Nono!
Alexandra nyert azzal a bajuszos pasival, fene tudja a nevét....
Norbika szivta is magát rendesen érte!
Vmelyikőtök kérdezte, mit csinált Réka a kivánósságával a terhesség alatt? Hát én akkor akadtam ki tisztességgel (pedig mindigis utáltam őket előtte is) amikor nyilatkozta a tv-ben, hogy persze, megeszi a somlóit is, ha megkivánja, de nem akkor, ha az időpont nem jó édességevésnek. Kizárólag reggel eszik ilyet. Tehát ha este kivánja meg, akkor majd reggel megeszi. A barom állatja! Akkor már mi a fenének eszi meg? Mert emlékszik rá, hogy este kivánta? Hülye! Én nem is csodálom, hogy ilyen kicsi súlyú girnyó gyerekei születtek, mitől hiztak volna meg szerencsétlenek? Anyuci még a 9.hónapban is tornázott fél napig... ami elég abnormális dolog!
És Norbi is mikor azt nyilatkozta, hogy: Szeretem Rékát, de megvetném, ha meghizna a terhesség alatt.

Hát nekem mondana ilyent a férjem, kivágnám mint macskát sz...rni, a tetüfejü! Ebből látszik, hogy semmi és senki nem számit neki, csak az a rohadt pénz, mert ha a Réka hizott volna pár kilót, az azt jelentette volna, hogy elesnek lóvétól, hiszen, akkor ki vette volna meg a videokat, ha nem a csini kis seggét látja rajta, hanem 5 kg súlyfelesleget?? Áhh, én kivagyok tőlük... a nagyfogyás már csak megerősitett ama meglátásomban, hogy abnormálisak!!!
Egyébként az én uram is megjegyezte tegnap este, mikor jöttem ki a fürdőből és útban volt a szobában a fotel, mert odatolta... felállt és elrakta onnan, de hozzátette, hogy: vigyázat, tolatómozdony közlekedik....

Pont arra gondoltam, hogy a napokban irta vki (kiselefánt), hogy kamionsofőrnek titulálta a férjura a kilátszó hasa miatt....