Szösszenet hát én is kiváncsi vagyok a dokimra holnap.
Gumimaci de édes vagy! Nagyon kedveseket írtál!
Bambi szopipárna, hát én kétszer használtam éjjel, de nem jó. Fájt tőle a hátam, pedig oldalt alszom, aztán félredobtam, és most a kiságyban pihen. Remélem a valódi használati értékét tudom kamatoztatni: a szopiztatásnál.
Beszéltem a szülésznőmmel, és ő is bíztatott, hogy nem olyan rossz neki már, de még tartsuk bent.
Emi én nagyon szeretnék veled/Zsuzsával, úgy készülök!! Nekem olyan gyorsan eltelik a nap, hogy nem tudok unatkozni. Jövő héten már van CTG neked, vagy csak utána? Csak hátha tudnánk találkozni ott?
Nekem jövő héttől már 2x kell menni egy héten CTG-re a cukor miatt. Valószínű egyszer kedd vagy szerda és a másik a péntek reggel.
Zsuzsa szerdán hányra mész? Tényleg nagyot lódult. De miért forog a drága, jajaj!
Üres, az jó. Ritka az ilyen. Bezzeg mire mi megyünk…. Na jó nem festünk ördögöt falra!
Ja és a szülésznő megerősített. Amit én éreztem a múltkor méhösszehúzódásként, azt a baba csinálta.
A
házassági anyakönyvit mikor kérik? Mert azt se vinném be, majd távozáskor hozza a párom, az gond? Az olyan nagy és nem hajtanám félbe.
Az
anyaságihoz az igazolást mikor állítja ki a doki? Most az utolsó találkozáskor már el lehet kérni, ugye?
Gabo pont ma mondta a szülésznőm, hogy hurrá, hogy van olyan "most jön meg érzés". Örüljünk neki, mert ez a természetes.
Szülés után mit lehet enni? Keksz,vagy szendvics? vajon bent marad?
Kiscica hűűű

igen egy helyen és Emivel ápr 11-re, Zsuzsa meg 15-re van kiírva. Ezért is pedálozunk egymásért. A TP papír ügyben ugyanezt mondták. Ha nem viszem időben nincs fizu, és ezt be is tartják.
Én sem akarok semmi értéket bevinni, ( a telefont nem akarom otthonhagyni, az olyan már mint egy köldökzsinór) A nagy pénzt a dokinak, bármikor oda lehet adni később is.