Sziasztok!!
Hogy vagytok?
Mi meg vagyunk, Lara most már bárhol feláll, rácsuk azóta sincs, most már úgy vagyunk vele hogy mindegy melyik szobára, de veszünk, mert leteszem, elkezdek valamit és Ő már ott is van! Szóval el vagyunk! És magyarázunk ezerrel a baba az nagyon megy, de más új hangok is vannak, az én is pisze Te is…. Azt a játékot már Ő is mutatja, ha olyanja van!
Eni drága!!
Nagyon nagyon szorítunk Nektek!
TE és a FÉRJED nagyon ügyesek vagytok és hősök, sok sok erőt kívánunk!
Meséltem Apának, hogy Benike kórházban van, és nagyon sok gyógypuszit küld Ő is neki!!!
Barbikám
Hogy vagytok????
mennek a gyógypuszik!!!
Remélem már jobban.
Steffi,
Hogy vagy???
Mi volt ma 10-kor?
Nagyon sokat gondoltam rátok!
Martin szemecskéje???
Emese,
Nagyon ügyes Lányod van!!!
Boldog hófordulót!
Gabi, Barbi
Szombaton szerintem lehetett valami a levegőben, mert mi 9,30-ig aludtunk!!! Na ne utáljatok!
Györgyi
Gyönyörű Jázmin, lesz Apának dolga rendesen!! Puskát már beszerezte???
Veronikusz
Hogy vagy?
Rokakóma
Visegrád? Az tök jó!! 5-ben? Szuper!! Képek??
Ez jó duma,

akkor szorítok és álmodok!! Oké!?
Vali,
Szuperek a képek!!!!
Borsika
Mi kaptunk jó sok mindent mintát, ami a legjobb az a DM-s bababonusz, azt feltétlen váltsd ki! Én is kitöltöttem a kórházban amit ki kellett, és engem egy darabig hivogatott a biztosítos, de leráztam, már nem zaklat!
Popsikrém: hát nekünk nagyon érzékeny bőrünk van, és nem volt jó sem az amit a kórházi gyerekdoki írt ,se a mi gyerekdokinké, a nőgyógyászom írt fel, hogy ha nem jó semmi akkor ez jó lesz, és tényleg ez jött be. én is szivesen lemásolom ha érdekel!
Gabi, hétvége milyen volt?
Hát igen, furcsa hogy nem reagáltak, de lehet hogy csak tényleg nem volt érkezésük. Ezen ne húzd fel magad!
Tünde
Ez igen!!!

Akkor hajrá négy babó!!!
Hanna,Jó téged is látni itt!
Igen már kicsit nő a hajunk!
Mango,
Én azon nevettem, hogy az Apának ugye a papucs és a szendvics van felírva, hogy ha majd elfolyik a víz, Kismama nekiáll és szendvicset gyárt apának! Hihi
Hugi
Igen, igen, nem kell vinni semmit, csak majd a rucit amiben hazahozod, de azt elég ha majd Apa beviszi a hordozóval! És egyetértek Barbival, max textil pelus! Mi is vittünk Liberot, de nem használtuk, nem nagyon örülnek, ha viszel valamit.
Dóri
Tünde egyre szebb
Szombaton voltunk a Stop Shopnál, nagyon néztelek, hátha.
Memme
Ez a két kép, nem semmi!!!
A traktoros a nyerő!!! Annyira édes, Ő kinek az Apukája?
Zsófi?
Cukik?
Gabbó megint nagyon eltüntél?
Linocs?
Na megyek eszem valamit.
Puszi
Ancsa