Helló,
Úgy látom, hogy klarka és magika mellett már egyre többen pályáztok a korábbi szülésre.

Nálunk is majd hirtelen beindul a babaeső, mint a márciusiaknál? Ott is csak úgy potyogtak egymás után februárban, márc. elején.
Hát, most már nem mernék fogadásokat kötni. Főleg, hogy látom, Magika is mindent bedob, aztán a babája csak mosolyog rajta.
Sokszor gondolkozom azon, hogy milyen lehet nekik bent a pocakban így a vége felé, mennyire férhetnek el, mennyire kényelmes. De ezek szerint jól érzik magukat, mert nem nagyon sietnek kifelé.
Gumimaci,
A sterilizálásnál én azért írtam a törölgestést, mert amikor mi megcsináltuk és levettük a mikros fedőt, még 2 óra múlva is tök párások voltak az üvegek. Szóval ha a kórházba rohanáskor akarod megcsinálni, nem csak pár perces művelet lesz, mert gondolom nedvesen nem akarod elcsomagolni. A törölgetést meg "szűz" zsebkendővel csináltam, és nem nyúlkáltam bele az üvegekbe, cumikba, kívülről fogtam meg őket és utána megtöröltem. (Bár e utóbbit nem írtad...)
nicci,
jók a képek. helyes a "csajod". és az ágy nagyon tetszik.
nono,
nem lehet elég korán kezdeni...

látod a mai világban nem kell 16 éves koráig várni, hogy azt mondja a gyermek, hogy ma nem alszom itthon...
pelus,
kivasaltam, tényleg sokat változott így az állaga. de azért 1-2 puhaságot még kellene szerezni.
kis ruhák,
azok is már nagy részt készen vannak, de én most döbbentem rá, hogy azt hittem, hogy milyen sok van, de közben elég kevés kis méretű ruhája van a bébinknek. szóval apának mondtam, hogy meglátjuk hány cm-rel születik, aztán rohanhat még vásárolni, mert 1-2 naponta mosni...(most látom, hogy amiket vettünk, annak nagy része 3-6-9-12, sőt 18 hónapos gyerekre jó.) játék meg semmi...

bár nem hiszem, hogy 1-2 hónapos koráig nagyon hiányolná majd...
UH-k,
gartulálok a jó eredményekhez. majd azért ha megszületnek a babák, nagyon kiváncsi leszek, hogy a "méretek" mennyire stimmelnek.
szöszke,
én nem kérek engedélyt semmilyen időpontra, csak annyit kérek, hogy gyors, kis fájdalmas szülés legyen és, hogy ne a csúcsforgalomba kelljen elindulnunk szülni, mivel akkor 1-1,5 óra az út...de inkább 1,5
az általad tapasztalt tüneteket én is megéltem este, szerintem ez a szeles idő is tehet róla...
bébink,
nekem is nagyon dugdossa ma a popóját vagy lábát, hogy simogassam. ez nagyon jó...

hát, nekem az utolsó UH-n elmagyarázták, hogy hogyan van bennem a baba, de nem tudok rájönni, hogy mikor mijét érzem...olyan bénának érzem magam, hogy még ezt sem tudom

a csuklását elejétől kezdve tök alulról érzem (ebben is tök beállt a napi időpont-rutinja

), ezért gondolom, nem fordult meg...
ja, és egyik nap ahogy feküdtem, láttam, a hasam apró rezdülésein, hogy hogyan ver a szíve. először azt hittem, hogy hülye vagyok, de tényleg az volt

tök jó volt!
vizesedés,
bxsszus!keezdőődik, kezdődik, kezdődik,...szóval krumpli zabálás lesz...
vékony lányok,
meg lesztek dorgálva...
1Bambi