IRGUM-BURGUM!!!!
SZEMEM A PÁLYÁN,FIGYELEK ÉS NEM ÍRTOK SOKAT,HOGY NÉHA ÉN IS OLVASGATHASSAK!!!
Voltam a boltban....Kicsit nőtt az önbizalmam,máramennyire a kukásfiuk füttyögésétől nőhet,merthogy utánnamfüttyögtek...azért még annyira nem lehetek gáz....(bármár tegnap éreztem,hogy összeér a combom amikor megyek)
devégülis lehet,hogy mégse,mert a kukásfiuk mindenkinek füttyögnek,még a kicsit teltebb mellű férfiaknak is...
Ahogy szálltam be a liftbe,egy 40 kilós faszi ott szerencsétlenkedett minimum 8 tescósszatyorni árúval,meg 2 karton ásványvizzel ....eltünődtem,hogy miből gondolta,hogy Ö ezt elbírja....De aztán rájöttem ,hogy bizti elment reggel autóval egy edzőterem előtt és ezért azt gondolta,hogymostmár Ö kivan gyúrva és erős legény...
erről jut eszembe,hogy a Tescós szatyor szerintem nemzetközileg 1től-1ig minden háztartásban megtalálható,nemtől,kortól,helyiségtől függetlenül...
énmost minimum 30 darabot előtudnék szedni...demég nagymamám is,pedig feléjük minimum 500 kilóméteres körzetben nincs is Tescó...
EYI!
Üdv a kattos kismamák klubjában....
Bari!
orrtapaszon gondolkozok...ára?
Néztem a reggeli csak csajok előzetesét,amiben az volt kiírva,mint tervezett téma,hogy
tavaszi virágeső a hajban
Szent meggyőződésem volt,hogy a tavaszi virágeső a korpás haj,burkolt megfogalmazása....vagy a tetűjé
hát nem a korpás hajról szólt,hanem ,hogy szó szerint virágokat raktak a hajba....kicsit csalódtam!
NA ÉSAKKOR MOST ÍRJATOK,NEHOGY CSAK MAGAMAT KELLJEN OLVASGATNOM,HA ÚJRA JÖVÖK!!!!