A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

De jóóóó lapteteje..
Nem haragszol Csiri biri...nem akartam tőled elvenni :lol:
Vendég

bari!
Öri-hari!a lapteteje az enyém!!! :lol:
Vendég

most nem rám jellemző lezs amit írok!!!Én attól parázok,hogy ugye a gerincszuri lebénít deréktól lefelé....ésha véletlenűl félreszúr és úgy maradok????
tudom,hogy ez 100000 AZ 1-HEZ,DE AKKOR IS!!!
Vendég

Kép
Mai pocakfotó Apával

Kép
melike

Csiri biri:ez már eszembe jutott nekem is(lebénulás)
Úgy tervezem,hogy akkor a lányom fog engem tolni,a fiam meg a picit!!Akkor is csavarogni fogunk :D :D :D :D :D
Vendég

Bari!
Azért neked mégis csak a harmadik gyereked fog születni!
Nekem a legnagyobb fájdalom amit éreztem az az volt hogy kiugrott az állkapcsom.
:lol:
Valszeg a második babánál már edztebb leszek meg ilyenek.

Szerintem jooo volt az ovis példa! :lol: :lol:
Vendég

Lottó ötös 1:40000000!!!
Még is majdnem minden héten elviszi valaki :D :D :D :D :D
Vendég

Melike!
Szépek vagytok! :D
Vendég

Meli csini vagy(vagytok)

Móni:az állkapocskiugrás az dúrva!!Na attól félnék!!
Hogy történt??
Vendég

Úristen!Miről dumáltok?!

Eddig is paráztam,de olyan dolgok jönnek elő,amit még soha nem hallottam!

Kép
melike

Kézilabdáztam 6 évig!
Egy csaj a könyökével kiütött! :lol: :lol: :lol:

Na de az mégse egy szülés! :lol:
Vendég

Basszus!De hülye vagyok!Azt hittem a szüléssel összefügg az állkapocskiugrás. :lol: :oops:

Kép
melike

Melike!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="melike"]B írta:melikeasszus!De hülye vagyok!Azt hittem a szüléssel összefügg az állkapocskiugrás. :lol: :oops:

Háát összefügghet...ha valaki nagyon kiabál állbavágják :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Bari:ez jó! :lol: :lol: :lol:

Kép
melike

Na joccakát csajok!
Mindjárt kezdödik a barmok közt!
Cép álmokat!
Vendég

Szilvi, Moni: köszi hogy szorítottok!

Szilvi én is szorítok Neked nagyon csütörtökön, hogy szerencsések legyetek és jó felvétel sikerüljön.

Orsi: durva lehetett ez szoptatás élményed. Bevallom nekem ez a szopi téma is a nagy parám. Lesz e tejem, sikerül e szoptatni.

Ahogy Moni is írja első babával az embernek fogalma sincs mire számítson. Mindenféle érzelmek kavarognak a fejemben.

Melike: nagyon szépek vagytok, alakul az a poci nagyon! Holnap teszek fel én is pocak képet.

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Menjünk,no!
Én is nézem.
Apa beteg,de azért dolgozik,szegénykém.Ápolni kéne,kicsit.

Kép
melike

MELIKE!
helyesek vagytok a fotón....

Most én nevettem egy jót rajtatok...!!!!
ÁLKAPOCSKIUGRÁS SZÜLÉS KÖZBEN :lol: :lol: :lol:
nEM IS CSODÁLKOZOM,HOGY NEM HALLOTTÁL MÉG ILYENRŐL MELIKE :lol: :lol: :lol:
Vendég

sziasztok!

Bari: szép nagy pocid van. Szerintem a védőnőnek igazán az első bébinél van szerepe, utána már úgy is tudod hogy mit kéne csinálni, vagy mit csináltál jól vagy rosszul az elsőnél (másodiknál...). Én örülök, hogy van védőnőm, mondjuk nekem nagyon rendes, de lehet, hogy már a harmadik gyerkőcnél a hátam közepére kívánnám!

Heni: ti már nagyon jól álltok gyerekszoba ügyileg. Bár az alapdolgok, kiságy, pelenkázó nekünk is megvannak, de egy csomó felszerelést kell még venni (orrszívó, cumisüveg stb.).

+ babakocsi, hát ezzel még mindig hadilábon állunk!

szegény Csiritől elvettétek a laptetejét... :)

Moni: szerintem nem biztos, hogy jó, ha már valaki tudja, hogy mi történt az előző szülésnél, lehet, hogy jobban parázik tőle, mert TUDJA, hogy mi fog történni! Ja, egyébként én is azt hittem, hogy a szülésnél ugrott ki az álkapcsod, meg is ijedtem egy kicsit...

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Jobb reggelt mint az enyém!!!!
Andóca!
Kösz a részvét sorokat a lapteteje ügyben :lol:

Lányok!!!!Nektek horkol a párotok???Nekem igen és nem tudom mi lenne a megoldás....addig jutottam,hogyha oldalrafordul,fordítom...akkor kicsit lightosabban nyomja....
na ma este tökélyre vitte a hangerőt és a különféle horkanásait....azt hittem megörülök...Mikor már majdnem elaludtam,akkor olyanokat behorkantott,hogy még a függöny is megrebbent....és természetesen én nem bírtam visszaaludni...ja és a légzése is kimaradt szerintem....már erősen gondolkoztam azon,hogy rákapcsolom a légzésfigyelőt,legalább a babánál való használat elött élesben is kipróbálom...
Ja és reggel amikor ismét kiosont halkan és megjegyeztem,hogy horkolt azt mondta,hogy ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ NEEEEEEEEEM!!!!!
Halucinálok,mert Ö tuti nem horkol....
Ja éshogy én alvászavaros vagyok,azért nem bírok aludni.....
Értitek????Nem KISMAMA VAGYOK,HANEM ALVÁSZAVAROS!!! :roll: :twisted:

kÉSZ!HA MEGLESZ A BÉBI,VAGY AZÉRT LESZEK FENT,MERT A BÉBI SÍR ÉS A KÖZTES IDŐBEN AZÉRT,MERT APA HORKOL!!!
Vendég

Jó reggelt!

Csiri:az én párom is horkol néha.Pl. mostanában,mert meg van fázva vagy mi.Engem is nagyon zavar,de én ha meglökdösöm abba hagyja egy darabig (míg elalszom). :lol:

Kép
melike

Az én párom csak akkor horkol, ha meg van fázva, amúgy nem. Ilyenkor én megsimogatom, és abbahagyja egy kis időre. Ha sokáig szenvedek, akkor kimegyek a nappaliba aludni...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Az a baj,hogy ugye most énsem tudok úgy elaludni,mint áldatlan állapotomban....én már hiába simogatom vagy cammogok,csak 1-2 mp-ig hagyja abba...
Volt már rá példa,hogy átmentem aludni,de akkor meg egésznap nyomta a sértődöttet!!!

Ráadásul tegnap este még jól kibőgtem magam!!!de annyira jólesett!!!!
uyge a csaszi miatt nekem is márcsak kb76 napom van hátra (az eddig megbesz időpont szerint)...
Ehhez képest,itt ülök a bizonytalanságba....Innen még nem mentünk el,oda meg még nem mentünk át...Itt már nem takarítok,ott még nem takaríthatok....MÁR SZERETNÉM HA MINDEN RENDBE LENNE!!!!

És Ö nagy lelkinyugalommal mondja,hogy NYUGI!!!!
Vendég

Na kicsit most lelépek,mert ágyneműthúzok,felporszívózok,meg leugrok a boltba...
De aztán menthetetlenül jövök és szeretnék sokat olvasgatni,ugyhogy írjatok és dobjatok fel!!!!
Ja és szeretnék fotókat is nézegetni!!!!bármiről ami veletek vagy a babával kapcs...
apa,anya,poci,gyerekek,gyerekcuccok,lakás....

Jaj majd elfelejtettem a legfontosabbat!!!
DANAAIA!HOZZÁD KÜLÖN SZÓLOK!!!!JÓ REGGELT NEKED :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

NA AKKOR HAJRÁ!!!
Vendég

sziasztok!

az én párom is horkol, de "sajna"csak hétvégén kapom meg ezt a megtiszteltetést, mert akkor van itthon. Befogom az orrát, meg ilyesmi.csiri szétröhögöm magam rajtad.

tegnap voltan vércukorterhelésen, majd jön az eredmény, de az a szirup..pfuj..
rám mostmár tényleg azt kell mondanom hogy igaz a kismamás feledékenység. vagyis arra fogom. képzeljétek fél 8ra kellett mennem a kórházba, leparkolok pontosságomhoz híven előtte öt perccel a kórház előtt..bezárom a kocsit..sietek park jegyért..beleteszem a táskámba..visszamegyek a kocsihoz..beülök és elkezdek tolatni, mint aki jól végezte dolgát..hopp eszembe jut, hogy hát én ide jöttem, mért is megyek el? ki a kocsiból, elindulok, most már rohanok..a parkolójegy a táskámba..vissza a kocsihoz, kiteszem a parkolójegyet, s úgy futok végig a kórházon.na normális vagyok én.Következő szitu, megyek UGYANCSAK 27 HETES TERHES BARINŐMMEL a városba, hogy bemegyünk egy kismamabutikba.megint parkolójegyvétel(a kocsi 30 méterre a kismamabutiktól)beszélgetünk, s szépen elindulunk a másik irányba, s 200 méter után eszünkbe jut, hogy nem erre kéne menni..na tényleg ez nem az én napom volt.

képzeljétek tegnap meg a sógornőm törte össze a kocsiját, megcsúszott, neki egy szerencsére korhadt fának, pördült fordult, azon a kocsin egy ép hely nincs.és kiszállt egy karcolás nélkül ugyanúgy mint a férjem 3-án, ami pont a sógornőm szülinapja volt. s most meg ő töri össze a kocsit.kísérteties, nem?ez most esett le.

Kép
Kép
eyi

Sziasztok!
A férjem szintén horkol de ő hason, oldalt ,háton...minenhogy!
Először vettem neki egy horkolás elleni torok fújót,5 ezerért sz@rt sem ért!!!Utánna vettem horkolás elleni orr tapaszt AZ JÓ VOLT,nem tudom,hogy mindenkinek beválik-e de ő kevesebbet horkol tőle...nem mondom,hogy semmit...de kevesebbet!!4
Egyébként én is ütöm vágom éjjel...és ő is azt mondja ééééén neeeeem horkoltaaam :twisted:

Csiri:ha minden terv szerint megy nekem is 78 napom van császárig...legalább is az orvos azt mondta 38 hét és ott a vége!!
Jaj de szeretném ha addig bentmaradna..
Vendég

IRGUM-BURGUM!!!!
SZEMEM A PÁLYÁN,FIGYELEK ÉS NEM ÍRTOK SOKAT,HOGY NÉHA ÉN IS OLVASGATHASSAK!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Voltam a boltban....Kicsit nőtt az önbizalmam,máramennyire a kukásfiuk füttyögésétől nőhet,merthogy utánnamfüttyögtek...azért még annyira nem lehetek gáz....(bármár tegnap éreztem,hogy összeér a combom amikor megyek) :?
devégülis lehet,hogy mégse,mert a kukásfiuk mindenkinek füttyögnek,még a kicsit teltebb mellű férfiaknak is... 8) :shock: :lol:

Ahogy szálltam be a liftbe,egy 40 kilós faszi ott szerencsétlenkedett minimum 8 tescósszatyorni árúval,meg 2 karton ásványvizzel ....eltünődtem,hogy miből gondolta,hogy Ö ezt elbírja....De aztán rájöttem ,hogy bizti elment reggel autóval egy edzőterem előtt és ezért azt gondolta,hogymostmár Ö kivan gyúrva és erős legény... :shock: :? :D

erről jut eszembe,hogy a Tescós szatyor szerintem nemzetközileg 1től-1ig minden háztartásban megtalálható,nemtől,kortól,helyiségtől függetlenül...
énmost minimum 30 darabot előtudnék szedni...demég nagymamám is,pedig feléjük minimum 500 kilóméteres körzetben nincs is Tescó... :?: :roll: :idea:

EYI!
Üdv a kattos kismamák klubjában....

Bari!
orrtapaszon gondolkozok...ára?

Néztem a reggeli csak csajok előzetesét,amiben az volt kiírva,mint tervezett téma,hogy tavaszi virágeső a hajban
Szent meggyőződésem volt,hogy a tavaszi virágeső a korpás haj,burkolt megfogalmazása....vagy a tetűjé :oops:
hát nem a korpás hajról szólt,hanem ,hogy szó szerint virágokat raktak a hajba....kicsit csalódtam! :lol:

NA ÉSAKKOR MOST ÍRJATOK,NEHOGY CSAK MAGAMAT KELLJEN OLVASGATNOM,HA ÚJRA JÖVÖK!!!!
Vendég

Sziasztok lányok!:)
Megjöttem a tanácsadásról, doki sehol, szabin van megint, úgyhogy a helyettese csak szívhangot nézett és elküldött laborba. Ott vért vettek, de hogyan.....szétb....k a vénámat....kretének. A vizeletnél meg egy pasi jött ki a női szakaszból, nem is tűnt fel neki....:)
Holnap uh. most eszem valamit, mert igen éhes vagyok.
heni baba

Az én párom is horkol és sosem fogom megszokni. Ő letagadja, de én is böködöm, forgatom.....ha a gyerekek nincsenek itthon, akkor átosonok a gyerekszobába aludni. Muszáj néha kipihenni magam.
heni baba

JA ÉS A PAPÍRRA ÍRT JEGYZETEIMET MOSTMÁR SZORGALAMSAN DOBÁLOM KI A GÉP MELLŐL ÉS MÉG A SZEMETET IS KIVISZEM AMIBE BELEDOBOM,MERT APA MÉG A VÉGÉN BEUTAL EGY KIS REHABRA....HA LÁTTÁTOK VOLNA AZT A FEJET AMIUTÁN TEGNAP ELOLVASTA!!!! :shock:
Vendég

visszanéztem hébe hóba jó sokat írtatok
montana, andi, bari, meli szép pocik!remélem nem hagytam ki senkit!
mindig úgy várom hogy tegyetek már fel képet, tegnap én is fényképeztem, majd otthon felrakom

pironya én vagyok a másik hülye aki melózik...az otthonlétre meg beterveztem az ablakpucolást, átcuccolást a másik szobába, meg különböző helyeken történő rendrakást..hú de szakszerű voltam
már ha bírom, mert éjjel is olyan nyugtalanul alszom, már a szervezetem az éjszakázásra készül, vagy mi.s ahogy én megmozdulok, már a drága kislányom is rugdos, jelezvén, hogy adjak neki kaját.uh.hétkor, ahogy beérek a melóhelyre már eszem is.

Kép
Kép
eyi

Jo reggelt csajok!

Buci gyere majd a képekkel!Szoritok!

Bárány természetesen bent marad a csöppség a 38 hétig. :D

Mostmár legszivesebben minden héten mennék dokihoz!
Olyan sokat mocorog,ugy megnézném micsinál!

Csiri!
Az én férjem is horkol!!!!
Elég jol!!
De akkor mindig meglögdösöm egy kicsit!
Szoval nem hiszi el api hogy horkol??
Vedd fel telefonra!
Nálunk is ez történt csak éppen forditva,api vette fel hogy én milyen állatmód horkolok (ez már régebben volt) :lol: :oops: ,kb egy évig mondogatta hogy ugy horkolok mint egy anyamedve,én persze nem hittem el meg azt hittem hülyéskedik.
Aztán mikor megmutatta a videot dobtam egy hátast! :lol: :lol: :lol: :oops: :roll:

Valaki tudja mi köze van a vizesedésnek a vérnyomáshoz??
Vendég

sziasztok

két kislányom által kinőtt szépséges rucikat szeretnék nektek mutatni,ha tetszik bármi írjatok privit.

köszi

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=274538

További kellemes pocakosodást,könnyű szülést és boldog perceket kívánok :lol:
Vendég

Heni!
sajnálom a vénáidat :?
de jó neked,és mindenkinek a kinek elöttem lesz Uh-ja!!!Én szombaton délelött megyekcsak!!!MÉG OLYAN SOKÁ VAN!!!!
Szeretnék képeket töletek!!!
Valaki ma is megy,úgy emlékszem
:!: :?:
Eyi!
az ablakpucolással vigyi,mert hallottam,hogy nem jó a nyujtózkodás és többeknek is úgy indult be a szülés... :!: :!: :!:
DE NEM AKAROK OKOSKODNI :shock:
Vendég

Sziasztok,

szerencsére az én uram nem horkol!!! :D

De tom milyen, mert az első férjem horkolt...iszonyúan...néha megfordult a fejemben, h megfojtom a párnával... :twisted:
de aztán erre nem került sor, mert elváltunk.

Én a császártól rettegek, ha már a rettegésekről volt szó.
Mindkét szülésem klassz volt, ment minden jól, a 2. kifejezetten szuper volt, gátmetszés nélkül szülősámlin...stb.

Ezért rinyálok, h mi van ha most nem lesz ilyen mázlim. Mi van, ha keresztben marad, és emiatt felszabdalnak.

Nem is a műtéttől félek, hanem attól, h kimaradok a szülésből. Úgy érezném, h megfosztottak tőle, h elvettek tőlem vmit, amihez pedig ragaszkodtam. Na. Én ettől parázok. :oops:

+ néha attól, h koraszülök... :shock:

Kép
zmimi

Valaki akit érint a téma,mondja mármeg nekem,hogy azt honnan érzitek,hogy keresztbe van a baba?????????????????????
Vendég

Ha már az aggodalmakról van szó,tudjátok én nem vagyok kifejezetten parázós,de
tegnap nem tudom miért fájt a hasam.Nem lent,hanem fent a gyomromnál és inkább bal oldalon.Egyszerűen ötletem sem volt,hogy mitől.Beaggódtam.
Úgy feküdtem le este,hogy ma megyek a dokihoz,ha fáj.ELMÚLT!

Kép
melike

Én érzem mozogni a köldökömnél, teljesen lent és mindkét oldalon....és van,hogy egyszerre....tehát szinte mindenhol...
Vendég

melike!!!
szerintem a hogy nől a baba,kicsit nyomja összébb a tüdődet,helyezkedik és lehet,hogy ezért érezted....kell a pöttömnek a hely és most indultak be a növésben...és nyomja a tüdődet....
Vendég

Ilyesmire gondoltam,de még sosem éreztem fájdalmat,ezért volt rossz.

Kép
melike

na akkor most lelépek egy kicsit,addig írjatok annyit,hogy a lapteteje NE AZ ENYÉM LEGYEN MEGINT!!!! 8)
Vendég

Én sem tudom, hogy hogy fekszik. érzem hogy rugdos jobbra lent, a köldökömnél, néha fent is. Pont én is ezen gondolkodtam, hogy honnan tudjátok, hogy hogyan fekszik a baba? Meg hogy hol a feje stb.

Nálam a probléma, hogyha lefekszek egy csomószor nem kapok levegőt, fel kell ülnöm, hogy tudjak rendesen lélegezni. ez borzasztó.

A másik amitől kb. 1 hete szenvedek az a sav. estére állandóan a torkomban érzem, már nem tudom mit egyek-igyak. Ezt azért kihagynám.

De én úgy állok hozzá a dolgokhoz, hogy ha ez kell, hogy egészséges legyen a baba, akkor inkább kibírom!!! (ez volt amitől kibirtam az első három émelygős hónapot is!!!)

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

andóca:én nem tudom biztosra,csak gondolom,mert a múlt héten az UH.on faros volt.Bár már meg is fordulhatott.De az a kis gumó,amit szoktam érezni,szerintem a feje.

Kép
melike

Csiri,

nálunk eddig MINDEN uh vizsgálaton keresztben feküdt...

és a mozgásokat (bár pont tegnap már elég fent is éreztem) abszolut alul 2 oldalt éreztem, "faltól falig" tudod, mint az angolban a wall-to-wall carpet... :wink: :lol: :lol: :lol:

április 4-én megyek dokihoz, ő mindig megnéz uh-gal, és 12-én megyünk 4D-re. Addigra már pont a befordulós idő lesz, hát kivi vagyok... :shock:

Kép
zmimi

Andóca, nekem is gyakran ég a gyomrom... :x

de én nem teketóriázok, elrágok egy Rennie-t.
Azt lehet terhesség alatt is.

Mondjuk olyan, mintha krétát rágnál, enyhe mentolos felhanggal, viszont használ! :wink:

Kép
zmimi

megyek, begyúrom a pizza tésztát, azt rendeltek mára a fiúk. :D

Kép
zmimi

Orrtapasz 1000-2000között!!De pontosan nem tudom!

Baba fekvése:én jövő héten megyek ultrahangra..és most megmondom,hogy keresztben fekszik!!
JEGYEZZÉTEK MEG!(akkor lesz 10 hete,hogy nem volt ultrahang)
100%-ra érzem a mozgásokból..
Vendég

Bari akkor te profi vagy!!! :lol: :lol: :lol:
az enyém akkor hogy fekszik?Vagy hiperaktív,vagy folyamatosan bukfencezik... :shock: :?
a csajaim végig farosak voltak és nem is fordultak meg egyáltalán....mostmeg végülis mindegy,hogy hogyan van,csak azért kérdeztem,mert én nem tudom megállapítani,hogy keresztbe,fent,lent...
nem tudom,hogy kisfejet vagy kispopsit érzek a kezem alatt,amikor simogatom és odahúzódik....
Vendég

NA NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: