Sziasztok!
Mától végre hivatalosan is munkanélküli vagyok. Bár ráírták a kiskönyvemre, hogy KISMAMA-SORORN KÍVÜL, de így is 2 órán át ott ültem. Mi lett volna amúgy...

Aztán a házidokinál is ültem még 2,5 órát, a táppénzes papírért és hogy megszűntessék a táppénzem. Hadd ne fejtsem ki mennyire volt tele "a mindenem" az egésszel!!!
Mimi - írtad hogy ma voltál az OEP-ben új TB kártyáért. Nekem is kell majd mennem sajna. Van javaslatod hogy mikor érdemes? Vagy kérni kell időpontot? Sokat kellett várni? Bocsi a sok kérdésért, de még sosem jártam ott.
Egyébként a többi okmányt hol kell átiratni? (Személyi, lakcímkártya, adókártya, ilyesmi) Gondolom mindent máshol

. Jó lenne minél előbb elintézni nekem is, hogy ne a 9. hónapban kelljen járkálnom utána. Egyébként a lakás tulajdoni lapjára is rá kell iratni az új nevem szerintetek? Nem is tudom min kell még átiratni. Pfff....
Őssejt: mi levetetjük, sosem lehet tudni hogy lesz-e rá szükség. Szeretnénk minden lehetőséget megadni a picúrnak hogy egészséges legyen, még ha sokba kerül is. Lehet rá részletfizetést kérni egyébként. Havi 15 ezer.
Bogcsa - szerintem is az lehet, hogy ott jobban megnyúlt a hasfalad, azért érzékenyebb. Nekem is köldökömnél érzékeny inkább, ahogy Szilvinek, de ez biztos egyén-függő.