A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Na, akkor vissza a normál kerékvágásba.....

Tico: üdv köztünk!

víz: asszem 1 éves korig szokják forralni.... én nem teszem. Anno Danikánál forraltam csapvizet 6-7 hós koráig, utána Szentkirályit adtam. Arra figyeltem csak, hogy mindig frissen bontsam az üveget, tehát ne álljon a már egyszer megnyitott üveg naphosszat. Mondjuk sokat ittam, így a bontott üveg el is fogyott. Encsinél 2 hós korától 5 hós koráig adtam pótlást, utána már elég volt az anyatej, addig sem forraltam a szentkirályit, de úgy jártam el, mint fentebb leírtam.
Gergő nem kapott semmi itókát csak anyatejet, így nála nem volt gond. Aztán amikor már 8-9 hónapos lett, adtam néha teát neki, azt is szentkirályiból. Most Emesénél már van háztartási víztisztítónk, így onnan teszek a tejpéphez vizet. Inni csak anyatejet kap, se teát, sem semmit. Bár most adtam neki egy kis gyümilét, de mint írtam korábban, nem tud inni sem pohárból, sem csőrös üvegből, sem cumiból, így marad a cici... abból meg nem gyün őszilé... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziszike: fel a fejjel! Gondolj arra, hogy milyen nehéz lenne... egyik kicsi, másik pici.... én már csak tudom! :wink: Ez most vígasz próbált lenni. Szóval ne csüggedj, majd köv. hónapban.
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Mona: naaaaa! :lol:

Én ha jól emlékszem.... utoljára.... 2006. augusztusában... :wink: Jééééé mingyá szülök! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Ja, már 2008. van? :oops: Akkó 2007. augusztusában! :D

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

nyúszifülről találtam, tegnap írta:

Méhenkívülinek indult, ugyhogy a kórházba már kistáskával mentünk be, és imádkoztunk hogy ne kelljen kivenni egyik petefészkemet sem, olyan helyen legyen hogy ne kelljen vágni. Ehhez képest a kiderült hogy mégsem méhenkívüli, jó helyen van. Csak túl picike. Az első kétcsíkos teszthez számítva már nagyobbnak kellett volna lenni, mint amekkorának látták. Petefészekstimulációm volt előtte, ugyhogy lehetett bármi, lehet az is hogy ketten voltak egymás után, és az egyik vitte a másikat, mivel a kórházba vérzéssel mentem be akkor 6hetes terhességgel (két héttel előtte már kétcsíkos voltam), és akkor nem láttak semmit. Két nap múlva meg volt petezsák ami 4hetesnek felelt meg...ami növekedet....de aztán sajna vége lett
Uhh de komplikáltan írtam le. Párdon

Úgy gondoltam hogy majd a jó hírrel jövök, de sajnos ez sem sikerült. Elvetéltem. Úgyhogy mostmár két kis Angyalkánk van. Otthon voltam két hétig, így megírtam a történetünket az angyalokszülein. A történeteknél H.Jász Csabika és Reményke történeténél van ha valaki kíváncsi rá.
Sajnálom hogy itt is egyre és egyre többen vagyunk, nem szabad feladni sohasem. Soha soha.
Már sokkal jobban vagyok. Otthon vetéltem el, szerencsére megúsztam a kaparást. Egy hétig kétségek között voltunk, hogy marad e velünk vagy sem, de a nem mellett döntött.
Szóval ez van.
Várunk egy hónapot, és újra belefogunk. Csinálunk genetikai vizsgálatot, teljes hormont, meg mindent amit lehet, nem szeretnék már több Angyalkát, én egy ordító bömbölő rosszcsont gyereket akarok. Meg is lesz.

:cry: :cry: :cry:

Kép
mona76

Húú csajok, elolvastam nyuszifül írását az angyalokszülein :cry:

Kép
mona76

Hát probálok mindenre irni amire akartam....
Sziszke ne csüggedj rengeteg lehetőséged van még....
Én pl nem örülnék mos még egy babonak persze ha lenne azt is megtartanám....
Különben Maja is ezt műveli nem velem van.. elvan meg se mukkan játszik... Odamegyek és áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá rögtön eltörik a mécses....

Ma reggel pl hasra fektettem ami utál.. ugy feküdt hogy nem látott 10 percig is elvolt ami csodának számit... csak ránéztem milyen fejet vág és rögtön orditott..

Mandala :shock: :shock: :shock: nem semmi az atomrobbanás amit a gyerekk műveltek... de ilyet én egyedül is tudok csinálni :lol: :lol: :lol:

Ma megjött rendesen.... és méghogy szülés után nem görcsöl.... :oops: :oops: :roll:
Vendég

Hello!

Bocsánat, csak ezt az oldalt olvastam, majd pótolom!

Mandala: Milyen víztisztítótok van? Mert nekünk olyan, ami rögtön abejövő vizet kezeli (lágyítja, ilyen gyantás) De annak a vize nem alkalmas a tartós fogyasztásra, mert túl magas lesz neki vmi ion tartalma! ez csak arra, jó ,hogy megvédje a vízkőtől a háztartási gépeket! Én ezért adok mindenkinek ásványvizet! Vagy olyan van ami a csap alatt van, és csdak az iívóvizet szűri. Nekünk olyan is van, csak azt most még a lakásban hagytuk, de azt mondták, ha azt beszereljük ide, akkor az kiszedi azt ami miatt nem lesz jó ez a lágyított víz!

Mona: Én annyira sajnálom Nyuszifült, de ha majd egyszer lesz rá bátorságom elolvasom amit írt! Így leírva is nagyon szomorú! :cry:

mamiblue

na, jó össze-vissza írtam, de még nem ébredtem fel...most próbálkozom vele! :D

mamiblue

nyuszifül... :cry:
Vendég

Különben jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
32as nacimat 30-asra cseréltem :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt :)
Üdvözlöm Lipótos és nem Lipótos kolléganőimet :) -mi mára kicsit már jobban orrfolyás láz elvonulóban kicsi köhögés maradt de kibírható..
Sziszike -az egyik negatív tesztnek örülök a másiknak ezek szerint nem ... sebaj majd hamarosan pozitív lesz -minden hónap haladékkal picit könnyebb lesz a második csemetével... :)
Tiko -szia :) Nekem ez a remek darab készült lombikban :) aztán 3 év múlva szinte első próbálkozásra ikrek jöttek ajiba :)
Kép
Vízforralás : sosem forraltam a babavizet :oops: csajok túlélésre kapnak kiképzést... :) (tesóm Janánál dolgozik szal a baba víz meg a sima víz tök ugyan az...)
Mandala- basszus eresszük össze a pasikat egy kis csevejre...majd az enyém elmeséli milyen majdnem elveszíteni a családot (és azért a te párod nem ennyire elvetemült szerencsére) -hát egyébként még szőnyeg alatt -nőnapra kisebb bokor munka után kedvenc süti minden nap babázás mi több én voltam vásárolni ő meg itthon a csajszikkal. Kíváncsi vagyok meddig bírja :?
Franciska - kitartás szeptembertől ovi te meg hírtelen nem tudsz majd mit kezdeni a nagy csendel.. :) :)
Lányok csak az angyalokat-NE! Ne olvassátok lécci-önkínzás, elültet rossz gondolatokat -ne sanyargassátok magatokat.(nem is beszélve a gondolat teremtő erejéről)..Megértem azokat akik kiírva talán egy kis megkönnyebbülést éreznek de ez csak a sorstársaknak szól...
...inkább egy kis reggeli pizsomás pipi csapat... :)
Kép

Kép
Kép
panni7

Mamiblue
Kívánságod meghallgatásra lelt. Ati 7-ig aludt :D Most koncertezik itt mellettem a szőnyegen. Énekel, sikongat :lol:
Leg Magic - elszégyelltem magam :oops: , úgyhogy tényleg lekezdem használni. Mamiblue, és változott valami? Esetleg mérhető cm-ben is?

Sziszike
Ugyanmár!!!! Majd a következő pozitív lesz. Addig is kellemes időtöltést 8)

Mandala
Én felsorolom, hogy miket kell csináni, ha elmegyek akár egy órára is.

Nyuszifül
:cry: :cry: :cry: :cry:
De nem tervezem olvasni az oldalt, Pannira hallgatok.

Szép napot!!!

mikegirl

Panni!
Édesek a pipik... Ugy irigykedek az ikerek miatt... :roll:
Vendég

nyuszifül... én sem olvastam az oldalt ennyi bőven elég... volt...
Vendég

Csokikám még egy rakás ikred lehet..... :D :D

Kép
Kép
panni7

Mikegirl: :) Hát én diétázom mellette! Centinben pont a combom nem mértem, de gatyán érzem, meg nekem a derekamban szokott tőle izomláz lenni...de én nagyon puhány vagyok, olyan edzett csajsziknak szeirntem ez a napi 100 körüli az meg se kottyan!

Sebi meg felsírt éjjel fél 2-kor. Fájt a pocija! Igaz rögtön visszaaludt, de én olyan kómás voltam! Most is zsibbad a vállam...nagyon rámférne egy masszőr! :D

Panni: Édesek! Én sem bántam volna, ha most ikrek jönnek 3-4-re. Persze biztos hajam tépném, de legalább lenne 4 porontyom! De én már nemszülök többet! :( Főleg ha Sebi lenne egypetéjű, belőle talán el lehetne viselni kettőt is! :D

Csoki: Grat! Én is dicsekedhetek, mert majdnem 2 hét alatt 74,5-ről lementem 71,2-re! Persze nekem rengeteget kell még fogynom, szóval nincs lazítás. Szerencsés alkat vagy, könnyen fogysz...mondjuk első után nekem is zsipsz-zsupsz lement...na most nem. :?

mamiblue

Sziasztok!

Most egyszerre sok lett a meló, otthoni háztartás, plussz Fanni is. Még próbálom kialakítani a rendszert... Olvaslak Titeket, de mire végigérek, addigra már nincs időm írni. De most van, mert Fanni alszik :lol:

Akkor rólunk egy kicsit, hogy mi történt a héten:
Hát Fanni nagyon jól viseli a dolgot, egyáltalán nem hiányol (sajnos :( ) de talán még kicsi ahhoz, hogy felfogja, hogy elmegyek reggelente. Anyu is jól bírja, bár mondja, hogy azért fárasztó, de Fanni nagyon jó kislány, és kevés gondja van vele.

Munkám van most elég, főleg mert jön a Húsvét is, és ilyenkor mindig nagyon sokan vannak nálunk. Egyelőre nagyon jól érzem magam bent, van pörgés ezerrel. Jó, hogy minden nap fel kell öltöznöm rendesen, smink stb... Kicsit kezdem azt érezni, hogy ismét NŐ vagyok...

Viszont van nem jó dolog is. Igaz ezzel már régebb óta küzdünk. Fanni nagyon keveseket hajlandó enni. Úgy kell bele imádkozni mindent. És most sajnos eljutottunk oda is, hogy már nem akar szopni. Illetve nem tudok rajta kiigazodni. Van hogy kér, van hogy egyáltalán nem, és van olyan is, hogy kicsit cicizik aztán nem kér többet. Beszéltem a védőnővel, szerinte adjak neki tápszert. Én még várok vele, ha hétvégén sem lesz jobb a helyzet, akkor hétfőtől elkezdjük. Bár itt megkérdeznélek titeket, hogy Ti mit tennétek? Adjak neki tényleg tápszert??? Napközben úgy ahogy eszik, délben főzelék, délután gyümi+tejpép, vacsira is már főzeléket adok. Csak a reggelivel és a lefekvés előtti kajával van gondunk...

Panni: már kész nagylányok az ikrek! Én tuti nem 7 hónaposnak saccolnám őket :wink:

Sziszike: már ilyen hamar szeretnétek a másodikat?

Mikegirl: nagyon sajnálom Ati bőrét, főleg, hogy nem is tudjátok mitől lehet. Remélem hamarosan kiderül :roll:
Leg Magic: továbbra is ruhaszárítóként funkcionál (mellesleg itt megjegyezném választhattam volna olcsóbb ruhaszárítót is :roll: )

Csokinyufff: kicsit lemaradtam... mi a helyzet a randival???

Tiko: üdv itt!

Víz: én még mindig forralom lelkesen

Kis pupu: mizu veletek? Rég voltál. Munka? De igazad volt (Sziszikének is) jót tesz a munka az emberrel. :wink:

Ja, és még valami. Ami igazán jól esett az az volt, hogy bent a munkahelyemen mindenki megdícsért, hogy hogy visszafogytam, meg milyen csini vagyok fél évvel szülés után (bár még mindig van rajtam felesleges kiló szerintem...). És ezt itthon a páromtól kb. egy éve nem hallottam. Egész héten ő volt az egyetlen, aki nem mondta azt, hogy jól nézek ki, vagy csinos vagyok, vagy valami... :cry:

horvviki

Sziasztok

Már nagyon hiányoztatok, csak tegnap rohangálós napom volt/melóhely,bank,Teve utca,vásárlás,suli/ és közben .......kiköltöztették a felettem lakó csótányos csajt.
Jó is de sajnáltam is nagyon :oops:
Azért olvastalak titeket ,sunyi üzemmódban :P

ÜDV Tikó!!!!Gyönyörű a gyermeked!ÉS azok a falicsodák,ügyeskezű férjed van. :lol:

Csokinyuff gratula ,Judit neked is!!!!!!!!!!!!!!Én bebuktam megint volt egy kis bűnözés :oops:

Panni
Lánykáid olyan szépek,rajzolni sem lehetne szebbet náluk.
Apát idehívtam mondom neki nézd meg a kiscsajokat, annyi idősek mint mi ,erre ő: nem sámli,nem irigylem az apjukat sem :lol: Főleg a csodaszemű nagylányét."hivogató" pontosabban ezt mondta.

Nekünk is főzelék megy este a tápi előtt.Így alszik már éjjel ,hellyel közzel,előfordul ,hogy néha felkel 1×-2× de tegnap csodák csodájára alukált.
Csináltam tökfőzit neki és úgy ette mint a gép.Valamint darabosat szebben eszi mint amit turmixolok,úgyhogy már nem nagyon töröm magam ,inkább csak a kajcsiját össze :lol:
Egyre többet és szebben ül.,mászni meg úgy mászik mint a csík.
Tegnap anyumék vigyáztak rá amíg elvoltam és apám mondott valamit erre gyerek nemnemnemnem ......jót rötyögtek.
Tetetededede ,,nyanyanya ezek a bővülések szókincsünkben.
Ma megyünk egyik haverhoz kerti buli vagy mi lesz,én meg tartom a hátam majd 2 gyerek meg a pasik akik piapartiznak.

Sziszike
Teljesen jól van a kistömzsi hála isten.
Örülök ,hogy jó a pajzsmirigyeredményed.Másik meg remélem mielőbb pozitív lesz , ha ennyire szeretnéd!!!!! :P

Töltök fel képet majd csak lemerült az akunk.. :cry:

Kép

Kép
jucu

[quote]n írta:em sámli,nem irigylem az apjukat sem Főleg a csodaszemű nagylányét."hivogató" pontosabban ezt mondta.
hú ez kétértelmű :oops: :oops: :oops: -re sikeredett.

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!
4 napig nem voltam (nagypapánál nincs internet), és 1 órát tartott a visszaolvasás... nem semmi, most megint beindult a topik!!

Mandala, megérkezett a levél, köszi!!
Csoki, megy a távmunka?
Mikegirl, sajnálom, hogy még nem múltak el a pöttyök, bíztam benne, hogy már jó hírekre jövök vissza..
Mona, kisebbséges cikk :cry: az ég óvjon minket hasonlóktól.
Leko, tesómtól hallottam, hogy Svédországban lehet kapni ilyen benti bukósisakot. De azt se lehet örökké hordani. :? szóval én nem tervezem, hogy veszek.
Sziszike, majd a következő.
Panni, kigyógyultatok a náthából?
Italoman, én mostanában Esztert hasra teszem a babakocsiban, hát imádja. Lát mindent. Aztán ha elfárad, lefektetem és alvás van. Én addig nem nagyon akarom ültetni benne, amíg meg nem tanul ülni magától.

Vízforralás, rég nem, szentkirályit használunk, de be akarom vizsgáltatni nitrátra a csapvizünket (nekünk fúrt kút van), és ha jó, akkor azt fogom adni forralva.

Alvás: napközben kizárólag babakocsiban a teraszon, este a vacsival totál leszedálja magát a kiscsaj, betesszük a kiságyba és vagy azonnal, vagy 5 perc szöszmötölés után elalszik.

Megyek is márc- 15-öt ünnepelni - lélekben. :)

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Jucu
Már nálunk is megy a kis darabos, nem halálra turmixolt kaja, pedig még csak alul van fogacsa.
Az első két kanálnál csúnyán nézett, aztán már egészen ügyesen nyammogott rajta, és szerintem élvezte. Igaz, így lassabb, de sokkal szebben eszik :lol:

mikegirl

randi... halasztva sajnos.... :roll:
Vendég

Távmunka ... éppen a hiányoságokat probálom betömni tudás terén... aztán beadom az önéletrajzot...
Vendég

franciska, milyen idő van felétek? Szeretnénk lemenni a Balatonra, de apa azt mondja ott nagyon fújjhat a szél :x .

Kép
mona76

Sziasztok!

Majd később reagálok, de csak gyorsba jöttem, míg Hangusz alszik!
[/b]Velük minden ok, mostmár teljesen ülünk és úgy látom napok kérdése és állunk is,már gyenge próbálkozások vannak. De még nem az igazi.
Mióta ülünk azóta ültetve kocsizunk, na ez igazán tetszik a nagyfiúnak!!!!IMád nézelődni!!!!

Az új divat nálunk morog elalvás előtt, hát ilyenkor megzabálom!

A dumálásba is új korszakunkl van.....ve-ve, vá-vá.....hihetetlen mindig meglep vmi újjal!

Közben persze dolgozom, azért nem is voltam, ha itthon vagyok csak olvaslak titeket különben Haguszozok:)

Csoki:Nekem van egy két hetes diéta receptem, amivel állítólag lehet 8-9 kilót fogyni, nekem 5kg siekrült vele, ha gondolod megosztom veled!!!!

Most meg várom, hogy apa hazárjen és megyünk szentedrére csavarogni!!!

Kép
kis pupu

kis pupu, mi is nagyon kiváncsiak vagyunk arra a diétára :D kivele de gyorsan :lol: mert mindjárt itt a nyár :D

Kép
mona76

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
kis pupu

[bMona: Este begépes küldöm,mert hiába van szkennerünk itthon, ha nincs felteleítve:) DE legalább szép dísze a szobának!!![/b]

Kép
kis pupu

Begépelem és feltelepítve!!!!

Kép
kis pupu

1nap:
Reggeli: feketekávé ( cukor nélkül)zsemle
Ebéd:2 főtt tojás, spenót, retek vagy saláta enyhén sózva
Vacsora: Egy nagy szelet sovány hús grillezve, hozzás só, bors esetleg mustár

2 nap:
Reggeli: ugyanaz
Ebéd: egy nagy szelet sovány hús grillezve, zöldsaláta
Vacsora: gépsonak nagyobb mennyiségben, hozzá torma vagy mustár

3 nap:
Reggeli: u.a.
Ebéd:2 főtt tojás, saláta és paradicsom ( citrom- só, bors, mustár öntettel)
Vacsora:gépsonka, zöldsaláta

4 nap:
reggel: u.a.
Ebéd:2 főtt tojás, nyers vagy főtt sárgarépa, sajt
Vacsora:natúr joghurt, gyümölcs

5nap:
reggeli: u.a.
ebéd: párolt hal, paradicsom citrom, mustár, só , bors öntettel
Vacsora: nagy szelet sovány hús grillezve,zöldsaláta

6nap:
Reggeli: u.a.
Ebéd: grillcsirke korlátlan mennyiségben ( bőr nélkül)
Vacsora: 2 főtt tojás, sárgarépa

7nap:
reggeli: citromos tea
ebéd: szelet sovány hús grillezve, gyümölcs
vacsora: szabadon választható bármelyik elöző napi vacsora

A 2. hát ugyanez.

A diétát szigorúan be kell tartani, az ételek mással nem helyetesíthetőek és ki sem hagyhatóak. A kúra alatt csak ásványvíz fogyasztható, alkohol nem!!! Két hét múlva visszakell térni a nomál étkezésre. Egy évben csak kétszer lehet megismételni a diétát.

Kép
kis pupu

Hanguszka elaludt, tehát ime a recept, nekem bejött!!!!!!

Kép
kis pupu

Ja és gépzeljétek megvettem végre a babakerítést fából 40ezerért, átvettem, meg minden! Erre most találtam műanyagot is szintén 8 részest, amjdnem ennyiért!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Műanyagot akartam, olyan jó sok színes.....Olyan mint Panniéké!!!!Na ez az én szerencsém!!!

Kép
kis pupu

amúgy Csoki te mitől fogytáL?????

Rajtam a terhesség előtt súlyból két kiló van még rajtam, de sajna előtte is volt rajtam plusz!!!!
Az én verseny súlyom 52kg körül van, tehát még egy 10-es van rajtam! Ezt kell lefaragnom nyárig!

Na jó lépek!

Kép
kis pupu

Ezt én is csináltam ,tényleg jó!!!!

Pupu
Gratu Hangyusznak :P Nekem is ilyeneket csinál BÁlint 1 hete :lol:
És persze neked is ,hogy jó formában vagy :P
FÁból ????Kérek képet milyen?ÉN meg műanyagból sem találtam :cry:

Csokinyuff
[quote]T írta:ávmunka ... éppen a hiányoságokat probálom betömni tudás terén... aztán beadom az önéletrajzot...
????? ezt hogy érted?
Látod látod ,a rosszban valami jó is van ,és nehogy félreértsd amit mondok.Gyorsan akartál fogyni ,most meg nézd meg mire taliztok eléred a versenysúlyod ha már ennyi lement 1 hét alatt. :lol: :lol: te is ügyi vagy.
MAja egyedül húzza fel magát?????Hogy kezdte? Négykézlábról?

Elaludt a fiam ,gyors zuhanyt ejtek :):):):)

Kép

Kép
jucu

Jucu!
Ugy hogy kérnek 5 grafikai és webszerkesztő programot.... ebből én négyet tudok ezt akarom bepotolni még melőtt kiderül... :lol: :lol: :lol:

Pupu a szerelem energiát ad nincs is naon szükség kajára...
de a fogyidat azért kiprobálom :wink:
Hát rajtam a terhesség előtti van mivel maja csak hat kilot gyarapitott rajtam amiből a 18 órás vajudás alatt 10 lement :roll: :wink:
még kb 7 kilot szeretnék fogyni....

Maja amolyan seggen ülős kuszásba odaügyeskedik ahol felkapaszkodhat és ugy huzza fel magát...

Máté nagyon ügyes!!!!!!!!!!
Vendég

Kép Kép
Vendég

Sziasztok!
Képzeljétek Eszterke ma egymás után többször is felállt a kiságyában! :D :D :D :)
Ja és muszáj volt neki egy nyalat fagyit adnom, mert kiűvöltötte az utcán a számból! :shock:

K

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Pupu diéta most olvasom :shock: :shock: :shock:
durva...
igaz én szinte csak reggelizni szoktam meg ebédelni... aztán semmi...
se ez a bőséges kaja nemtudom szegény majámnak milyen izű tekcsije lenne :? :shock:
Vendég

Különben akkor ki lenne benne a 90 naposba????
szerintem nem is vészes sőt.....
És most hogy igy végig olvastam volt egy ismim 120 kilo volt és 60ra fogyott ettől a diétától...
nekem naon tetszik
http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=7

Remélem lesz elkövető társam!!!! Együtt jobb a buli!!!
Szerintem ha benne van valaki hétfőn kezdhetnénk.... :wink: :wink: :wink:
Proba szerencse.... :roll: :roll: :roll:

Aztán kedves kismamik babatalin már mindenki 26-os naciba jön... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csajok, használ valaki Tupperware kenyértartót? Vélemények, tapasztalatok? (Anyósnak penészedett benne a kenyere...)

Krisztike, ügyes a kis druszánk :)

Fogyás: én abban hiszek, hogy le kell mozogni... újabban Pilatest nyomok néha, nem durva, de első 2 nap alig bírtam lépcsőzni...

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziszi: sajnálom a negatív tesztet, de majd legközelebb!!!

Nyuszifül: :( :( :(

Panni7: nagyon szépek a gyerkőcök! :)Lombik után spontán iker...ez igen! :lol:

Jucu: köszi :)

Kis pupu, Csokinyuff: Máté és Maja nagyon ügyesek! Zorka még elég messze van ettől....

Bkrisztike: gratula Eszterke felállásához! :)

Nálunk meg beindult a fogacska ezerrel. Éjjel 10 percenként sírt fel, majd mindig visszaaludt. Végül adtunk neki Panadol szirupot, így tudott aludni. Ma is nagyon nyűgös volt, napközben alig aludt, a nyála ömlik.... És az alsó metszőfoga jön.....

Zorka egyáltalán nem eszi meg a húst, még ha a kedvenc kajájába teszem akkor sem....

tiko

Sziasztok

Tikó, Zorka üdv.

Ma én nem olvasok vissza.
Itt voltak a sógórnőmék. Adtam nekik egy pár ruhát, amit árulok. Félre volt rakva egy L-s blúz, amit majd magamnak szántam. Sógórnőm lecsapott rá. mikor mondtam, hogy az az enyém, ha belefogyok, férjem közölte, hogy azt a Béres Alexandra és a Norbi együtt sem tudja elérni.
Ezt viccnek szánta. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
tuza edit

Edit: :( ez nem volt vmi kedves beszólás.....

Zorkát kb. 1 órája tettem le, azóta többször sírva ébredt. Kapott Panadol szirupot, meg bekentük az ínyét, remélem így el tud aludni. Annyira sajnálom szegénykét :(

tiko

Csokinyuff
Diéta - a hétfői kezdésben benne vagyok!! Amúgy Áginak igaza van, de kevesebb idő és energia kell ahhoz, hogy ne egyek, mint hogy mozogjak..... :oops: :oops: :oops:

Edit
Micsoda fekete humora van a férjednek :lol: Nyilván ő eg Adonis testű pasi, csupa tökéletesség :lol: - gondolom én, különben nem mondana ilyet.

Kriszti
Gratula Eszterke mutatványához!!! :lol: Hol vagyunk mi még ettől....

Egyébként is mindig tátva marad a szám a fotóktól. Olyan ügyesek a gyerkőcök, és annyira, de annyira szépek!!! :lol: :lol: Ma apa is meglátta Maja képét, és nem győzött csodálkozni. Aztán belelkesült, és megnézte a többieket is.

Tiko
Neked meg kitartást, mindjárt meglesz az a fogacska :wink:
Zorka annyira kiérzi a husit? Kezdd egy leheletnyilvel. Van olyan üveges kaja, amiben mindössze 8%!!!!! van. Szerintem ezt hivják "nyomokban" előfordulónak, és ki sem érződik :lol: :lol:

Bébikaja főzés
Még nem adtam fel. Most az a taktikám, hogy az üveges kaját tuningolom. Ma sikerrel jártam :)

Megyek, megcsinálom Ati holnap reggeli kajáját, meg elpakolok a vacsi után. Holnap csavarogni készülünk. Kell már egy kis optikai tuning, jót tenne a lelkecskémnek.
Mamiblue, kívánj jó éjszakát, mert a tegnapi annyira jó volt!!!!! Kilenctől hétig aludt, és csak egyszer ébredt meg Ati, néhány korty erejéig.
Szép álmokat mindenkinek!!!!!!

mikegirl

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
kis pupu

Újra itt!

Tiko: Üdv köztünk. Nagyon szép Zorka baba és a weblap, pedig nagyon ötletes!!!

Jucu: A kerítésről még nincs kép, még nem arktuk össze, de ahogy lesz kép egyből dobom!!! OK? d megörülük, hogy most meg van műanyag!!! na nem baj!!!
Ja és köszi a bókot, de a régi énbem közelében sem vagyok! még 10 kg minusz és azt mondom ok!!!! de ettől még messze vagyok!!! Sajna....

Nyuff: Én tuti nem bírnám a 90 naposat, tehát kihagyom, de nektek megy a drukk ezerrrel. én 18 kg-t híztam Hangyusszal!!!! :oops:

[bViki:[/b] Szívből örülök nkei, hogy sikerül a munka Fanni mellett, tudom nem könnyű, de idővel tökéletesen bele fogtok rázkódni mindketten!!! És köszi a hiányolást!

Mike: Nketek holnapra jó csavrgást, azt hiszem mi is kimozdulunk majd egy picit!!!

Mai séta: Összekészültünk, megérkeztünk a dunapartra, Máté ki, babakocsi ki. % perc séta után ordítás, semmi se jó, semmi nem kell!!!! Ez mnet 15 percen keresztül . Na jó ennek semmi értelme iárny haza. Be a kocsiba. elindul 3 perc múlva alvás. Mi meg apával 40 percen keresztül kocsikáztunk, nehoyg felébredjen anya ölében!!! Na jó kis séta volt!!!!De nem gond majd legközelebb.....

JAAAAAAAAAAAAAAAAAA és ma fürdés előtt Máté felállt a kiságyába egyedül!!! Én azt mondtam pár nap, ebből pár óra lett!!!!! :shock: :shock:

Kép
kis pupu

Mikegirl: hát remélem már tényleg hamarosan kibújik....

Hát én már mindenhogyan próbáltam a húst. Hipp-es sütőtök-krumpli a kedvence...na még azt sem ette meg, pedig tényleg alit tettem bele.... Asszem várok 1-2 hetet aztán újra neki futunk :) Pedig minden mást megeszik....

Kis pupu: nagyon jók a képek, szépek vagytok! :)

tiko

Maja mindent megeszik husi sajt turó és már a krumpli is izlik...
Ma teszteltem a borsót az is bejött... Csak attól azért féltem mert hasfájos baba volt hogy nehogy puffasza de eddig rendben volt...

Pupu!
Ugye... Maja is műveli a morgást elalvás elött meg kell zabálni...
Ha babakocsiban ha ágyban ha kézben morog mielőtt elalszik... :lol: :lol:

Ági!
Igen nekünk van... részemről annyi hogy semmit nem ér se frisseb se zárazab a kenyér mintha zacsiban lenne....
Egyszerűen semmi... :shock:
Nem éri meg a pénzét.. az tuti de anyukám tupperware mániás....

Másik nagy kedvencem a sajt frissentartó amibe rekord idő alatt penészedik meg a sajt.... :shock: :shock: :shock:
Vendég

Kis pupu: akkor nektek is óriási gratula! :) Majd holnap elmondom Zorkának itt minden baba milyen ügyes,hátha kedvet kap ő is :lol:

Viszont szerintem napokon belül kúszni vagy mászni fog, nagyon emelgeti a popsiját hason és próbál haladni, aztán tök mérges, ha nem sikerül :)

tiko

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: