Sziasztok!
Most egyszerre sok lett a meló, otthoni háztartás, plussz Fanni is. Még próbálom kialakítani a rendszert... Olvaslak Titeket, de mire végigérek, addigra már nincs időm írni. De most van, mert Fanni alszik
Akkor rólunk egy kicsit, hogy mi történt a héten:
Hát Fanni nagyon jól viseli a dolgot, egyáltalán nem hiányol (sajnos

) de talán még kicsi ahhoz, hogy felfogja, hogy elmegyek reggelente. Anyu is jól bírja, bár mondja, hogy azért fárasztó, de Fanni nagyon jó kislány, és kevés gondja van vele.
Munkám van most elég, főleg mert jön a Húsvét is, és ilyenkor mindig nagyon sokan vannak nálunk. Egyelőre nagyon jól érzem magam bent, van pörgés ezerrel. Jó, hogy minden nap fel kell öltöznöm rendesen, smink stb... Kicsit kezdem azt érezni, hogy ismét NŐ vagyok...
Viszont van nem jó dolog is. Igaz ezzel már régebb óta küzdünk. Fanni nagyon keveseket hajlandó enni. Úgy kell bele imádkozni mindent. És most sajnos eljutottunk oda is, hogy már nem akar szopni. Illetve nem tudok rajta kiigazodni. Van hogy kér, van hogy egyáltalán nem, és van olyan is, hogy kicsit cicizik aztán nem kér többet. Beszéltem a védőnővel, szerinte adjak neki tápszert. Én még várok vele, ha hétvégén sem lesz jobb a helyzet, akkor hétfőtől elkezdjük. Bár itt megkérdeznélek titeket, hogy Ti mit tennétek? Adjak neki tényleg tápszert??? Napközben úgy ahogy eszik, délben főzelék, délután gyümi+tejpép, vacsira is már főzeléket adok. Csak a reggelivel és a lefekvés előtti kajával van gondunk...
Panni: már kész nagylányok az ikrek! Én tuti nem 7 hónaposnak saccolnám őket
Sziszike: már ilyen hamar szeretnétek a másodikat?
Mikegirl: nagyon sajnálom Ati bőrét, főleg, hogy nem is tudjátok mitől lehet. Remélem hamarosan kiderül
Leg Magic: továbbra is ruhaszárítóként funkcionál (mellesleg itt megjegyezném választhattam volna olcsóbb ruhaszárítót is

)
Csokinyufff: kicsit lemaradtam... mi a helyzet a randival???
Tiko: üdv itt!
Víz: én még mindig forralom lelkesen
Kis pupu: mizu veletek? Rég voltál. Munka? De igazad volt (Sziszikének is) jót tesz a munka az emberrel.
Ja, és még valami. Ami igazán jól esett az az volt, hogy bent a munkahelyemen mindenki megdícsért, hogy hogy visszafogytam, meg milyen csini vagyok fél évvel szülés után (bár még mindig van rajtam felesleges kiló szerintem...). És ezt itthon a páromtól kb. egy éve nem hallottam. Egész héten ő volt az egyetlen, aki nem mondta azt, hogy jól nézek ki, vagy csinos vagyok, vagy valami...