A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1205227628.542.jpg[/img]
Ez nem a közlekedési múzeum, hanem egy igazi traktor. Melinda elemében van, nagypapa boldog.[/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Memme! ez a traktoros nagyon király!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Eni! remélem nemsokára már otthon lesz a kis családod!!!további kitartást és sok sok erőt kívánok nektek!!!++++++++++puszik ezerrel

olyan szomorú idő van,itt elkezdett esni is az eső :?

Hugissemmit nem kell bevinned a babának,kapsz mindent a pelenkától a popsitörlőig....mondjuk én vittem egy kis cumisüveget (hátha szükség lett volna rá....)meg egy textilpelust,amikor büfizik...
ja meg kis kesztyű! mert Encinek akkora volt a körme h szétkarmolta a z arcát. esetleg kis sapkát...ennyi
Vendég

Nagypapa most vett egy dömpert az unokáinak. Nem bánom, a babák egyébként nem érdeklik Melindát. Ami van neki, annak meg hulik a haja, nem is igen tudom neki udaadni, mert más se hiányzik, mint hogy Eszter majd a szájába vegye a 15 centi hosszú vékony műanyagdarabot. :twisted: Ezt az óriási autót meg imádja. Annyit kellett vele játszani szombaton - beleült és tolni kellett - hogy elaludt benne. :)
Nagypapa meg most kárpótolja kicsit magát azért, amit ötven éve nem kapott meg. Hetedik testvér volt, a legkisebb, ötvenes évek, szegénység. Jó fej nagyon. Teljesen leold, amikor Melindával játszik, Melinda hempereg a szeretetében. És próbál figyelni is nagyon arra is, hogy Melinda tisztában van-e, szomjas-e stb. Figyel Eszterre is, már amennyire Melinda hagyja...

Ki mondta, hogy Egerben lesz húsvétkor? Mi is odamegyünk! A párom egyik munkatársa ott lakik, de elutaznak és felajánlották a lakást. Jó lesz egy kicsit elmenni erről a nagy platóról. Szeretem a szülőhelyemet, de nem akarom itt leélni az életemet.

megyek, dolgoznom is kell valamit.

Kép

Kép

Kép
memme

Memme
tündéri Melinda a nagypapával!!Milyen vidámak :lol: :lol:

annyira pocsék idő van!! :cry: :cry: :cry: esik eső,fúj a szél.....
többiek hol vagytok ebbe a sz.... időbe..????

megvan az ötödik fogunk!!!És elkezdtünk csikorgatni őket :shock:

emano/Andi
KépKép
emano

Andi,
azt t'om, hogy Steffi most van orvosnál.++++Flórka, most csinálja ua.-t, amit Baluról írtál pár hete, mindenhol fel akar állni, örület, jól szórakozom... :roll: :D

Gyuzsó,
na csakhogy előkerültél...Borsa-Emma párosról tudunk vmit?

Memme,
traktoros nagyon kemény...Én is mennék egy kört...

Eni,
nagyon durva, hogy ez eddig elhúzodik. Remélem minél előbb jöhettek már haza...

Flórka mindenkinek köszöni a bókokat!

Kép
Kép
paklincs

Hugis!
Én vittem be 1-2 Libero-t. Amikor én Szofival voltam épp „hét szűk esztendő volt” és megmondták, hogy egy gyereknek csak napi 4 pellus jár. Hát ezt kicsit nehéz volt Szofival megbeszélnem. :lol:

Gabi!
Én nem ciciztem! Lealkoholoztam a körömcsipeszem és még bent a kórházban talán a 2. nap levágtam a körmét. Nem vártam meg hogy kikarmolja magát. Semmi baja nem lett. :D Második gyereknél már nem cicizik az ember. :lol:

Memme!
Irigykedem a nagypapa miatt. Az én papám elég katonás. :? :roll:
Különben lehet, hogy mi leszünk Egerben, de nem biztos. Rokonokkal leszünk vagy 9-en, így nem ígérek semmit. Szegényeket jó ha fél évente látjuk.

Emano!
Gratula az 5. fogacskához! :D
Én most jöttem meg a városból, de …… nagyon pipa vagyok. Mindenhol lyukra futottam. :twisted: Semmit nem intéztem. Lassan meg indulhatok a lányokért.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Emese
Balázs most mindenkinek integet!!Mindegy hogy apa,szék, kép mindegy,de ő integet......
ja és megint sikongat!!

Steffi
drukkkkkkkkkkk++++++++++++Úgyis minden okés

emano/Andi
KépKép
emano

Mikolt, Flórka, Tündér, Dorina, Panka, Balázs, Heni-Benedek, Zsombor
boldog hófordulót!!!

Kicsit régen voltunk, lemaradtunk, mint a borravaló..

Benőke, küldünk hurutos köhögést, engedjenek haza a kórházból!!
Anya-Apának meg álommanókat a lócaalváshoz!! Annyira ügyesek vagytok, Eni, le a kalappal!!!!
és továbbra is ++++++++++++++++++++++++++++++!!!

Steffi, ????? ugye minden okés?
gondolkoztam én is ezen a rákszűrési pontatlanságon, nem véletlenül terhesség előtt és szülés után veszik le... ilyenkor vastagodik a nyálkahártya, nem is tudom, hogy tudják bírálni..

Jázmin nagyon nagylány lett! Hiába, ritkán látjuk, akkor nagyon feltűnő a változás! :lol:

Tündér meg vagesz ám a hintában és a nagy vízben!! :wink:

Ancsa avatar tuti jó!!!

MSE, Orsiék vannak, Emma motort szerel :lol: , édes!! persze nagy alváskirálylány!! :lol:
NagyJankó még mindig osztja a feladatokat? :lol:
Flórka nagyon jól áll ám!! még ha segítésggel is! lassan végképp véged!

Melinda nagyon tutkó a traktorban!! tök jó, hogy ilyen jó fej a nagypapa!!

Emano,
szép a lakás!! főleg a Balázs kucok!!

Vali,
jók a képek! úgy látom, mindenki élvezte! :lol:

4 gyereket vállalók előtt le a kalappal!! Mi 3-at terveznénk, de ha a 3. nem egyedül érkezik, akkor túlteljesítjük a tervet.. :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok,

Snowwhite, Barimari, Veronikusz köszi a válaszokat. A Szent Imrébe kellett apás szerelést venni, azt vette fel a Drágám a ruhájára. A hőmérsékletre a mai napig emlékszem.... dólt rólam a víz, majdnem megfulladtam.. Dehát a babák nem az őszi-téli kollekciójukban érkeznek, úgyhogy nekik kell a meleg :) Megint félek a szüléstől, tiszta hülye vagyok...

Hugis, nekem azt mondták pár het, hogy pelenkát + popitörlőt (gondolom akkor krémet is) ajánlott vinni. Te mikorra vagy kiírva? Én ápr. 24-re de ma is egész délelőtt fájt a pocim meg a derekam...

Memme, annyira édes ez a kép, az én apum sajnos messze lakik és ritkán találkozunk, pedig ő igazi nagypapa lenne, a párom apuja sajnos merevebb, távolságtartóbb...

Kép
Kép
mango.

Memme! nem is értem miért kell neked babycsősz??? ilyen nagypapi mellett??? :lol: akkor nálatok is jó nagy a család! nálunk is apuék 6an,anyuék 5en testvérek :lol: Abban az időben megszokott volt a minimum 5 gyerek :lol: pedig nem is volt jólét :lol: és mégis felnőttek...

Gyuzso! 3???na igen de ha a köv. mondjuk 4es ikrek?? :lol: :lol:
Vendég

Gabi, azért kell a bébicsősz - nevezzük inkább dajkának -, mert a nagypapi 150km-re lakik, hétvégén is csak ritkán ér rá, hétközben sose. A nagymami még ennyit se. Anyukám is csak azóta jár gyakrabban, amióta egyszer összefutott itt velük és látta, hogy a másik nagymama milyen rutinosan tesz tisztába, etet és játszik Melindával. De anyukámra nem lehet rábízni pl. egy sétáltatást sem, nem hallja az autókat - parkoló veszi körül a házat - és pl. az sem volt neki evidens sokáig, hogy ha sétálunk együtt és kiszedi Melinda kezéből a szemetet, utána ne azzala kezével nyúljon a gyerek szájába, ha bevesz valamit, és mosson kezet, miután bejöttünk és megkérem, hogy adjon inni neki és ne kezdjen el főzni kézmosás nélkül. Szégyellnivaló, de anyukám ilyen gáz. Mostmár megtanulta, de rossz, hogy nem volt egyértelmű.
A család nagy, de tképpen a nagyszülőkön kívül csak egy-két nagynénit látunk néha, ünnepeken.

Négy gyerek... ? Hm...
Most egyelőre gyűröm ezt a kettőt... De úgy érzem, két-három év múlva újra szeretnék.

Kép

Kép

Kép
memme

Egyébként én nem vagyok betegesen tisztaságmániás és a régen is felnövögettek a gyerekek tudom. Csak akkor még a városok parkolói és a fű nem volt tele kutya- és cicakakival, és én nem ezzel szeretném elkezdeni edzeni a gyerekem immunrendszerét.
De hát anyukámnak sem ezt látta. Épp tegnap kérdeztem tőle: nyolc hónapos voltam, amikor dolgozni kellett mennie - teljes műszak -, hogy megéljünk. Egy ismerős vigyázott rám, annak is két gyereke volt...

Inkább keresek még egy képet.

Kép

Kép

Kép
memme

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1205235677.1436.jpg[/img]
Így élünk...[/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!!

Hogy vagytok?
Mi meg vagyunk, Lara most már bárhol feláll, rácsuk azóta sincs, most már úgy vagyunk vele hogy mindegy melyik szobára, de veszünk, mert leteszem, elkezdek valamit és Ő már ott is van! Szóval el vagyunk! És magyarázunk ezerrel a baba az nagyon megy, de más új hangok is vannak, az én is pisze Te is…. Azt a játékot már Ő is mutatja, ha olyanja van!

Eni drága!!
Nagyon nagyon szorítunk Nektek!
TE és a FÉRJED nagyon ügyesek vagytok és hősök, sok sok erőt kívánunk!
Meséltem Apának, hogy Benike kórházban van, és nagyon sok gyógypuszit küld Ő is neki!!!

Barbikám
Hogy vagytok????
mennek a gyógypuszik!!!
Remélem már jobban.

Steffi,
Hogy vagy???
Mi volt ma 10-kor?
Nagyon sokat gondoltam rátok!
Martin szemecskéje???

Emese,

Nagyon ügyes Lányod van!!!
Boldog hófordulót!

Gabi, Barbi
Szombaton szerintem lehetett valami a levegőben, mert mi 9,30-ig aludtunk!!! Na ne utáljatok! :oops:

Györgyi
Gyönyörű Jázmin, lesz Apának dolga rendesen!! Puskát már beszerezte??? :wink:

Veronikusz
Hogy vagy?
Rokakóma
Visegrád? Az tök jó!! 5-ben? Szuper!! Képek??
Ez jó duma, :wink: akkor szorítok és álmodok!! Oké!?

Vali,
Szuperek a képek!!!!

Borsika

Mi kaptunk jó sok mindent mintát, ami a legjobb az a DM-s bababonusz, azt feltétlen váltsd ki! Én is kitöltöttem a kórházban amit ki kellett, és engem egy darabig hivogatott a biztosítos, de leráztam, már nem zaklat!
Popsikrém: hát nekünk nagyon érzékeny bőrünk van, és nem volt jó sem az amit a kórházi gyerekdoki írt ,se a mi gyerekdokinké, a nőgyógyászom írt fel, hogy ha nem jó semmi akkor ez jó lesz, és tényleg ez jött be.  én is szivesen lemásolom ha érdekel!

Gabi, hétvége milyen volt?
Hát igen, furcsa hogy nem reagáltak, de lehet hogy csak tényleg nem volt érkezésük. Ezen ne húzd fel magad!

Tünde

Ez igen!!! :wink: Akkor hajrá négy babó!!!

Hanna,Jó téged is látni itt!
Igen már kicsit nő a hajunk!

Mango,
Én azon nevettem, hogy az Apának ugye a papucs és a szendvics van felírva, hogy ha majd elfolyik a víz, Kismama nekiáll és szendvicset gyárt apának! Hihi :lol:

Hugi
Igen, igen, nem kell vinni semmit, csak majd a rucit amiben hazahozod, de azt elég ha majd Apa beviszi a hordozóval! És egyetértek Barbival, max textil pelus! Mi is vittünk Liberot, de nem használtuk, nem nagyon örülnek, ha viszel valamit.

Dóri
Tünde egyre szebb
Szombaton voltunk a Stop Shopnál, nagyon néztelek, hátha.

Memme
Ez a két kép, nem semmi!!!
A traktoros a nyerő!!! Annyira édes, Ő kinek az Apukája?

Zsófi?
Cukik?
Gabbó megint nagyon eltüntél?
Linocs?

Na megyek eszem valamit.

Puszi

Ancsa

ancsaboszi

Memme,
de jó, de jó! Annyira édes lehet a Nagypapi. Ő akkor a Férjed Apukája? És Ő volt aki megpróbált vigyázni Melindára, de valamiért nem jött be? mikor még pocakos voltál.
Tényleg hogy álltok az úszással?
Puszi

ancsaboszi

Ancsa!
gondoltam, hogy Lara keze van a dologban hogy eltűntél :lol:
én is gondoltam rácsra, de szerintem azon Kata simán átmászik :shock: így ajtózárakat szereltem a konyhába ill. a fürdőbe a szekrényekre. Most Kata mérgelődik, hogy minek kellett bezárni. :lol: :lol: :lol: kis szenya vagyok, de olyan jó hogy főzésnél nem a nappaliból kell összevadásznom a lábosokat :D
Róka még itt van. Nagyon megtetszett itt neki. :twisted:
Ja! azt írtam, hogy az UH-ok mind előbbre írták Hármaska születését??? szept. 13. és most legutóbb szept. 9.-re. Szóval nagyobb mint papír szerint kellene :D mégse lesz gond ha hamarabb jön :D legalább nem lesz 4 kilós mint Szofi :D
Visegrádi képek .... lusta vagyok :oops: :roll: :lol: :lol: :lol:
Képzeld! Szofi beszokott a bölcsibe. Nem hogy sírás nincs, de ma is átöltöztettem, leraktam és mire visszafordultam már be is szaladt a szobába. Én meg csak pislogtam. Ja! és már hajlandó enni is!!! eddig ugye így tiltakozott, hogy nem evett semmit, de most már minden ok!!! :D :D :D

Eni!
mi újság van veletek??? valami javulás??? +++++++++++++++++++++++++++++++++ sokat gondolunk rátok!!!! Sok puszi Beninek főleg!!!!

Steffi!
mi volt ma a dokinál????? Te is folyton az eszemben vagy!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz,
Jaj, hát igen ez lesz nyilván a következő, Ő még a zárt ajtókat nem tudja kinyítni, még csak jön megy :lol:
De lesz rács tuti!
Nem vagy szenya, azért tuti biztos vagyok benne, hogy a lábosaidon kivül azért van egy pár játéka Katának :lol:

Szép nagy Babó Hármaska is! :wink:
MÁr izgutok?
Papád? Meddig lehet még ezt titkolni?
Most mit csiálnak a Teroristák alszanak?

dE ügyes Szofi!!! Szuper!!
Gratulálok neki!!!

mit nem tudtál elintézni???

Képzeld, mi feljöttünk a boltból, de már majdnem elaludt, de hát azért előtte enni kell, mert különben 10 perc és felébred, és hát kivettem a kocsiból ahol majdnem elaludt, majd levetköztettem, pelenkázon szintén majdnem elaludt, és utána letettem a földre, ahol üvöltött, hogy miért nem az ágyába került! én meg közben melegítettem az ebédjét mire visszamentem már eldölt :lol: és aludt, na felemeltem, és adtam neki egy kis husit, és azonnal fel is ébredt, úgyhogy megebédelt és most alszik. :lol:

ancsaboszi

Sziasztok!

Vagyunk mi is... Csak gyorsan,nincs sok időm :oops:
Voltunk ma tornázni Viktorral,nagyon jó volt.
A végére jól elfáradtunk :lol:

Memme: A traktoros nekem is tetszik :lol:

Kép
Kép
Minden betegeskedőnek jobbulást kívánunk.
V

valentina

Hm... Megvan annak a ritmusa, ahogy eltünedeznek innen az anyukák, aztán ahogy visszatünedeznek...

Igen [b]Ancsa
, ő a párom apja. Aki tavaly nyáron azt gondolta, hogy majd sokat tud jönni, aztán mégse. Mindig ez van, amikor nem megy úgy a vállalkozás. De már nem ígérget olyan könnyelműen. És hát az a fő, hogy amikor itt van, akkor rá lehet bízni Melindát, tisztába én teszem, de megeteti, séta, minden.
De szép az avatarotok.

Veronikusz, gratula Szofihoz. Azt hiszem, most ahogy haladsz majd előre, egyre jobban jön, hogy lesznek lélegzetvételnyi napjaid. Eger - én sem úgy gondoltam, de hátha összefutunk, mint a kórházban tavaly. Róka, róka hess!

Steffi,??

Eszter az ölemben van ám. Nincs most kedve egyedül lenni. Lehet, hogy kakilni készül.[/b]

Kép

Kép

Kép
memme

Valentina, egyszerre írtunk. No. Például egy ilyesmi kis fiúcskát (is) el tudnék képzelni majd. :)

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Tudom, hogy volt téma nem régen, s tudom, hogy én mondtam a megoldást, most sajnos mégis tanácstalan vagyok. :shock:
Ádám iszonyatosan harapja a cicimet amióta kibújt az 5. fogacskája. Csupa sem már mind a kettő, és csillagokat látok szopi közben. Mindig kiveszem a cicit a szájából, ha nagyon harapja, mondom neki, hogy ez nem igazán jó, de ha ezt csinálom akkor annyira begurul, hogy inkább már nem is kell neki. Van esetleg valami más tippetek?

Ancsa, jól beindult Lara baba! :lol: Hamarosan érkeznek a lila foltok is. :?

Memme, én meg a kislányra hajtok... :D

köszi, hali

Kép
Kép
Kép
v30

Eszter az előbb kinyomta magát. Le akartam fényképezni, de nincs hely a gépen, és én nem tudom letölteni. Nem tudom, hova siet a kis nő...

Kép

Kép

Kép
memme

Villő is félig kinyomja magát! utol akarják érni a tesókat???

mtunde

Vali,
én nem várom meg, amíg nagyon éhes lesz.. mondjuk ő fejeli a mellkasomat keresés képpen, elég mókás.. :lol: így olyan gyakran eszik, mint kicsinek, mert darabosból keveset nyammog még, de tejcsi meg pont van, így nem zavar
így nincs kiéhezve, nem tépi a kaját..
de lehet, hogy ez Nálatok nem mükszik majd :roll:

Valentina,
bodys szupersztár! :lol: :lol:

Veronikusz,
jaj de ügyi Szofi!!! gratulaaaa neki!!
róka koma lassan tényleg kipakol Tőletek!! :lol:

Memme,
melinda nagyon édes!! gondolom, Te épp a tánclépéseket "kottázod" :lol: :lol: :lol:

Miklós szólít.... :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Memme! húúúúúú azt nem tudtam h ilyen messze lakik nagypapi :shock: az gáz.... akkor te sem vagy eleresztve nagyi-ügyileg mint Veronikusz...de ennek ellenére nagyon ügyesen megoldjátok a gyerekeket. ki így-ki úgy :D :D Neked baby csősz a segítséged.. Veronikusznak pedig bölcsi.
Nekem hál Isten Anyukám ált-ban itt tud lenni hétvégén...
Szóval én könnyen vagyok :lol: :lol:

Képek szuperek!!! :lol:

Ancsa! nekem Enci délután aludt most 3 órát!!! :lol:
Vendég

Sziasztok!
Vagyok én is olvasó üzemmódban, bár nem is hiányoltatok. :cry:

Matyi újabban nem igazán alszik nappal. :cry:

Vali
Nekem is sokszor sebes lett a cicim, de a tejtől gyorsan rendbe jött.(kicsit rákentem szopi után és hagytam levegőzni is.

Memme
Köszi a választ. Te voltál az egyetlen.
Melinda ugye nem traktorosnak készül? :wink:

Viktor és Jázmin is nagyon édes a képeken.

Ancsa
Jó az új kép rólatok. A mi rácsunkat, amit a lépcsőhöz vettünk 75cm-re lehet összecsukni. Bababoltban találtam.

Eni, Steffi
+++++++++++++++++++++++++++++

Most mennem kell, többiektől elnézést, hogy nem tudtam többet írni. Talán holnap.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Bocsánat, de nagyon nem olvastam vissza.... Egyelőre a kisasszony tölti napjainkat... Nagyon rendes lányka: magától beállt a háromóránkénti evésre, közte alszik, sírni alig sír, nem nyügös - egyelőre nagyon-nagyon rendes lyányka. Amikor alszik, akkor én is megpróbálok - úgyhogy a net egyelőre háttérbe szorul - de lesz ez még másképp ;)

Mindenkinek nyugodt éjszakákat, betegségmentes napokat ;)

Egy-két kép a mi kis Fruskánkról:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
linocs

jajjjj Linocs
nagyon szépek vagytok

Eni
mi újság??Benőbéby???sokat gondolunk rátok.....

Steffi,
mi volt ma az orvosnál???
rátok is nagyon sokat gondolunk

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Eni-Beni Család!
Kitartás, jók vagytok! Hamarosan hazamehettek, megy sok drukk!!!!

Nagyon jók a képek, jó volt nézni őket!

Rólam: P3 az eredményem HPV gyanúval :cry: :cry: :cry: A dokim azt mondta egyenlőre ne csináljunk semmit, a szervezetem termeli az ellenanyagot, a bébit nem veszélyezteti és a szülésre sem hat ki. 3hónap múlva ismét rákszűrés akkor meglátjuk mi legyen. Nyilván mindent elolvastam már amit csak lehet, de azért kezdek megzavarodni... Elég vegyesek az érzelmeim, egyik pillanatban búcsúzom a fiamtól a másikban meg HPV nekem?! Nehéz na...
Ráadásul hab a tortán, most hogy pihenésre lenne leginkább szükségem azt nem tudok szinte egyáltalán, martinnak kötőhártya mellé lett egy kis vírusa és légúti szűkülete. Sipuprent meg ambroxolt kap, jobban van már, de aludni elég ébren tud és ugye, ha ő nem alszik akkor én sem... Na mindegy, majd elmúlik lassan végre. Bocs, hogy ilyen kis izé vagyok, de mit mondjak volt már jobb kedvem is.

Jó éjt mindenkinek, holnapra szép napot!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!!
Úristen, úristen nagyon sajnálom!!!
Nem tudok valamit segíteni?????

Nekem sincs jó napom :cry:
Amit kinéztünk lakást ma visszamondták......nem részletezném a lelki állapotomat
Tegnap este még voltunk megbeszélni dolgokat,erre ma visszamondják........

jó éjt

emano/Andi
KépKép
emano

Steffi, utána néztem, hogy mi is pontosan a HPV, hát nem túl bíztató. Nagyon remélem, hogy a gyanú nem igazolódik be, s 3 hónap múlva már negatív lesz az eredményed! Nem egyszerű 3 hónapod lesz az biztos, de gondolj Martinra és a Picurkára, próbálj meg nyugodt maradni, nem lesz semmi probléma!!!
Küldök sok-sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++-t!

Andi, nemááááá, miért mondták vissza? Lesz még ebből hamar dobozolás ne félj! :wink:

Eni, hogy vagytok? Jelentkezz, ha van energiád!

Jöjjenek már a jó hírek! Valakinek nincs esetleg belőle? :?

Kép
Kép
Kép
v30

Jó reggelt!!
jééé,ma mi vagyunk az elsők :shock:
Balázs 5.45-kor kelt :shock: alig aludtam.....ráadásul 2x volt fenn...
.

emano/Andi
KépKép
emano

SZiasztok!
látom nagyon sokunknak van "depis" hangulata. Nekem is...
most sem fogok +at tesztelni :cry:

Steffi! én nemtom pontosan mi a HPV(Majd utánaolvasok)de ha a doki azt mondta h a bébit nem veszélyezteti,meg termeled az ellenanyagot akkor az jó,nem? de ha mégcsak gyanú, akkor meg nem is biztos.... szóval próbálj megnyugodni (tudom könnyű mondani) és MArtinnak is küldöma gyógypuszikat!!!!GYÓGYULJATOK!!! Eni nektek is küldöm továbbra is, remélem mihamarabb te is újra itt :D és nemsokára otthon lesztek Benőkével!!!

Emano! sajnálom....ez szemétség részükről..... :cry:
de találtok majd sokkal jobbat, szebbet!!! majd meglátod!!! :D
és az nem lesz a 10.en....majd figyeld meg.... :D
Vendég

Gabi!
az a baj,hogy ilyen árba ennyire felújítottat nem fogunk találni!!
Igaziból azért lenne fontos minél előbb,mert az otp-nél március 31-ig ni értékbecslői díj,folyósítási díj stb....ami közel 200.000Ft spórolás lenne!!!
most azt találtuk ki,hogy veszünk lepukkantat elfogható áron és felújítjuk!!!!
De majd lesz valahogy.....

Kép
a kis alkoholista :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

na elolvastam mi is a HPV, de van ellene oltás is...azért az jó...
Vendég

Emano! igen,gondolom,hogy muszáj lenne még a határidő előtt,,,
de még lehet szerencsétek... és miért gondolták meg magukat azok?
Vendég

ja és jó a ,kis alkoholista :D :D :D

Linocs! ti is gyönyörűek vagytok ám!!!! :D :D :D
Vendég

mert úgy gondolták,hogy használt lakáshoz is fel tudják venni a teljes szocpolt 3 gyerek után,de úgye azt csak új lakásnál működik.....és ezért ,meggondolták magukat...

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Steffi: Nem tudom mit mondani erre a hírre :oops: Csak annyit, hogy együtt érzek veled. :?

Lioncs: Nagy szépek vagytok.

Emano: Nagyon aranyos a ki sörös :lol: :lol: :lol:

Rólunk csak annyit, hogy hatkor kelltünk,de nem tudom miért :cry:
Most meg már alszik a kis hulligán. :lol:
Kicsit visszaestünk a takonykorba,de nem vészes.
Amugy nekem is depis hangulatom van :( :( :( :( :( :( :( :(

A végére egy kép.
Kép
Állandóan a szájában van a keze :lol:

valentina

Steffi!
Sajnálom nagyon, de még ne ásd el magad. Nekem mondta annak idején a doki, hogy terhesen teljesen fals eredmények jönnek ki, ezért nem is veszik maximálisan komolyan a terhesség alatti eredményeket. Na persze, vissza-visszaellenőriznek, stb. Minden rendben lesz!!!

Adri ne vedd magadra, hogy éppen nem hiányoltunk!!!

mtunde

Steffi!
annyira sajnálom! :oops: teljesen megértelek, hogy magad alatt vagy! De még tényleg nincs is diagnosztizálva, hogy mi a bajod!!! Az a fő, hogy voltál dokinál és ő most már vigyáz rád!!! Különben meg a nevelőmamámnál találtak miómát vagy mi a fenét. Nagyon idegesítette és mondta, hogy ő ki akarja vetetni. Mikor be akart feküdni a kórházba már nem is volt meg!!! Felszívódott! és ahogy Tünde is mondja, hogy most olyan változások mennek végbe benned, hogy még az is lehet hogy makk egészséges vagy!!! Kicsit próbálj megnyugodni! minden rendben lesz!!!!
Martinnak meg sok-sok gyógypuszi!!! Mielőbb gyógyuljon meg!

Eni!
jól láttam hogy nem láttalak??? remélem már otthon alszotok!!! sokat gondolunk rátok!!! további sok-sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

bocsi, de most ennyi fért bele, csak a képeket töltöm fel:

Kép Kata fegyverkiállításon

Kép Fürtöskék - kis családom :D (férjem hajáról nem beszéljünk - birkanyírás előtti :lol: )

Kép vadászkiállításon :D mókusnézés

Kép

Kép

Kép
veronikusz

TÜnde
megjött a pénz :lol: köszi

Fúúúú,nem eccerűűű ez a lakás dolog

emano/Andi
KépKép
emano

ITTHON VAGYUNK!!!!!!!!!!!
Már írtam egyet, de elszállt.
Egyébként nem is tudom, mit érzünk, de nem örömet, boldogságot, hanem kimerültséget, zavart, fásultságot, caaggodalmat...
Tegnap késő délután estünk haza. KRITIKÁN ALULI, ami zajlik az egészségügyben. Az, hogy kábé 5 kezelőorvosunk volt, az, hogy a 10 ágyasba betolják a fosós-hányós gyereket, mondván, nincs máshol hely. GYerekenként jön 10 látogató, nem részletezem. Majdhogynem engem tettek felelőssé mindazért, hogy nem javul a gyerekem, "anyuka, többet kell inhalálni". Ja, párázhattam 24 órát is ilyen körülmények között. Amúgy calicivel jöttünk haza, István és én off teljesen. Bene széklete laza, mintha fogzana, tehát nem vészes. A végletekig el vagyok keseredve.

ISTEN ŐRIZZEN BENNETEKET A KÓRHÁZTÓL!
Hálás vagyok mindenért, köszönöm a drukkokat.

Steffi, sajnálom. Van párásítótok? Sokat segít, ha teszel bele egy kis salvus vizet. Martinnak.
vbea

Linocs! nagyon szépek vagytok

mtunde

Tünde
Nem veszem magamra. :D
Tudom, hogy most mindenki Benőkének és Steffinek szorít, velük együtt drukkol a jó eredményekért, mi is sok gyógypuszit küldünk!

Valamiért ez a hét ilyen depis nekem is, ahogy Gabi mondta. Sikerült egy régi barátommal is összeszólalkozni egy nagy hülyeség miatt, bár ő volt a hunyó és bocsánatot is kért, de mégsem beszél velem. Szóval ez is rányomja a hangulatomra a bélyegét. :cry:
Szombaton leírom a szüléstörténetem befejező részét, ha valakit érdekel.

Pussz mindenkinek.

Veronikusz
Jók a képek! :D

Andi, Valentina
Ezek a srácok... :lol:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Eni
Örülök, hogy hazajöhettetek!
Sajnos mi is rendelkezünk tapasztalatokkal gyermekosztályról.
Otthon, nyugodt körülmények között Benőkéd gyorsan rendeződni fog. Erősek és ügyesek vagytok!!!!
Sok puszi nektek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Ha megfelelőek lettek volna akörülmények, kb 2 nap alatt ebben az állapotban kéne lennünk, mint így egy hét után...

Mindezt persze nem az orvosok, nővérek miatt mondom, ők túl voltak terhelve. A körülményeket szidom. MEg azt, hogy rohadtul nem széfek kellenek a kórházakba, hanem pl több takarítónő, hogyha behány egy gyerek, akkor ne feküdjön az anyag a földön fél napig... ilyenek. Nem részletezem. Lényeg, hogy itthon vagyunk, BENe szépen köhög, hát izgulunk még, de innentől kezdve fel kell készülnünk... készenlétben kell lennünk. Ilyesmire se energiám, se időm nincs gondolni ugyanakkor.

Ja, Kútvölgyi 5. emelet mindehhez képest wellness szálloda, komolyan, le a kalappal!!!!!!!!!!!
vbea

ENI!!
Jajj de jóóóóóó!!!
most már minden oké lesz!!!
sok sok puszi Nektek

emano/Andi
KépKép
emano

BENE
nagyon-nagyon ügyes vagy :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Halihó

Mi is vagyunk ám csak ismét nyügisen és betegen :( Láz takony köhögés ma fél 4 kor keltünk addig óránként na de majd hamar meggyógyulunk!

Gabi
micsoda -hozzáállás lesz ott két csík és kész! látom gyakrabban kell jönnöm mert itt még -energiák kezdenek terjedni! :D

Andi
ne szomorkodj biztos egy még jobb lakás vár rátok!

Vali
Az asztronautás képek nagyon tutik!!!!

Dóri
Tündér és a hinta :D Gyönyörű nagylány!

Emese
édes vagy hogy hiányoltál milyen ügyes Flórka felkötheted a bugyingót mert így már simán kiszökik bulizni az ablakon ;)

Hanna
ti hogy vagytok?

Veronikusz
szupi kirándulás! annyira szépek a csajszik! :D róka kóma???

Kriszta, Vica és a többi kismama? minden ok?

Steffi Eni tudjátok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tünde, Memme
hova sietnek ezek a csajszik?????

Valentina
jók a képek

Memme a traktoros kép nagyon édes!!!!!! Sajnálom hogy neked sincs túl nagy segítséged de nagyon ügyesen csinálod így is!!! ;)

Adri!
szülinap lesz! készülsz már??? Torta?

Linocs!
üdv otthon gyönyörű kis család!

Ancs
tuti az új vonalzó

Barbi
Danca hogy van?

György
Jázmin egy kész hölgyike

bocsi ha kihagytam valakit de már rengetegen vagyunk.....

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: