A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Jujj, még a laptetőre is kerültem, hát ez szép! :oops: :lol:

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Adri: Gratula az első NST-hez! Bárcsak már én is ott járnék! Nem semmi az 1kg! :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Nono!

Nem semmi, de ilyet én is szoktam. :lol: :lol: :lol:
Például: 2 kanál Nutella, aztán egy pohár paradicsomlé, aztán egy kis juhtúra magában, aztán egy alma, kis mazsola, 3 szem aszalt sárgabarack, és most egy szendvics. Mindezt 13 óra óta. :shock: :roll: Hát nincs is székrekedésem. :D

Kép
adri0422

Timiban

Igen,veszprémben.Miért?

KépKépKép
bambika

bambika! akkor kezet foghatunk! Én meg Szombathelyen. Úgy tudom ez az a két "fantasztikus" kórház az egész országban, ahol nincs orvosválasztás + szülésznő választás sem. Ügyeletesnél kell szülni. (megjegyzem EDA sincs nálunk) És Megyei Kórház!!!!
Mondjuk nálunk szépen felújították a szülészetet, és csak 1 ágyas szülőszobák vannak! (külön fürdővel, wc, műszerek...stb)
Meg van 2 db VIP (egyágyas) szoba a szülés utáni napokra, ami fizetős. (elég drága)
Nálatok mi a helyzet?

Kép
gabo001

Jesszus Nono
Ez aztán a mennyiség :lol: .
Én ma még alig ettem!!! Csak egy lekvárostáskát, fél túróstáskát egy dióspatkót és egy tányér gyümilevest.
Én akkor szoktam így falni, ha unatkozom nagyon. De most zajlik a házunk forumán az élet, és oda koncentrálok.

Miért nem szeret senki sem laptetőre kerülni. Én múltkor a fényképeimmel kerültem oda. :lol: :oops:

Bolygó
Így van. Nem kell senkivel sem foglalkozni. Bogi Bogi lesz és kész! :wink:

Adri
Jó nagyot nőtt tényleg a babód, de ez a vége felé már normálisnak számít. Mennyire saccolták a születési súlyát??

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

nono,
Réka? biztos nyomott 10 fekvőtámaszt meg 10 mellizom gyakorlatot.
ritka gáz nő.
én először akkor akadtam ki, amikor a gyerekük 4 v. 6 hetes volt, de a hónalj kutya férjével este 9.15kor a westendben láttam csavarogni őket. na, de sokat mesélhetnék, hiszen egy helyen "edzünk".

Kép
1bambi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 15:41-kor.
Vendég

ki is panaszkodott, hogy szét akarja rúgni a gyermek?
nekem most kezdi. azt hiszem ez zűrös este lesz. rúg és olyan érzés, mintha bőrön keresztül akarna kitörni!
biztos nem tetszett neki a mai maratoni vasalás sem.
brutálul kitolta magát, alig bírok mozdulni.
és vacsit akarok még csinálni.
na, no panasz...

Kép
1bambi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.12 15:59-kor.
Vendég

Gabo

Van 1 db apásszoba és egy 3 ágyas, amiben függöny választja el egymástól az ágyakat :( .
Már van 3 orvos akit lehet fogadni,de róluk nem tudok semmit,illetve az egyik nem vállal hétvégi és hétköznap délután szülést :shock: .
A szobák 5 ágyasok ,Wc,fürdő a folyosón ,van 1 db 1 ágyas és pár 2 ágyas.amit általában a császárosok kapnak.

KépKépKép
bambika

ja, lap-alj, lap-tető.
lapaljra került reggel egy fontos (számomra) kérdés.
megismétlem, vagy ide copyzom:

Sziasztok Mamók,
Csak egy gyors kukkantás és kérdés.
Tök hülyén hangzik, de minden honnan ezt hallani és zsuzsófi üzijéről jutott eszembe, hogy:
ha bölcsibe szeretném iratni kb. 1 éves kora körül, akkor már most el kell kezdeni intézni a dolgokat?
bölcsiket kell felkeresni vagy az önkormányzathoz kell menni?
zsuzsófi, Ti könnyen találtatok férőhelyet?
lehet májustól is hordani vagy a szeptembert meg kell várni?

nem akarok szívtelen maminak tűnni, meg a fene tudja mi hogy alakul, de egyenlőre úgy van, hogy 1 éves kora körül vissza kell mennem dolgozni...

Kép
1bambi

nono,
a norbi módszerét elismerem, mert vannak rá ismerős-referenciák.
csak mint ember...azóta, mióta Réka asszony ott van...

Kép
1bambi

EDA-ra meg aztmondta a szülésznő, hogy nem nagyon használják,mert az az 1-2 alkalom amikor szül egy nő az kibírható nélküle is :shock: Csak két? altatóorvos köti be akit előre le kell foglalni.Éjszaka nincs ügyeletes aki megcsinálja és egyéb ilyen ködösítő szöveg.

KépKépKép
bambika

1 Bambi

Úgy hallottam,hogy sok helyen már a születéssel egyidőben le kell foglalni a bölcsit,mert annyira nincs hely.Nálunk 18 hónapos kor után lehet csak bölcsibe iratni is.

KépKépKép
bambika

Nono!
Alexandra nyert azzal a bajuszos pasival, fene tudja a nevét.... :roll:
Norbika szivta is magát rendesen érte!

Vmelyikőtök kérdezte, mit csinált Réka a kivánósságával a terhesség alatt? Hát én akkor akadtam ki tisztességgel (pedig mindigis utáltam őket előtte is) amikor nyilatkozta a tv-ben, hogy persze, megeszi a somlóit is, ha megkivánja, de nem akkor, ha az időpont nem jó édességevésnek. Kizárólag reggel eszik ilyet. Tehát ha este kivánja meg, akkor majd reggel megeszi. A barom állatja! Akkor már mi a fenének eszi meg? Mert emlékszik rá, hogy este kivánta? Hülye! Én nem is csodálom, hogy ilyen kicsi súlyú girnyó gyerekei születtek, mitől hiztak volna meg szerencsétlenek? Anyuci még a 9.hónapban is tornázott fél napig... ami elég abnormális dolog!
És Norbi is mikor azt nyilatkozta, hogy: Szeretem Rékát, de megvetném, ha meghizna a terhesség alatt. :evil: Hát nekem mondana ilyent a férjem, kivágnám mint macskát sz...rni, a tetüfejü! Ebből látszik, hogy semmi és senki nem számit neki, csak az a rohadt pénz, mert ha a Réka hizott volna pár kilót, az azt jelentette volna, hogy elesnek lóvétól, hiszen, akkor ki vette volna meg a videokat, ha nem a csini kis seggét látja rajta, hanem 5 kg súlyfelesleget?? Áhh, én kivagyok tőlük... a nagyfogyás már csak megerősitett ama meglátásomban, hogy abnormálisak!!!

Egyébként az én uram is megjegyezte tegnap este, mikor jöttem ki a fürdőből és útban volt a szobában a fotel, mert odatolta... felállt és elrakta onnan, de hozzátette, hogy: vigyázat, tolatómozdony közlekedik.... :twisted: Pont arra gondoltam, hogy a napokban irta vki (kiselefánt), hogy kamionsofőrnek titulálta a férjura a kilátszó hasa miatt.... :lol:
Vendég

bambika! nálunk sincs személyzet az EDA-hoz....
Nálunk azért a szobákat illetően akkor jobb a helyzet, köszönhetően a felújításnak. Ált. 2-3 ágyas szobák vannak, meg talán 1 vagy 2 db négyágyas van. Meg a két db VIP (egyágyas)szoba.

Kép
gabo001

Sziasztok!

énis csak bekukk...
nagyon ájulósban vagyok ma..egy két órája a hugom fogott meg mert annyira forgott velem a világ..ugyh pihengetek..

tegnap voltunk dokinál..2000 lettem 3000ről de asszondta ez tökéletes..
amugy minden oks..kedden UH.

ma töltöttük a 31. hetet..jejejejejeeeeeeeee :D

vérvétel: nekem a trombofilíám miatt a terhesség elején heti 4 kémcső majd 2 heti 4 kémcső és mostmár csak havi 5 kémcső vért vesznek le :D sztem tul lehet élni..
én irtóztam a tűtől de amióta terhes vagyok szurnom is kell magam véralvadásgátlóval naponta..és mára már tök hozzászoktam..a napi rutin része..

bocsi hogy nem reagálok most senkinek semmire ..de szivacs a agyam és nem emlékszem semmire :D

EDÁval kapcsolatban pedig nem akarok nyilatkozni mivel abszolut semmi tapasztalatom..

huuu..nem birok irni sem..annyira szédölgök..ugyh le is teszem magam..
Vendég

Réka futott, meg bicajozott is. Amit meg pont nem lehetne! Mázlista, hogy nem lett semmi baja neki meg a gyerekeinek!

Kép
gabo001

Érdekes! Mióta terhes vagyok én is jobban bírom a vérvételt! :D

Na, megyek főzni, mert semmi sem lesz különben!! Fincsi krumplipürét kívántam (sok tejjel), mellé csirke husi. (párizsiasan)

Kép
gabo001

Bambi,
én passzolom a kérdést... de azt tudom, hogy marha nagy a túljelentkezés a bölcsikbe, úgyhogy időben kell elkezdeni az intézkedést. Szöszke, biztos jobban otthon van ebben a témában, hiszen az ő anyukája bölcsödevezető.

A Norbi/Réka összeállítsától én személy szerint hányok. Nem is tudom, melyiktől undorodom jobban...

Adri,
gratula a szép eredményekhez!

Kép
emi29

Lituka,

pihenj és igyál sokat, szerintem :lol:

Réka, úgy néz ki, mint akinek kifeszítették a fején a bőrt és még csak pislogni sem tud :shock:

KépKép
kisfruzsi

Bambika,
semmi különös oka nem volt,csak ismerem! :wink: meg néha beleolvagattam a veszprémi topikba és ismerős volt a nicked!
Tudomásom szerint van 3db 6 ágyas,ezt inkább nagy terhes patológiának használják(de gyerekágyas szobaként működik),van 2 db 4 ágyas fürdő nélküli rooming-in,1db 4 ágyas sima,2 db 2ágyas wc+zuhanyzós és 4 db 1 ágyas wc+zuhanyzós rooming-in.A császárosok tényleg ha mód van rá a fürdősbe kerülnek,de azért a sima szülés után is be lehet kerülni ilyenbe! :wink:
Sajnos EDA nem igazán van,de aki nagyon szeretné az lebeszelheti a megfelelő dokival a dolgot és megkapja.Ezek 2 éves adatok,de nem hiszem hogy sokat változott volna azóta!

További kellemes pocakosodást kívánok!

Timi
timiban

mikor még úgy volt, hogy nem lesz 3. babánk akkor vedttem egy Réka dvt, hogy arra mozgok majd. Nem ment, egyszerűen a hangjától kiráz a hideg.

KépKépKép
bambika

A bölcsit érdemes megérdeklődni előre, hogy hova tartoztok a kerületben/településen. Nem mindenhol kell ennyire előre jelezni, hogy oda fogtok járni. Nálunk pl. nem kellett, hanem mikor a gyerek elérte a másfél éves kort, abban az évben a beiratkozáskor kellett jelentkezni. Egyébként gondolom ez általános dolog a bölcsikben (kivéve a magán), hogy másfél éves kort el kell érje, valamennyire tudjon enni magától és egyedül tudjon járni. Nálunk legalábbis ez volt a feltétele annak, hogy felvegyék. Ja, és az, hogy anyuka/apuka nem lehet gyesen és munkaviszonnyal kell rendelkezzen igazolhatóan, különben nem vették volna fel. Ha vmelyikünk nem dolgozott volna, akkor bukjuk a bölcsit (vagyis ha nem lettünk volna bejelentve).
Nekem ki is akarták tenni Barnust a bölcsiből, amikor megszünt a munkaviszonyom. Viszont jól összebalhéztam a vezetőnővel, hogy mégis hogy gondolja, hogy kiteszi a fiamat? És akkor utána én hogyan helyezkedjek el újra, ha a gyerek otthon van velem? Vagy ha találok munkát visszaveszi? Azt neeeem! Végül addig kiabáltam, mig nem rakták ki, ráadásul akkor már csak 3 hónapot kellett járnia bölcsibe, mert ahogy betöltötte a 3 éves kort én irattam át oviba minicsoportba, ami előre le volt beszélve az ovodával. De kedves volt a vezetőnő baromira, mert utána azt mondta, csak azért nem teszi ki, mert úgyis átmegy nemsokára oviba... mellesleg két héten belül találtam másik munkahelyet is... :twisted: Dehát ez is a 2.kerület. Hányinger... csak az marad akinek lóvéja van és támogatja az önkormányzati intézményt, amit elvileg az önkormányzat támogat elég szépen. Éppen olvastam a kerületi újságban, hogy mennyi pénzt kapott a mi ovink az önkormitól... többmilláról van szó, de az oviban semmi nem változott. Minden ugyanolyan, semmit nem újitottak fel, kivéve a vezetőnő szobáját, de azt fullra.... na mindegy, csak gusztustalan kicsit!
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 15:41-kor.
Vendég

...
Vendég

Nono
:lol: :lol: :lol:

Lituka,
pihenj sokat!

Szerintem én is benyeltem valami vírust, ráz a hideg és fáj a torkom. Nem csoda! Hétfőn másfél órát vártam a háziorvosra a betegek között :(
Azt hiszem most elteszem magam holnapra.
Jó estét és éjszakát mindenkinek!

Kép
emi29

...
Vendég

Nono - TGYÁS-t elvileg a kiírt szülés időpont előtti 30. (vagy 28.) naptól kéreheted! Szerintem nézz utána, mert az máris magasabb, mint a GYES! Én hétfő óta vagyok TGYÁS-on hivatalosan .. :P

Voltunk UH-n :!:
:D
Jobb a kedvem, mert egy orvos ismerősünk megnyugtatott, hogyha "bizodalmamat vesztem" a dokimban, akkor ő intézi a megoldást. És ne aggódjak, nem fogok április 1-jén szülni, csak ha Alíz így rendelkezik.

AZ UH-ról:
Alíz kislányok 2570 gramm :) és korának megfelelő a mérete, 36 hetes :) A nő szerint a 40. hétre olyan 3000-3200 gramm között lesz majd .. de ugye ő úgyis max. a 39.-ig lesz bent .. (bár most már ki tudja.. :roll: :roll: )
A méhszájam ugyan zárt, de a méhnyak már meg van rövidülve. (ez jelent vmi extrát? normális 36 hetesen, nem?)
A vesémben a tágulat az elmúlt 6-7 hétben nem nőtt egy mm-t sem, és ennek nagyon örülök!!! :)

A holnapot várom a dokim válasza miatt, de ha rossz a hír .. akkor sem törődök bele, intézzük a B verziót.

Egész du. úton voltunk .. szerintem több oldalnyi lemaradásom van ... :roll:

Kép
szösszenet

Szöszi Szöszi, de jó h vagy!

Néztem ma az egyik ker. csatornán (ertéel) a kajacsatát, vagy vmi ilyesmi neve van, és ma egy Ricsi nevű pasinál voltak, aki rockzenész és a polóján Ezüst Patak volt.
Párod nem ebben az együttesben is tag???

AMúgy örülök, h megoldódni látszik a doki kérdés, és h Alíz is jól van. Nem lesz nagy baba!
Az elvékonyodott méhnyak annyit, h nekem ennél mondta a doki, h feküdni, mert innét már pikk-pakk beindúlhat a szülés.
De nekem Maszat lapítja a buksijával a méhszájat, és nekem ezért nem szabad magam erőltetni.
Dokid mikor fog megnézni???

Kép

kisscica80

Szösszenet,

ezek jó hírek!

KépKép
kisfruzsi

Íme a pocakom, igaz, tegnapra ígértem: :oops:
Kép

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Emi
NEm mondod, h hagyták, h ott üljél terhesen a betegek között??!!
Nekem kerek-perec megmondta az asszisztens, h terheseknek nem kell várniuk, soron kívül mehetnek a háziorvoshoz, és erre állítólag jogszabály is van.
Csak ugye ezt nem híresztelik.
Remélem nem leszel beteg, és holnapra jobban leszel!!!

Bölcsi kérdés:
Na, ebbe még nem is gondoltam, h ezt is lehet meg kellene kérdezni. Gáz, h várólista van, de h itt nálunk mi a helyzet azt passzolom.
Anno írta vki. h inkább otthon marad ameddig csak tud, mert a gyerek ne a bölcsiben mondja ki mondjuk az első értelmes mondatát, akkor ne a melóhely miatt kellejen már erről a szülőnek lemaradnia!!!

Kép

kisscica80

Kiscica - Tegnap nézett meg a doki, ezt a méhnyak rövidülés dolgot tegnap hallottam tőle, csak a dátum-mizéria miatt elfelejtettem írni ..
Nah .. akkor pakolom a kórházi cumómat azt hiszem ..

Kép
szösszenet

Bolygó
Jó kis kerek pocid van!!!!!
Nagyon csini!

Kép

kisscica80

Szöszi
Nyugi szerintem, elég ha nem emelsz, meg odafigyelsz arra, h nem csinálsz már nagytakarítást. Dokinéni nekem ezt emelte ki, és mondta, h napi fél óra menetlés is engedélyezett.
De a csomi az nem árt, ha már megvan. Azért Te két héttel "idősebb" vagy!!

Kép

kisscica80

köszi a bölcsis infókat. azt hiszem körbe kell őket trappolnom...hogy mi hogy van...brrrrrrrrr, nincs kedvem hozzá...
bolygó, jó a pocakod. növögetünk, növögetünk???
szőke aliz, szépek a méreteid. jó, hogy anyád kezd már megnyugodni :lol: :lol: :lol:
emi,pihizz!
még egy szó rékáról, szerintem nem bicajozott. a nagy fittnes lédi egyszer bejött spinningelni, hogy majd ő 2 órát lefog nyomni. na az első óra után alig bírt lemászni, azt menekülőre fogta. a szép hangján meg ecsetelte, hogy nem gondolta, hogy ez ilyen kemény. a múltkor meg odament egy kismama hozzá, hogy mit javasol neki, hogy mit ne csináljon. a nagy válasz: hát hasizom gyakorlatot ilyenkor nem nagyon kellene csinálni. ez aztán a kva nagy tanács. ehhez kell ám fitnesz diploma :roll: :roll: :roll: :roll: a kismama meg annyira büszke volt, hogy szóba állt vele és ellátta tanácsokkal a nagys.asszony.
ezek a mi sztárjaink. hányok...
húúú, de ez nem is egy szó volt...
:lol: :lol: :lol: 400. oldalon vagyunk? :lol: :lol: :lol:

Kép
1bambi

1Bambi
Én most le vagyok maradva. :oops:
Rékát honnét is ismered??? Kemény a csaj.
De szerintem a terhes dvd-jén mintha említette volna, h biciklizett.., de erre most nem tenném a fejem. Főleg nem miatta :lol: .

Kép

kisscica80

Cicc!
Mondani bármit lehet! :lol: Valahogy el kell adja magát!
Gondolj bele, ha azt mondaná, hogy csak lájtosan tornázik néha, kutya nem venné meg a dvd-t.
De ez jó amit Bambi ir! Nagyon komoly a naccsága!!! :lol:

Szössz!
Annyi, hogy pihizz most már, ne erőltesd magad! A méhszájad zárt és az jó! Hogy meg van rövidülve a 36.héten, háááát, ez már nagyon a vége, itt már minden benne van a pakliban. De ha pihensz, azzal rosszat nem teszel!

Csodás hasam ma:
Kép

Bolygó! Szép gömbölyüek vagytok ti is pocakilag... :wink:
Vendég

Pumpóka: Köszi, te is szépen gömbölyödsz. Tolatómozdony, kamionsofőr: :lol: Én meg olyan vagyok, mint aki egészben lenyelt egy görögdinnyét. :P

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

pumpó,
tényleg csodás. azért hihetetlen, hogy 3. gyereknél is ilyen kicsi.
szép pocó!
cicó,
egy helyen edzünk. ill. én most nem. meg egy irodaházban dolgoztunk. bocsánat, ez így nem helyes. nekik is ott volt az irodájuk.
a legdurvább akkor is az volt, amikor ecsetelte, hogy ő nem akar több gyereket (de az egész sztori, amit akkor mondott nagyon durva volt). erre másnap megjelent 2-3 bulvárlapban, hogy 3. gyereket akarnak. na, azóta csak a képeket, recepteket, főcímeket nézem meg ezekben az újságokban.

Kép
1bambi

még egy kis off:
ma néztem az echo tv-t és ott volt egy énekes csaj. nagyon szimpi volt, sosem hallottam róla. ő mondta, hogy ő nem akar azért újságokban szerepelni, hogy több cd-t tudjanak eladni. aki igényes zenére vágyik, az úgyis megtalálja őket.

Kép
1bambi

szöszke szabit sem láttam egyik bulvárlapban sem, hogy gyereket várnak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
miért nem szöszke?

Kép
1bambi

megérkeztem a dokitól. Bemegyek, az asszisztens közli, huuu, de szép nagy pocakkal rendelkezem. na helyben vagyunk... kérdezem a dokitól mit gondol, mert a védőnő szerint leszállt a hasam, és 2 héten belül baba van. Hümmög, néz... hát azért nem hiszem. Valószínű előre álló méhem van, és ettől más a formája a pocaknak, ezért tünik olyan hatalmasnak.

No szóval minden Ok. márc 30 előtt ne szüljek, tehát azért nagyjából 2 héttel előbb érkezik. Becsült születési súly 3,6 és 4 kiló között. Hízni nem híztam a 4 héttel előbbhöz képest (diéta miatt), megdicsértek. Baba rendben, méhszáj zárt.

Pénteken UH, akkor már méreteket is látunk.

Kép
téjé

Okés Csajok, akkor már nem terhelem nagyon magam .. bár pont most cipekedtem fel 4 szatyrot :lol: :lol: voltunk vásárolni ..
Előtte meg ezer dolgot intézni.
Ha közben szülünk, hát szülünk :lol: :lol:
Alíz most akkora, amennyivel anno 25 évvel ezelőtt én magam születtem 3 héttel hamarabb, mint kiírtak volna :P

Bambi
- Látom, humorodnál vagy, de jól esik tőled, hogy ilyen kedvesen beszélsz rólunk - komolyan :)
Holnap akkor randizunk Szent Imrések?
Bár én lehet nem az leszek .. holnap kiderül.
Szöszke Szabi meg a bulvárlapok?? Vicces lenne .. nem olyan angy sztár ő .. :lol: :lol: Amúgy barátnőm a TCS gitárosának párja, és ők is most várnak babát .. mégis kerülik a nyilvánosságot - igazuk is van ;)

Téjé - Örülök a jó eredményeknek!

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Bocsi mindenkitől, de most nem tudok visszaolvasni, farkas éhes vagyok. :lol:

Most jöttünk a dokitól. Minden rendben velem is és a babával is. Nem nyílt tovább a méhszáj, és szerinte is utazhatok még Húsvétkor. :D
A kisfiam nagyon aktív volt a vizsgálat alatt is és az uh alatt is. Párszor szinte kirúgta a vizsgálófejet a doki kezéből. :lol: :lol:
Méretei alapján 1 héttel idősebbnek felel meg. Azt mondta hosszú baba lesz (már írtam, az apja 63 cm-el született :D ), a combcsontja nem is fért rá a képernyőre. :D :lol: A súlyát nem tudta megmondani :roll: , csak a méretei alapján, de azt mondta tuti 2 kg felett van. :D
A méhlepény, magzatvíz is rendben.
És a kukiját most is állandóan mutogatta. :lol:

Holnap majd visszaolvasok. Most mindenkinek jó éjszakát! Megyek vacsizni. :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Sziasztok!

Megérkeztünk a bevásárlásból, elg húzós volt, mert fél 3-tól mostanáig nyomattam :roll: nem kellett volna. Kicsit rosszul lettem, de már jobb, pihizek most ezerrel. Csak kb 2 dolog maradt ki és összességében így is kevesebbet költöttem, mint előre kalkuláltam. Vettem újszülött pelust meg extra puha wc papírt meg ilyesmiket. Anyósom vigyázott addig a kicsire, de aztán amikor hazaértünk mondta férjem, hogy hiába kértük, hogy Húsvétkor bármelyik nap csak vasárnapra ne tegyék a családi banzájt mégis akkorra tették -és az ilyesmi nem az első eset :evil: Szóval mondtam férjemnek, hogy mondja meg újra és határozottan, hogy az nekünk nem jó, nem tudom, mi lesz :( Elegem van abból, hogy mindig mi nyelünk és tűrünk és tesszük át akár az utcsó pillanatban a proginkat! :x

Láttam a könyvesboltban Beatrix Potter mesekönyvet, amiről ma már írtam. Szerintem csodaszépek a képei, de Laurának nem tetszettek. Nem tudom minden 2 éves így van-e ezzel, azért írni akartam, ha már ma javasoltam azt az akciót...

Lassan mennem kell, jó éjt mindenkinek -főleg a rosszabb alvóknak! Sziasztok!

Kép Kép
celesztina

Bambi, Pumpi
Hát gáz a csaj, de tényleg megnéztem volna, h ő hogy tornázta végig a 9 hónapot. Fejtől lefelé elég jól néz ki, de azok a felpumpált cicik, hát az nagyon gáz. Leginkább a kockás hasa jöhet, a többiért inkább megdolgozom én.

Szösz
Akkor mi lesz ápr. 5vel, ha nem Imrés leszel. Komolyan felkeressük a dokidat, és majd jól ellátjuk a baját, ha nem 5re beszéli meg Veled és Alízzal a találkozót.

Judit, Gumimac
Örülök, h minden rendben volt a dokinál.

Gumimaci: Kukiját megint mutogatta?! :lol: HÁt ez nagyon aranyos!!!
Én már vacsiztam, de mintha nem is ettem volna semmit. Éhes maradtam. :?

Judit
Akkor lehet nekem is ezért van lennt a pocim, és ezért nagy, mert a méhem előre áll? Ebben van azért ráció. Mármint rám nézve.

Kép

kisscica80

jaj, már megint laptető 8)

Kép

kisscica80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: