Szonjára és azt nem szeretném. De nagyon kedves vagy h érdeklődsz! :D

kiscica! Köszi neked is! Nem idegeskedem…..már……kidühöngtem magam apának…és megértett (ilyen sincs sűrűn, ha ez a téma kerül fel) de ma őt is kiakasztotta az illető, ami nekem kapóra jött és így együtt dühöngtünk….szóval mostmár okés minden!
terasz-bontás: nálunk alapvetően mindig olyan csend van (kopp kopp-lekopogom) mint egy családi házban, de ha Szonja beteg és aludna tuti valaki klímát szereltet be vagy beépített bútort…..Murphy kedves sosem alszik! :wink:

Mary! én a helyedben egy két hétig azért szednék most magnéziumot, biztos ami biztos alapon…nehogy gáz legyen…bár ilyen fura fájások nekem is néha vannak és igen rémisztőek, de Szonjánál megtanultam h ha szülök az annyira fáj h már ilyen enyhe fájásokkal nem tévesztem össze. De ez én vagyok, mert ahogy nézem magikánál meg fájdalmatlanul indult ez a dolog és most úgy néz ki szül.

emi! neked is köszi…már túltettem magam a dolgon…elsőre dühöngök, aztán bőgök aztán ha van még valaki akinek elpanaszolhatom (most kivételesen volt; apa) akkor megint dühöngök….de mostmár minden okés!

emma! tök klassz h mindent meg lehet mostmár venni a babának! Nálunk Szonjánál a nagyszülők nagyon sokat segítettek így én nem panaszkodhattam , mostmeg még maradt egy csomó minden, de a ruhák terén nagyon elengedtem magam……….most megvettem az 56-os és a 62 es teljes garnitúrát is. Mondjuk rucin kívül nem kellett szinte semmi így megtehettem. Rózsaszínben mégsem szeretném hurcolászni a trónörököst! Annyira jó h ilyen régóta együtt vagy a pároddal és már a 4. gyerkőcöt várjátok. Én is szeretném ha mindig velem lenne apa. nekünk gimis szerelem. remélem mi is eljutunk a 3. babáig…én ugyan többet nem szeretnék. Ja és elárulod h mi a titkod? Messze nem 35nek nézel ki, és nem látszik rajtad h van 3 gyereked már! Pedig az emberen azért nyomot hagynak a gyerkőcök!

Na megyek elteszem magam holnapra! Szonja már belülről nézi a szemhéját , apa is horpaszt...nekem is itt az ideje! :D
Vendég

bambi! Jut eszembe, te kérdezted azt hiszem melyik lakópark és én anno válaszoltam is hogy az Európa. Tudsz róla valamit, amit esetleg nekünk nem árultak el mikor vettük? Bár alaposan körbejártuk a témát de ugye sosem lehet tudni!
Vendég

Sziasztok!

Én is csak benéztem visszaolvasni, aztán már lassan megyünk mi is szundizni, így
Kép Jó éjt Mindenkinek!

Vajon Magika azér tnem jelentkezik, mert nem csak jósló volt a fájás?... hú,de kivi vagyok :D

Kép Kép
celesztina

Csak bekukk. Latom, mindenki 2 in 1. Szep bababutorok. Emma, gratulalok, 3 gyermek utan is nagyon jol nezel ki. Es most meg a 4.... Kamilla/Szoszke, almodoztok.... :roll: :?: :lol: En 51 kg-rol most 67-nel tartok. Sosem gondoltam volna, hogy ekkora balna leszek. Es 22 hetesen azt hittem, hogy mar nagyon nagy a hasam. Hat most ugy gondolom, nem is latszott, hogy terhes vagyok... :shock:
22 hetesen es 36 hetesen:
Kép Kép
katavirag

Sziasztok!

Magikával mi lehet vajon? :roll: Lehet reggelre már meglesz a 2. topikbaba?

Emma, nagyon jók a képek, meg nem mondanám én sem rólad hogy már 3 (sőt majdnem 4) gyermeked van :)

Mary, ez elég ijesztően hangzik :shock: Nekem is van hogy állva nagyon feszül a pocim, de ülve-fekve mindig elmúlik. Én most napi 2x1 magnéziumot szedek a Béresből ami 250 millis. Nem értem neked miért nem mondta a doki vagy a védőnő...

Ma voltunk a közös pocifotózáson, lettek jó képek, de semmi túl extra, Janinak nem volt sok kedve hozzá :lol: (pasi)

Kép Kép
szõlõ

Hát Katavirág .... rajtad sem látszik a 16 kg ...
Én meg már 18 kg-nál tartok!!!!
Ma mérlegeltem :roll: :roll: :roll:
De már szülés utánig nem nagyon kellene ráállnom .. elég rémisztő.
Amúgy én a fenekem és combom kivételével ki vagyok békülve minden tagommal .. úgyhogy arra kell gyúrnom, ha Alíz nem lesz már bentlakásos...
Amúgy én is nézem a régebbi pocakfotóimat. . amikor MÁR óriási vízilónak éreztem magam .. ahhoz képest már tényleg az vagyok :lol:

Kép
szösszenet

Szőlő - Muti majd közös fotókat!!!!
Biztos jók lesznek!
Hány beállítást sikerült párodra rávenni? :D

Kép
szösszenet

Katavirág nagyon szép a pocid. Én is ugyanígy voltam vele, 19 hetesen én már azt nézegettem hogy húúúúúaztaaaa utána 20. héten nagyon hirtelen megnőtt, teljesne készn voltam tőle hogy már EKKORA??! :lol: Na erre most? ma a fotós csaj megjegyezte hogy egy hét alatt is nőtt :o :D

Kép Kép
szõlõ

Bambi!
A Katedrális nekem is az egyik kedvencem! Én kétszer olvastam ki. Nem hallottam,hogy lesz második része. Mondjuk én már elég régen olvastam, lehet, fel kéne eleveníteni. Mindenképpen megveszem a második részt is.

Nono!
Nemrég írtam, hogy vegetáriánus vagyok, és a testkontroll szerint eszem már közel 8 éve. Én ebben nagyon hiszek. Sportolni is szoktam heti 2x.

Tényleg jól estek a dicséretek, főleg így a terhesség vége felé, amikor az ember már elég nagydarabnak érzi magát. Remélem szülés után fél évvel újra a régi leszek.

Jó éjszakát!
emma2008

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=darkblue]Szőlő - Muti majd közös fotókat!!!!
Biztos jók lesznek!
Hány beállítást sikerült párodra rávenni? :D[/color]

Nem sok, 3-4 :lol:

A 2 idióta :lol:

Kép

A többiben semmi túl extra, bár nekem nagyon tetszenek :)

http://mazsolababa.freeblog.hu/files/kep/IMG_5396.JPG

http://mazsolababa.freeblog.hu/files/kep/IMG_5400b.jpg

http://mazsolababa.freeblog.hu/files/ke ... 384_2b.jpg

Kép Kép
szõlõ

Húúúúúúúú ... tényleg szép nagyot nőtt a pocid!!!
Tetszenek a képek :)
Nagyon édesek vagytok :)
(Tudod, fiatalság - bolondság :D ennyi lököttség belefér ...
Az én párom a Rock-Zenére fogja .. mondván, az "konzervál" :lol:)

Kép
szösszenet

Én arra nem tudom fogni, de majd valamit kitalálok amire lehet :lol: Leginkább arra hogy nem szeretem a túlzott komolykodást minden szituban. Nálunk esküvőn is készültek vicces képek, szerintem ez kell, ilyenek vagyunk. Én imádok nevetni, meg Jani is, úgyhogy sokat hülyéskedünk. :)

Kép Kép
szõlõ

Helyes-Helyes :)
Nekem is a bohóckodós, nevetős esküvős képeim a kedvenceim :) :D
A beállított "sablon-fotók" .. olyan átlagosak :D
(Khmm ... ez a "nem akarok átlagos lenni" olyan szőke nős :D :D)

Kép
szösszenet

Jo ejt lanyok!

Furcsi utan ugy elfaradtam, hogy el is aludtam ket kemenyedes kozott. Arra sem emlekszem, hogy Zoli mikor fekudt le magatol mellem, mert jatszott.
Most sokkal kevesbe van, es ritkan, de meg van.
Erre ebredtem fel, de meg mindig csak kicsi gorcs es kicsi kemenyedes.
De azert elegge kellemetlen ahoz, hogy csak ugy legyenek.

Ha ezek a joslok, nem irigylem, akiknek az utolso honapokban vegig szokott lenni.

A tegnapi egesz napos gorcsolgetes, annyira megviselt.

Teljesen kimerultem fizikailag es kivagyok az emlekek miatt is.
Nkem ilyen meg soha nem volt.

Na megyek megprobalok meg visszaaludni.

Koszonom lanyok a drukkokat, de indulas elott mindenkepp irok majd nektek.

Jo ejt!

Magi
Vendég

Szép napot :D
Én vagyok az első???

Magika-ezek szerint vaklárma volt?Én már azt hidtem,hohy ma reggel már babahírrek vár a fórum :D Nem irigyellek a fájások miatt,elhiszem,hogy kimerültél.

Szőlő-Nagyon jók a képek,és épp az tetszik bennük,hogy olyan bolondosak :D :D

Kép
szibi

Jó reggelt,

csak gyors bekukk.

Magika!!! Jelentkezz, hogy mi újság!

Mary,
előre is elnézést kérek, ha esetleg goromba lennék! Ne haragudj, de én nem értelek. Panaszkodsz, hogy itt fáj, ott görcsöl, de nem fogadod meg a jó tanácsot, szenvedsz tovább és kockáztatod, hogy esetleg idő előtt születik meg a babád. Én veszélyeztetett terhes voltam Csengével, nem kívánom senkinek, de akkor is csak azt tudták mondani, amit az összes orvos és védőnő+ a kismamák szajkóznak: pihenés+magnézium!!! A magnézium ugyanis anyhíti a görcsöket. Szóval ha görcsöl,. akkor azt kell szedni. És nem késő elkezdeni. Nkem elég volt a hétvégi kórháztúra, eléggé fel vagyok világosítva, hogy mivel jár egy koraszülött baba. (arról nem is beszélve, hogy 1-2 gyerekről messziről meglátszik, hogy koraszülött volt még nagyobb korában is) Reméem nem haragszol a keményebb hangnemért, de szerintem fogadd meg a jó tanácsokat és szedj magnéziumot, mert komoly következményei lehetnek.

Kép
Kép
mango.

BENETTKE! BOLDOG HÉTFORDULÓT :) és a többi hétfordulósnak is!!!!!

vOLTUNK TEGNAP DOKINÁL, MINDEN OK. 2500 GRAMM KÖRÜL LEHET A LELKEM 3210 van írva a méhszájra, VALAKI PLS FEL TUDNÁ TENNI AZT A MÉHSZÁJAS-SZÁMOS TÁBLÁZATOT???

Emma, hát gyönyörűek vagytok!!! nem csodálkozom, hogy Apa lánypárti :)

Kép
Kép
mango.

Jó reggelt!

Mango, a számok ez jelölik: méhszáj teljes hossza, a külső méhszáj, nyakcsatorna és belső méhszáj nyitottsága. Nálad ezek szerint a külső méhszáj és a nyakcsatorna nem zárt, de a belső méhszáj igen.

Kép Kép
szõlõ

Gratulálok én is a hétfordulósoknak, mi is ma töltöttük a 34.-et :D Szülész-nőgyógyász ismerősöm azt mondta hogy 34. hét után nagy gond már nem lehet, ez azért megnyugtat. :) Persze Mazsi még bentmarad 4 hetet legalább, megdumáltam vele! :wink:

Kép Kép
szõlõ

Jó Reggelt! :D

Szőlő! Nagyon jók a közös fotók, csini vagy! És gratula a 34. héthez!

Magika??? Mi újság???

KépKép

KépKép
gabcika

Jó reggelt mindenkinek!

Magika! Sajnálom h így leütött a lábadról ez a keményedés dolog...sajna én is átéltem és nagyon car és a legcarabb ha közlik az emberrel h ááááá ez semmi! naja, amúgy nekem tényleg semmi volt a vajúdáshoz képest és a szülés előtt 4 napig tartott....mire szülni mentem tiszta koki voltam...
Remélem neked csak előjel volt és ha kipihened magad akkor jön csak a baba!
Kitartás!
Vendég

Sziasztok,
csak azért ugrottam be, hogy megnézzem mi van Magikával.
Szorítok neked Magika továbbra is :)

Emma, tényleg nehéz elképzelni, hogy már 3 gyereked van. Nagyon csinos vagy.

Szőlő, jó ilyen képeket is látni :)

Katavirág, nagyon csini vagy még mindig.
Rólam már nem hajlandó az uram fényképet készíteni :(

Bambi, akkor jó olvasgatást neked is.

Minden hétfordulósnak gratula!!!

Kép
emi29

Jóreggelt :)

Szőlő, tök jók a képek, helyesek vagytok rajtuk :)

Magika, ha jóslók voltak csak, remélem mára elmúlik, és nem szenvedtet tovább :(

Hétfordulósoknak grat! Nálunk is eltelt egy újabb hét :)

Mi teljes lakás átrendezésben vagyunk, picit nagyobb lett az ágy, mint számítottunk rá, és minden centire szükség van :)
Ma megyünk veszünk picit kisebb számítógépállványt, meg egy lapmonitort, hogy azzal is beljebb legyünk :)

Ma kell mennem védőnőhöz is, februárban kimaradt kissé :oops: :D

Olyan szépen süt a napocska, tiszta vidáman ébredtem, pedig este nagyon fáradt voltam, pár napja fájdogál a köldökömnél, viszont nem tudom mióta ez volt az első éjszaka, amit átaludtam, egyszer sem ébredtem fel reggel 7-ig :) Kipihent és üde vagyok :lol:

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Xsara: Köszi, én kérdeztem, hogy miért császár. Így érthető.
Magika: Vigyázz magatokra!
Szőlő: Nagyon eredeti és vicces képek!
Katavirág: Szép pocifotók, legalább van összehasonlítási alapod.
Hétfordulósoknak gratulálok!
Nekem is szokott fájdogálni a pocim, de csak azért, mert a baba nyomja a belső szerveimet. Éjjel olyan rosszul feküdhetett, mert mindkét oldalamon erősen nyomott, úgy, hogy rendesen fájt. :( Kínomban járkáltam, négykézlábra álltam, és beszélgettem hozzá, hogy szépen forduljon meg, mert így anyuci fáradt lesz holnap. Kb. fél óra kellett neki, és végre elmozdult. Úgy elaludtam ezekután, mint akit leütöttek. :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

OLLEM: Szerintem én is hasonlót érzek és ott járok ahol te ( 34.hét)
Hirtelen begörcsöl,olyan érzés szerintem mintha a hugyhólyagod görcsölne és menned kellene WC-re és a szeméremcsontodnál görcsöl 1-2 percig és utána elmúlik.
Ez én sem tudom mi, velem az utóbbi 2 hétben kb. 4-5ör fordult elő.
Lehet felfáztunk?

SZÖSSZENET: Nekem a dokim a székrekedésre ajánlotta a LAEVOLAC szirupot.Enyhe hashajtó hatása van és recept nélkül kapható. Kismamák is használhatják.

Kép

Kép
mannogab

Emma,
most néztem, hogy milyen szoptatós melltartót vettél. Én is ugyanolyat vettem, amilyet te csak nem rózsaszínben. Viszont az enyém majdnem egy ezressel olcsóbb volt. (Én Gyálon vettem egy kismamaboltban és nem a Brendonban.) Ennyit a Brendonról...
Kár, hogy ahol én voltam szilikonpántos nem volt, azt muszáj lesz nekem is a Brendonban megvenni :( :(

Kép
emi29

Mannogab - Köszi, nincsen székrekedésem :)
Csak lenne .. ha a maltofert napi szinten beszedném .. de az azért túlzás :D
Amkior előfordul, megvannak rá a természetes módszereim .. dilibogyót többet nem szedek be .. már néha olyan érzésem van, mintha a gyógyszertárból táplálkoznánk :lol:

Mango - Ne húzd fel magad Mary-n :) Nem ez az első ilyen eset .. ő dolga és felelősége, hogy megfogadja-e a tanácsot.
Amúgy én mindenkinek, bármi kérdés van, első sorban azt szoktam mondani, hogy hívja fel a dokit .. annál biztosabb nincs.
Nekem ha ténylegesen gondom van (szerencsére még nem volt), az az első :)

Gyönyörű idő van .. viszont én ma is szédülök.
El kellene indulnom a kórházba az aenszteziológiára .. baromira van kedvem ... már a gondolattól sajog a lábam és a hátam :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Szössz, nehogy elszédülj az utcán, inkább menj picit később akkor!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Jó Reggelt?/Délelőttöt Mamik!!

Tényleg nagyon szép idő van kinnt, csak nekem semmi kedvem sincs kidugni az orrom a lakásból!!

Magi
Pihenj, és jelentkezz, ha van vmi konkrét dolog! Szorítok NEked!!

Szösz
Tényleg idióta nyitvatartás van csomó helyen. Olyan dühítő, mert most emiatt vegyen ki párom szabit... Én meg gyalog esélytelen vagyok odáig elmenni, már a ház sarkánál kemény és görcsöl a hasam.. :? .

MAry
Hogy vagy?? Remélem, h megfogadtad a Mamik tanácsait, és hatott rád a dorgálás!! Nem nagyon kéne sokáig húzni a dokiválasztást sem. Vigyázz magatokra!!

Emi
MA is olvasol még??? Nekem is van most három könyvem is, amit kivettem könyvtárból. Ha elkezdem, akkor aztán pár nap, és a végére is érek, mert nem bírom őket letenni!

Szőlő
Nagyon jók a képek!! Nekem a két pocakos tetszik a legjobban!
MOst kedvet kaptam fotózgatni, és csináltam is magamról pár képet.
Felvettem a tavalyi fürdőrucit... Abból is új kell, mert mellesleg már kicsi :P !!

Hétfordulósoknak grat!!

Én holnap lépek a 36. hétbe, és így mi is megkezdjük az utolsó hónapot!!! Vonalzó még mindig rossz, ne nézzétek!!

Kép

kisscica80

[quote="nici"][ írta:nicib]Szössz, nehogy elszédülj az utcán, inkább menj picit később akkor!

12-ig vannak :? :? :? :? :?
Mindenhol ez a délelőtti műszak .. nevetséges.
Délután legalább az ember párja el tudná vinni a 37-38 hetes kismamát autóval, biztonságban.
Ehelyett gyalogolhatok, bkv-zhetek .. jól ki van ez találva.
És holnap is van ugyanoda egy köröm .. (NST, CTG) .. de persze 1 nap nem lehet mindet elintézni .. az túl szép is lenne.
Én most érzem, hogy kezdek besokallni .. itthonlétre és döglésre lenne szükségem .. non-stop pihenésre felpolcolt lábakkal .. ehelyett mindig van valami :( :(
Na nem kesergek . megrázom magam, és megpróbálok elindulni...

Kép
szösszenet

Szöszi
És nem tudod megbeszélni az anesztezológussal, h tegyétek át holnapra??
Nehogy bajod legyen!! HA így érzed magad, akkor jobb lenne a pihiznél! Most nálad jelez a vészcsengő, h most pihi!!!!!

Kép

kisscica80

Kisscica,
igen ma is ezt tervezem.. Ha megszületik Lili, ki tudja mikor lesz alkalmam olvasni....

Szöszke,
Szegénykém...

Kép
emi29

Jó hír .. felhívtam őket, hogy szédülök, és nem merek elindulni így ..
Nekem ilyenkor de. kell pár óra, míg összeszedem magam .. kávé is elkell néha, mert tényleg elájulok.
Egy nagyon kedves nővel beszéltem .. mondta nekem, hogy ki mondta, hogy ők 12-ig vannak (mondom, tegnap beszéltem vkivel ugyanezen a számon) .. minden nap du. 3-ig lehet menni :)
És csak akkor menjek, ha tudok .. ez a szakvélemény nem s.o.s a szülés előtt 2 nappal is ráér :)
De holnap így össze tudom kötni az NST, UH túrámmal ..
Úgyhogy ma maradok itthon .. és feltornászom a vérnyomásom egy élhető szintre :D
Úgy örülök .. az élet apró örömei :D

Kép
szösszenet

Emi
Engem is ez motivál, és Maszat érkezéséig ki is akarom olvasni azt a három könyvet. Még kb. két hét, szóval bele kéne húzni.
Lehet, ma kiülök a teraszra, amikor már odasüt a nap! Csak ez a hülye építkezés ne lenne a belsőkertünk másik felében :? :?

Kép

kisscica80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: