Sziasztok lanyok!
Meg egyben vagyok.
Klarka!
Te hogy vagy?
A latogatas.
Nekem attol fugg mikor szuletik.
Anyosomek aprilis 1-en elutaznak ket hetre.
Ha akkor vagy utana szulok, akkor ok nem jonnek.
Ha elotte, akkor be fognak jonni szules utan masnap a korhazba. Anyukamek is tuti be fognak jonni, meg a keszetanyukam is es a noverem is. De ok mind ugy jonnek, hogy megkerdezik mikor johetnek, mikor nem gond.
En meg elotte megszoptatom es igy nincs gond mikor jonnek. Igaz nalunk dupla folyoso elv mukodik, hogy a szobaba nem lehet bejonni, csak a folyoson lehet lenni, ott vannak szekek. De folyosorol uveg ablak van a szobaba es ha oda tolom a babat lehet latni.
Otthon nem erdekel, ki mikor jon, mert ha apa otthon van, ugy is O foglalkozik mindenkivel. Ha en epp szoptatok, vagy pihenek, akkor az emeleten vagyok es oda nem szoktak vendegek feljonni. Ha meg nincs itthon nem nyitok ajtot.
Anyukamnak van kulcsa, de O soha nem zavar, mert tole akar mit csinalhatok. Aludhatok, etethetek, stb....
Igy en nem csinalok nagy gondot a latogatotkbol.
Sot ha a heten megszulok, akkor husvet szombat anyukamekhoz megyunk ebedre, hetfon meg anyosomekhoz.
Igaz addig meg haza is kell erni a krohazbol.
Van mozesunk, mind a ket nagyszulo 5 percre lakik tolunk egyik jobbra, masik balra. Mozesban lesz ugy is napkozben a kisasszony, igy nem sok vizet zavar, hogy eppen milyen szobaban lesz a mozes.
Termeszetesen ha hasfajos lesz vagy gondok lesznek minden mashogy lesz.
Ember tervez, baba megvaltoztatja.
Termeszetesen ha nem ilyen lenne a lakas, vagy anyosomek vagy anyukamek, mashogy lenne.
De Zolinal ez nagyon jol mukodott, remelem most is fog.
Na megyek, mert meg a husveti ajandekokat fel kell cimkeznem, mert ha nem leszek, apa nem tudja kinek mit kell majd adnia.
Magi